3 Kasım 2026, Salı
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Spor Haberleri - Yeni bir Samsunspor yapmayı düşünüyorum

Yeni bir Samsunspor yapmayı düşünüyorum

Haberton - Haberton
4 Mayıs 2026
- Spor Haberleri
Okuma Süresi:4 dakikalık okuma
A A
0
Yüksel Yıldırım: Yeni bir Samsunspor yapmayı düşünüyorum

Yüksel Yıldırım: Yeni bir Samsunspor yapmayı düşünüyorum

Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, “Yeni bir Samsunspor yapmayı düşünüyorum. Takımın yarısı gidebilir çünkü bazı oyuncularımıza transfer teklifleri gelmesi bekleniyor. 6-7 oyuncu ayrılırsa yeni bir takım kurmak gerekir. Ama bunun da üstesinden geliriz” dedi.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, yapılacak transfer çalışmaları ve gelecek sezon planlaması hakkında açıklamalarda bulundu. Kırmızı-beyazlı takımın sezon sonunda Süper Lig’de bitireceği sıralamaya göre transferlerin şekilleneceğini söyleyen Yüksel Yıldırım, “Sezon sonunda hocamızın düşünmediği oyuncular olacak. Ona göre oyuncu transferi planı yapacağız. Transfer hedefi şöyle belirlenecek: Süper Lig’i 7’nci sırada bitirirsek ayrı, 5’inci sırada olup Avrupa kupalarına katılırsak ayrı transfer planlaması yapacağız. Hoca daha kompakt bir kadro istiyor ve çok fazla oyuncu almak istemiyor. Yani 18 tane oyuncu olsun, üstüne de biraz genç oyuncular ekleyelim istiyor. Hocamızla bu sayıya birlikte karar vereceğiz. Bizim transfer çalışmalarımız scout ekibinin çalışmasıyla oluyor. Tabii ki bazı menajerler iyi oyuncular önerdiğinde bakıyoruz ama bütün transferi menajerlere bırakıp kulübün içine bir sürü menajerin girip burada cirit atmasına izin vermiyoruz. Biz öyle bir kulüp değiliz” diye konuştu.

Çilek Transferi İçin Biraz Daha Zaman Var, Çilek Mevsimi Henüz Gelmedi

Takıma yapılacak olan olası bir çilek transferi için henüz net bir isim olmadığını belirten Yüksel Yıldırım, “Bir çilek transferi yapmak isteriz. Ama çilek transferi o günkü şartlara göre şekillenecek. Ya geleceğe yönelik çok iyi bir isim gelecek ve biz onu parlatacağız. Geçen sene Afonso Sousa’yı çilek transferi olarak aldık. Ancak maalesef sakatlıktan bir türlü kurtulamadı. Buna rağmen oynadığı maçlarda kendini gösterdi, iyi bir oyuncu olduğu belli. Bu senenin adeta yeni transferi gibi olacak inşallah. Jaures Assoumou’yu da Fransa Ligue 2’den aldık. O da sakatlandı ama inanılmaz gelişim gösteriyor. Musaba’nın yerine almıştık bu oyuncuyu geçen sezon. Assoumou’ya karşı beklentimiz yüksek. Çilek oyuncu için şu an kafamızda net bir isim yok. Önce ligler bitsin, Dünya Kupası başlasın, transfer dönemi açılsın. Gidecek oyuncular var, yapılacak çok iş var. Ayrıca çilek oyuncuyu scout ekibiyle tek başımıza bulamayız. Onu ancak menajerler getirir, Türkiye’ye gelebileceğini söyler, biz de araştırıp değerlendiririz. İhtiyacımız olan bir mevkiyse iyi şekilde bakarız. Bu sene Samsunspor, Avrupa kupalarında oynayamazsa çilek transferi zor olur. Çilek transferi için biraz daha zaman var, çilek mevsimi henüz gelmedi” ifadelerini kullandı.

Dunkerque’den Antoine Sekongo’yu Alıyoruz

Yüksel Yıldırım, sahibi olduğu Fransa Ligue 2 ekiplerinden Dunkerque’te forma giyen orta saha oyuncusu Antoine Sekongo’yu Samsunspor kadrosuna dahil edeceklerini belirterek, “Fenerbahçe’den gelen İrfan Can Eğribayat konusunda bir gelgit yaşıyoruz. Önce Samsunspor’da kalmayacağını söyledi, şimdi kalmak istediğini söylüyor. Ama henüz net bir durum yok. Çünkü bu biraz da oyuncuya bağlı. Samsunspor’da iki tane eş değerde kalecimiz var. Okan ile İrfan Can neredeyse aynı seviyede ve çok iyi kaleciler. Bunlar bize yetiyor. Bir ara Bilal Bayazıt ile anlaştık ancak transferinden vazgeçildi. Kalede bu şekilde devam etme ihtimalimiz yüksek. İrfan Can’ı takımda tutmak isteriz. Satka’nın takımda kalmasını çok istedik. Ntcham’ın da kalmasını istedik ama onunla anlaşamadık. Satka eşinden dolayı gitmek istediğini net şekilde ifade etti, çocuğu olmuştu. Ntcham ise takımın en yüksek maaş alan oyuncularından biri. Bazı maçlarda çok iyi oynuyor, bazı maçlarda ise beklenen seviyenin çok altında kalıyor. Maaş konusunda indirimi kabul etmeyince kendisinden vazgeçtik. Onun yerine Fransa’daki takımımız Dunkerque’den Antoine Sekongo’yu alıyoruz. 21 yaşında, ileride yıldız olabilecek bir oyuncu gibi görünüyor” dedi.

Holse, 10 Gün İçinde Takımda Kalıp Kalmayacağına Dair Kararını Verecek

Takımdaki futbolculara beklediğimiz fiyatlarda teklifler gelmesi durumunda 6-7 oyuncunun ayrılabileceğini ve bu doğrultuda yeni bir kadro kurabileceklerini ifade eden Yıldırım, şöyle konuştu:

“Hedefimiz bu sene takımın yaş ortalamasını 22-24 aralığına çekmek ve kadroyu bu yaş bandında oluşturmak. Daha fazla koşan, daha aç, istekli, arzulu ve potansiyelli oyuncularla bir yapı kurmak istiyoruz. Holse’nin kalmasını çok istiyorum ancak gitmek istiyor. Eşi ikinci çocuğunu yaptı. Çok başarılı bir oyuncu. Gitmekle kalmak arasında kararsız. Biz onu takımda tutmak için çok istekliyiz. Çok önemli bir oyuncu. 10 gün içinde kararını vereceğini söyledi. Gitmek isterse önünü açacağıma söz verdim. Kalması için de tüm şartları zorladım. Yeni bir Samsunspor yapmayı düşünüyorum. Takımın yarısı gidebilir çünkü bazı oyuncularımıza transfer teklifleri gelmesi bekleniyor. 6-7 oyuncu ayrılırsa yeni bir takım kurmak gerekir. Ama bunun da üstesinden geliriz.”

Etiketler: FenerbahçeSüper LigTürkiye
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Bahçeli’den Amedspor’a tebrik açıklaması

Sonraki Haber

Arnavutköy’de sokakta oynayan çocuklara saldırıp bıçak çekti

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Gençlerbirliği - Alanyaspor maçının ardından
Spor Haberleri

Gençlerbirliği – Alanyaspor maçının ardından

3 Kasım 2026
Spor Haberleri

Fenerbahçe’de Sergio Conceiçao kararı çıktı

2 Kasım 2026
Türk Hava Yolları’ndan Türkiye Olimpiyat Takımı'na destek
Spor Haberleri

Türk Hava Yolları’ndan Türkiye Olimpiyat Takımı’na destek

2 Kasım 2026
Spor Haberleri

Denizli Basket’e ABD’li forvet

2 Kasım 2026
Spor Haberleri

Trabzonspor, Freiburg maçı hazırlıklarına başladı

2 Kasım 2026
Spor Haberleri

Okan Buruk: İyi durumdayız ve bunu yarın tekrar göstermek istiyoruz

2 Kasım 2026
Sonraki Haber
Arnavutköy’de sokakta oynayan çocuklara saldırıp elindeki bıçakla kapıya dayandı; şüpheli kamerada

Arnavutköy’de sokakta oynayan çocuklara saldırıp bıçak çekti

En Güncel Haberler

Bursa'da zincirleme kaza: 6 yaralı
Yerel Haberler

Bursa’da zincirleme kaza: 6 yaralı

3 Kasım 2026
Cihan Sütşurup'tan para isteyen suç örgütü, kız kardeşinin aracını yaktı: 2 gözaltı
Öne Çıkan

Cihan Sütşurup’tan para isteyen suç örgütü, kız kardeşinin aracını yaktı: 2 gözaltı

3 Kasım 2026
Liverpool maçı öncesi karaborsa bilet operasyonu: 9 gözaltı
Yerel Haberler

Liverpool maçı öncesi karaborsa bilet operasyonu: 9 gözaltı

3 Kasım 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Van’da rahatsızlanan Piyade Uzman Çavuş Oğuz Şahin şehit oldu

3 Kasım 2026
Yaşam

Antalya’da gök gürültülü sağanak etkili oldu; eve yıldırım düştü

2 Kasım 2026
Yaşam

Muğla’da kayıp alzheimer hastası aranıyor

2 Kasım 2026
Yaşam

Akfen Gönüllüleri, 48’inci İstanbul Maratonu’nda eğitimde fırsat eşitliği için koştu

2 Kasım 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Kötü koku ekipleri harekete geçirdi; baba ve kızının cansız bedenleri bulundu

Kötü koku ekipleri harekete geçirdi; baba ve kızının cansız bedenleri bulundu

- Haberton
3 Kasım 2026

Hatay’da evden gelen kötü koku ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, bir süredir kendilerinden haber alınamayan Mustafa Kural (54) ile...

2027’de IMEI kayıt ücreti, pasaport ve trafik cezaları ne kadar olacak? Yeni oran için geri sayım

Schengen vizesinde randevu sorunu! 2026’da başvuru nasıl yapılır, hangi belgeler gerekiyor?

Çilekli, karpuzlu puff tehlikesi! Kalp krizi ve ölümcül akciğer hasarı riski

Vegan beslenmede B12 eksikliği riski! Hangi vitamin ve minerallere dikkat edilmeli?

Güncel Haber

Bursa'da zincirleme kaza: 6 yaralı

Bursa’da zincirleme kaza: 6 yaralı

3 Kasım 2026
Cihan Sütşurup'tan para isteyen suç örgütü, kız kardeşinin aracını yaktı: 2 gözaltı

Cihan Sütşurup’tan para isteyen suç örgütü, kız kardeşinin aracını yaktı: 2 gözaltı

3 Kasım 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton