16 Mayıs 2026, Cumartesi
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Politika - Türkiye’nin her konusuna yerel yönetimler muhatap

Türkiye’nin her konusuna yerel yönetimler muhatap

Haberton - Haberton
4 Mart 2021
- Politika, CHP Haberleri
Okuma Süresi:5 dakikalık okuma
A A
0
Türkiye'nin her konusuna yerel yönetimler muhatap

Türkiye'nin her konusuna yerel yönetimler muhatap

Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

11 büyükşehir belediye başkanımızla yaptığımız çalışmalara il belediye başkanlarımızı katacağız. Türkiye’nin her konusuna yerel yönetimler muhataptır.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, CHP’li 11 büyükşehir belediyesi ile sıklıkla bir araya geldiklerini belirterek, “11 büyükşehir belediye başkanımızla yaptığımız bu çalışmalara artık il belediye başkanlarımızı da katacağız. Onlarla da bu su toplantısında bir arada olacağız. Ve oradan gerçekten kuvvetli bir mesajı Türkiye’ye vereceğiz. Türkiye’nin her konusuna yerel yönetimler muhataptır. Çünkü yerel yönetimler birçok konuyu kendi kentinde çözmekle mesuldür” dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İşbirliği toplantısına katılmak üzere Tekirdağ’a geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı ziyaret eden İmamoğlu, şehirlerle çok güzel bir iş birliği masaları oluşturulduğunu belirterek, şunları söyledi:

Türkiye'nin her konusuna yerel yönetimler muhatap
Türkiye’nin her konusuna yerel yönetimler muhatap

“Bu hususta bütün ekibimiz buna hazır. Bu kapsamda şehirlerle çok güzel bir iş birliği masaları oluşturuldu. Kocaeli’yle, Bursa’yla, Balıkesir’le, Yalova’yla ve tabi ki artık Trakya’da da bunu Kadir Başkanımızla başlatıp, diğer illerimizle de devam ettirmek istiyoruz. Zira 20 milyonluk bir İstanbul’un yakın çevresi ile iletişim içinde olmadığı takdirde yönetemeyeceği çok şey var. Ama eğer iletişim içinde olursa yönetebilme hem de yakın çevredeki illerle de çok saygın ve çok faydalı işler kurabilme becerisine sahip.

Bu konuda hem heyetimiz hem de çok değerli parti meclis üyesi Tufan Bey’in katkılarıyla beraber bir çalışma süreci yönetiyoruz. Çok da faydalanıyoruz, çok da fayda veriyoruz. Bugün ilk adımını atacağız kıymetli Başkanımla. Beraber neler yapabiliriz, hangi işleri üretebiliriz, hangi projeleri ortak geliştirebiliriz diye kabiliyetlerimizi birleştireceğiz. Çok yakın coğrafyanın suyu müşterek, havası müşterek, ulaşımı müşterek, şehirleşmesi, birçok alanda bir aradayız. Belediye başkanlarımız burada.

Sanayiye yönelik ilçelerimiz var, biliyorum. Bunların bir kısmının bir ayağı İstanbul’da, bir ayağı burada. Çokça ilişki aslında harmanlandığında fayda verici bir modele dönüşebilir. Bundan kim faydalanır, ülke faydalanır. Trakya’nın, Marmara’nın iyi bir tasarımı, iyi bir planlaması olması halinde Türkiye’nin soluk alacağını hepimiz biliyoruz. Şu an resmi nüfusuyla konuştuğumuz şey, yaklaşık 26- 27 milyonluk bölgeden bahsediyoruz.

11 büyükşehir belediye başkanımızla yaptığımız çalışmalara il belediye başkanlarımızı katacağız. Türkiye'nin her konusuna yerel yönetimler muhataptır.
11 büyükşehir belediye başkanımızla yaptığımız çalışmalara il belediye başkanlarımızı katacağız. Türkiye’nin her konusuna yerel yönetimler muhataptır.

Türkiye’nin neredeyse 3’te 1’i. Ekonomik olarak çok daha fazlası, çok daha büyük. Bu anlamda biz süreci yönetiyoruz. Buraya gelişimizdeki temel amaç da bu. İnşallah çok güzel bir gün geçiririz. Hem sizlerin katılımıyla, başkanımızın koordinasyonunda çok güzel bir iletişimle bu süreci toparlarız diye düşünüyorum.”

‘YEREL YÖNETİMLER MUHATAPTIR’

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak’ın, ‘Önümüzdeki seçimde çok daha başarılı olmayı’ dile getirdiğini belirten İmamoğlu, “Hepimizin sorumluluğu bu. Ve Türkiye’nin de bu ittifakın gücüne ihtiyacı olduğunu biliyorum, hissediyorum. Yerel yönetimde çok başarılı işler yapıyoruz. 11 büyükşehir belediyesi olarak sıklıkla bir araya geliyoruz, konuşuyoruz.

Biraz fiziki buluşmalara ara vermiştik ama inşallah bu ay yine hem Muğla’da 1- 1,5 günlük bir çalışma yapacağız hem de ardından suyu önceleyen, suyu koruyan ve suyu geliştiren bir İzmir toplantısıyla su, çevre üzerine bir deklarasyonumuz olacak bu ay içerisinde. Bu tür çalışmalarımız var. 11 büyükşehir belediye başkanımızla yaptığımız bu çalışmalara artık biz il belediye başkanlarımızı da katacağız.

İmamoğlu, CHP'li 11 büyükşehir belediyesi ile sıklıkla bir araya geldiklerini belirterek, “11 büyükşehir belediye başkanımızla yaptığımız bu çalışmalara artık il belediye başkanlarımızı da katacağız. Onlarla da bu su toplantısında bir arada olacağız. Ve oradan gerçekten kuvvetli bir mesajı Türkiye'ye vereceğiz.
İmamoğlu, CHP’li 11 büyükşehir belediyesi ile sıklıkla bir araya geldiklerini belirterek, “11 büyükşehir belediye başkanımızla yaptığımız bu çalışmalara artık il belediye başkanlarımızı da katacağız. Onlarla da bu su toplantısında bir arada olacağız. Ve oradan gerçekten kuvvetli bir mesajı Türkiye’ye vereceğiz.

Onlarla da bu su toplantısında bir arada olacağız. Ve oradan gerçekten kuvvetli bir mesajı Türkiye’ye vereceğiz. Türkiye’nin her konusuna yerel yönetimler muhataptır. Çünkü yerel yönetimler birçok konuyu kendi kentinde çözümle mesuldür. Biz bu mesuliyeti en üst seviyeye taşımak, Türkiye’nin faydalanacağı modelleri geliştirmek hem yeni nesil belediyecilik hem de yanına yeni nesil demokrasi anlayışını koyarak ülkenin geleceğine gerçekten pırıl pırıl bir alan hazırlama çabasındayız.

Bu çabayla bugün burada olmaktan keyif duyuyorum. Tekirdağ’ımız ki bizim yanı başımız. Bazen kafa kafaya verip dertleşeceğimiz, bazen omuz omuza verip coşkumuzu artıracağımız bir şehrimiz. Bu güzel insanlarla bir arada olmaktan onur duyuyorum. İnşallah faydalı bir günü hep beraber geçiririz” diye konuştu.

İmamoğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak’ı ziyaretinin ardından, Hükümet Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret etti.

İmamoğlu, daha sonra Albayrak ile Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. İmamoğlu, ziyarette Yıldırım’a Nutuk kitabı hediye etti. İmamoğlu ve beraberindekiler daha sonra basına kapalı İBB ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İşbirliği toplantısına katıldı.

Etiketler: Ekrem İmamoğlu
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

E-ticarette satışları artırmak için 6 yöntem

Sonraki Haber

Dünya kadınlarına 60 milyon dal çiçek

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Bakan Uraloğlu: Azerbaycan ile ilişkiler herhangi iki devletin ötesinde
Politika

Azerbaycan ile ilişkiler herhangi iki devletin ötesinde

15 Mayıs 2026 - Güncellenme Tarihi 16 Mayıs 2026
İsmail Ok’a yanlış ilaç verildiği iddiasıyla açılan davada 2 sanığa ceza talebi
Politika

İsmail Ok’a yanlış ilaç verildiği iddiasıyla açılan davada 2 sanığa ceza talebi

15 Mayıs 2026
Büyük Birlik Partisi'nin 13'üncü Olağan Büyük Kurultayı 7 Haziran’da yapılacak
Politika

Büyük Birlik Partisi’nin 13’üncü Olağan Büyük Kurultayı 7 Haziran’da yapılacak

15 Mayıs 2026
Bakan Göktaş: Hedefimiz engelli bireylerin hayatını kolaylaştıran, ailelere destek olan hizmetleri daha da yaygınlaştırmak
Politika

Hedefimiz engelli bireylerin hayatını kolaylaştıran, ailelere destek olan hizmetleri daha da yaygınlaştırmak

15 Mayıs 2026
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Vahşi kapitalizmin elinde gaddar bir ekonomik silaha dönüştüğünü görüyoruz
Politika

Vahşi kapitalizmin elinde gaddar bir ekonomik silaha dönüştüğünü görüyoruz

15 Mayıs 2026 - Güncellenme Tarihi 16 Mayıs 2026
Vali Gül: Bayram harçlığı olarak önümüzdeki burs 10 bin lira olacak
Politika

Bayram harçlığı olarak önümüzdeki burs 10 bin lira olacak

15 Mayıs 2026
Sonraki Haber
Dünya kadınlarına 60 milyon dal çiçek

Dünya kadınlarına 60 milyon dal çiçek

En Güncel Haberler

Avcılar'da iş yerinden hırsızlık kamerada
Yerel Haberler

Avcılar’da iş yerinden hırsızlık kamerada

16 Mayıs 2026
Karşıyaka'ya potada Bursaspor faturası
Spor Haberleri

Karşıyaka’ya potada Bursaspor faturası

16 Mayıs 2026
Lokman Hekim Akay Hastanesi’nde Toumai cerrahi robotu ile torasik kurulum gerçekleştirildi
Sağlık Haberleri

Lokman Hekim Akay Hastanesi’nde Toumai cerrahi robotu ile torasik kurulum gerçekleştirildi

16 Mayıs 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek

16 Mayıs 2026
Yaşam

Hava ısındı, Konyaaltı Sahili’nde yoğunluk oluştu

16 Mayıs 2026
Yaşam

Geçen yıl kuruyan Sülüklü Göl, son yağışlarla yeniden doldu

16 Mayıs 2026
Yaşam

Yaralı bulunan ebabiller tedavi edilip doğaya salındı

16 Mayıs 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Göçük altında kalıp yatağa mahkum olan maden işçisinden fizik tedavisi için yardım talebi

Göçük altında kalıp yatağa mahkum olan maden işçisinden fizik tedavisi için yardım talebi

- Haberton
16 Mayıs 2026

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, özel maden ocağında tahkimat yaparken tavanın yıkılmasıyla göçük altında kalan Tuncay Dilaver'in (49) boynu ve kaburgaları kırıldı....

Yoga spor kadar etkili mi? Uzmanlara göre etkisi sanıldığından daha büyük olabilir

Misafir sofraları için uyumlu menü önerileri

Borsada nasıl para kazanılır? Uzmanlar en kritik hatayı açıkladı

Çocuklarda kekemelik neden olur? Uzmanlara göre erken fark etmek büyük önem taşıyor

Güncel Haber

Avcılar'da iş yerinden hırsızlık kamerada

Avcılar’da iş yerinden hırsızlık kamerada

16 Mayıs 2026
Karşıyaka'ya potada Bursaspor faturası

Karşıyaka’ya potada Bursaspor faturası

16 Mayıs 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton