6 Temmuz 2026, Pazartesi
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Politika - Yaşar Güler, Kahramanmaraş’ta birlikleri denetledi

Yaşar Güler, Kahramanmaraş’ta birlikleri denetledi

Haberton - Haberton
10 Haziran 2026
- Politika
Okuma Süresi:5 dakikalık okuma
A A
0
Bakan Güler, Kahramanmaraş'ta birlikleri denetledi

Bakan Güler, Kahramanmaraş'ta birlikleri denetledi

Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kahramanmaraş'taki birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, inceleme ve denetlemelerde bulunmak üzere Kahramanmaraş’a gitti. Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer ve 2'nci Ordu Komutanı Orgeneral Zorlu Topaloğlu tarafından havalimanında karşılanan Bakan Yaşar Güler, kendisini karşılamak için yöresel kıyafetler giyen çocuklarla da yakından ilgilendi. Bakan Yaşar Güler daha sonra 2'nci Zırhlı Tugay Komutanlığımıza geçerek inceleme ve denetlemelerde bulundu" denildi.

Guncelleme

Valiliği Ziyaret Etti

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kahramanmaraş'taki temasları kapsamında Valiliği de ziyaret etti. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Kahramanmaraş’ta bulunan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Valiliği ziyaret ederek Vali Mükerrem Ünlüer’den kentteki çalışmalara ilişkin bilgi aldı" denildi.

Ziyaretlerde Bulundu

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kahramanmaraş’ta konuşlu 2’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı’ndaki incelemelerinin ardından Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi’ni ziyaret etti. Burada şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelen Güler, daha sonra Kahramanmaraş Valiliğine geçerek Vali Mükerrem Ünlüer’i ziyaret etti. Valilik şeref defterini imzalayan Güler, Vali Ünlüer’den şehir hakkında bilgi aldı.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler daha sonra Uzun Çarşı’ya geçip esnafı ziyaret etti. Milletvekilleri ile Vali Mükerrem Ünlüer’in de eşlik ettiği Güler, esnafla sohbet etti.

Ziyaret sırasında Bakan Yaşar Güler ile kuaför Tura Kurtoğlu arasında gülümseten bir sohbet yaşandı. Bakan Güler, Kurtoğlu’na, “Bayanlar olunca sizin işiniz rahat. Onlar nasıl olsa her gün geliyor” dedi. Kurtoğlu da “Eşlerin göndermesi lazım bize katkıda bulunması için” diye cevap verdi. Bakan Güler ise gülümseyerek, “Eşlere kimin gücü yetiyor ki. Kadına gelsin gelmesin diyebilecek var mı öyle bir babayiğit?” ifadelerini kullandı.

Artık Evlatlarımızı Yitirmediğimiz Bir Geleceği İnşa Etmeye Çalışıyoruz

Bakan Güler daha sonra, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şubesi’ni ziyaret ederek, gazilerle bir araya geldi. Güler, şehit ailelerinin ve gazilerin kendileri için çok değerli olduğunu belirtip her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti. Burada Terörsüz Türkiye sürecine değinen Bakan Güler, şunları söyledi:

“Her zaman başımızın tacı olan siz kahraman gazilerimiz ile çok kıymetli şehit ve gazilerimizin ailelerinin daima yanında olacağız ve sonuna kadar da yanınızda durmaya devam edeceğiz. Bugün kırk yılı aşkın süredir ülkemizin huzurunu ve güvenliğini tehdit eden terör belasından kurtulmak, milletimizin önüne konulan engelleri ortadan kaldırmak ve evlatlarımızın geleceğini teminat altına almak için terörsüz Türkiye hedefine doğru kararlı bir yürüyüş içerisindeyiz. Devletimizin, Sayın Cumhurbaşkanımızın stratejik liderliğinde yürüttüğü bu tarihi süreç kardeşliğimizi pekiştirme, milletimizi güvenli ve müreffeh dolu yarınlara ulaştırma kararlılığının en açık bir göstergesidir. Şu hususu özellikle belirtmek isterim ki; bu süreçte atılacak tüm adımlar şehitlerimizin aziz hatırasına asla leke düşürmeyecek, gazilerimizin onuruna, asaletine ve emeklerine de zarar vermeyecek niteliktedir. Milletimizin birliğini, kardeşliğini ve güvenliğini zedeleyecek hiçbir adım bugüne kadar atılmamıştır, bundan sonra da hiçbir şekilde bir adım, istenmeyen bir adım atılmayacaktır. Türkiye asırlara uzanan derin devlet aklı ve milli tarih şuurundan ilham alarak en kapsamlı planlamayla süreci yönetmektedir. Yegane amacımız artık evlatlarımızı yitirmediğimiz, kanın ve gözyaşının sona erdiği, ayrılık tohumlarının kökünden söküldüğü, çocuklarımızın sadece barış ve kardeşlik ortamında büyüdüğü bir geleceği inşa etmeye çalışıyoruz. Bu tarihi yolculukta aziz şehitlerimizin mirasını yaşatmak ve gazilerimize minnettarlığımızı ifade etmek ve çok kıymetli ailelerin her zaman yanında olmak en temel görevimizdir ve bu değişmeyecektir. Bir kez daha vurgulamak isterim ki en büyük ilham kaynağımız olan şehit ve gazilerimizin bu destansı mücadeleleri hiçbir zaman unutulmayacaktır. Sonuç olarak ülkemizin ve milletimizin gündeminden terörü ebediyen yok etmek bu güzel topraklarda huzur ve güvenli kalıcı şekilde tesis etmek için çalışmalarımıza yoğun bir gayretle devam edeceğiz. Sözlerime son verirken başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, sizlerin şahsında tüm kahraman gazilerimize, değerli ailelerimize sağlıklı, uzun ömürler diliyorum.”

Şehit Piyade Emre Güngör'ün Ailesini Ziyaret Etti

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kahramanmaraş'taki programı kapsamında 2018 yılında Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Güngör’ün ailesini ziyaret etti.

Şehit Piyade Emre Güngör'ün Ailesini Ziyaret Etti

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kahramanmaraş'taki programı kapsamında 2018 yılında Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Güngör’ün ailesini ziyaret etti.

Etiketler: AtatürkHakkariKahramanmaraşOrduŞehitTerörTürkiye
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

LGS öncesi son dakika kararı: Okullar 12 Haziran’da tatil edilecek

Sonraki Haber

Türkiye’de kiraz mevsimi; Avrupa’ya ihracat başladı

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Burhanettin Duran'dan 'Müttefikler Ankara’da paylaşımı
Politika

Burhanettin Duran’dan ‘Müttefikler Ankara’da paylaşımı

6 Temmuz 2026
İletişim Başkanı Duran'dan NATO Zirvesi'ne ilişkin açıklama
Politika

İletişim Başkanı Duran’dan NATO Zirvesi’ne ilişkin açıklama

5 Temmuz 2026
6'ncı Arktik Bilimsel Araştırma Seferi başladı
Politika

6’ncı Arktik Bilimsel Araştırma Seferi başladı

5 Temmuz 2026
Özgür Özel, Deniz Göktaş'ı cezaevinde ziyaret etti
Politika

Özgür Özel, Deniz Göktaş’ı cezaevinde ziyaret etti

5 Temmuz 2026
Dervişoğlu: Cumhuriyet fazilettir, kimsesizlerin kimsesidir
Politika

Cumhuriyet fazilettir, kimsesizlerin kimsesidir

5 Temmuz 2026
Bakan Kacır: Türkiye-Pakistan İş ve Yatırım Forumu’nda iki ülkenin iş dünyası temsilcileriyle buluştuk
Politika

Türkiye-Pakistan İş ve Yatırım Forumu’nda iki ülkenin iş dünyası temsilcileriyle buluştuk

5 Temmuz 2026
Sonraki Haber
Türkiye'de kiraz mevsimi; Avrupa'ya ihracat başladı

Türkiye'de kiraz mevsimi; Avrupa'ya ihracat başladı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

En Güncel Haberler

Kızılırmak'ta kaybolan Gülseren'in cesedi bulundu
Yerel Haberler

Kızılırmak’ta kaybolan Gülseren’in cesedi bulundu

6 Temmuz 2026
Serinlemek için girdiği baraj gölünde boğuldu
Yerel Haberler

Serinlemek için girdiği baraj gölünde boğuldu

6 Temmuz 2026
Tunceli Müzesi, 2026 DASA Ödülü'ne aday gösterildi
Kültür ve Sanat

Tunceli Müzesi, 2026 DASA Ödülü’ne aday gösterildi

6 Temmuz 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

TÜBİTAK Gökyüzü Gözlem Etkinliği, Afyonkarahisar’da yapılacak

6 Temmuz 2026
Yaşam

‘Bodrum’da 2 kişilik 1 haftalık tatil, 35 bin liradan başlıyor’

6 Temmuz 2026
Yaşam

Emine Erdoğan, NATO Zirvesi kapsamında lider eşlerini ağırlayacak

6 Temmuz 2026
Yaşam

Bungalov tesisinde havuza düşen Elva boğuldu

6 Temmuz 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

ABD kavruluyor! Aşırı sıcaklar 25 can aldı, 40 milyon kişiye kritik uyarı

ABD kavruluyor! Aşırı sıcaklar 25 can aldı, 40 milyon kişiye kritik uyarı

- Haberton
6 Temmuz 2026

ABD'de yaklaşık bir haftadır etkili olan aşırı sıcak hava dalgası nedeniyle 25 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi. ABD genelinde yaklaşık 40...

Tatil fiyatları neden her yıl rekor kırıyor? Daha ucuza tatil yapmanın 10 etkili yolu

Yapay zekâya en çok sorulan sorular ortaya çıktı! Milyonlarca kişi aynı konuları merak ediyor

Evde kötü koku neden oluşur? Kokunun kaynağını bulmadan çözüm mümkün değil!

Adet düzensizliği neden olur? Hangi belirtiler ciddiye alınmalı?

Güncel Haber

Kızılırmak'ta kaybolan Gülseren'in cesedi bulundu

Kızılırmak’ta kaybolan Gülseren’in cesedi bulundu

6 Temmuz 2026
Serinlemek için girdiği baraj gölünde boğuldu

Serinlemek için girdiği baraj gölünde boğuldu

6 Temmuz 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton