Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası

Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası

Aşağıdaki Kullanım Şartları ve koşullar, haberton.com web sitesinin ve tüm içeriğinin, servislerinin ve içinde olan veya websitesi sayesinde ulaşılan ürünlerin (Birlikte alındıklarında, Websitesi). Haberton bu Web sitesi sahibidir ve işletir. Web sitesi, burada yer alan tüm hüküm ve koşulları ve diğer tüm işletim kurallarını, politikalarını değiştirmeden kabul etmeniz şartıyla sunulmaktadır. (Bunun içinde, sınırlama olmaksızın Haberton’ün Gizlilik Politikası’da dahildir.) tarafından bu Sitede zaman zaman basılan usuller Haberton tarafından bu Sitede zaman zaman basılan usuller (topluca, “Sözleşme”) kabul edilmiş demektir.

Web Sitesine erişmeden veya Web Sitesini kullanmadan önce lütfen bu Sözleşmeyi dikkatle okuyun. Web sitesinin herhangi bir bölümüne erişerek veya bu sitenin herhangi bir bölümünü kullanarak, bu sözleşmenin kayıt ve koşullarına tabi olmayı kabul etmiş sayılırsınız. Bu sözleşmenin tüm kayıt ve koşullarını kabul etmiyorsanız, Web Sitesine erişemez veya herhangi bir hizmet kullanamazsınız. Bu şartlar ve koşullar Haberton tarafından sunulan bir teklif olarak kabul edilirse, kabul etme açıkça bu şartlarla sınırlıdır. Web sitesi yalnızca en az 8 yaşında olan kişiler tarafından kullanılabilir.

Sizin haberton.com Hesabınız ve siteniz.

Web Sitesinde bir blog / site oluşturursanız, hesabınızın ve blogunuzun güvenliğini sağlama sorumluluğu size aittir ve hesaptaki tüm etkinliklerden ve blog ile bağlantılı olarak yapılan diğer tüm işlemlerden siz sorumlusunuz. Blogunuza, başkalarının adını veya itibarını değiştirme amacı da dahil olmak üzere yanıltıcı veya yasadışı bir şekilde açıklanmamalı veya bu anahtar kelimeleri atamamalısınız ve Haberton, uygunsuz veya yasadışı olduğu düşünülen herhangi bir açıklama veya anahtar kelimeyi değiştirebilir veya kaldırabilir. Aksi takdirde Haberton’un sorumluluğuna neden olabilir. Blogunuzun yetkisiz kullanımı, hesabınız veya herhangi bir güvenlik ihlalini derhal Haberton’a bildirmelisiniz. Haberton, bu fiiller veya ihmallerin bir sonucu olarak ortaya çıkabilecek herhangi bir zarar da dahil olmak üzere Sizin tarafınızdan herhangi bir fiil ya da eksiklikten sorumlu değildir.

Katkıda Bulunanların Sorumluluğu.

Bir blog işletiyorsanız, bir blog hakkında yorum yaptığınızda, Web sitesine yazı gönderdiğinizde, Web sitesine link gönderdiğinizde veya başka şekilde Web Sitesi aracılığıyla bir materyali paylaştığınızda.(Herhangi bir üçüncü tarafın içerik haline getirmesine izin vermeyin) (herhangi bir materyal, “İçerik” ), İçerikten kaynaklanan içeriğin ve bu içerikten kaynaklanan herhangi bir zarardan tamamen siz sorumlusunuz. Söz konusu İçeriğin metin, grafik, ses dosyası veya bilgisayar yazılımı olup olmadığına bakılmaksızın bu durum böyledir.

Bir içerik sağladığınızda, bu içeriği siz temsil ve garanti edersiniz (İçerik Kullanım Şartları):

İçeriğin indirilmesi, kopyalanması ve kullanılması, herhangi bir üçüncü tarafın telif hakkı, patent, ticari marka veya ticari sır niteliğindeki hakları dahil ancak bunlarla sınırlı olmaksızın mülkiyet haklarını ihlal edemez;

İşvereniniz sizin oluşturduğunuz fikri mülkiyet haklarına sahipse, (i) herhangi bir yazılım da dahil olmak üzere ancak bunlarla sınırlı olmaksızın İçeriği yüklemek veya mevcut hale getirmek için işvereninizden izin almışsanız ya da (ii) işvereninizden, İçerikteki veya içeriklerdeki tüm haklar;

İçerikle ilgili üçüncü taraf lisanslarına tamamen uyduğunuzu ve son kullanıcılara gerekli şartları başarılı bir şekilde geçirebilmeniz için gerekli olan her şeyi yaptınız;

İçerik herhangi bir virüs, solucan, kötü amaçlı yazılım, Truva atı veya diğer zararlı veya yıkıcı içeriği içermez veya yüklememiş;

İçerik spam değildir, makina veya rastgele oluşturulmuş değildir ve üçüncü taraf sitelerine trafik çekmek veya üçüncü taraf sitelerin arama motoru sıralamalarını artırmak için tasarlanmış etik olmayan veya istenmeyen ticari içerikler içermez veya daha ileri yasadışı eylemler (örn. Kimlik avı olarak) veya malzemenin kaynağı olarak alıcıları aldatmaya (sahtekarlık gibi) neden olabilir;

İçerik pornografik değildir, tehditler içermez veya kişi veya kuruluşlara yönelik şiddet teşvik eder ve üçüncü tarafların gizlilik haklarını veya tanıtım haklarını ihlal etmez;

Blogunuzun, haber gruplarındaki e-posta bağlantıları, e-posta listeleri, diğer bloglar ve web siteleri gibi istenmeyen elektronik mesajlar ve benzeri istenmeyen tanıtım yöntemleri aracılığıyla reklamı yapılmıyor;

Blogunuzun okuyucularınızı, başka bir kişi veya şirket olduğunuzu düşünerek yanlış yönlendiren bir şekilde adlandırılmamıştır. Örneğin, blogunuzun URL’si veya adı, kendiniz veya kendi şirketinizden başka bir şirketten başka bir kişinin adı değil; ve Haberton veya başka bir şekilde isteyip istemediğinize bakılmaksızın, bilgisayar kodunu içeren İçerik durumunda, malzemelerin türünü, doğasını, kullanımlarını ve etkilerini doğru bir şekilde kategorize etmiş ve/veya tanımlamışsınızdır.

Web sitenize dahil olmak üzere Haberton’a İçerik göndererek, Haberton’a, içeriği yalnızca blogunuzu görüntüleme, dağıtma ve tanıtma amacıyla çoğaltmak, değiştirmek, uyarlamak ve yayınlamak için dünya çapında, telif ücretsiz ve münhasır olmayan bir lisans veriyorsunuz.

İçeriği silerseniz, Haberton Web sitesinden kaldırmak için makul çabayı gösterecektir, ancak İçeriğe önbellekleme veya referansların derhal erişilemeyeceğini kabul etmiş sayılırsınız.Bu beyanlardan veya garantilerden herhangi birini sınırlamaksızın, sonsöz, Haberton’un tamamen takdirine bağlı olarak (i) Haberton’un makul görüşünde herhangi bir Haberton politikasını ihlal eden ya da (ii) Haberton’un tamamen takdirine bağlı olarak, Web Sitesine herhangi bir nedenle veya herhangi bir sebepten dolayı herhangi bir nedenle feshedilemez veya reddedilebilir. Haberton, daha önce ödemiş olduğu herhangi bir miktarı iade etme yükümlülüğüne sahip olmayacaktır.

Ödeme ve Yenileme.

Genel terimler.

Bir ürün veya hizmet seçerek, belirtilen bir defalık ve/veya aylık ya da yıllık abonelik ücretlerini Haberton’e ödemeyi kabul etmiş olursunuz (ek ödeme koşulları diğer iletişimlerde bulunabilir). Abonelik ödemeleri, bir Yükseltme için kaydolduğunuz gün önceden ödeme esasına göre ücretlendirilecek ve söz konusu hizmetin belirtilen şekilde aylık veya yıllık abonelik süresi boyunca kullanılmasını sağlayacaktır. Ödemeler iade edilmez.

Otomatik Yenileme.

Bir aboneliği iptal etmek istediğiniz geçerli abonelik süresinin bitiminden önce Haberton’a bildirmediğiniz sürece aboneliğiniz otomatik olarak yenilenir ve söz konusu abonelik için geçerli olan yıllık veya aylık abonelik ücretini (ayrıca tüm vergiler) toplamamızı onaylarsınız. Sizin için kaydettiğimiz herhangi bir kredi kartı veya diğer ödeme mekanizmasını kullanarak. Yükseltmeler, isteğinizi yazılı olarak Haberton’a göndererek istediği zaman iptal edilebilir.

Servisler

Ücretler; Ödeme.

Bir Hizmetler hesabına kaydolarak, geçerli kurulum ücretlerini ve tekrarlanan ücretleri Haberton’a ödemeyi kabul etmiş oluyorsunuz. Uygulanabilir ücretler, hizmetler kurulduktan ve bu hizmetleri kullanmadan önce faturalandırılacaktır. Haberton, önceden yazılı olarak (60) gün önce ödeme şartlarını ve ücretlerini değiştirme hakkını saklı tutar. Hizmetler, Haberton’a (60) gün önceden yazılı olarak dilediğiniz zaman sizin tarafınızdan iptal edilebilir.

Destek.

Hizmetiniz öncelikli e-posta desteğine erişim içeriyorsa. “E-posta desteği”, VIP Hizmetlerinin kullanımı ile ilgili olarak herhangi bir zamanda (üç iş günü içinde Haberton tarafından makul çabalar gösterilerek) teknik destek desteği talep etme olanağı anlamına gelir. “Öncelik”, standart veya ücretsiz haberton.com hizmetlerinin kullanıcıları için desteğe öncelik verildiği anlamına gelir. Tüm destek, Haberton standart hizmet uygulamalarına, prosedürlerine ve politikalarına uygun olarak sağlanacaktır.

Web Sitesini Ziyaret Edenlerin Sorumluluğu.

Haberton Web sitesine gönderilen bilgisayar yazılımı da dahil olmak üzere tüm materyalleri incelememiş ve incelememiştir ve bu nedenle materyalin içeriğinden, kullanımından veya etkilerden sorumlu tutulamaz. Web sitesini işleten Haberton, burada yayınlanan materyali onayladığını veya ima ettiğini ima etmez veya bu materyalin doğru, yararlı veya zararsız olduğuna inandığını ima etmez.

Kendinizi ve bilgisayar sisteminizi virüslerden, solucanlardan, Truva atlarından ve diğer zararlı veya yıkıcı içeriklerden korumak için gerekli önlemleri alma sorumluluğu size aittir.

Web sitesi rahatsız edici, uygunsuz veya itiraz edilebilir içeriklerin yanı sıra teknik yanlışlıklar, yazım hataları ve diğer hatalar içeren içerikler içerebilir. Web sitesi, gizlilik veya tanıtım haklarını ihlal eden veya üçüncü tarafların fikri mülkiyet haklarını ve diğer mülkiyet haklarını ihlal eden veya indirme, kopyalama veya kullanımının belirtilmiş veya belirtilmemiş ek hüküm ve koşullara tabi olan materyali de içeriyor olabilir.

Haberton, Web Sitesinin ziyaretçileri tarafından yapılan herhangi bir zarardan veya bu ziyaretçilerin indirdiği herhangi bir zarar için sorumluluk kabul etmez.

Diğer Web Sitelerinde Yayınlanan İçerik.

Bilgisayar yazılımı da dahil olmak üzere, haberton.com bağlantıları bulunan ve haberton.com’a bağlantı veren web siteleri ve web sayfalarından erişilen tüm materyalleri incelemedik ve inceleyemeyiz. Haberton’un, kendisinin olmayan web siteleri ve web sayfaları üzerinde herhangi bir kontrolü yoktur ve içeriğinden veya kullanımlarından sorumlu değildir. Haberton web sitesine veya web sayfasına bağlanarak, Haberton böyle bir web sitesini veya web sayfasını onayladığını veya ima ettiğini ima etmez. Kendinizi ve bilgisayar sisteminizi virüslerden, solucanlardan, Truva atlarından ve diğer zararlı veya yıkıcı içeriklerden korumak için gerekli önlemleri alma sorumluluğu size aittir. Haberton, web sitelerinin ve web sitelerinin kullanımından kaynaklanan herhangi bir zarara karşı sorumluluk kabul etmez.

Telif Hakkı İhlali ve DMCA Politikası.

Haberton, başkalarını fikri mülkiyet haklarına saygı göstermeye davet ettiği için başkalarının fikri mülkiyet haklarına saygı duyuyor. haberton.com’da yer alan veya bağlantı verilen malzemenin telif hakkını ihlal ettiğine inanıyorsanız, Haberton’un Dijital Binyıl Telif Hakkı Yasası (“DMCA”) Politikasına uygun olarak Haberton’a bildirmenizi öneririz. Haberton, hak ihlaline neden olan materyali kaldırarak veya hak ihlalinde bulunan materyalle olan tüm bağlantıları devre dışı bırakarak gerekli veya uygun olanları da içeren tüm bu tür uyarılara cevap vereceğiz. Haberton, uygun koşullar altında ziyaretçinin Haberton veya başkalarının telif haklarını veya diğer fikri mülkiyet haklarını ihlal ettiği tespit edildiğinde, ziyaretçinin Web Sitesine erişimi ve kullanmasını sona erdirir. Böyle bir fesih durumunda, Haberton önceden Haberton’a ödenen tutardan herhangi bir geri ödeme yapma yükümlülüğüne sahip olmayacaktır.

Fikri mülkiyet

Bu Sözleşme, Haberton’un herhangi bir Haberton veya üçüncü şahıs fikri mülkiyetine devredemez ve bu tür varlıklarla ilgili tüm hak, unvan ve menfaat (taraflar arasında olduğu gibi) yalnızca Haberton’da kalacaktır. Haberton, haberton.com, haberton.com logosu ve haberton.com ile bağlantılı olarak kullanılan diğer tüm ticari markalar, hizmet markaları, grafikler ve logolar veya Web sitesi, Haberton veya Haberton’un ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır. Ön lisans verenler. Web Sitesiyle bağlantılı olarak kullanılan diğer ticari markalar, hizmet markaları, grafikler ve logolar diğer üçüncü kişilerin ticari markaları olabilir. Web Sitesini kullanmanız, size Haberton veya üçüncü taraf ticari markalarını çoğaltmak veya başka şekilde kullanmak için hiçbir hak veya lisans vermez.

Reklamlar

Haberton, reklamsız bir hesap satın almadıkça blog’unuzda reklam yayınlama hakkını saklı tutar.

Atıf

Haberton, “Blog haberton.com” de, tema yazarı ve yazı tipi atıfı gibi blog’u blog altbilgisinde veya araç çubuğunda görüntüleme hakkını saklı tutar.

Ortak Ürünler

Ortaklardan birinden bir ortak ürün (ör. Tema) etkinleştirerek, söz konusu müşterinin hizmet şartlarını kabul etmiş olursunuz. Ortak ürünün devre dışı bırakılarak istediğiniz zaman hizmet şartlarını iptal edebilirsiniz.

Alan isimleri

Daha önce kayıtlı bir alan adını kullanarak veya alan adı aktardığınızda, alan adının kullanımının da dahil olmak üzere Internet Corporation’ın Atanmış İsimler ve Sayılar Kurumu (“ICANN”) politikalarına tabi olduğunu kabul etmiş oluyorsunuz. Kayıt Hakkı ve Sorumlulukları .

Değişiklikler

Haberton, tamamen kendi takdirine bağlı olarak, bu Sözleşmenin herhangi bir bölümünü değiştirme veya değiştirme hakkını saklı tutar. Değişiklikler için bu Sözleşmeyi periyodik olarak kontrol etmek sizin sorumluluğunuzdadır. Bu Sözleşmedeki herhangi bir değişikliği gönderdikten sonra Web Sitesine devam etmeniz veya Web Sitesine erişmeniz, bu değişiklikleri kabul etmiş sayılır. Haberton, gelecekte, Web Sitesi aracılığıyla (yeni araçların ve kaynakların serbest bırakılması da dahil olmak üzere) yeni hizmetler ve / veya özellikler sunabilir. Bu gibi yeni özellikler ve / veya hizmetler bu Sözleşmenin kayıt ve koşullarına tabi olacaktır.

Sonlandırma

Haberton Web Sitesinin tamamına veya herhangi bir bölümüne neden veya sebep olmadan, bildirimde bulunmaksızın veya derhal yürürlüğe giren herhangi bir zamanda erişiminizi hemen sonlandırabilir. Bu Sözleşmeyi veya haberton.com hesabınızı (varsa) sona erdirmek isterseniz, Web Sitesini kullanmayı bırakmanız yeterlidir. Yukarıdakilere bakılmaksızın, ücretli bir hizmet hesabınız varsa, söz konusu hesap sadece bu Sözleşmeyi maddesel olarak ihlal ederseniz ve Haberton’un size bildiriminden (60) gün içinde böyle bir ihlali tedavi edemezse Haberton tarafından feshedilebilir; Ancak Haberton, Web sitemizi hizmetimizin genel bir kapatma işlemi kapsamında derhal feshedebilir. İşbu Anlaşmanın doğası gereği fesihten sonra da devam etmesi gereken tüm hükümler, mülkiyet koşulları, garanti feragatçıkları, sorumlulukların tazminat ve sınırlamaları da dahil ancak bunlarla sınırlı olmaksızın fesihten sonra da geçerli olacaktır.

Garantilerin Feragatnamesi

Web sitesi “olduğu gibi” sunulmaktadır. Haberton ve tedarikçileri ve lisans verenler, ticari imkânlar, belirli bir amaca uygunluk ve ihlal edilmemesi gibi garantileri de kapsayan ancak bunlarla sınırlı olmaksızın herhangi bir şekilde, açık veya zımni herhangi bir garantiyi reddederler. Ne Haberton ne de tedarikçileri ve lisans verenler, Web Sitesinin hatasız olacağı veya erişiminin sürekli veya kesintiye uğramayacağı konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Web sitesini kendi takdirine bağlı olarak ve kendi takdirine bağlı olarak kendi hesabınıza indirirken veya başka bir şekilde Web sitesi aracılığıyla içerik veya hizmetleri elde ettiğinizi anlıyorsunuz.

Sorumlulukların Sınırı

Hiçbir durumda, Haberton, tedarikçileri veya lisans verenler, bu sözleşmenin herhangi bir konusuna ilişkin herhangi bir sözleşme, ihmal, katı sorumluluk veya diğer yasal veya adil teori uyarınca: (i) Herhangi bir özel, tesadüfi veya dolaylı hasar; (Ii) yedek ürünler veya hizmetler için satın alma maliyeti; (Iii) verilerin kullanılmasının kesilmesi veya kayıp veya bozulması; Veya (iv) eylem sebebinden önceki (12) ay boyunca bu sözleşme kapsamında Haberton’e ödediğiniz ücreti aşan tutarlar için. Haberton, makul kontrollerinin ötesinde konulardan kaynaklanan herhangi bir arıza veya gecikme nedeniyle sorumluluk kabul etmez. Yukarıda belirtilenler geçerli yasalar tarafından yasaklanan ölçüde uygulanmaz.

Genel Temsil ve Garanti

Web Sitesini kullanmanızın, bu Sözleşmeyle ve geçerli tüm kanun ve düzenlemelerle. (sınırlama olmaksızın, ülkenizdeki, eyaletinizdeki, şehrinizdeki yerel kanunlar veya yönetmelikler ile) Haberton Gizlilik Politikası’na tamamen uyacağını. Veya çevrimiçi hüküm ve kabul edilebilir içeriğe ilişkin olarak diğer devlet alanlarında. Türkiye’den veya sizin bulunduğunuz ülkeden ihraç edilen teknik verilerin iletilmesine ilişkin yürürlükteki kanunların tümünü içerir) ve (ii) Web sitesini ihlal etmez veya Üçüncü tarafların fikri mülkiyet haklarını kötüye kullanamazlar.

Tazminat

Haberton, müteahhitleri ve lisans verenlerini ve bunların ilgili direktörlerini, görevlilerini, çalışanlarını ve temsilcilerini. Web sitesini kullanımınızdan doğan avukatlık ücretleri de dahil olmak üzere. Tüm talep ve giderlerden ve bunlara karşı herhangi bir zarar vermeyeceğinizi. Ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, bu Sözleşmeyi ihlal etmek dahil olmak üzere.

Çeşitli

İşbu Sözleşme, Haberton’un sizinle konuyla ilgili olan tüm sözleşmeyi teşkil eder. Yalnızca Haberton yetkili bir yöneticisi tarafından imzalanmış bir yazılı değişikliği veya Haberton’un gözden geçirilmiş bir versiyonunu göndererek değiştirilebilir. Bu Anlaşma, yürürlükteki mevzuatın aksini öngörmedikçe, Web Sitesi’nin herhangi bir şekilde erişime girmesi veya kullanılması. Hukuk ihtilafı hükümleri hariç olmak üzere, Ankara, TÜRKİYE yasalarına ve anlaşmazlıklar için uygun yere tabidir. Bunların herhangi birinden kaynaklanan veya bunlardan herhangi birine ilişkin olarak, Ankara’da bulunan devlet ve federal mahkemeler TÜRKİYE olacaktır.

Fikri mülkiyet haklarına (bir tahvil göndermeden herhangi bir yetkili mahkemeye getirilebilecek) yönelik tedbir talepleri hariç olmak üzere. Bu Anlaşma uyarınca ortaya çıkan herhangi bir anlaşmazlık nihayetinde Komisyon’un Kapsamlı Tahkim Kararnamesi uyarınca kararlaştıracaktır. Yargı Tahkim ve Aracılık Hizmeti, Inc (“JAMS”), bu Kurallara uygun olarak atanan üç hakem tarafından imzalanmıştır. Tahkim, Ankara’da (TÜRKİYE) İngilizce olarak yapılır ve tahkim kararı herhangi bir mahkemede uygulanabilir.

Herhangi bir işlemde hakim olan taraf veya bu Sözleşmeyi yürürlüğe koymaya devam eden taraflar, maliyet ve avukatlık ücretlerine hak kazanacaklardır.

Bu Sözleşmenin herhangi bir kısmı geçersiz veya uygulanamaz olarak kabul edildiyse. Bu bölüm tarafların asıl amacını yansıtacak şekilde yorumlanacak ve geri kalan kısımlar tam ve etkili kalacaktır. Her iki tarafın bu Sözleşmenin herhangi bir şart veya koşulundan feragat etmesi veya herhangi bir ihlali söz konusu kullanım şartları. Veya koşulları veya bunlardan sonraki herhangi bir ihlali feragat etmez. Bu Sözleşme uyarınca haklarınızı, hüküm ve koşullarına rıza edip bunlarla bağlantı kurmayı kabul eden herhangi bir tarafa atayabilirsiniz;

Haberton, koşulsuz olarak bu Kullanım Şartları Sözleşmesi kapsamında haklarını devredebilir. Bu Anlaşma taraflar, halefleri ve müsaade edilen atamaları yapmak için bağlayıcı olacaktır ve bunları telafi edecektir.

Gizlilik Politikası:

Haberton (“Haber Ton“) haberton.com’de faaliyette olup diğer web sitelerini de çalıştırabilir. Web sitelerini işletirken edinebileceğimiz her türlü bilgiyle ilgili gizliliğinize saygı göstermek Haberton’un politikasıdır.

Web Sitesi Ziyaretçileri

Çoğu Web sitesi operatörü gibi Haberton, web tarayıcılarının ve sunucularının tipik olarak tarayıcı türü. Dil tercihi, yönlendiren site ve her ziyaretçinin isteği tarihi ve saati gibi kişisel olarak tanımlanmayan bilgileri toplar. Kişisel olmayan bilgileri saptamayı amaçlayan Haberton’un amacı, Haberton’un ziyaretçileri web sitesini nasıl kullandıklarını daha iyi anlamaktır. Zaman zaman, Haberton web sitesinde kullanılan eğilimlerle ilgili bir rapor yayınlayarak, topluluk içinde kişisel olarak tanımlanmamış bilgileri serbest bırakabilir.

Haberton, ayrıca, oturum açmış olan kullanıcılar ve haberton.com bloglarına/sitelerine yorumlarda bulunan kullanıcılar için. Internet Protokolü (IP) adresleri gibi potansiyel olarak kişisel olarak tanımlayıcı bilgileri toplar. Haberton, yalnızca, kullanıcı ve yorumcu IP adreslerini, kullandığı aynı koşullar altında açıklar ve aşağıda açıklanan kişisel tanımlayıcı bilgileri açıklar; ancak, yorumcu IP adresleri ve e-posta adresleri görünürdür ve yorumun bulunduğu blogun / sitenin yöneticilerine açıklanması dışında bırakıldı.

Kişisel Olarak Belirlenen Bilginin Toplanması

Haberton’un web sitelerine giren bazı ziyaretçiler, Haberton’la kişisel olarak tanımlanan bilgileri toplamak için Haberton ile etkileşime girmeyi tercih ediyor. Haberton’un topladığı bilgi miktarı ve türü, etkileşimin tabiatına bağlıdır. Örneğin, bir kullanıcı adı ve e-posta adresi sağlamak için haberton.com adresine kaydolan ziyaretçilere soruyoruz. Haberton’la işlem yapanlara, bu işlemleri gerçekleştirmek için gerekli kişisel ve finansal bilgileri de içeren ek bilgiler sağlamaları istenir.

Her durumda, Haberton, bu bilgiyi yalnızca ziyaretçinin Haberton’la etkileşiminin amacını gerçekleştirmek için gerekli veya uygun olduğu şekilde toplar. Haberton, aşağıda açıklananlardan başka kişisel olarak tanımlayıcı bilgileri ifşa etmemektedir. Ziyaretçiler, web sitesi ile ilgili bazı etkinliklerde bulunmalarını engelleyebileceği konusunda uyarılar da dahil olmak üzere. Kişisel olarak tanımlayıcı bilgileri vermeyi her zaman reddedebilir.

Birleştirilmiş İstatistik

Haberton, ziyaretçilerinin web sitelerine davranışları hakkında istatistik toplayabilir. Haberton bu bilgiyi herkese açık olarak gösterebilir veya başkalarına sağlayabilir. Bununla birlikte, Haberton aşağıda tanımlananlar dışında kişisel olarak tanımlayıcı bilgileri ifşa etmemektedir.

Belirli Kişisel Tanınan Bilgilerin Korunması

Haberton, potansiyel olarak kişisel olarak tanımlayan ve kişisel olarak tanımlanan bilgileri yalnızca çalışanlarına, müteahhitlerine ve bağlı kuruluşlarına ait bilgileri açıklar; (i) Haberton’un adına işlemesi veya Haberton’un hizmetinde bulunması için bu bilgilerin bilinmesi gerekir; Ve (ii) başkalarına ifşa etmemeyi kabul etmiş olanlar. Bu çalışanlardan, yüklenicilere ve bağlı kuruluşlardan bazıları kendi ülkenizin dışında bulunabilir; Haberton’un web sitelerini kullanarak bu tür bilgilerin kendilerine aktarılmasına onay vermiş olursunuz.

Haberton, potansiyel olarak kişisel olarak tanımlayan ve kişisel olarak kimlik belirten bilgileri kimseye kiralamaz veya satmaz.

Çalışanlar, müteahhitleri ve bağlı kuruluşları dışındaki yukarıda belirtildiği gibi Haberton, potansiyel olarak kişisel olarak tanımlayan. Kişisel olarak tanımlanan bilgileri yalnızca bir mahkeme celbi. Mahkeme kararı veya diğer hükümet talebi üzerine. Haberton web sitesinin kayıtlı bir kullanıcısı iseniz ve e-posta adresinizi verdiyseniz. Haberton size zaman zaman yeni özellikler hakkında bilgi vermek. Geri bildirim almak veya sadece Haberton ve bizimle olan biteni öğrenmek için size bir e-posta gönderebilir.

Bize bir istekte bulunursanız (örneğin, e-posta yoluyla veya geri bildirim mekanizmalarımız aracılığıyla). Talebinizi açıklığa kavuşturmak veya yanıt vermek veya diğer kullanıcıları desteklememize yardımcı olmak için yayımlama hakkımızı saklı tutarız. Haberton, potansiyel olarak kişisel olarak tanımlanan bilgilerin yetkisiz erişime. Kullanılmaya, değiştirilmeye veya tahrip edilmesine karşı korunmak için makul ölçüde gerekli tüm önlemleri alır.

Çerezler

Çerez, bir web sitesinin bir ziyaretçinin bilgisayarında saklamış olduğu bir bilgi dizesidir. Ziyaretçinin her dönüşünde ziyaretçinin tarayıcısı web sitesine sağlar. Haberton’un ziyaretçileri tespit etmesi ve izlemesi. Haberton web sitesinin kullanımı ve web sitesi erişim tercihlerine yardımcı olması için çerezleri kullanır. Çerezlerin bilgisayarlarına konmasını istemeyen Haberton ziyaretçileri, tarayıcılarını Haberton’un web sitelerini kullanmadan önce çerezleri reddedecek şekilde ayarlamalıdır; bu da Haberton’un web sitelerinin bazı özelliklerinin çerez yardımı olmadan düzgün çalışmayabileceği yönünde bir dezavantaj içermektedir.

İş Transferleri

Haberton veya varlıklarının tamamına yakını elde edildiğinde. Muhtemel olmayan durumlarda Haberton iflas etmiş veya iflas etmişse, kullanıcı bilgileri üçüncü bir tarafça devredilen veya edinilen varlıklardan biridir. Bu gibi transferlerin gerçekleşebileceğini ve Haberton’ün herhangi bir halefinin kişisel bilgilerinizi bu politikada belirtilen şekilde kullanmaya devam edebileceğini kabul edersiniz.

Reklamlar

Web sitelerimizin herhangi birinde görünen reklamlar, çerezleri ayarlayabilecek reklamcılık ortakları tarafından kullanıcılara sunulabilir. Bu çerezler, siz veya bilgisayarınızı kullanan diğer kişiler hakkında bilgi derlemek içindir. Çevrimiçi bir reklam gönderdikleri her zaman reklam sunucusunun bilgisayarınızı tanımasını sağlar. Bu bilgi, diğer şeylerin yanı sıra, reklam ağlarının size en çok ilgi duyacağına inandıkları hedefli reklamlar vermesine izin verir. Bu Gizlilik Politikası, Haberton tarafından çerezlerin kullanımını kapsamaktadır ve herhangi bir reklamveren tarafından çerezlerin kullanılmasını kapsamamaktadır.

Gizlilik Politikası Değişiklikleri

Çoğu değişiklik küçük olsa da, Haberton, Gizlilik Politikasını zaman zaman ve Haberton’un takdirine bağlı olarak değiştirebilir. Haberton, ziyaretçileri, Gizlilik Politikası’nda yapılacak herhangi bir değişiklik için bu sayfayı sıkça kontrol etmeye teşvik eder. haberton.com hesabınız varsa, bu değişiklikleri size bildiren bir uyarı da alabilirsiniz. Bu Gizlilik Politikasındaki herhangi bir değişiklikten sonra bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bu değişikliği kabul etmiş sayılırsınız.

Tekrar hoşgeldiniz!

Aşağıdan hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi alın

Parolanızı sıfırlamak için lütfen kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin.