Selen Ecem Karakaş

Selen Ecem Karakaş

Selen Ecem Karakaş, 1992 yılında Tekirdağ, Şarköy'de doğan ve Selanik göçmeni olan bir yazardır. İlkokulu İnönü İlköğretim Okulu'nda, lise eğitimini Tekirdağ Lisesi'nde tamamlamıştır. Ardından Atatürk Üniversitesi'nde ağız ve diş sağlığı (diş teknikeri) alanında eğitim almıştır. İkinci üniversite olarak yine Atatürk Üniversitesi'nde laborant ve veteriner sağlık teknikerliği eğitimini tamamlamıştır. Son olarak üçüncü üniversite olarak yeni medya ve gazetecilik bölümlerini bitirmiştir.
American Üniversitesi psikoloji bölümünü okumaktadır.
Selen Ecem Karakaş, İstanbul Ataşehir'de Genel Diş ve Pedodonti Diş Teknikeri olarak 8 yıl boyunca çalışmış ve son dört yıldır Tekirdağ'da yaşamını sürdürmektedir. Hür Medya ve Özgür Haber Ajansı'nda köşe yazarı ve gazeteci olarak görev yapmaktadır. İyi Haber Tv Marmara Bölge Temsilcisi olarakta görevini sürdürmektedir.
Ayrıca çeşitli dergilerde köşe yazarlığı görevinde bulunmaktadır. Aktif bir siyaset hayatı olan Karakaş, İYİ Parti Tekirdağ Süleymanpaşa Eğitim ve Toplumsal Politikalar Başkanı olarak görev almaktadır. Aynı zamanda Atatürk Gönüllüleri Kütüphane Oluşumu Platformu'na gönüllü destekçi olarak katılmış ve Yazarlar ve Şairler Derneği'ne üyedir. Edebiyat ve sanat projelerini desteklemekte ve sürdürmektedir.

Tekrar hoşgeldiniz!

Aşağıdan hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi alın

Parolanızı sıfırlamak için lütfen kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin.