23 Haziran 2026, Salı
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Yaşam - Nişanlısı öldürülen Feyza: Sürekli bana tacizde bulunurdu

Nişanlısı öldürülen Feyza: Sürekli bana tacizde bulunurdu

Haberton - Haberton
9 Mayıs 2026
- Yaşam
Okuma Süresi:5 dakikalık okuma
A A
0
Nişanlısı öldürülen Feyza: Sürekli bana tacizde bulunurdu

Nişanlısı öldürülen Feyza: Sürekli bana tacizde bulunurdu

Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Isparta’da, İsmail Özdemir’i (22) tabancayla ateş edip öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Nafiz Gürbüz (35), ilk kez hakim karşısına çıktı.

Duruşmada, tanık olarak dinlenen Özdemir’in nişanlısı Feyza Tanrıkulu, sanığın tavırlarını anlatarak, “Kendisi karşı komşumuz olur. Benimle arkadaş olmak istediğini söylediğinde kabul etmedim. Ne zaman evden çıksam peşime düşer, sürekli bana sözlü tacizde bulunurdu” dedi.

Olay, geçen temmuz ayında gece saatlerinde, Modernevler Mahallesi 3103 Sokak’ta meydana geldi. İsmail Özdemir, nişanlısı Feyza Tanrıkulu’nu rahatsız ettiği gerekçesiyle Nafiz Gürbüz ile tartıştı. Büyüyen tartışmanın ardından Gürbüz, yanındaki tabancayla Özdemir’e ateş açtı. Özdemir, göğüs ve kalbine isabet eden kurşunlarla yaralandı.

İhbarla bölgeye sevk edilen sağlıkçıların Isparta Şehir Hastanesi’ne götürdüğü Özdemir, hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan Nafiz Gürbüz, Çünür Mahallesi’ndeki akrabasının evinde polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan Gürbüz, tutuklandı.

İlk Kez Hakim Karşısında

Hakkında ‘Kasten öldürme’ suçundan dava açılan Nafiz Gürbüz’ün yargılandığı davaya Isparta 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlandı. Bir süre önce eşinden ayrıldığı ve 1 kız babası olduğu belirtilen Nafiz Gürbüz, cezaevinden Segbis ile duruşmaya katıldı. Mahkeme başkanının iddianameyi okuyup okumadığını sorması ve hakkındaki suçlamayla ilgili savunma yapmasını istemesi üzerine Nafiz Gürbüz, duruşma salonunda hazır olduğunda ifade vermek istediğini, savunma yapmayacağını söyledi. Avukatı da iddianameyle ilgili savunmasını müvekkilinin ifadesinin alınmasından sonra yapacaklarını belirterek, süre istedi.

‘Ne İstedin Oğlumdan’

İsmail Özdemir’in annesi İlkay ve babası Müslüm Özdemir, müdahil olarak katıldıkları davada mahkeme başkanının, “Sanıktan davacı ve şikayetçi misiniz” sorusuna yanıt verdi. Baba Müslüm Özdemir, “Sonuna kadar şikayetçiyim hakim bey. Gereken cezayı almasını istiyorum. Benim 22 yaşına getirdiğim oğlumun ne suçu vardı da öldürdü? Ne istedin benim oğlumdan? Yere sık, havaya sık neden oğluma sıkıyorsun” dedi.

İlkay Özdemir de “Oğlumu hayattan kopardı. Hak ettiği cezayı alsın. Şikayetçiyim” diye konuştu.

Nefes Almakta Zorlanıyordu

Olay anlarına şahit olan Yusuf Akdeniz de mahkemede tanık olarak dinlendi. Akdeniz, olay gecesi saat 01.00 sıralarında evinin bahçesinde çim sulaması yaptığı sırada 2 erkeğin ağız dalaşına ilişkin sesler üzerine bahçe kapısından baktığını belirterek, şunları söyledi:

“Karanlıkta tam yüzlerini seçemediğim 2 şahsın yaklaşık 1 metre mesafede birbirleriyle tartıştıklarını, birinin elinde diğerine doğrultulmuş tabanca olduğunu fark ettim. Şahıs diğerine ‘İndir silahını’ diye bağırıyordu. Sonra tabancalı şahıs beyaz aracına doğru yürüdü ve araca binip kapıyı kapattığı diğer şahıs ona doğru koşup kapısını açmaya çalıştığı esnada 2 el silah sesi duydum. Ateş eden şahıs aracıyla hızla uzaklaşırken, diğer şahsın hareket etmediğini görünce vurulduğunu anlayıp 112’ye haber verdim. Ambulans 3-4 dakika içerisinde geldi. Ben de doktor gelince yaralıya yaklaştım. Göğüs bölgesinden vurulmuş ve nefes almakta zorlanıyordu. Gördüklerim bundan ibaret.”

Nişanlım Onu Tanımazdı

Maktulün nişanlısı olan Feyza Tanrıkulu, mahkemede tanık olarak dinlendi. Nafiz Gürbüz’ün 2023 yılından bu yana kendisini rahatsız ettiğini, şikayetçi olarak 1 kez uzaklaştırma kararı aldırmasına rağmen eylemlerine devam ettiğini anlatan Feyza Tanrıkulu, “Kendisi karşı komşumuz olur. Benimle arkadaş olmak istediğini söylediğinde kabul etmedim. Ben ne zaman evden çıksam hemen peşime düşer ve yolda, iş yerimde sürekli bana sözlü tacizde bulunurdu. Beni istemeye annesini eve gönderdiğinde böyle bir şeyin olmayacağını söyleyip gönderdik ama bir türlü peşimi bırakmadı. Nişanlım İsmail, onu hiç tanımazdı. Olay günü biz arkadaşım H. ile İsmail’in arabasının içinde meyve suyu içerken, Nafiz yine kendi aracı ile 2-3 kez yanımızdan yavaşça geçip aracın içine baktı. Biz rahatsız olup arkadaşım H. ile eve geçtik. İsmail’e de eve gitmesini, bulaşmamasını söyledim. İsmail, Nafiz ile beni rahatsız etmemesi konusunda ‘güzelce konuşacağım’ diyerek aracıyla ayrıldı. Eve geldiğimde İsmail’i görüntülü aradım ve nerede olduğunu sordum. ‘Yoldayım’ dedi. Daha sonra telefonu kapattı, tekrar aradım meşgule attı. Balkonda oturduğumuz sırada silah sesine benzer bir ses duyunca ısrarla aradım ama açmayınca telaşa kapıldım. Arkadaşımın motosikletiyle o bölgede İsmail’i aramaya başladık. Bir süre sonra ambulansın ışıklarını görünce oraya yöneldik. Ambulans içerisinde İsmail’i kanlar içerisinde gördüm” sözleriyle olay gecesini anlattı.

Olaydan 1 ay önce yine bir arkadaşı ile parka çıktığı sırada şahsın yanına geldiğini ve hemen Kades uygulamasına bastığını belirten Feyza Tanrıkulu, “Bekçiler geldi ama şahıs uzaklaşmış olunca bir işlem yapılmadı” diye ilave etti.

Kızımı Ona Emanet Etmedim

Mahkemede tanık olarak dinlenen Feyza Tanrıkulu’nun annesi Sultan Tanrıkulu da “Biz bu eve taşındığımız günden bu yana Nafiz gözleriyle kızımı taciz etmeye başladı. Daha sonra takip etmeye, laf atmaya başladı. Annesini de evlenmek için bize gönderdi ve biz bu işin olmayacağını anlattık. Şikayetçi de olduk. Vazgeçmedi. Hatta bir defasında kendisine ‘Sen nasıl bir insansın. Biz komşuyuz. Koruyup kollayacağına rahatsız ediyorsun. Bak senin de kızın var. Senin kızına bunu yapsalar razı olur musun’ dediğimde ‘Kızımı bu işe karıştırma’ dedi. Sanık bir defasında beni telefonda tehdit etti. ‘Bu işe daha fazla karşı çıkarsanız Feyza ortadan yok olur’ dedi. Bunun üzerine şikayete gittim. Polis bana ‘Şahıs aksini ispat ederse para cezası alırsın’ deyince şikayetten vazgeçtim. Şahıs benim kızımı kendisine emanet ettiğimi söylemiş. Ben ona kızımı falan emanet etmedim. ‘Komşuyuz kızımı koruyacağına rahatsız ediyorsun’ sözümü bu şekilde kullanıyor” diye ifade verdi.

Etiketler: Polis
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

5. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı

Sonraki Haber

Üniversiteler Arası Okçuluk Türkiye Şampiyonası başladı

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Ankara'da skuter ile giderken hafif ticari aracın çarptığı çocuk öldü, kaza anı kamerada
Yaşam

Ankara’da skuter ile giderken hafif ticari aracın çarptığı çocuk öldü, kaza anı kamerada

23 Haziran 2026
Bakan Güler, Polonya Cumhurbaşkanı Nawrocki'yi Esenboğa Havalimanı'nda karşıladı
Yaşam

Bakan Güler, Polonya Cumhurbaşkanı Nawrocki’yi Esenboğa Havalimanı’nda karşıladı

23 Haziran 2026
Tekstil fabrikasındaki yangının zararı 17 milyon avro
Yaşam

Tekstil fabrikasındaki yangının zararı 17 milyon avro

22 Haziran 2026
İHH Gazze’de sahra okulu açtı
Yaşam

İHH Gazze’de sahra okulu açtı

22 Haziran 2026
2'nci sınıf öğrencileri, harçlıklarını TSKGV'ye bağışladı
Yaşam

2’nci sınıf öğrencileri, harçlıklarını TSKGV’ye bağışladı

22 Haziran 2026
Oscar ödüllü 'Umuda Yolculuk' filmine ilham olmuştu; Kahramanmaraş'ta defnedildi
Yaşam

Oscar ödüllü ‘Umuda Yolculuk’ filmine ilham olmuştu; Kahramanmaraş’ta defnedildi

22 Haziran 2026
Sonraki Haber
Üniversiteler Arası Okçuluk Türkiye Şampiyonası başladı

Üniversiteler Arası Okçuluk Türkiye Şampiyonası başladı

En Güncel Haberler

Park halindeki iki otomobile çarpıp, kaçan alkollü sürücü aracında uyurken yakalandı
Yerel Haberler

Park halindeki iki otomobile çarpıp, kaçan alkollü sürücü aracında uyurken yakalandı

23 Haziran 2026
Mersin'de çöplük alanda yagın
Yerel Haberler

Mersin’de çöplük alanda yagın

23 Haziran 2026
Kayseri’de bıçaklı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
Yerel Haberler

Kayseri’de bıçaklı kavga: 1 ölü, 2 yaralı

23 Haziran 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Ankara’da skuter ile giderken hafif ticari aracın çarptığı çocuk öldü, kaza anı kamerada

23 Haziran 2026
Yaşam

Bakan Güler, Polonya Cumhurbaşkanı Nawrocki’yi Esenboğa Havalimanı’nda karşıladı

23 Haziran 2026
Yaşam

Tekstil fabrikasındaki yangının zararı 17 milyon avro

22 Haziran 2026
Yaşam

İHH Gazze’de sahra okulu açtı

22 Haziran 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Trump: Herkes, İran'ın uzun süreli silah denetimlerini kabul edeceğini biliyor

Trump: Herkes, İran’ın uzun süreli silah denetimlerini kabul edeceğini biliyor

- Haberton
23 Haziran 2026

ABD Başkanı Donald Trump, İran'ın ‘uzun bir süre boyunca’ kapsamlı silah denetimlerini kabul edeceğini söyledi. ABD Başkanı Donald Trump, sanal...

Gram altın mı gümüş mü? Küçük yatırımcı için hangisi daha avantajlı?

Sessiz istifa nedir? Türkiye’de iş dünyasında yeni kriz büyüyor

Dikkat dağınıklığını azaltan çalışma teknikleri: Daha verimli ve odaklı olmanın yolları

Telefonunuz dinleniyor olabilir mi? İşte dikkat etmeniz gereken işaretler

Güncel Haber

Park halindeki iki otomobile çarpıp, kaçan alkollü sürücü aracında uyurken yakalandı

Park halindeki iki otomobile çarpıp, kaçan alkollü sürücü aracında uyurken yakalandı

23 Haziran 2026
Mersin'de çöplük alanda yagın

Mersin’de çöplük alanda yagın

23 Haziran 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton