Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, Gümüşhane’den Tokat’a geçisinde Sivas Koyulhisar’da halk tarafından karşılandı.
Burada konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özel, “Değerli Sivaslılar, bugün sabahleyin Trabzon’a indik. Trabzon’dan Gümüşhane‘ye geçtik, Gümüşhane’den şimdi sizlerle kucaklaşarak Çevrecik’e doğru gidiyoruz. Malum, Çevrecik’te pazar günü seçim var. Çevrecik, bizi çağırıyor. Çünkü partimizde bir iktidar yürüyüşü yapıyorduk. Çok iyi bir şekilde, 47 yıl sonra AKP’yi geride bırakıp birinci parti olmuşken, AKP’yi kurulduğu günden beri ilk kez yenmişken, belediyelerde nüfusun yüzde 65’ini kazanmışken, birlikte iktidara doğru yürüyorken Adalet ve Kalkınma Partisi, Erdoğan, partimize bir kumpas kurdu. Partimizin iktidar yürüyüşünü engellemek için dört kez üst üste kazandığım ve son üçünde tamamını aldığım kongreler yokmuş gibi bizi altı yıl önce yapılan bir kongreye götürüp o kongrenin sonucuna göre yönetilmemizi, yönetmemizi ve maalesef 13 kez bizi yendiği gibi yine yenmeyi hesaplıyor. İşte sizinle birlikte bu oyunu bozmak için yürüyoruz” dedi. Özel, şunları söyledi:
“BENİ SEVEN SANDIĞA KOŞSUN”
“Öğlen Tekke’deydik, orada da söyledim. Şimdi Çevrecik’te de söyleyeceğim. Sözüme değer veren herkese diyorum. Diyorlarmış ki, ‘Genel Başkanımız aldılar. Şimdi sandığa gider, seçim kazanırsak, başarı başkalarına mı yazar? Biz sandığa gitmeyelim, partiden istifa edelim.’ Ben buradan sözüme değer veren tüm Cumhuriyet Halk Partililere sesleniyorum. Partimdeyim, partimizdeyiz, sonuna kadar mücadele edeceğiz. Pazar günü beni seven sandığa koşsun. Bakın, beni seviyorsanız, ele güne karşı, beni seviyorsanız öfke sözlerini bir kenara bırakın. Evet, çok kızgınız, çok öfkeliyiz ama öfkeyi bir kenara bırakın. Öfkenizi mücadeleye çevirin. Partimize döndürelim. Bu zorluklarla mücadele edeceğiz. Partimizi sarayın planlarından, sarayın işgalinden kurtaracağız, iktidar yapacağız. Onun için öfke sözleri yerine ‘İktidar’ diye bağırın siz ‘İktidar.’ Şimdi Çevrecik’te meydan dolmuş, Çevrecik’te heyecan büyük. Çevrecik’e doğru gidiyorum ve size bir tek şey soruyorum, bir tek şey. Partimizi seviyor musunuz? Özgür Özel‘i seviyor musunuz? O zaman benimle yürümeye var mısınız? Haydi o zaman, yürüyelim arkadaşlar. Yürüyelim.”





















