6 Haziran 2026, Cumartesi
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Öne Çıkan - Şarkıcı Güllü’nün kızı ve arkadaşının avukatından suç duyurusu

Şarkıcı Güllü’nün kızı ve arkadaşının avukatından suç duyurusu

Haberton - Haberton
26 Ekim 2025
- Öne Çıkan
Okuma Süresi:3 dakikalık okuma
A A
0
Şarkıcı Güllü'nün kızı ve arkadaşının avukatından suç duyurusu
Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Yalova’da 6’ncı kattaki evinin penceresinden düşüp hayatını kaybeden şarkıcı Güllü’nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter ve arkadaşı Sultan Nur Ulu’nun avukatı Merve Uçanok, müvekkillerinin kişilik haklarını ihlal ederek, sosyal medya ve televizyon programlarında açıklamalarda bulunanlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Çınarcık ilçesi Harmanlar Mahallesi Vali Akı Caddesi’nde 26 Eylül’de saat 01.30 sıralarında, 6 katlı binanın 6’ncı katındaki evinin penceresinden düşen Güllü’nün ölümüne ilişkin soruşturma sürerken, sosyal medya ve bazı televizyon programlarında yapılan yayınlara ilişkin şarkıcının kızı Tuğyan Ülkem Gülter ile arkadaşı Sultan Nur Ulu’nun avukatı Merve Uçanok suç duyurusunda bulundu. Yapılan açıklamada, konuyla hiçbir bağlantısı bulunmayan kişilerin, görsel ve sosyal medyada, televizyon programlarına çıkarak yaşanan olay üzerinden yanlış bilgiler aktardığı belirtilerek, ‘Tuğyan ve Sultan’ın linç girişimine sebep olmasına’ ilişkin suç duyurusunda bulunulduğu ifade edildi.

‘LİNÇ KAMPANYASI VE İTİBAR SUKİASTİNE DÖNÜŞMÜŞTÜR’

Avukat Uçanok Yalova Adliyesi’ne yaptığı suç duyurusunun ardından yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kamuoyunun malumu olduğu üzere, ünlü ses sanatçısı Güllü (Gül Tut) 26.09.2025 tarihinde elim bir kaza sonucunda Yalova, Çınarcık’taki ikametinden düşerek hayatını kaybetmiştir. Müteveffanın yaşanan elim hadise sonucu hayatını kaybetmesi, başta müvekkillerimiz olmak üzere, tüm ülkemizde derin bir üzüntü yaratmıştır. Her ne kadar, müteveffanın kamuoyuna mâl olmuş bir sanatçı olması sebebiyle çeşitli görsel, yazılı ve sosyal medya organlarının konuyla alakalı yayınlar yapması doğal olsa da yaklaşık bir aydır çeşitli basın organları ve sosyal medyada müteveffanın kızı olan müvekkilimiz Tuğyan Ülkem Gülter ve manevi kızı Sultan Nur Ulu hakkında gerçeğe ve dosyadaki delil durumuna tamamen aykırı, haksız ve vicdanları yaralayıcı bir dezenformasyon süreci yürümektedir. Bu durum, müvekkillerimiz hakkında adeta bir linç kampanyasına ve itibar suikastına dönüşmüştür. Konuyla hiçbir bağlantısı bulunmayan kişilerin görsel ve sosyal medyada kanal kanal gezerek yaşanan olay üzerinden prim yapmaya çalıştığı, hukuki süreç ve hakikati çarpıtarak açıklamalarda bulunduğu görülmüştür. Bu süreçte, salt izlenme ve tıklanma kaygısı ile yapılan maddi gerçeklikten kopuk yayınlar, yürütülen adli soruşturmayı etkilediği ve müvekkillerimizin özel hayatlarına saygı duyulmasını talep etme haklarını ihlal ettiği gibi, zaten büyük bir acı ve yas içerisindeki, annesini kaybetmiş olan müvekkillerimizin manevi dünyalarında da telafisi mümkün olmayan zararlara sebebiyet vermektedir. Her birey gibi, yaslarını yaşamalarını ve devam etmeye çalıştıkları günlük hayatlarını sağlıklı biçimde sürdürmelerini imkansız kılmaktadır.”

‘ÜN KAZANMAYA ÇALIŞAN ÜÇÜNCÜ KİŞİLERE PRİM VERİLMEMELİ’

Güllü’nün ölümüyle ilgili Tuğyan Ülkem Gülter ve arkadaşı Sultan Nur Ulu’nun adının geçeceği her türlü yayının durdurulması istenen açıklamada, “Kamuoyundan, hukuki sürece ve henüz gencecik yaşlarında annelerini kaybeden müvekkillerimizin acılarına saygı duyulmasını, sürece vicdani ve hukuki açıdan yaklaşılmasını rica ederiz. Müvekkillerimizin masumiyet karinesi ve kişilik haklarına saldırı mahiyetindeki her türlü yayınların durdurularak olay üzerinden ün kazanmaya çalışan üçüncü kişilere prim verilmemesi gerekmektedir. Bu amaçla, tarafımızca gerekli hukuki başvurularda bulunulmuş olup benzer yayınlara devam edilerek müvekkillerimizin kişilik haklarının ihlal edilmesi durumunda müvekkillerimizin tüm hukuki haklarının kullanılacağını bildiririz” denildi.

PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Kırmızı bültenle ve ulusal seviyede aranan 10 suçlu Türkiye’ye getirildi

Sonraki Haber

Turistik Doğu Ekspresi’nin 2025-2026 kış sezonu seferleri 22 Aralık’ta başlayacak

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Süper Loto'da rekor ikramiye 1 milyar TL’ye yaklaştı
Öne Çıkan

Süper Loto’da rekor ikramiye 1 milyar TL’ye yaklaştı

6 Haziran 2026
Öne Çıkan

Valilik duyurdu; İstanbul’da ormanlara girişler 15 Ekim’e kadar yasaklandı

6 Haziran 2026
Karadeniz'de balıkçı teknesine saldırı; 1 ölü, 4 yaralı
Öne Çıkan

Karadeniz’de balıkçı teknesine saldırı; 1 ölü, 4 yaralı

6 Haziran 2026
Öne Çıkan

Ankara’da 3 yaşındaki kızını rehin alan baba etkisiz hale getirildi

6 Haziran 2026
Özel: Bu yürüyüşün parolası kararlılıktır
Öne Çıkan

Ant olsun ki baş vereceğim ama baş eğmeyeceğim

5 Haziran 2026 - Güncellenme Tarihi 6 Haziran 2026
İnşaatta ölü bulunan Dorukhan’ın annesi: İnsanlık suçu işlediler
Öne Çıkan

İnşaatta ölü bulunan Dorukhan’ın annesi: İnsanlık suçu işlediler

5 Haziran 2026
Sonraki Haber
Turistik Doğu Ekspresi'nin 2025-2026 kış sezonu seferleri 22 Aralık’ta başlayacak

Turistik Doğu Ekspresi'nin 2025-2026 kış sezonu seferleri 22 Aralık’ta başlayacak

En Güncel Haberler

Altay'da Teknik Direktör Karagöz kalacak
Spor Haberleri

Altay’da Teknik Direktör Karagöz kalacak

6 Haziran 2026
DEAŞ'a 39 ilde operasyon; 361 şüpheli yakalandı
Yerel Haberler

DEAŞ’a 39 ilde operasyon; 361 şüpheli yakalandı

6 Haziran 2026
Bingöl’de ‘Kasten yaralama’ şüphelilerinin yakalanma anı kamerada
Yerel Haberler

Bingöl’de ‘Kasten yaralama’ şüphelilerinin yakalanma anı kamerada

6 Haziran 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Atık yağları boyaya dönüştürüp, yaptıkları tabloları sergilediler

6 Haziran 2026
Yaşam

ASELSAN’ın İHA karşıtı sistemleri hedefleri imha etti

6 Haziran 2026
Yaşam

Müzik tutkunu görme engelli Nil, Bakan Tekin’i ziyaret etti

6 Haziran 2026
Yaşam

Haşhaş tarlalarında mor ve beyaz güzellik

6 Haziran 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Sarıyer’de kız arkadaşını kurtarmak için denize giren Fırat, boğuldu

Sarıyer’de kız arkadaşını kurtarmak için denize giren Fırat, boğuldu

- Haberton
6 Haziran 2026

Sarıyer’de Kurban Bayramı’nın 3’üncü gününde cankurtaran bulunmayan halk plajında denize giren Ayşe S. (19) boğulma tehlikesi geçirdi. İddiaya göre kız...

Dijital kumar bağımlılığı nedir? Fark edilmeden büyüyen tehlike

Sürekli kulak çınlaması neyin habercisi olabilir?

Yaz aylarında en sık yapılan gıda zehirlenmesi hataları

Sessiz susuzluk belirtileri: Vücut su kaybını nasıl haber veriyor?

Güncel Haber

Atık yağları boyaya dönüştürüp, yaptıkları tabloları sergilediler

Atık yağları boyaya dönüştürüp, yaptıkları tabloları sergilediler

6 Haziran 2026
Altay'da Teknik Direktör Karagöz kalacak

Altay’da Teknik Direktör Karagöz kalacak

6 Haziran 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton