Ümraniye’de bir kişi sokak ortasında kafasına silah dayadığı kadını darbetti. Çevredekiler şüpheliyi bağırarak durdurmaya çalıştı.
Olay Ümraniye’de meydana geldi. Elinde silah bulunan bir şüpheli kadını sokak ortasında darbetti. Tekme ve tokatlarla kadına saldıran şüpheliye, çevredeki bir kişi engel olmaya çalışsa da başarılı olamadı. Darbedilen kadın yerde oturduğu sırada şüpheli bu kez kadının kafasına silah doğrulttu. Olayı gören bir çevre sakini bağırarak şüpheliyi durdurmaya çalıştı. Çevreden geçen bir kişi yanına geldiği şüpheliyi ikna etmeye çalıştı ardından da şüpheli olay yerinden uzaklaştı. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
ŞÜPHELİ F.K. YAKALANDI
Konuyla ilgili İstanbul Emniyetinden yapılan açıklamada kadını sokak ortasında darbeden kişinin kadının eski erkek arkadaşı olduğu tespit edildi. Eski kız arkadaşı F.C.’yi silahla tehdit eden şüpheli F.K. (28) polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. F.K.’nin olay sırasında kullandığı silahın kuru sıkı olduğu tespit edildi. Şüpheli F.K. ‘Silahla tehdit’ ve ‘Kasten yaralama’ suçlarından adli makamlara sevk edildi.













