CHP’nin Olağanüstü İstanbul Kongresi’nde başkan seçilen Özgür Çelik mazbatasını aldı. Çelik, CHP’nin Sarıyer’deki eski İstanbul İl Başkanlığı binasına geçti.
İstanbul 45. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin CHP İstanbul İl Yönetimini düşürüp yerine Gürsel Tekin ve beraberindeki kayyum heyetini atamasının sonra gerçekleştirilen olağanüstü kurultayda CHP İstanbul İl Başkanı seçilen Özgür Çelik, bugün saat 15:00’te mazbatasını almak için Sarıyer İlçe Seçim Kurulu’na geldi.
ALKIŞLARLA KARŞILANDI
Çelik’e destek olmak üzere milletvekilleri, parti yöneticileri ve teşkilat mensupları da ilçe binası önünde bulundu.
Alkışlarla karşılanan Çelik, seçim kuruluna girerek mazbatasını bekledi.
MAZBATASINI ALDI
Bir buçuk saatlik bekleyişin ardından mazbatasını alan Çelik, CHP’nin Sarıyer’deki eski İstanbul İl Başkanlığı binasına geçti.













