Ahmet Akdoğdu

Ahmet Akdoğdu

Ahmet Akdoğdu, Araştırmacı Yazar - 20 Nisan 1987 Kayseri doğumlu aslen Nevşehir'li eğitimini Kayseri ve Adıyaman'da tamamladı. Ayrıca İstanbul ve Ankara da farklı eğitimler alarak reklamcılık ve sağlık konusunda sertifikalar aldı. Asıl mesleği Grafik Tasarımcı olan ve halen bu mesleği devam ettiren Ahmet Akdoğdu hobi olarak başladığı yazma hevesinde 2014 de resmiyete dökerek 2015 yılında NEFSİN MASKESİ adlı kitabı çıkardıktan sonra Türkiye Yazarlar Birliğinde Yazar Unvanını aldı.
Kendi hayat tecrübesi ve yaşadığı duygularla şiir ve edebiyata yönelik sözleri yazarak seslendirmelerinden sonra herkesin merakla beklediği Akıl ve Sağlığına Yönelik ve 8 senelik araştırmalarının sonucunda 2. kitabını yanı BEDENİMİZDE GEZENLER eserini çıkardı ve Araştırmacı Yazar unvanını aldı. Metafizik ve ruh sağlığı konusunda araştırmaları devam eden Ahmet AKDOĞDU ''hem kendim hem de insanlık için faydalı olmanın peşindeyim '' dedi.

Kader nedir?

Kader nedir?

Bir çoğumuzun merak ettiği veya bir türlü doğru olanı anlayamadığı bi konuyu ele almak istedim değerli dostlarım "Kader nedir?". Kader...

Tekrar hoşgeldiniz!

Aşağıdan hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi alın

Parolanızı sıfırlamak için lütfen kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin.