Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde etkili olan şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelanda bir ev toprak ve balçıkla doldu. Olay sırasında ev sakinlerinin fındık toplamaya gitmiş olması olası bir faciayı önledi.
Heyelan, Beşikdüzü ilçesine bağlı Yeşilköy Mahallesi’nde meydana geldi. Bölgede etkili olan sağanak sonrası Erdoğan Güdük’e ait evin arka kısmındaki yamaçta toprak kayması yaşandı.Yamaçtan kopan toprak ve balçık evin bir bölümüne dolarken, olay sırasında ev sakinlerinin fındık yevmiyesinde olduğu öğrenildi. Evde bulunan hayvanlar ise çevredeki vatandaşların hızlı müdahalesiyle sağ olarak kurtarıldı.
İhbar üzerine bölgeye AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler çevrede güvenlik önlemi alırken, heyelanın meydana geldiği alanda inceleme ve durum tespit çalışması başlatıldı. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

















