7 Eylül 2026, Pazartesi
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Politika - Tam bağımsız Türkiye yolculuğumuza devam ediyoruz

Tam bağımsız Türkiye yolculuğumuza devam ediyoruz

Haberton - Haberton
27 Şubat 2026
- Politika
Okuma Süresi:2 dakikalık okuma
A A
0
Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Türkiye'nin en büyük avantajı olan genç ve dinamik nüfusumuzla omuz omuza vererek hayalleri teknoloji projelerine dönüştürüyor, tam bağımsız Türkiye yolculuğumuza devam ediyoruz" dedi.

Denizli'nin Bozkurt ilçesinde Trendyol ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) iş birliğiyle hayata geçirilen 'Yarının Köyleri' Projesi kapsamındaki 5'inci Dijital Merkez, İnceler Mahallesi'nde törenle açıldı. Törene; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Birleşmiş Milletler nezdinde Türkiye Daimi Temsilcisi Büyükelçi Ahmet Yıldız, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, BM Genel Sekreter Yardımcısı, UNDP Başkan Yardımcısı ve Avrupa ve Orta Asya Bölge Direktörü Ivana Zivkovic, Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Bozkurt Kaymakamı Enes Özkan ve Trendyol yöneticileri katıldı.

'KARARLILIKLA İLERLİYORUZ'

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, törende yaptığı konuşmada, "Milli Teknoloji Hamlesi vizyonumuzla Türkiye'yi, yüksek teknolojiyi kendi imkan ve kabiliyetleriyle geliştiren, üreten ve dünyaya rekabetçi bir şekilde sunan bir ülke kılmak için kararlılıkla ilerliyoruz. Türkiye'nin en büyük avantajı olan genç ve dinamik nüfusumuzla omuz omuza vererek hayalleri teknoloji projelerine dönüştürüyor, tam bağımsız Türkiye yolculuğumuza devam ediyoruz. Bir yandan sanayi dönüşümünü gerçekleştirirken, diğer yandan Yerel Kalkınma Hamlesi ile Anadolu'nun her köşesindeki yerel değerlerimizi ekonomik kıymete dönüştürmeyi hedefliyoruz. İnceler Dijital Merkezi, kadınlarımızın istihdama daha güçlü katıldığı, gençlerimizin dijital yetkinliklerle donandığı ve yerel ürünlerimizin e-ihracat yoluyla dünyaya açıldığı örnek bir kalkınma modeli olacaktır.

Dijital imkanlara erişimin temel bir insan hakkı olduğu inancıyla, bu projenin Birleşmiş Milletler iş birliğiyle tüm dünyaya ilham kaynağı olmasını diliyoruz" dedi.

'MEMNUNİYET DUYUYORUM'

Törende konuşan BM Genel Sekreter Yardımcısı, UNDP Başkan Yardımcısı ve Avrupa ve Orta Asya Bölge Direktörü Ivana Zivkovic ise "Bugün İnceler köyünde dijital becerileri geliştirmek, sosyal ve ekonomik fırsatların önünü açmak amacıyla kurulan dijital merkezin açılışında sizlerle birlikte olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. 'Yarının Köyleri' girişimine verdikleri sürekli destek ve güçlü iş birliği için Trendyol'a ve Bozkurt Kaymakamlığı'na teşekkür ediyorum. Kapsayıcı ve sürdürülebilir kalkınma; kamu kurumlarının, özel sektörün, sivil toplumun ve yerel toplulukların el ele vermesini gerektirir. Ancak bu şekilde kimsenin geride kalmadığı bir ilerleme sağlanabilir.

Bu girişimin, İnceler'in ve Denizli'nin potansiyelini daha da ortaya çıkaracağına inanıyorum. Ortak hedefimiz nettir; dijital imkanlara erişimi daha güçlü olan haneler, daha rekabetçi işletmeler, gençlerin ve kadınların yaşadıkları yerde güçlenerek daha fazla fırsata erişebildiği bir gelecek" diye konuştu Konuşmaların ardından merkezin açılışı yapıldı. Bakan Kacır'ın kentteki ziyaretleri sürüyor.

PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

2 milyondan fazla konutu dönüştürdük

Sonraki Haber

Hedefimiz kesinlikle Rayo Vallecano’yu eleyip çeyrek finale gitmek

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Bakan Yumaklı duyurdu: Üretici ve yatırımcılara 844,5 milyon TL hibe desteği
Politika

Bakan Yumaklı duyurdu: Üretici ve yatırımcılara 844,5 milyon TL hibe desteği

7 Eylül 2026
Bakan Kurum: Akdeniz’in en büyük çevre koruma seferberliğini başlatıyoruz
Politika

Bakan Kurum: Akdeniz’in en büyük çevre koruma seferberliğini başlatıyoruz

7 Eylül 2026
DEM Parti'de Hatimoğulları ve Bakırhan yeniden seçildi
Politika

DEM Parti’de Hatimoğulları ve Bakırhan yeniden seçildi

6 Eylül 2026
Bakan Memişoğlu: "Milletimiz için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz"
Politika

Bakan Memişoğlu: “Milletimiz için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz”

6 Eylül 2026
İletişim Başkanı Duran'dan OVP açıklaması: "Sürdürülebilir sosyal refah kalıcı hale getirilecek"
Politika

İletişim Başkanı Duran’dan OVP açıklaması: “Sürdürülebilir sosyal refah kalıcı hale getirilecek”

6 Eylül 2026
Bakan Kacır: Ülkemizin sürdürülebilir büyüme hedefleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz
Politika

Bakan Kacır’dan güçlü Türkiye mesajı: “Sürdürülebilir büyüme hedefleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz”

6 Eylül 2026
Sonraki Haber

Hedefimiz kesinlikle Rayo Vallecano’yu eleyip çeyrek finale gitmek

En Güncel Haberler

Şırnak’ta 8 katlı binaya yıldırım isabet etti; o anlar kamerada
Yerel Haberler

Şırnak’ta 8 katlı binaya yıldırım isabet etti; o anlar kamerada

7 Eylül 2026
DeFacto'dan, ‘Back to City’ koleksiyonu
İş Dünyası

DeFacto’dan, ‘Back to City’ koleksiyonu

7 Eylül 2026
Adana’da uyuşturucu operasyonunda 9 tutuklama
Yerel Haberler

Adana’da uyuşturucu operasyonunda 9 tutuklama

7 Eylül 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Köpek Şila’nın rahminden, 6 kilo 750 gram enfeksiyonlu kitle çıkarıldı

7 Eylül 2026
Yaşam

Kokarcaya ‘panzehir etkisi’; fındıkta zarar sıfıra yaklaştı

7 Eylül 2026
Yaşam

Bahçesaray yoluna yapılacak 13 kilometrelik tünelin etüt ve sondaj çalışmalarına başlandı

7 Eylül 2026
Yaşam

Dondurma yerken tanıştığı aronya bitkisinin üreticisi oldu

7 Eylül 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

ADIYAMAN’da, düğün salonun önünde akranlarıyla oynadığı sırada yolun karşısına koşarken otomobilin çarptığı Güneş Avcı (10) hayatını kaybetti. O anlar, çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, önceki gece, Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. Fatma K. yönetimindeki 34 DAM 951 plakalı otomobil, düğün salonun önünde akranlarıyla oynadığı sırada yolun karşısına koşan Güneş Avcı’ya çarptı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Avcı, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Avcı’nın cenazesi, otopsi yapılmak üzere morga götürüldü. Olayla ilgili gözaltına alınan otomobil sürücüsü Fatma K. ise ifadesinden sonra serbest bırakıldı. Güneş Avcı ise işlemlerinin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Öte yandan, kaza çevredeki bir güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Güneş'in arkadaşları ile şakalaşarak yola doğru koşuşturduğu ve otomobilin çarptığı görüldü.

10 yaşındaki Güneş’in hayatını kaybettiği feci kaza kamerada

- Haberton
7 Eylül 2026

Adıyaman’da, düğün salonun önünde akranlarıyla oynadığı sırada yolun karşısına koşarken otomobilin çarptığı Güneş Avcı (10) hayatını kaybetti. O anlar, çevredeki...

Türk genç nüfusu ve siyasal Katılım: Z kuşağı seçmen profili

Evinizde haberiniz olmadan kimler kayıtlı? Birkaç dakikada kontrol edebilirsiniz

Sonbahar melankolisi: Mevsimsel depresyonu anlama ve yönetme

Türkiye’de tarım ilacı kalıntıları: Meyve ve sebzeler ne kadar güvenli?

Güncel Haber

Şırnak’ta 8 katlı binaya yıldırım isabet etti; o anlar kamerada

Şırnak’ta 8 katlı binaya yıldırım isabet etti; o anlar kamerada

7 Eylül 2026
DeFacto'dan, ‘Back to City’ koleksiyonu

DeFacto’dan, ‘Back to City’ koleksiyonu

7 Eylül 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton