Büşra Ceco

Büşra Ceco

1992 İstanbul doğumlu, ilköğretim ve lise eğitimini Bandırma'da alan Büşra Ceco üniversite eğitimini ÇOMÜ'de Yönetim ve Organizasyon bölümü ve Anadolu Üniversitesinde İşletme bölümünü tamamlamış, ayrıca Atatürk Üniversitesinde Sosyoloji bölümünde akademik eğitimine devam etmektedir. Eğitim ve Öğretim yıllarında birden fazla STK'de Başkan ve üye olarak görev almıştır. İTÜ Micro MBA Uzmanlığı bulunmaktadır.
Sporculuk yıllarına erken yaşlarda başlamış ve üç branşta lisanslı oyunculuk yapmıştır; Bunlar; kros, badminton ve basketboldür. 2011 yılında yaşadığı sakatlıkta geçirdiği ameliyat nedeniyle spor camiasına uzun yıllar ara vermek durumunda kalmış ve 2018 yılında spora Basketbol Hakemi olarak geri dönmüştür.
Çalışma hayatında kurumsal ve kurumsal olmayan şirketlerde orta düzey yöneticilik yapmıştır. Aktif olmayı ve literatüre yenilik katmayı, sürekli gelişim ve insana odaklılık misyonuyla gelecek nesillere ışık tutmayı vizyon edinmiştir. İzcilik, at biniciliği, doğa yürüyüşü, tenis oynamak, sanat galerileri ve müzeleri ziyaret etmek, yağlı boya ve kara kalem çalışmaları ile ilgilenmektedir.

Tekrar hoşgeldiniz!

Aşağıdan hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi alın

Parolanızı sıfırlamak için lütfen kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin.