17 Temmuz 2026, Cuma
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Politika - Vakit tamam! Çıktığımız yolculuğun adı iktidar yolculuğu

Vakit tamam! Çıktığımız yolculuğun adı iktidar yolculuğu

Haberton - Haberton
16 Kasım 2025
- Politika
Okuma Süresi:3 dakikalık okuma
A A
0
Vakit tamam! Çıktığımız yolculuğun adı iktidar yolculuğu
Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, “Vakit tamam! Çıktığımız yolculuğun adı iktidar yolculuğudur” diye konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, İstanbul İl Kongresi’nde konuştu. “Vakit tamamdır. Çıktığımız yolculuğun adı iktidar yolculuğudur” diyen Dervişoğlu, “İYİ Parti köküyle, gövdesiyle, dallarıyla, yapraklarıyla, meyveleriyle, çiçekleriyle, Türk milletiyle hem hal olmuştur. Kaybedecek bir dakikamız bile yoktur. Kazanacağımız büyük zaferler bizleri beklemektedir” ifadesini kullandı. Dervişoğlu’nun merkez sağ vurgusu dikkat çekti.

İYİ Parti’nin 4’üncü Olağan İl Kongresi İstanbul Kongre Merkezi’nde yapıldı. İl Kongresi’nde konuşma yapan Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu, “Siyasetin yeniden tanzim edilmesi gerekiyor birilerine göre ve bu denklemde İYİ Parti olmasın istiyorlar. İYİ Parti’yi dar bir marjinal alana sıkıştırmak istiyorlar. Biz İYİ Parti’yi Türk siyasetinde boşalan merkeze ikame etmek için kurduk. Dar alanlarda kısa paslaşmalar yapmakla asla ve kat’a işimiz olamaz.” dedi.

İYİ Parti’nin 4’üncü Olağan İl Kongresi İstanbul Kongre Merkezi’nde yapıldı. Olağan İl Kongresi saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başladı. İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu kongrede bir konuşma yaptı.

‘SİYASET KALANLARLA YAPILIR’

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, “Bu kongrelerin bile bu güzellikler için de yapılmasını dahi beklemiyorlardı. Onlara göre Türkiye’de ve İstanbul’da İYİ Parti bitmişti.Şimdi gelsinler bu salonda İYİ Parti’nin ne olduğunu İstanbul’un ne olduğunu görsünler. Partimizin 44 milletvekiliyle geldiği parlamentoda bugün 29 kişiyiz. 15 arkadaşımız partisinden istifa etti.Emin olun dava arkadaşlarım, birini bile kararından vazgeçirebilmek için bir tek cümle bile kurmadım. Çünkü ben biliyorum siyaset gidenlerle değil kalanlarla yapılır. ” dedi.

‘MERAL AKŞENER İLE ARAMA KİMSE GİREMEZ’

Dervişoğlu, “Benim bu partinin geçmişiyle hiçbir problemim yok olamaz. Bu partiyi kuran irade yok sayılamaz. Açık olarak söylüyorum. Benim Sayın kurucu Genel Başkanım Meral Akşener ile arama hiç kimse giremez. Herkes bunu böyle bilsin. Bu tartışmaları çıkaranlardan bu tartışmalardan beslenmeye kalkışanlardan azami ölçüde uzak durmanızı istirham ediyorum. Her yerde söylediğimi burada tekrarlıyorum. Aranıza şeytanları sokmayın diyorum. Herkes bize baktığında İYİ Parti neler konuşuyor, İYİ Parti neler anlatıyor, İYİ Parti sorunlara hangi pencereden bakıyor ve o sorunların çözümü için hangi projeleri yapıyor ve kamuoyuyla buluşturuyor diye kamuoyunun bize öyle bakması lazım. Millet bize nereden bakıyor. Televizyonları açtığında ‘Şurada şu var burada bu var. Bu gider mi bu döner mi.’ oradan bakıyor. Kimsenin bir yere gideceği, kimsenin de bulunduğu yerden gideceği yok. ” diye konuştu.

‘BU DENKLEMDE İYİ PARTİ OLMASIN İSTİYORLAR’

Dervişoğlu konuşmasının devamında, “Siyasetin yeniden tanzim edilmesi gerekiyor birilerine göre ve bu denklemde İYİ Parti olmasın istiyorlar. İYİ Parti’yi dar bir marjinal alana sıkıştırmak istiyorlar. Biz İYİ Parti’yi Türk siyasetinde boşalan merkeze ikame etmek için kurduk. Dar alanlarda kısa paslaşmalar yapmakla asla ve kat’a işimiz olamaz. Sefaletle savaşacağız, vurgunculukla savaşacağız, yolsuzlukla savaşacağız, üretimsizlikle savaşacağız, işsizlikle savaşacağız, umutsuzlukla savaşacağız. Büyük bir mücadele bekliyor bizi.Vakit tamamdır bu saatten sonra çıktığımız yolculuğun adı iktidar yolculuğudur. Artık söylüyorum vakit tamamdır. İYİ Parti köküyle gövdesiyle dallarıyla yapraklarıyla meyvalarıyla çiçekleriyle Türk millletiyle hemhal olmuştur O sebeple kaybedecek 1 dakikamız bile yoktur; ama kazanacağımız büyük zaferler bizleri beklemektedir” dedi.

Etiketler: İyi Parti
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Türkiye’yi yeniden yaşanabilir kılacağız

Sonraki Haber

Muğla Seydikemer’de orman yangını

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Vatandaş neden Kızılay'a değil de Ahbap'a güvendi?
Politika

Vatandaş neden Kızılay’a değil de Ahbap’a güvendi?

17 Temmuz 2026
Bakan Ersoy, TİBU Rektörü Görmez ile bir araya geldi
Politika

Bakan Ersoy, TİBU Rektörü Görmez ile bir araya geldi

17 Temmuz 2026
CHP’li Sarıbal: Sürdürülebilir tarım politikası için yeni anlayışa ihtiyaç var
Politika

Sürdürülebilir tarım politikası için yeni anlayışa ihtiyaç var

17 Temmuz 2026
Arıcıya 140 lira verip 100 lirasını geri almak Deli Dumrul'un bile aklına gelmez
Politika

Arıcıya 140 lira verip 100 lirasını geri almak Deli Dumrul’un bile aklına gelmez

17 Temmuz 2026
AB'nin ülkemize yönelik değerlendirmeleri objektiflikten uzaktır
Politika

AB’nin ülkemize yönelik değerlendirmeleri objektiflikten uzaktır

17 Temmuz 2026
Bakan Memişoğlu: Dünyanın en iyi sağlık hizmetleri Türkiye'de
Politika

Dünyanın en iyi sağlık hizmetleri Türkiye’de

17 Temmuz 2026
Sonraki Haber
Muğla Seydikemer'de orman yangını

Muğla Seydikemer'de orman yangını

En Güncel Haberler

Olcay Baykal son yolculuğuna uğurlandı
Öne Çıkan

Olcay Baykal son yolculuğuna uğurlandı

17 Temmuz 2026
Nasuh Mahruki '15 Temmuz' paylaşımı nedeniyle tutuklandı
Öne Çıkan

Nasuh Mahruki ’15 Temmuz’ paylaşımı nedeniyle tutuklandı

17 Temmuz 2026
Kastamonu'da 6 hektar orman yandı
Gündem

Kastamonu’da 6 hektar orman yandı

17 Temmuz 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Avcılar’da ‘Boyaya geleceğim’ yalanıyla saçını yaptırdı para vermeden gitti; ‘Bir daha dükkanıma gelmesin’

17 Temmuz 2026
Yaşam

Kasaplığa başlayınca veganlığı bıraktı

17 Temmuz 2026
Yaşam

İş Bankası’ndan lise öğrencileri için girişimcilik programı: WorkupOnBoard

17 Temmuz 2026
Yaşam

Norduz koyunları GPS ve uyduyla izleniyor; hedef iklim değişikliğine uyumlu sürü yönetimi

17 Temmuz 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Alkollü sürücünün neden olduğu kazada kızını kaybeden anne: Adalet istiyorum

Alkollü sürücünün neden olduğu kazada kızını kaybeden anne adalet istiyor

- Haberton
17 Temmuz 2026

Adana’da otomobilin arkadan çarptığı elektrikli bisikletin sürücüsü Serhan Kayatürk (58) hayatını kaybetti, annesi Hülya Büyükyolaçan (75) ise yaralandı. Kazanın ardından...

Otomatik şanzıman arızası nasıl anlaşılır? Uzmanlar dikkat edilmesi gereken belirtileri açıkladı

Sürekli susamak neyin belirtisi? Uzmanlar dikkat çeken 7 nedeni açıkladı

Bankalar kredi başvurusunu neden reddeder? İşte En sık karşılaşılan 8 sebep

Enflasyon neden düşmüyor? Uzmanlar fiyat artışlarının önüne geçilememesinin 5 nedenini açıkladı

Güncel Haber

Olcay Baykal son yolculuğuna uğurlandı

Olcay Baykal son yolculuğuna uğurlandı

17 Temmuz 2026
Nasuh Mahruki '15 Temmuz' paylaşımı nedeniyle tutuklandı

Nasuh Mahruki ’15 Temmuz’ paylaşımı nedeniyle tutuklandı

17 Temmuz 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton