6 Ağustos 2026, Perşembe
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Politika - Yolumuz hak yoludur adalet yoludur

Yolumuz hak yoludur adalet yoludur

Haberton - Haberton
22 Haziran 2022
- Politika, CHP Haberleri
Okuma Süresi:6 dakikalık okuma
A A
0
Yolumuz hak yoludur adalet yoludur

Yolumuz hak yoludur adalet yoludur

Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Gözümüzü korkutmaya çalışıyorlar. Tazminat davaları açmaya çalışıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar. Güvendiğim tek şey var, bu ülkenin halkı. Yolumuz hak yoludur adalet yoludur. Hiçbir gücün karşısında asla eğilmeyeceğiz” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iki gün boyunca bir dizi program gerçekleştirmek amacıyla geldiği Aydın’da, ilk olarak Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Basına kapalı olarak gerçekleşen ziyaretin ardından Kılıçdaroğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Toplu Açılış Töreni kapsamında Aydın Tekstil Park açılışına katıldı.

Törende konuşan Kılıçdaroğlu, “Gözümüzü korkutmaya çalışıyorlar. Tazminat davaları açmaya çalışıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar. Güvendiğim tek şey var, bu ülkenin halkı. Yolumuz hak yoludur, adalet yoludur. Hiçbir gücün karşısında asla eğilmeyeceğiz. Marmaris’te yangın var. Ormanlarımız yanıyor. Hayatımda bu kadar beceriksiz bir iktidar görmedim. 27,5 yıl kamuda çalıştım. Bu ülkede liyakatli bürokratlar vardı. Yangın çıkacak diye her türlü önlemin alındığını biliyorum. Geçen yılki beceriksizliklerini bu yıl da sürdürüyorlar. Hala gece görüşü olan helikopter alacak mıyız? Koca bir yıl geçti. Emin olun yatacak yerleri yok. Hepsini halledeceğim. Bu memleket zorbalıktan kurtulacak” ifadelerini kullandı.

Yolumuz hak yoludur adalet yoludur
Yolumuz hak yoludur adalet yoludur

‘BURAYA GÖKDELENLER DİKİLEBİLİRDİ’

Bir kentin yeşilliğe ve ağaçlara ihtiyacı olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, “O ağaçların altında oynayan çocuklara, dinlenen yaşlılara ihtiyacı vardır. Burası bir beton yığını mı olmalıydı? Bunu Aydınlılara sorduk. Ona göre yaptık. Onlar ise böyle yapmazlar. Onlar ülkenin en değerli arazilerini ranta dönüştürdüler. Aydın’da CHP’li bir belediyenin ne yaptığını en iyi sizler biliyorsunuz. Belediye Başkanı ‘Sizin paralarınızla biz burayı aldık burası Aydınlılarındır’ dedi. Buraya gökdelenler dikilebilirdi, sizin giremeyeceğiniz yerler yapılabilirdi ama o Aydınlıları düşündü.

Eğer Türkiye’nin de böyle yönetilmesini istiyorsanız, her kuruş verginin hesabının verilmesini istiyorsanız, en verimli alanların bir beton ormanına dönüşmesini istemiyorsanız bize katılacaksınız. Bizim yolumuz aydınlık yoldur, Mustafa Kemal’in yoludur, kadın erkek eşitliğini savunanların, halktan toplanan her kuruş verginin hesabını halka vermeyi onurlu sayanların yoludur. Bu güzel mekan entelektüellerin de hoşlanacağı bir mekan olacak. Aydın’ın sadece tarımıyla, sanayisiyle değil aynı zamanda entelektüel birikimin, görkemli tarihin de iyi olduğu bir kent olması gerekir. Yazarı, çizeri, sanatçısı burada olmalıdır” dedi.

‘MORALİNİZİ BOZMAYIN’

Türkiye’nin önünde ciddi engellerin olduğunu kaydeden Kılıçdaroğlu, “Sizden tek bir şey istiyorum; sakın moralinizi bozmayın. Sandık gelecek, elinizi vicdanınıza koyup oyu öyle kullanacaksınız. Kadın erkek eşitliği için, çiftçi için, herkesin hakkının teslim edildiği bir yönetim için oy kullanmanızı istiyorum. Milyonlarca işsizimiz var. Açlığın boyutları düşündüğünüzden çok daha fazla. Bütün dünya yazıyor bunu. Birleşmiş Milletler raporlarına yazıldı. Türkiye bunu hak etmiyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Gözümüzü korkutmaya çalışıyorlar. Tazminat davaları açmaya çalışıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar. Güvendiğim tek şey var, bu ülkenin halkı. Yolumuz hak yoludur adalet yoludur. Hiçbir gücün karşısında asla eğilmeyeceğiz" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Gözümüzü korkutmaya çalışıyorlar. Tazminat davaları açmaya çalışıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar. Güvendiğim tek şey var, bu ülkenin halkı. Yolumuz hak yoludur adalet yoludur. Hiçbir gücün karşısında asla eğilmeyeceğiz” dedi.

Tek adam rejimini kabul etmiyoruz ve değiştireceğiz. Türkiye’nin itibarını koruyamadılar. Düne kadar ‘katil’ dedikleri kişilerle şimdi kucaklaşıyorlar. Birkaç trilyon dolar için. Bu ülkenin satılacak hiçbir şeyi yoktur. Bu ülke sıradan değildir. Milli Kurtuluş Savaşı’nı veren ve mazlum milletlere örnek olan ülkedir. Çiftçinin durumunu biliyorum. Mazottan ihracata, gübreden işçiliğe kadar her şeyde fiyat yükseldi. Çiftçi ‘Biz artık zarar etmiyoruz battık’ diyor.” açıklamalarında bulundu.

‘GÜZEL BİR TÜRKİYE’Yİ BERABER İNŞA EDECEĞİZ’

Millet İttifakı’ndan da söz eden Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

“Her birimiz ayrı partiyiz ama hepimiz demokrasi, adalet, kadın-erkek eşitliği, halka hesap verme, Türkiye’nin yeniden inşa edilmesi konusunda bir araya geldik. Yüzyıl geçti. İkinci yüzyılın eşiğindeyiz. Güzel bir Türkiye’yi beraber inşa edeceğiz.

Farklı düşüncelerin özgürce ifade edildiği bir Türkiye. Esnafın, çiftçinin, memurun yoksulluk çekmediği bir Türkiye inşa etmek için bir araya geleceğiz. Emeğimizle, alın teriyle, muhtaç olmadan, diz çökmeden kendi onurumuzla, kendi birikimimizle güzel Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz. Bizim iktidarımız halkın, adaletin, kadın erkek eşitliğinin iktidarı olacak. Demokrasi istiyorsanız bize katılın. Bize katılın, nehirler gibi çağlayalım. Cumhuriyeti ikinci yüzyılda demokrasiyle taçlandıralım.”

‘BETON YIĞINI OLACAKTI’

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise “Kadınıyla, erkeğiyle, omuz omuza milli mücadele destanını yazan demokrasiye gönül vermiş Aydınlıları sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. İçinde bulunduğumuz 177 bin metrekarelik bu alanı 2017 yılında kamulaştırma kararı aldık. 4 yılı aşan mücadele sonucunda 100 milyon TL ile kamulaştırdık. Aydınlılar, sizin vergilerinizle biz bu işi yaptık. Eğer yapmasaydık beton yığını olacaktı. Bu parkın içinde çocuklarımız için oyun alanları, spor alanları, sanat galerileri, kreş, yürüyüş ve bisiklet yolları ile birçok sosyal donatı alanları oluşturduk.

Bugün de 100 bin metrekaresini sizlerin hizmetine sunacağız. Kent havzasında önemli bir yer tutan bu alanı kazandırmanın onuru ve gururunu yaşıyoruz. Bugün 36 adet alt yapı tesisi ve diğer tesislerin de temel atmasını ve açılışını gerçekleştireceğiz. Bir ay sonra Nazilli’de, üç ay sonra Kuşadası’nda otizm merkezlerimiz hizmete girecek. Aydın ülkemizin en önemli tarım kentlerinden birisidir. Girdi maliyetinin altında ezilen çiftçilerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Etiketler: Kemal Kılıçdaroğlu
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Sayıştay’a üye seçimi yapılacak

Sonraki Haber

Fenerbahçe Shkupi maçı berabere bitti

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Hakan Fidan'dan Netanyahu'ya sert mesaj: "Gazzeliler Gazze'de yaşamaya devam edecek"
Politika

Hakan Fidan’dan Netanyahu’ya sert mesaj: “Gazzeliler Gazze’de yaşamaya devam edecek”

6 Ağustos 2026
Bakan Kacır: Son 23 yılda örnek kalkınma hamlesine imza attık
Politika

Son 23 yılda örnek kalkınma hamlesine imza attık

6 Ağustos 2026
Cevdet Yılmaz: Milli Yetkinlik Hamlesi ile küresel bir yetenek ağı oluşturuyoruz
Politika

Milli Yetkinlik Hamlesi ile küresel bir yetenek ağı oluşturuyoruz

6 Ağustos 2026
AK Parti'li Sırakaya: Gurbetçilerin gümrük sahasını terk etme süresi 29 dakika
Politika

Gurbetçilerin gümrük sahasını terk etme süresi 29 dakika

6 Ağustos 2026
Bakan Bayraktar'dan 'Terörsüz Türkiye' mesajı
Politika

Bakan Bayraktar’dan ‘Terörsüz Türkiye’ mesajı

6 Ağustos 2026
CHP Grup Başkanvekili Sevda Erdan Kılıç, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Fotoğraf:Ankara,(DHA)
Politika

CHP’li Kılıç: Çerçeve yasaya attığımız imza açık bir çek değil, tarihi bir sorumluluktur

6 Ağustos 2026
Sonraki Haber
Fenerbahçe Shkupi maçı berabere bitti

Fenerbahçe Shkupi maçı berabere bitti

En Güncel Haberler

Milli sporcu İlke Özyüksel Avrupa Şampiyonası'nda finale yükseldi!
Spor Haberleri

Milli sporcu İlke Özyüksel Avrupa Şampiyonası’nda finale yükseldi!

6 Ağustos 2026
Hakan Fidan'dan Netanyahu'ya sert mesaj: "Gazzeliler Gazze'de yaşamaya devam edecek"
Politika

Hakan Fidan’dan Netanyahu’ya sert mesaj: “Gazzeliler Gazze’de yaşamaya devam edecek”

6 Ağustos 2026
TMO 2026 fındık alım fiyatlarını açıkladı! Giresun 255 TL, Levant 250 TL
Öne Çıkan

TMO 2026 fındık alım fiyatlarını açıkladı! Giresun 255 TL, Levant 250 TL

6 Ağustos 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Antalya’da sıcak ve nem bunalttı

6 Ağustos 2026
Yaşam

9 yaşındaki otizmli Asilhan, Kur’an okumayı öğrendi

6 Ağustos 2026
Yaşam

Tekerlekli sandalyeli genel cerrahın yaşam öyküsü Amerikan tıp dergisinde

6 Ağustos 2026
Yaşam

Gölde kaybolan kişinin cansız bedeni bulundu

6 Ağustos 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Lastikçide çıkan yangın, akaryakıt istasyonuna sıçramadan söndürüldü

Lastikçide çıkan yangın, akaryakıt istasyonuna sıçramadan söndürüldü

- Haberton
6 Ağustos 2026

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde lastikçide çıkan yangın, yakınındaki akaryakıt istasyonuna sıçramadan söndürüldü. Gökyüzüne yükselen siyah duman, ilçenin birçok noktasından görüldü. Orhangazi-Bursa...

Güneş lekeleri kalıcı mı? Nasıl geçer? Ciltte oluşan lekeler hakkında bilinmesi gerekenler

Göz seyirmesi neden geçmez? Uzun süren göz kapağı atmasının olası nedenleri

Aç karnına kahve içmek zararlı mı? Bilimsel araştırmalar ne diyor?

Sosyal medya detoksu gerçekten işe yarıyor mu? Araştırmalar dikkat çeken sonuçlar ortaya koyuyor

Güncel Haber

Milli sporcu İlke Özyüksel Avrupa Şampiyonası'nda finale yükseldi!

Milli sporcu İlke Özyüksel Avrupa Şampiyonası’nda finale yükseldi!

6 Ağustos 2026
Hakan Fidan'dan Netanyahu'ya sert mesaj: "Gazzeliler Gazze'de yaşamaya devam edecek"

Hakan Fidan’dan Netanyahu’ya sert mesaj: “Gazzeliler Gazze’de yaşamaya devam edecek”

6 Ağustos 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton