Eyüpsultan’da yanan fabrikada kayıp işçinin cesedine yangından yaklaşık 24 saat sonra ulaşıldı.
Yangın, dün saat 13.30 sıralarında, Eyüpsultan Habipler Pirinççi Mahallesi’nde 2 katlı araç filtresi üreten fabrikada bilinmeyen nedenle çıktı. Alev alev yanan fabrika gece saatlerinde söndürülebildi. Kayıp olduğu belirtilen fabrikanın işçilerinden Sedat Cesur (43)’un cesedine ise yaklaşık 24 saat sonra ulaşılabildi.

Eyüpsultan’da yanan fabrikada ölen işçinin cenazesi Adli Tıp Kurumu’na götürüldü
EYÜPSULTAN’da yanan fabrikada kayıp işçinin cesedine yangından yaklaşık 24 saat sonra ulaşıldı. İşçi Sedat Cesur’a ait olduğu belirlenen cenazenin Adli Tıp Kurumu’na götürüldüğü öğrenildi.

Habipler Pirinççi Mahallesi’nde araç filtresi üreten 2 katlı fabrikada yangından 24 saat sonra kayıp işçi Sedat Cesur (43)’un cesedi bulundu. Savcı ve jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı inceleme sonrası, Cesur’un cenazesi yanan fabrika binasından çıkarılarak Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Bu sırada Cesur’un yakınlarının fabrika önünde beklediği görüldü.












