16 Mayıs 2026, Cumartesi
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Yazarlar - Aşk mı? Sen ancak kendini kandırırsın

Aşk mı? Sen ancak kendini kandırırsın

Ahmet Akdoğdu - Ahmet Akdoğdu
10 Aralık 2021
- Yazarlar
Okuma Süresi:5 dakikalık okuma
A A
0
Aşk mı? Sen ancak kendini kandırırsın

Aşk mı? Sen ancak kendini kandırırsın

Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Aşk mı? Sen ancak kendini kandırırsın… Hayatımıza buluğ çağından bu yana artık şimdi kaç yaşındaysanız bilemem, kaç tane “aşkım” dediğiniz insan veya canlı girdi ve onlar nerede?

Değerli okurlarım ;

En güzel hayat istediğimiz gibi giden ve en sevdiğimizi yanımızda görmek ve onu hissetmek, huzurun asıl kaynağı olduğunu zanneder ”Ya daha ne isterim” deriz, lakin içimizde nedense hep bi boşluk hep bir yalnızlık çukuru olduğunu hatırlatır duygularımız bize. Peki bu neden ?

Seni Kocaman Seviyorum

Eminim bir çoğumuz bu kelimeyi eşlerimize, çocuklarımıza veya hayvanlarımıza, artık o kocaman sevdiğimiz şey neyse ona ithaf ederiz ama her zaman değil, neden değil? çünkü; onlar bizim ne kadar canımız, ne kadar kanımız, ne kadar bizden öte biz olsalar da, bizim duygu ve durum bozukluğumuza ters düşen bir hareketlerinde hemen onlara olan hislerimiz kısa süreliğine de olsa değişebiliyor, peki biz sinirli dahi olduğumuzda onlara olan sevgimiz o kocaman muhabbetimiz değişiyor ise seni kocaman seviyorum dediğimiz insana vs vs, Allah belanı versin dediyseniz sizin sevginizde muhabbetiniz de KOCAMAN BİR YALANDIR.

Hayat elbette ki çok karmaşık ve çok zor bi dönemlerden geçerek belirli raddelere ulaşabiliyoruz. Evet gerçekten acı çektiğimiz, üzüntüye düştüğümüz, kahrolduğumuz zamanlar illaki vardır, bunu inkar edemeyiz. Lakin bu zorlukların imtihanını o kocaman sevdiklerimizin üzerine basarak değil o zorlukların tecrübesini onlara sevdirerek ancak onları kocaman sevdiğimizi gösteririz.

Bizim onlara bağırmamız, çağırmamız, onları rencide edici birçok hal ve hareketleri yapmamız bizi daha olgun, daha tecrübeli veya daha babayiğit bir insan yapmaz, aksine tam tersi ne kadar aciz bir insan olduğumuzu görürler ilerleyen zamanlarda ve şu da bir gerçek ”Eden ettiğini görmeden, yaşamadan ölmez” imza Allah resulü.

Aşk mı? Sen ancak kendini kandırırsın
Aşk mı? Sen ancak kendini kandırırsın

Gerçek Aşk Kimde ?

Hayatımıza buluğ çağından bu yana artık şimdi kaç yaşındaysanız bilemem kaç tane aşkım dediğiniz insan veya canlı girdi ve onlar nerede?

Tabiki istisnalar var 20-30-40-50 yıllık sarsılmaz evlilikler var amenna, genel olarak bahsediyorum gençler nerede bu aşklarınız siz mi doğru aşkı bulamadınız? yoksa sizde mi bi problem vardı? kimi dinlesek kendini haklı çıkaracak, birçok bahane veya sebep dinleyebiliriz ama şunu hiç düşündük mü yaratılana aşk beslenir mi? beslenirse ne kadar dayanıklı kalır, veya gerçekten Mecnun, Leyla Leyla diyerek mi Mevla’sını buldu? o kadar cahil miydi? bu Mecnun ki Leyla’yı tanıyamadan sevmeden Mevla’yı unuttu da onun vasıtasıyla mı aşık oldu? yoksa gerçekten Mevla’ya aşıktı ama o Leyla’yı görünce mi Mevla’yı unuttu? Leyla yüz vermeyince aşkım boşa gitmesin diye tekrar Mevla’ya mı döndü?

Böyle aşk sizce mümkün olabilir mi? adı üstünde hikayedir bu oradaki maksat Mevla’ya ulaşmak için bir bahanedir ama biz bunu o kadar abartırız ki üstüne kata kata hikayeyi devasa duygularla dilden dile artık ne kadar atıp tutarsak bizim inisiyatifimize kalmış.

Dostlarım; Tek sarsılmayan aşk hiç katkısız, saf, tertemiz sağa solu vesile etmenize dahi gerek yok ama asla bitmez bu aşk bize zerre kadar bi zarar vermez. Şimdi bizim birbirimize verdiğimiz gibi, bu aşkın faydaları dünya ahiret say say bitmez, nasıl bir aşk bu aşk, ancak ve ancak AŞK O AZZE VE CELLE yani Allah cc ya duyulan aşktır bu asla sarsılmaz asla düşmez. Onun için birbirinize aşkım bilmem ne diyerek kendi kendinizi kandırmayın yazıktır. Sonra pişman olan gene siz olursunuz.

Duygularınızın Esiri Olmayın

Lay lay lom diye tabir edilen ilişkiler insan hayatında, birike birike insanı katı bir kalbe sahip yaratığa çeviriyor, bu insanların hayatına birçok kişi girip çıkıyor, ama şahıs yada şahıslar diyelim hepsine aşkım, balım, cicim ne kadar saçma sapan kelimeler varsa saydırıp emellerine ulaştığını zannederek hayatlarını bir şekilde yaşadığını zannediyorlar.

Aşk mı? Sen ancak kendini kandırırsın... Hayatımıza buluğ çağından bu yana artık şimdi kaç yaşındaysanız bilemem, kaç tane "aşkım" dediğiniz insan veya canlı girdi ve onlar nerede?
Aşk mı? Sen ancak kendini kandırırsın… Hayatımıza buluğ çağından bu yana artık şimdi kaç yaşındaysanız bilemem, kaç tane “aşkım” dediğiniz insan veya canlı girdi ve onlar nerede?

Aslında, aksine bu tip insanlar bir sürüngen misali ancak kendi duygularını alt üst edip süründürüyorlar bu doyumsuzluk nedendir karşı cinslerin fazlasıyla dikkat çekici olduğu için mi? yoksa cinstaşlarımızın çok fazla sapık duygular içinde olduğu için mi? belki ikisinin de etken durumları çok fazla mevcut. İşte bu sürüngen kişilikler ne ara aşık olur, ne ara sever hiç anlamam ama tek bildiğim bir şey var boşa giden hayatlarının boş uğraşları başka bir şey değildir. Bu sözleri sadece cinsellik anlamında düşünmenizi istemiyorum birbirinizin zamanını, duygularını, vaktini yani maddi ve manevi birbirinize verdiğiniz zararı düşünmenizi istiyorum.

İşte insanlar bu tip şahısların yüzünden BİZ BİRİRİMİZE GÜVENMEYİ ÖZLEDİK.

Selam ve Saygılarımla…

PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Adalara tüm feribot seferleri lodos nedeniyle iptal

Sonraki Haber

Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi’ne geri sayım

Ahmet Akdoğdu

Ahmet Akdoğdu

Ahmet Akdoğdu, Araştırmacı Yazar - 20 Nisan 1987 Kayseri doğumlu aslen Nevşehir'li eğitimini Kayseri ve Adıyaman'da tamamladı. Ayrıca İstanbul ve Ankara da farklı eğitimler alarak reklamcılık ve sağlık konusunda sertifikalar aldı. Asıl mesleği Grafik Tasarımcı olan ve halen bu mesleği devam ettiren Ahmet Akdoğdu hobi olarak başladığı yazma hevesinde 2014 de resmiyete dökerek 2015 yılında NEFSİN MASKESİ adlı kitabı çıkardıktan sonra Türkiye Yazarlar Birliğinde Yazar Unvanını aldı. Kendi hayat tecrübesi ve yaşadığı duygularla şiir ve edebiyata yönelik sözleri yazarak seslendirmelerinden sonra herkesin merakla beklediği Akıl ve Sağlığına Yönelik ve 8 senelik araştırmalarının sonucunda 2. kitabını yanı BEDENİMİZDE GEZENLER eserini çıkardı ve Araştırmacı Yazar unvanını aldı. Metafizik ve ruh sağlığı konusunda araştırmaları devam eden Ahmet AKDOĞDU ''hem kendim hem de insanlık için faydalı olmanın peşindeyim '' dedi.

İlgili Haberler

Yazarlar

Çocuğunuzu büyütürken aslında bir karakter inşa ediyorsunuz

16 Mayıs 2026
Caucasian man sitting on sofa watching television news broadcast, holding remote control and facing TV screen in modern living room interior, back view visible
Yazarlar

Muhabir gözüyle ekranlar

16 Mayıs 2026
Kardeşin yeri hep özeldir
Yazarlar

Kardeşin yeri hep özeldir

15 Mayıs 2026
Kalp risalesi
Yazarlar

Kalp risalesi

15 Mayıs 2026
Kötü kötüdür
Yazarlar

Kötü kötüdür

15 Mayıs 2026
Ruhsuz kalabalıklar
Yazarlar

Ruhsuz kalabalıklar

13 Mayıs 2026
Sonraki Haber
Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi'ne geri sayım

Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi'ne geri sayım

En Güncel Haberler

Fenerbahçe Beko, Basketbol Süper Ligi’nde sezonu lider tamamladı
Spor Haberleri

Fenerbahçe Beko, Basketbol Süper Ligi’nde sezonu lider tamamladı

16 Mayıs 2026
Putin, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile telefonda görüştü
Dış Haberler

Putin, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile telefonda görüştü

16 Mayıs 2026
Cesedi Kırşehir'de bulunan İranlı kadının cinayet şüphelileri adliyeye sevk edildi
Öne Çıkan

Cesedi Kırşehir’de bulunan İranlı kadının cinayet şüphelileri adliyeye sevk edildi

16 Mayıs 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Çankaya Belediyesi, 3’üncü Kent Lokantasını Seyranbağları’nda hizmete açtı

16 Mayıs 2026
Yaşam

Havza’daki sel felaketinde 70 konut ile 385 iş yeri zarar gördü

16 Mayıs 2026
Yaşam

Üniversitelilerin düzenlediği kermesin geliri, SMA hastası Efrayim’e bağışlandı

16 Mayıs 2026
Yaşam

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Akın 1071 gençle Anıtkabir’i ziyaret etti

16 Mayıs 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

İskoçya Ligi'nde şampiyon Celtic oldu

İskoçya Ligi’nde şampiyon Celtic oldu

- Haberton
16 Mayıs 2026

İskoçya Ligi'nde 2025-2026 sezonunun şampiyonu Celtic oldu. Son hafta karşılaşmasında sahasında Hearts’i ağırlayan Celtic, mücadeleden 3-1 galip ayrılarak 82 puanla...

Yoga spor kadar etkili mi? Uzmanlara göre etkisi sanıldığından daha büyük olabilir

Misafir sofraları için uyumlu menü önerileri

Borsada nasıl para kazanılır? Uzmanlar en kritik hatayı açıkladı

Çocuklarda kekemelik neden olur? Uzmanlara göre erken fark etmek büyük önem taşıyor

Güncel Haber

Çankaya Belediyesi, 3’üncü Kent Lokantasını Seyranbağları’nda hizmete açtı

Çankaya Belediyesi, 3’üncü Kent Lokantasını Seyranbağları’nda hizmete açtı

16 Mayıs 2026
Fenerbahçe Beko, Basketbol Süper Ligi’nde sezonu lider tamamladı

Fenerbahçe Beko, Basketbol Süper Ligi’nde sezonu lider tamamladı

16 Mayıs 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton