16 Mayıs 2026, Cumartesi
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Öne Çıkan - Semih Kaya’ya verilen GPS cihazı savcılığa sunuldu

Semih Kaya’ya verilen GPS cihazı savcılığa sunuldu

Haberton - Haberton
1 Aralık 2023
- Öne Çıkan
Okuma Süresi:4 dakikalık okuma
A A
0
Semih Kaya'ya verilen GPS cihazı savcılığa sunuldu

Semih Kaya'ya verilen GPS cihazı savcılığa sunuldu

Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Seçil Erzan tarafından eski futbolcu Semih Kaya’ya verilen GPS cihazı savcılığa sunuldu.

Aralarında eski futbolcu ve işadamlarının da yer aldığı 18 kişinin milyonlarca dolar dolandırılmasıyla ilgili tutuklanan bankacı Seçil Erzan olayıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Erzan’ın iş adamı Atilla Baltaş’tan aldığı para dolu çantada bulunan GPS cihazı, Baltaş’ın avukatı tarafından savcılığa teslim edildi. Baltaş’tan alınan para dolu çantanın, Seçil Erzan tarafından eski futbolcu Semih Kaya’ya teslim ettiği ortaya çıkmıştı.

Atilla Baltaş’ın avukatı Ümit Karadağ, Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelerek futbolcu Semih Kaya’nın çantasında çıkan GPS cihazını savcılığa sundu. Karadağ savcılığa bir dilekçe sunarak Ekim 2022 tarihinde müvekkilinin Bakırköy Sahil Kennedy Caddesi’ndeki iş yeri önüne park ettiği aracında bulunan çantasından 7 bin dolar, 5 bin lira ve bir bankaya ait çeklerin çalınması üzerine para taşınan çantaları için tedbir amaçlı toplamda 4 adet GPS cihazı satın alarak çantalara yerleştirdiğini belirtti. Avukat Karadağ, futbolcu Semih Kaya’ya Seçil Erzan’ın verdiği çantadan çıkan GPS’in Erzan’ı takip etmek amacıyla konulmadığını, yaşanan hırsızlık olayı nedeniyle yerleştirilen cihazlardan biri olduğunu vurguladı.

“BANKA MÜDİRESİ ALINAN TEDBİR DEĞİLDİR”

Savcılığa verilen dilekçede, 7 Kasım 2022 tarihinde hırsızlık olayıyla alakalı şikayette bulundukları ifade edilerek “Bakırköy’de müvekkile ait içerisinde 7 bin dolar, 5 bin TL para ile bir bankaya ait çeklerin bulunduğu çanta çalınmıştır. Bu nedenle başka araç veya işyerlerinde unutulmuş olduğu ihtimali üzerine aranmışsa da bulanamamıştır.

Bu nedenle müvekkilim iş insanı olması ve yaptığı işlerin niteliği gereği toplanan paralar bankaya veya ödeme olarak ilgili yerlere para çantaları ile taşınmaktadır. Telafisi zor mağduriyetler yaşanmaması anlamında para çantasına GPS cihazı takılması kararlaştırılmış ve rutin olarak kullanılmaya başlanmıştır. Bahse konu olayda özel veya banka müdiresi için alınan bir tedbir değildir” dedi.

BALTAŞ’IN GPS’Lİ ÇANTASI FUTBOLCU SEMİH KAYA’YA VERİLMİŞTİ

Seçil Erzan’dan çanta içinde para alan Semih Kaya, bu parayı bankaya yatırdıktan sonra çantayı Erzan’a geri vermek istemişti. Erzan’ın “Çanta sende kalsın” demesi üzerine boş çantayı aracına koyan Kaya, Bodrum’a giderken içinde GPS cihazı olduğunu fark etmişti.  Semih Kaya, durumu Seçil Erzan’la paylaşınca, bavulun Semih Kaya’dan önce özel fon adı altında para getiren iş insanı Atilla Baltaş’a ait olduğu ortaya çıkmıştı. Bu olaydan sonra iş adamı Atilla Baltaş avukatı aracılığı ile 7 Nisan 2023’de savcılığa başvurarak şikayetçi olmuştu.

Şikayet dilekçesinde Seçil Erzan’a ödediği paraları alamadığını belirten Baltaş, Semih Kaya ile ilgili yaşanan GPS’li olayına da yer verdi. Baltaş, Seçil Erzan’ın kendisini arayarak “Bana verdiğin para çantasında GPS cihazı takılı mıydı? Haberin var mı?” dediğini, kendisinin daha önce çantası çalındığından dolayı “GPS cihazları olabilir ama hangi çantada olduğunu bilmediğini” söylediğini, daha sonra arayan Semih Kaya’nın gergin bir şekilde çantanın kendisine ait olup olmadığını sorduğunu anlattı. Baltaş, 5 milyon dolar zararı olduğunu belirterek şikayetçi olduğunu belirtmişti.

SEMİH KAYA “GPS GÖRÜNCE KORKTUM” DEMİŞTİ

Semih Kaya ise Seçil Erzan’dan aldığı çantadan GPS çıkması olayını şöyle anlatmıştı: “Bir keresinde Seçil Erzan’dan 200 bin dolar fon getirisi olduğunu bildiğim bir parayı teslim almıştım. Seçil müdür, bana bu parayı mavi bir çanta içerisinde Levent’teki odasında 15 Kasım 2022’de teslim etmişti. Akabinde ben içinden parayı alıp bankadaki hesabıma yatırdım. Çantayı da Seçil Erzan’a vermek istedim.

Parayı yatırırken vezneye de o çantayla gitmiştim. Fakat Seçil müdür, ‘Çanta sende kalsın’ dedi. Ben de boş çantayı alıp aracıma koydum. Akabinde 16 Kasım günü aracımla Bodrum’a gitmek için havalimanına doğru yola çıktım. Aracı havalimanına park ettim. Aynı gün geri dönüp aracıma bindiğimde seyir halindeyken bu çantadan ses geldiğini duydum. Şüphelenip çantanın içini kontrol ettiğimde bir GPS cihazı gördüm. Üzerinde Apple yazısı vardı ve seri numarası yazılıydı.

Google’dan seri numarasını girdiğimde telefonun son dört rakamını öğrendim. Akabinde Seçil’in Levent’teki ofisine gidip bu durumun ne olduğunu sordum. Çünkü çantada GPS olduğunu görünce çok korktum. Çünkü beni takip ettiklerini düşündüm. Zaten şubeye gitmeden önce Seçil’i arayıp konu hakkında bilgi vermiştim. Şubede Seçil’in yanına gittiğmde, Seçil bana GPS’in Atilla Baltaş’a ait olduğunu, Atilla’nın çok saf temiz bir insan olduğunu, eski sevgilisi olduğunu, ayrıldıklarını fakat Atilla’nın kendisini halen takip ettirdiğini, bu sebeple de GPS’in çantada olduğunu söyledi.

Karakola gidip şikayetçi olacağımı söyledim. 10 dakika sonra Atilla Baltaş, Seçil’in odasına geldi. Bana daha önce aracından çantasının çalındığını ve içinde para olduğunu, bu sebeple tekrar çalınmasından endişe edip çantaya GPS cihazı koyduğunu ve bu cihazın kendisine ait olduğunu söyledi. Ben de beyanlarına itibar ederek GPS cihazı bulunan çantayı Atilla Baltaş’a teslim ettim. Bu olay sebebiyle sadece Seçil Erzan’dan şikayetçiyim”

PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

İranlı emlakçı çifti öldüren sanığa 50 yıl hapis

Sonraki Haber

Kayseri’de FETÖ/PDY üyesi yakalandı

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Bakan Göktaş: Türkiye son 24 yılda sosyal politika alanında sessiz fakat çok derin bir devrim gerçekleştirdi
Öne Çıkan

Bakan Göktaş: Türkiye son 24 yılda sosyal politika alanında sessiz fakat çok derin bir devrim gerçekleştirdi

16 Mayıs 2026
İstanbul'dan Samsun'a 'Cumhuriyet'in izindeyiz' uçuşu
Öne Çıkan

İstanbul’dan Samsun’a ‘Cumhuriyet’in izindeyiz’ uçuşu

16 Mayıs 2026
Esenyurt'ta makas atan sürücünün ehliyetine el konuldu; 96 bin lira ceza yazıldı
Öne Çıkan

Esenyurt’ta makas atan sürücünün ehliyetine el konuldu; 96 bin lira ceza yazıldı

16 Mayıs 2026
Silivri'de alev alev yanan otomobil demir yığınına döndü
Öne Çıkan

Silivri’de alev alev yanan otomobil demir yığınına döndü

16 Mayıs 2026
Öne Çıkan

Mansur Yavaş, yeniden Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi

16 Mayıs 2026
Öne Çıkan

Otobüs bileti iptalinde yeni dönem: 12 saat kuralı başladı

16 Mayıs 2026
Sonraki Haber
Kayseri'de FETÖ/PDY üyesi yakalandı

Kayseri'de FETÖ/PDY üyesi yakalandı

En Güncel Haberler

Ankara'da 27 kilogram esrar ele geçirildi; 4 gözaltı
Yerel Haberler

Ankara’da 27 kilogram esrar ele geçirildi; 4 gözaltı

16 Mayıs 2026
Bakan Göktaş: Türkiye son 24 yılda sosyal politika alanında sessiz fakat çok derin bir devrim gerçekleştirdi
Öne Çıkan

Bakan Göktaş: Türkiye son 24 yılda sosyal politika alanında sessiz fakat çok derin bir devrim gerçekleştirdi

16 Mayıs 2026
Bakan Memişoğlu'ndan öğrencilerin çağrısına yanıt
Politika

Bakan Memişoğlu’ndan öğrencilerin çağrısına yanıt

16 Mayıs 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Kızılay Kayseri İl Başkanı Cafer Beydilli’den açıklama

16 Mayıs 2026
Yaşam

Mudanya Üniversitesi’nde MUDUTECHFEST etkinliği gerçekleştirildi

16 Mayıs 2026
Yaşam

Otomobilin çarptığı kadın, ağır yaralandı; sürücü alkollü çıktı

16 Mayıs 2026
Yaşam

Eskişehir merkezli yasa dışı bahis soruşturmasında 24 tutuklama

16 Mayıs 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Mudanya Üniversitesi’nde MUDUTECHFEST etkinliği gerçekleştirildi

Mudanya Üniversitesi’nde MUDUTECHFEST etkinliği gerçekleştirildi

- Haberton
16 Mayıs 2026

Mudanya Üniversitesi tarafından 14-15 Mayıs tarihlerinde ilk kez düzenlenen Mudutechfest, teknoloji dünyasını öğrenciler ve sektör profesyonelleriyle bir araya getirdi. Yapay...

Yoga spor kadar etkili mi? Uzmanlara göre etkisi sanıldığından daha büyük olabilir

Misafir sofraları için uyumlu menü önerileri

Borsada nasıl para kazanılır? Uzmanlar en kritik hatayı açıkladı

Çocuklarda kekemelik neden olur? Uzmanlara göre erken fark etmek büyük önem taşıyor

Güncel Haber

Ankara'da 27 kilogram esrar ele geçirildi; 4 gözaltı

Ankara’da 27 kilogram esrar ele geçirildi; 4 gözaltı

16 Mayıs 2026
Bakan Göktaş: Türkiye son 24 yılda sosyal politika alanında sessiz fakat çok derin bir devrim gerçekleştirdi

Bakan Göktaş: Türkiye son 24 yılda sosyal politika alanında sessiz fakat çok derin bir devrim gerçekleştirdi

16 Mayıs 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton