5 Haziran 2026, Cuma
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Futbol Haberleri - Pele idolümdü, onun yeri başkaydı

Pele idolümdü, onun yeri başkaydı

Haberton - Haberton
30 Aralık 2022
- Futbol Haberleri, Spor Haberleri
Okuma Süresi:5 dakikalık okuma
A A
0
Pele idolümdü, onun yeri başkaydı

Pele idolümdü, onun yeri başkaydı

Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 82 yaşında hayatını kaybeden Pele hakkında “Pele idolümdü. Brezilya hayranlığım onunla başladı. Pele’nin yeri başkaydı” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Ozan Tufan beni aramadı ama Şenol diye birini aramış olabilir. Ben de okudum. Ozan’ı beğeniyorum iyi bir oyuncu. Samet’i sordular onu da beğeniyorum. Söylüyorum bu sefer kulüpler rahatsız oluyor. Bunlar saygı değer oyuncular. Şu an öyle bir şey yok” dedi. 

Spor Toto Süper Lig’in 16’ncı haftasında Beşiktaş, konuk ettiği Adana Demirspor’u 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Zor dönemden geçiyoruz. 2 puan kaybettik geçen hafta Antep’te. Sahamızda kazanmak zorundaydık. Taraftar oyuncu bütünleşmemiz sahaya yansıdı. Oyuncular istekliydi, taraftar destek verdi. Uzun zamandır kaybetmeyen iyi bir takıma karşı gol yemeden kazanmak önemliydi.

Oyunda eksiklerimiz var, bazen geç kalarak top kayıplarımız oluyor ama rakibin oyun tarzına karşı tedbiri elden bırakmadan oynadık. Onyekuru, Gulbrandsen ve Akintola ile hızlı çıkan takım. Onlara tedbir aldık, önde baskılarımız da oldu. Tamamına baktığımızda kazanmak önemliydi. Çıkışta kayıplarımız oldu. Onları iyi kulansak final paslarını iyi yapsak daha etkili olabilirdik. Bazen çok acele ettik, bu konuları düzeltirsek iyi bir takım olacağımızı düşünüyorum. Şu devrede 3 puana ihtiyaç var. Kazandıkça takım morali ve puanı artacaktır. Hem taraftarı hem oyuncuları kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Pele idolümdü, onun yeri başkaydı
Pele idolümdü, onun yeri başkaydı

“TARAFTARLAR TUZAĞA DÜŞMESİN”

Şenol Güneş, transfer çalışmaları hakkında konuşarak, “Hiçbir oyuncuyu yönetime şunu al demedim. Ozan’ı (Tufan), Samet’i (Akaydın) beğeniyor musun diye soruyorlar, beğeniyorum ama almak başka bir şey. Sahadaki oyuncular oynayacaklar. İyiyse devam edeceğiz. İdari, teknik kararlar sonra verilir, şimdi verilmez. Taraftara da sesleniyorum, bu tuzağa düşmeyin. Şu anda oyuncu almıyoruz, kimseyi göndermiyoruz. Puan almaya ihtiyacımız var.

Geçen hafta kaybettik, daha zor takımı bugün yendik. Her maç final bizim için. Kimin kimi ne zaman yeneceği belli olmuyor. Eldeki oyunculardan transfer haftası geldiğine oyuncu gitmek istiyorsa konuşuruz. Şu an için öyle düşüncemiz yok. Masuaku’nun kendine göre problemleri var. Transfer ekonomik ve idari. Hepsi konuşulur. Kulüp menfaatlerine göre hareket edilir. Son maç geldiğinde şunlar giderse iyi olur denir. Şu an öyle bir kararım yok” şeklinde konuştu.

“BİREYSEL ELEŞTİRİLER BANA DA OYUNCUYA DA YAPILIR”

Adana Demirspor mücadelesinde orta sahada yaptığı değişiklikler sorulan Güneş, “Bireysel eleştiriler bana da oyuncuya da yapılır. Oynayanlar iyi oynamazsa ben de eleştirilirim. Bu tür şeyler Necip, Atiba üzerinden konuşuluyor. Bugün de kısa sürede soktuk ama katkı yaptı Atiba. Josef sakattı, Salih’in kasığında ağrı vardı. O zaman ne yapacağız. Bütün oyunculara ihtiyaç var. Redmond sağda daha çok şeyler beklediğim bir oyuncu.

Olmadığında da hayal kırıklığı oluyor. Necip, kendisini sevdiğim için oynatayım dediğim bir oyuncu değil. Sakatlar geldikçe takım zenginleşecek. Şu an deveye kadar böyle gideceğiz. Devre geldiğinde değerlendireceğiz. Şimdi Kasımpaşa maçına hazırlanacağız. Sonra 3 maç deplasmanda, hem de kışın. Hepsini kazanmak istiyoruz, eldekilerle. Ondan sonra konuşuruz. İhtiyaç var mıdır, vardır. Bunu her zaman söylüyoruz” diye konuştu.

“DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Güneş, kenar ortalarını fazla kullandıklarının hatırlatılması üzerine, “Bazen geriden uzun toplar atıp dönen topları almak istedik. Her topu alıp atarsanız oyun kuramazsınız. Aynı şeyi onlar da yaptı. Uzun oyuncusu olmamasına rağmen. Ortada pasta hatalarımız var, hala düzeltemedik. Bizim hiç beklenmeyen kayıplarımızda rakibe verdiğimiz toplar bize atak olarak dönüyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 82 yaşında hayatını kaybeden Pele hakkında "Pele idolümdü. Brezilya hayranlığım onunla başladı. Pele'nin yeri başkaydı" ifadelerini kullandı.
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 82 yaşında hayatını kaybeden Pele hakkında “Pele idolümdü. Brezilya hayranlığım onunla başladı. Pele’nin yeri başkaydı” ifadelerini kullandı.

Bazen erken, bazen geç veriyoruz ve kendimizi de yoruyoruz. Orta gelecek, vuruş iyi olacak. Duran topta Masuaku gol attı. Kornerleri ona atmaya çalışıyoruz, daha çok çalışacağız. Teknikleri kötü değil ama bazen bulundukları durum hataya zorluyor. Acelecilik var, hırs var, bazen antrenmanda yaptıklarını yapamıyorlar” dedi.

“GEDSON’UN ÇALIŞKANLIĞI ÖNEMLİ AMA DAHA ETKİLİ OLMASI GEREKİYOR”

Şenol Güneş, “Muleka ve Redmond’dan daha fazla şey bekliyorum” diyerek şunları dile getirdi: “Özelikle ileride Cenk iyi oyun kurmaya da çalıştı ama kenardan gelen ataklarda bu zenginliği yapamadık. Hücuma gittiğimizde golü arayacak oyuncuların atması kadar onlara getirilen atakların olgun olması gerekiyor. Tayfur daha az oynadı, daha etkili pozisyonlara girdi. Gedson’un çalışkanlığı önemli ama daha etkili olması gerekiyor. Bunları konuşuyoruz, çalışıyoruz. Bu oturduğu zaman sorun olmaz. Şu an hep bir acelecilik var. Geride olmamızın da sıkıntısı var.”

“OZAN TUFAN BENİ ARAMADI”

Ozan Tufan ile görüşüp görüşmediği hakkında konuşan Şenol Güneş, “Ozan Tufan beni aramadı ama Şenol diye birini aramış olabilir. Ben de okudum. Ozan’ı beğeniyorum iyi bir oyuncu. Samet’i sordular onu da beğeniyorum. Söylüyorum bu sefer kulüpler rahatsız oluyor. Bunlar saygı değer oyuncular. Şu an öyle bir şey yok” dedi. 

“PELE İDOLÜMDÜ”

Güneş, son olarak 82 yaşında hayatını kaybeden Pele hakkında ise “İdolümdü. Brezilya hayranlığım onunla başladı. Pele’nin yeri başkaydı. Futbolu sevme nedenlerimden biri de o. Dünyanın her yerindeki insanlara dokunmuştur. Bize kattıkları için ona da teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Futbol camiasından Pele için taziye mesajları

Sonraki Haber

Ehliyetim yok ağabey, ekmek almaya gidiyorduk

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Goalball Milli Takımı Çin’e gitti
Spor Haberleri

Goalball Milli Takımı Çin’e gitti

5 Haziran 2026
Spor Haberleri

Karşıyaka’dan Yaya’dan 10 Haziran uyarısı

5 Haziran 2026
Muğlaspor'da Sarıgül'ü Erzincanspor kaptı
Spor Haberleri

Muğlaspor’da Sarıgül’ü Erzincanspor kaptı

5 Haziran 2026
Dünya Motosurf Şampiyonası ikinci kez Çeşme'de yapılacak
Spor Haberleri

Dünya Motosurf Şampiyonası ikinci kez Çeşme’de yapılacak

5 Haziran 2026
Marmaris'te bisiklet heyecanı sokaklara taşacak
Spor Haberleri

Marmaris’te bisiklet heyecanı sokaklara taşacak

5 Haziran 2026
ARCA Çorum FK'da Balçık'tan futbolculara çocuklarının eğitimlerini karşılama sözü
Spor Haberleri

ARCA Çorum FK’da Balçık’tan futbolculara çocuklarının eğitimlerini karşılama sözü

5 Haziran 2026
Sonraki Haber
Ehliyetim yok ağabey, ekmek almaya gidiyorduk

Ehliyetim yok ağabey, ekmek almaya gidiyorduk

En Güncel Haberler

TBMM Başkanı Kurtulmuş, İsveç'te Süryani toplumu temsilcilerini kabul etti
Dış Haberler

TBMM Başkanı Kurtulmuş, İsveç’te Süryani toplumu temsilcilerini kabul etti

5 Haziran 2026
Goalball Milli Takımı Çin’e gitti
Spor Haberleri

Goalball Milli Takımı Çin’e gitti

5 Haziran 2026
Öne Çıkan

MHP’nin Şanlıurfa teşkilatı feshedildi

5 Haziran 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Komşusu kadını bıçaklayarak öldürdü, suç aletiyle yakalandı

5 Haziran 2026
Yaşam

Yola inen bozayı ile 2 yavrusu görüntülendi

5 Haziran 2026
Yaşam

Elektrik akımına kapılan işçi, 4’üncü kattan düştü

5 Haziran 2026
Yaşam

5’inci kattan düşen Ebrar bebek, toprağa verildi

5 Haziran 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Yola inen bozayı ile 2 yavrusu görüntülendi

Yola inen bozayı ile 2 yavrusu görüntülendi

- Haberton
5 Haziran 2026

Düzce'nin Yığılca ilçesinde yola inen anne bozayı ve iki yavrusu, seyir halindeki bir otomobilin içindekiler tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Olay,...

Kalp krizinin sessiz belirtileri neler? Uzmanlardan hayat kurtaran uyarılar

Günde kaç litre su içilmeli? Yaşa göre ideal su tüketimi ve uzmanların önerileri

Dolar yıl sonunda kaç TL olur? Piyasalarda son beklentiler ve kritik senaryolar

E-Devlet’te yeni dönem başladı: Vatandaşları ilgilendiren değişiklikler neler?

Güncel Haber

TBMM Başkanı Kurtulmuş, İsveç'te Süryani toplumu temsilcilerini kabul etti

TBMM Başkanı Kurtulmuş, İsveç’te Süryani toplumu temsilcilerini kabul etti

5 Haziran 2026
Komşusu kadını bıçaklayarak öldürdü, suç aletiyle yakalandı

Komşusu kadını bıçaklayarak öldürdü, suç aletiyle yakalandı

5 Haziran 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton