17 Ekim 2026, Cumartesi
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Spor Haberleri - Gençlerbirliği’nin yeni transferi Ensar Çavuşoğlu: Lige galibiyetle başlayıp, öyle sürdürmek istiyoruz

Gençlerbirliği’nin yeni transferi Ensar Çavuşoğlu: Lige galibiyetle başlayıp, öyle sürdürmek istiyoruz

Haberton - Haberton
24 Temmuz 2026
- Spor Haberleri
Okuma Süresi:4 dakikalık okuma
A A
0
Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Gençlerbirliği’nin Vanspor Fk’dan kadrosuna kattığı Muhammet Ensar Çavuşoğlu, Süper Lig’in ilk haftasında oynayacakları Fenerbahçe maçıyla ilgili, “Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Hocamız şans verirse tabi ki ilk maçımda oynamayı çok isterim. Ama şöyle bir avantajımız var; iç sahada oynuyoruz. Taraftarımızın önünde oynayacağız. Lige galibiyetle başlayıp, öyle sürdürmek istiyoruz. İnşallah 3 puanla, galibiyetle ayrılıp, lige daha iyi devam edebiliriz” dedi.

Takım arkadaşlarının seviyesine gelmeye çalıştığına dikkat çeken genç oyuncu Çavuşoğlu, “Bu takıma katıldığım için çok mutluyum. Burası çok köklü, 103 yıllık tarihi bir camia. Birçok futbolcunun gelmek istediği bir yer. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Umarım bu camiaya layık bir futbolcu olarak buradan ayrılırım. Böylesine köklü bir camiada olmak benim için tarif edilemez bir duygu. Bu camiaya ve taraftarımıza layık olmak ve beni buraya getirenlerin yüzünü kara çıkarmamak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Kamp hazırlıkları şu anda çok iyi gidiyor. Ben kampa takdir edersiniz ki biraz geç katıldım. Mental olarak hazırım ama fiziksel olarak biraz eksikliğim var. Onu da tamamlamaya çalışıyorum. Takım arkadaşlarımın seviyesine gelmeye çalışıyorum. Bunun içinde tabi ekstra bir çaba sarf ediyorum” diye konuştu.

Taraftarımızın Önüne Çıkmak İçin Çok Heyecanlıyım

Forma rekabetine hazır olduğunu da belirten Ensar Çavuoğlu, “Forma rekabeti tabi ki sadece Süper Lig’de değil, tüm liglerde var. Ben Süper Lig hariç tüm liglerde oynadım. Tüm liglerde de forma rekabetine girdim. Forma bana geldiği zamanda bırakmayacağımdan eminim.

İnşallah, hocamız şans verdiği sürece ben de taraftarımızın önüne çıkmak için çok heyecanlıyım. Tabi ki her gencin olduğu gibi benim de çok büyük heyecanlarım var. Ama sahaya çıktığımızda o heyecanı geride bırakmamız lazım. Bizim işimiz heyecanla olacak bir iş değil.

Ama bunu başarabileceğime inanıyorum” dedi.

A Milli Takım Forması Giymek İstiyorum

Kendine senelik hedefler koyduğuna da dikkat çeken Çavuşoğlu, “Büyük hedefler bana göre biraz saçma. Çünkü, ben kendime senelik hedefler belirliyorum. 3’üncü Ligde oynarken benim hedefim 2’nci ligde oynamaktı. 2’nci ligde oynarken de hedefim 1’inci ligde oynamaktı. Şu an Süper Lig’deyim. Şu anda hedefim, burada formayı kapıp oynayıp ve tabi ki her Türk gencinin olduğu gibi bende A Milli Takım formasını giymek istiyorum. Bir sonraki hedefimi de A Milli Takım formasını giydiğimde o zaman açıklamak nasip olur, inşallah” ifadelerini kullandı.

Oyun Tarzı Olarak Kendime Yakın Hissettiğim Futbolcu Van Djık Veya Salıba

Gençlerbirliği’nin önemli isimleri Türk ve dünya futboluna kazandırdığına da değinen genç savunma oyuncusu, “Oyun tarzı olarak kendime yakın hissettiğim futbolcu Virgil van Dijk ve Saliba. Çünkü, çok sertlikten ziyade daha çok teknik olmak benim kafamda bir stoper ve takım için daha verimli olur. Birçok önemli oyuncu burada forma giydi. Bunun en büyük sebebi, Gençlerbirliği camiasıdır.

Tabi ki benim de böyle bir şansı yakalamamak için hiçbir sebebim yok. İnşallah o düzeyi görebilirim. Ülkemi yurtdışında da temsil edebilirim. Tabi yurtdışında oynamak zor.

Ama çalışana hiçbir şey zor değil. Nasip olur, İnşallah oraları görürüz” diye konuştu.

Sezon Boyunca Taraftarlarımızı Sürekli Yanımızda İstiyoruz

Kulüpte aile ortamı olduğunu da söyleyen Ensar Çavuşoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

“Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Hocamız şans verirse tabi ki ilk maçımda oynamayı çok isterim. Ama şöyle bir avantajımız var; iç sahada oynuyoruz. Taraftarımızın önünde oynayacağız.

Lige iyi başlayıp, galibiyetle başlayıp, öyle sürdürmek istiyoruz. İnşallah 3 puanla, galibiyetle ayrılıp, lige daha iyi devam edebiliriz. Bu kulübe yeni katıldım ama içerideki ortam sanki yıllardır buradaymışım gibi herkes çok sıcakkanlı. Çalışanlar, futbolcular, hocalarımız olsun herkes çok ilgileniyor.

Böyle köklü bir camianın köklü bir taraftar grubu vardır. Saha içinde mücadele eden, skor alan biziz ama taraftarın gücünü arkamızda hissetmek bize ekstra güç katar. O yüzden sezon boyunca taraftarlarımızı sürekli yanımızda istiyoruz.”

Etiketler: FenerbahçeSüper LigVan
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

İspanya’da orman yangınları nedeniyle acil durum ilan edildi

Sonraki Haber

Ayasofya’nın ibadete açılışının 6’ncı yılında ana kubbe restorasyonunda yeni dönem: Özgün doku korunacak

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Eryaman Stadyumu, Gençlerbirliği - Galatasaray maçına hazır
Spor Haberleri

Gençlerbirliği-Galatasaray maçı öncesi Eryaman Stadyumu’nda zemin tartışması! Yetkililerden açıklama

17 Ekim 2026
Petkimspor zorlu Fenerbahçe deplasmanında
Spor Haberleri

Petkimspor zorlu Fenerbahçe deplasmanında

17 Ekim 2026
Denizli Basket'in konuğu Trabzonspor
Spor Haberleri

Denizli Basket’in konuğu Trabzonspor

17 Ekim 2026
Karşıyaka potada evindeki galibiyet serisini 6 maça çıkardı
Spor Haberleri

Karşıyaka potada evindeki galibiyet serisini 6 maça çıkardı

17 Ekim 2026
Karşıyaka ile Ayvalıkgücü rövanş sınavında
Spor Haberleri

Karşıyaka ile Ayvalıkgücü rövanş sınavında

17 Ekim 2026
Göztepe filede Manisa'yı ağırlıyor
Spor Haberleri

Göztepe filede Manisa’yı ağırlıyor

17 Ekim 2026
Sonraki Haber
Ayasofya'nın ibadete açılışının 6'ncı yılında ana kubbe restorasyonunda yeni dönem: Özgün doku korunacak

Ayasofya'nın ibadete açılışının 6'ncı yılında ana kubbe restorasyonunda yeni dönem: Özgün doku korunacak

En Güncel Haberler

İstanbul'da pazartesi okullar tatil mi?
Gündem

İstanbul’da pazartesi okullar tatil mi?

17 Ekim 2026
Kenya'da 3'üncü Ebola vakası doğrulandı
Dış Haberler

Kenya’da 3’üncü Ebola vakası doğrulandı

17 Ekim 2026
Mansur Yavaş: Parti değiştirenler hesabı sandıkta verecektir
Politika

Mansur Yavaş’tan parti değiştiren belediye başkanlarına sert mesaj: Hesabı sandıkta verecekler!

17 Ekim 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Gölbaşı Belediyesi ekipleri topladıkları şişeleri sergiledi

17 Ekim 2026
Yaşam

Kestane toplamak için gittiği ormanda ölü bulundu

17 Ekim 2026
Yaşam

Mudanya açıklarında hortum

17 Ekim 2026
Yaşam

Mehmetçik’ten temel paraşüt kursu eğitimi

17 Ekim 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Sultangazi’de para ve not bırakıp evden ayrıldı, 6 gündür haber alınamıyor

Sultangazi’de para ve not bırakıp evden ayrıldı, 6 gündür haber alınamıyor

- Haberton
17 Ekim 2026

Sultangazi'de yaşayan Selman Alkan, bir miktar para ile ‘Eşyaları alın ve evi boşaltın. Bu eve geri dönmeyeceğim. Buraya nakliye ve...

17 Ekim Dünya Yoksullukla Mücadele Günü: Türkiye’de yoksulluk sınırı 123 bin lirayı aştı!

Türkiye’de şehirlerin gizli sakinleri: Beton binaların arasında yaban hayatı nasıl varlığını sürdürüyor?

Markette aldığınız her ürün güvenli mi? Gıda etiketlerinde gözden kaçan 10 kritik ayrıntı!

Zayıflama iğneleri sanıldığı kadar masum mu? Uzmanları endişelendiren yan etkiler ve bırakınca yaşananlar!

Güncel Haber

Gölbaşı Belediyesi ekipleri topladıkları şişeleri sergiledi

Gölbaşı Belediyesi ekipleri topladıkları şişeleri sergiledi

17 Ekim 2026
Kestane toplamak için gittiği ormanda ölü bulundu

Kestane toplamak için gittiği ormanda ölü bulundu

17 Ekim 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton