25 Nisan 2026, Cumartesi
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - İş Dünyası - Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinin yeni ismi ‘KOOP Market’ oldu

Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinin yeni ismi ‘KOOP Market’ oldu

Haberton - Haberton
17 Kasım 2025
- İş Dünyası
Okuma Süresi:4 dakikalık okuma
A A
0
Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinin yeni ismi 'KOOP Market' oldu
Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinin ismi ‘KOOP Market’ olarak değişti. Tarım Kredi KOOP Market Genel Müdürü Şevket Varol Halepli, “Biz bir market değiliz. Biz Türkiye’de Tarım Kredi Kooperatifleri çatısı altında faaliyet gösteren bir ekosistemin son halkasıyız” dedi.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri çatısı altında faaliyet gösteren Tarım Kredi Kooperatif Marketler, yeni marka kimliği ‘KOOP Market’ adıyla düzenlediği lansmanda yeni dönem vizyonunu tanıttı. Ümraniye’de gerçekleştirilen ve ‘Koop Gibisi Bulunmaz’ sloganıyla duyurulan yeni kampanya lansmanına Tarım Kredi KOOP Market Genel Müdürü Şevket Varol Halepli, Tarım Kredi Holding Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Yılmaz Bademli ve çok sayıda davetli katıldı.

‘ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM’

Tanıtım toplantısında konuşan Tarım Kredi KOOP Market Genel Müdürü Şevket Varol Halepli, “Konuşmama başlamadan önce, askeri uçağımızın Gürcistan’da düşmesi sonucunda şehit olan kahraman askerlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum, yakınlarına sabır diliyorum, milletimizin başı sağ olsun. Evet, bugün KOOP lansmanı ile ilgili olarak buradayız. Bu güzel ve anlamlı günde sizlerle beraber olmaktan KOOP ailesi olarak çok mutluyuz” diye konuştu.

‘BUGÜNDEN İTİBAREN YENİ ADIYLA KOOP MARKET MARKASIYLA HİZMET VERECEĞİZ’

Markanın dönüşüm sürecini anlatan Halepli, “Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri çatısı altında hizmet gösteren Türkiye Tarım Kredi Kooperatif ve marketleri, bugünden itibaren yeni adıyla KOOP Market markasıyla hizmet vermeye devam edecek. Biz bu sürece bugün başlamadık, yaklaşık olarak 6 ay öncesinde markamızı yeniledik. Peyderpey yeni açtığımız mağazalarda veya yenilediğimiz mağazalarda eski Tarım Kredi Kooperatif ve marketlerin logosunu değiştiriyoruz. Şunun üzerine, bu değiştirme işlemini sadece yeni marketlerimizde ve yenilediğimiz marketlerde yapacağız. Hiçbir şekilde eski marketlerimizin tabelalarını değiştirmeyeceğiz.

KOOP Market üreticiden direkt aracısız tüketiciye ürünlerini ulaştıran bir yapıdır. Biz bir market değiliz. Biz Türkiye’de Tarım Kredi Kooperatifleri çatısı altında faaliyet gösteren bir ekosistemin son halkasıyız. Biraz sonra lansman reklam filmlerimizde de göreceksiniz. Çiftçimizden başlayan bir süreç var. Çiftçimizin ürettiği ürünleri, doğal ürünleri, güvenli ürünleri direkt olarak kendi fabrikalarımızda işleyerek son halka olan KOOP marketlerde güvenli bir şekilde tüketicilerimize sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

‘TÜRKİYE GENELİNDE 4 BİN 500 SATIŞ NOKTAMIZ VAR’

Halepli, “Yeni adı, yeni yüzü ve yeni iletişim yaklaşımıyla KOOP Market olarak 2 bin 356 tane tip bir dediğimiz KOOP marketlerle tüketicilere hizmet ediyoruz. Toplamda Tarım Kredi Kooperatifleri içerisinde olan ve bizim bakkal konsepti dediğimiz bakkalların içinde bulunan özel reyonlarla birlikte şu anda Türkiye’de 4 bin 500 adet satış noktamız var. Hedefimiz 2026’da da büyümeye devam etmek. Bu büyümeyi devam ettirirken şu anda Ankara’da ve İstanbul’da içinde bulunduğumuz binanın altında bulunan yeni market konseptimizle tüketicilerimizin beklentilerine cevap vermeye çalışacağız. Demin de söyledim, biz sadece bir alışveriş noktası değiliz. Biz, kooperatifin üreticiden tüketiciye akışını sağlayan bir güven noktasıyız. Çiftçinin alın terini değerli kılan bir noktayız. Esnafı güçlendiren, halkımıza yüzde 100 yerli ve doğal ürünler sunan bir noktayız. İşte onun için biz sadece bir alışveriş noktası değiliz” dedi.

‘ÇİFTÇİDEN GELEN HAM MADDEYİ GERÇEK DEĞERİNİ VEREREK SUNMAYA ÇALIŞACAĞIZ’

Şevket Varol Halepli, “KOOP bugün yepyeni bir dönüşümü bu kampanyayla başlatıyor. Sadece bir isim değişikliği değil bu dönüşüm. Bu bir duruşun ifadesi, bu bir manifesto, bu bir halkımıza verilen taahhüt. ‘KOOP gibisi bulunmaz, bulunmayacaktır.’ Çiftçiden gelen ham maddeyi Tarım Kredi Grubu’nun bünyesindeki fabrikalarda işleyerek, demin de ifade ettiğim gibi halkımıza en uygun fiyatla malın gerçek değerini vererek sunmaya çalışacağız. Burada şunu ifade etmek istiyorum. Biz her zaman en ucuzu olamayız. Piyasadaki rakiplerimizle her zaman için bizi lütfen hem tüketici hem diğer gruplar elma elma olarak karşılaştıralım” dedi.

Lansmanda beş filmden oluşan ‘KOOP Gibisi Bulunmaz’ kampanyası tanıtıldı. Kreatif süreçleri SS Project, müzik düzenlemesi WeRhapsody, prodüksiyonu ise Kala Film tarafından yürütülen kampanyanın yönetmen koltuğunda Ali Ardıç yer aldı.

PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Şanlıurfa’da göçük altında ölen çocuk işçiler toprağa verildi

Sonraki Haber

Avrupa’daki, Beşiktaş derneklerinin başkanları Köln’de toplandı

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

İş Dünyası

Türkiye genelinde dron eğitim merkezleri kuracağız

25 Nisan 2026
İş Dünyası

Yeni teşvikler Türkiye için yeni bir atılım süreci başlatabilir

25 Nisan 2026
'OYAKKENT Silüet, ulaşım ve yaşamın merkezinde konumlanıyor'
İş Dünyası

OYAKKENT Silüet, ulaşım ve yaşamın merkezinde konumlanıyor

24 Nisan 2026
'Yüzyılın Konut Projesi'nde İstanbul'un kurası yarın çekiliyor
İş Dünyası

‘Yüzyılın Konut Projesi’nde İstanbul’un kurası yarın çekiliyor

24 Nisan 2026
Baykar'ın yeni platformları K2 Kamikaze İHA ve dolanan mühimmat Sivrisinek sahaya çıktı
İş Dünyası

Baykar’ın yeni platformları K2 Kamikaze İHA ve dolanan mühimmat Sivrisinek sahaya çıktı

24 Nisan 2026
Astons, 2025 Yunanistan gayrimenkul piyasası raporunu açıkladı
İş Dünyası

Astons, 2025 Yunanistan gayrimenkul piyasası raporunu açıkladı

24 Nisan 2026
Sonraki Haber
Avrupa'daki, Beşiktaş derneklerinin başkanları Köln’de toplandı

Avrupa'daki, Beşiktaş derneklerinin başkanları Köln’de toplandı

En Güncel Haberler

Zecorner Kayserispor- Çaykur Rizespor maçının ardından
Spor Haberleri

Zecorner Kayserispor- Çaykur Rizespor maçının ardından

25 Nisan 2026
Fenerbahçe’de Asensio antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştı
Spor Haberleri

Fenerbahçe’de Asensio antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştı

25 Nisan 2026
Adıyaman'da parçalanmış halde yavru kedi bulundu
Yerel Haberler

Adıyaman’da parçalanmış halde yavru kedi bulundu

25 Nisan 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Çanakkale Kara Savaşları’nın 111’inci yıl dönümü mesajı

25 Nisan 2026
Yaşam

Emine Erdoğan, Rami Çocuk ve Sanat Bienali’nin açılışına katıldı

25 Nisan 2026
Yaşam

Ankara’da hayvanseverlerden yürüyüş

25 Nisan 2026
Yaşam

Deniz kaplumbağası ölüsü sahile vurdu

25 Nisan 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Avrupa Güreş Şampiyonası’nda milliler 1 bronz ve 2 repesaj maçına çıkacak

Avrupa Güreş Şampiyonası’nda milliler 1 bronz ve 2 repesaj maçına çıkacak

- Haberton
25 Nisan 2026

Sacit Göncü / Tiran (Arnavutluk)- Arnavutluk’un başkenti Tiran'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası erkekler serbest stil müsabakalarıyla devam ediyor. Milliler, 1...

Kalori açığı nasıl oluşturulur?

Komşu gürültüsünde haklar neler?

İşten çıkarılınca tazminat nasıl alınır?

Duygusal manipülasyon nasıl anlaşılır?

Güncel Haber

Zecorner Kayserispor- Çaykur Rizespor maçının ardından

Zecorner Kayserispor- Çaykur Rizespor maçının ardından

25 Nisan 2026
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Çanakkale Kara Savaşları’nın 111’inci yıl dönümü mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Çanakkale Kara Savaşları’nın 111’inci yıl dönümü mesajı

25 Nisan 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton