8 Ağustos 2026, Cumartesi
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Spor Haberleri - Trabzonspor taraftarıyla buluşmayı dört gözle bekliyorum

Trabzonspor taraftarıyla buluşmayı dört gözle bekliyorum

Haberton - Haberton
20 Ocak 2026
- Spor Haberleri
Okuma Süresi:4 dakikalık okuma
A A
0
Dört gözle bekliyorum Trabzonspor taraftarıyla buluşmayı
Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Trabzonspor’un yeni transferi Lovik, “Çok mutluyum. Trabzonspor taraftarıyla buluşmayı dört gözle bekliyorum. Çok heyecanlı ve çok mutluyum” diye konuştu.

Süper Lig’de devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, sol bek transferinde mutlu sona ulaştı. Bordo-mavililer, Parma forması giyen Norveçli futbolcu Mathias Lovik’i Trabzon’a getirdi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, sol bek transferinde mutlu sona ulaştı. Bordo-mavililer, Norveçli futbolcu Mathias Lovik’i Trabzon’a getirerek savunma hattını güçlendirdi. Mathias Lovik, Trabzon Havalimanı’nda bordo-mavili taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı.

‘ÇOK HEYECANLI VE MUTLUYUM’

Havalimanı çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Lovik, çok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirtti. Transferle ilgili duygularını dile getiren Lovik Trabzonspor taraftarıyla buluşmak için sabırsız olduğunu söyledi. Lovik, “Tabii ki çok mutluyum. Dört gözle bekliyorum Trabzonspor taraftarıyla buluşmayı. Aslında Trabzon’a ilk gelişim değil bu. Daha önce de Trabzon’da bulunmuştum. Koronavirüs zamanında Parma’dan önceki takımım Molde ile geldiğimizde buradaydık. Bildiğiniz gibi koronavirüs zamanında stat yarı kapasiteyle çalışıyordu. O zaman yirmi bin kişi vardı ama şu anda biliyorum ki kırk bin kişi olacak. Dolayısıyla dört gözle bekliyorum ben de buluşmayı. Çok heyecanlı ve çok mutluyum” diye konuştu.

‘BİRAN ÖNCE BAŞLAYABİLMEK İÇİN SABIRSIZLARINIYORUM’

Transfer sürecine ilişkin bilgi veren Lovik, kendisinden beklentilerden bahsedildiğini belirterek, “Kendileri ile görüşmelerim oldu, bana planlardan bahsettiler. Bana beklentilerden bahsettiler, neler istediklerinden bahsettiler. Benim de gayet hoşuma giden bir proje oldu. Ben de biran önce başlayabilmek için sabırsızlanıyorum. Umarım beraber güzel işler gerçekleştireceğiz” dedi.

Trabzonspor’da daha önce forma giyen Sörloth, Lange, Trondsen gibi oyunculardan transfer sürecinde görüşme yapıp yapmadığına ilişkin konuşan Lovik, “Hayır kendileriyle bir görüşmem olmadı. Ancak hem Trondsen, hem Sörloth herkesin bildiği tanıdığı oyuncular, ben de sıradaki Norveçli olduğum için mutluyum” ifadelerini kullandı.

‘KARLSBAKK GELİRSE ONUNLA DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ RÜYANIN GERÇEKLEŞMESİ OLUR’

Lovik, Trabzonspor’un transfer gündeminde yer alan ve kendisinin de yakın arkadaşı olan Daniel Karlsbakk’la ilgili şunları söyledi:

“En iyi arkadaşlarımdan bir tanesi kendisi. Umuyorum tabi ki beraber oynarız burada. Ama futbol bu, ne olacağını asla bilemezsiniz. Bazen beklemediğiniz şeyler de oluyor tabi. Beraber oynamak belki bir rüyanın gerçekleşmesi olur. Beraber onunla düşündüğümüz rüyanın gerçeğe dönüşmesi olur tabi ki. Umuyorum bu gerçekleşir. Ama belli olmaz futbol bu, çok iyi bir oyuncu kendisi. Ama göreceğiz tabi ki.”

‘CUMA GÜNÜ DOLU BİR STADYUM ÖNÜNDE OYNAMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM’

Trabzonspor taraftarını çok iyi bildiğini söyleyen Lovik, “Burada olmak harika bir duygu. Daha önce Türkiye’de Galatasaray’a karşı oynadığım bir maç vardı. Yine 2020-21 sezonunda Trabzonspor’a karşı oynadığım bir maçtı. Zaten taraftarla buluşmam orada olmuştu. Ancak ben oynamamıştım. Ama taraftarın takımını ne kadar çılgınca desteklediğini gördükten sonra benim de tüylerim diken diken olmuştu açıkçası. Cuma günü de yeni bir maç var. Cuma günü de dolu bir stadyum önünde oynamak için sabırsızlanıyorum” diye konuştu.

‘EN BÜYÜK HAYALİM BİR GÜN MANCHESTER UNİTED FORMASI GİYİNMEK’

Trabzonspor’da en iyi mücadeleyi verip başarılı olmak istediğini söyleyen Lovik kariyerine ilişkin de şunları söyledi:

“Trabzonspor oyuncusu buradaki hedefim, yapmam gereken şey her zaman en iyimi vermek, en iyi mücadelemi gösterebilmek. En büyük hayalim ise gelecek adına bir gün Manchester United forması giyinmek diyebilirim. Ama şu an Trabzonspor’un oyuncusuyum. Ve burada da elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum.”

‘EN ÖNEMLİ ŞEY OYNAYABİLMEK’

Lovik, sol bek oyuncusu olmasına karşın sağ bek pozisyonunda da oynayabildiğini dile getirdi. Lovik, “Aynı zamanda sağ tarafta da görev alabiliyorum. Sağ bek pozisyonunda da oynayabiliyorum. En önemli şey oynayabilmek zaten. Sahada olabilmek, sahada olduktan sonra nerede olduğun çok önemli değil belki ama bu pozisyonlarda görev alabiliyorum. Kendimi teknik bir oyuncu olarak ifade edebilirim. İyi yönlerim de savunmada, hücumda takıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Savunmada, hücumda her zaman katkıda bulunmaya çalışıyorum. Umuyorum Trabzonspor’la beraber de güzel anılar yaratacağız ve güzel anılar yaşatacağız” şeklinde konuştu.

Forma numarasının 14 olduğunu ifade eden Lovik, “14’ü giyinme sebebim benim en sevdiğim rakam olması. Umuyorum 14’le birlikte güzel anılar yaşatacağız” dedi.

2003 doğumlu olan ve 1.83 boyundaki Lovik, sol bek mevkisinde görev yapıyor. Bu sezon Parma formasıyla 12 resmi maça çıkan Norveçli oyuncu, 742 dakika sahada kalırken 1 asistlik katkı sağladı. Lovik’in güncel piyasa değeri 4 milyon euro olarak gösteriliyor. Genç futbolcu, 8 Ocak 2025 tarihinde ara transfer döneminde Norveç temsilcisi Molde’den Parma’ya 6 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu. Trabzonspor’un, şampiyonluk yaşadığı sezonda da Parma’dan yaptığı transferler dikkat çekmişti.

Etiketler: Trabzonspor
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Bakan Tunç’tan Atlas Çağlayan cinayetine ilişkin ‘caydırıcı ceza’ açıklaması

Sonraki Haber

Uzay çalışmalarımızda attığımız her adımla daha ileri hedeflere yürüyoruz

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Arca Çorum FK, Jesus Ramirez’i kadrosuna kattı
Spor Haberleri

Arca Çorum FK, Jesus Ramirez’i kadrosuna kattı

8 Ağustos 2026
Boluspor-Manisa Futbol Kulübü: 1-2
Spor Haberleri

Boluspor-Manisa Futbol Kulübü: 1-2

8 Ağustos 2026
Çorum'da Para ve Deaf Türkiye Şampiyonası başladı
Spor Haberleri

Çorum’da Para ve Deaf Türkiye Şampiyonası başladı

8 Ağustos 2026
Yüksel Yıldırım: Gabriele Guarino, Samsunspor’a hayırlı olsun
Spor Haberleri

Yüksel Yıldırım: Gabriele Guarino, Samsunspor’a hayırlı olsun

7 Ağustos 2026
Trabzonspor, Göztepe hazırlıklarını sürdürdü
Spor Haberleri

Trabzonspor, Göztepe hazırlıklarını sürdürdü

7 Ağustos 2026
Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Stanojevic: Hedefimiz Süper Lig’e dönmek
Spor Haberleri

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Stanojevic: Hedefimiz Süper Lig’e dönmek

7 Ağustos 2026
Sonraki Haber
Uzay çalışmalarımızda attığımız her adımla daha ileri hedeflere yürüyoruz

Uzay çalışmalarımızda attığımız her adımla daha ileri hedeflere yürüyoruz

En Güncel Haberler

Kuzey Marmara Otoyolu’nda saman yüklü TIR'ın dorsesi alev alev yandı
Yerel Haberler

Kuzey Marmara Otoyolu’nda saman yüklü TIR’ın dorsesi alev alev yandı

8 Ağustos 2026
Manisa’da palet fabrikasında yangın
Yerel Haberler

Manisa’da palet fabrikasında yangın

8 Ağustos 2026
Avcılar’da balık tutarken denize düşen kişi hayatını kaybetti
Yerel Haberler

Avcılar’da balık tutarken denize düşen kişi hayatını kaybetti

8 Ağustos 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

AK Parti’li Zorlu: Türk Dünyası Düşünce ve Araştırma Merkezi’ni Keçiören’de kurma kararı aldık

8 Ağustos 2026
Yaşam

Devlet Bahçeli, nikah şahidi oldu

8 Ağustos 2026
Yaşam

Mahsun Kırmızıgül: Ülkemizde barış havası esiyor umarım kalıcı olur, umarım yapıcı olur

8 Ağustos 2026
Yaşam

Tekirdağ’da Kur’an kursu öğrencileri, harçlıklarını Filistin’e bağışladı

7 Ağustos 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Çorum'da 500 dönüm alanda anız yangını

Çorum’da 500 dönüm alanda anız yangını

- Haberton
8 Ağustos 2026

Çorum'un Alaca ilçesinde balya makinesinde çıkan anız yangınında 500 dönüm alan zarar gördü. Yangında 450 saman balyası küle dönerken, bir...

Aşırı Kıskançlık Neden Olur? Sürekli Kıskanma Hissinin Altında Hangi Nedenler Yatabilir?

Para Biriktirmeye Nereden Başlanmalı? Uzmanlardan Etkili Tasarruf İçin İlk Adımlar

Sabah uyanınca ilk 10 dakikada yapılan bu hata gün boyu yorgun hissettiriyor

Yazın Araç Neden Hararet Yapar? En Yaygın Nedenler ve Alınabilecek Önlemler

Güncel Haber

Kuzey Marmara Otoyolu’nda saman yüklü TIR'ın dorsesi alev alev yandı

Kuzey Marmara Otoyolu’nda saman yüklü TIR’ın dorsesi alev alev yandı

8 Ağustos 2026
Manisa’da palet fabrikasında yangın

Manisa’da palet fabrikasında yangın

8 Ağustos 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton