25 Nisan 2026, Cumartesi
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Politika - Özgür Özel Antalya mitinginde konuştu 

Özgür Özel Antalya mitinginde konuştu 

Haberton - Haberton
12 Temmuz 2025
- Politika
Okuma Süresi:6 dakikalık okuma
A A
0
Özgür Özel Antalya mitinginde konuştu 
Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Antalya mitinginde konuştu. Özel, yörüklerin evladına sahip çıkmaya, karanlığa karşı bir mum yakmaya, kaybedecek tek şey olan o zincirleri kırıp atmaya geldiklerini söyledi.

Muhittin Böcek’in kumpasla içeride tutulduğunu belirten Özel, oğlunun başka bir müteahhitten borç karşılığı daire aldığı, Böcek’in oğlunun da müteahhit olduğu ve 70 daireli bir apartman yaptığını söyleyerek, “Ama daha yeni başlıyor. O zaman bir başkasına diyor ki, ‘Bir daire senden alıp vereyim, burası bitince ben sana vereyim.’ Veren kişi bunu mahkemede böyle anlatmış, ‘Borç olarak istedi verdim bitirince ondan geri alacaktım’ diye. Buna bakmışlar MASAK kayıtlarında daire üstüne geçmiş. Parası verilmemiş rüşvettir diye fırsatçılık yapıyorlar. Muhittin Başkanın oğlu gelip ifadesini verecek. Bu durumu söyleyecek. Tut ki bir yanlışlık var. Yok ama diyelim ki var. Ya oğlan suç işledi diye baba mesul olur mu? Oğlan suç işledi diye baba belediye başkanlığından alınır mı? Ben babayla oğlanın birlikte alınması için aynı suçu birlikte işlemesi gerektiğini bilirim.” dedi.

‘KORKMA, KOYALIM SANDIĞI KARARI MİLLET VERSİN’

Antalya’nın AK Parti’nin kayırmacı, rantçı, rüşvetçi belediyeciliğini de bildiğini, Muhittin Böcek gibi Torosların evladının tertemiz hizmetlerini de bildiğini söyleyen Özel, “Bütün Türkiye’nin önünde bütün Antalya’ya soruyorum. Muhittin Böcek’ten razı mısınız? AK Parti’nin yaptıklarından bıktınız. AK Parti’yi başınızdan attınız. Muhittin Böcek’i seçtiniz. Memnun musunuz? Daha ne yapalım? Ey Erdoğan savcına güveniyorsan, kendine güveniyorsan çık karşımıza. Artık bu işin lamı, cimi kalmadı. İstanbul’da iftira, Adana’da iftira, Adıyaman’da iftira, Antalya’da iftira. Kaçma, çık karşımıza, hodri meydan koyalım sandığı, kararı millet versin” diye konuştu.

MANAVGAT’TA KUMPAS İDDİASI: 32 SAATLİK GÖRÜNTÜ VAR’

Konuşmasında Manavgat olayına ilişkin iddialarda bulunan Özgür Özel, “Bir yandan da Manavgat’ta hepimizin yüzünü öne eğen, canını sıkan görüntüler ortaya çıktı. Yalan yok, gördüm. Montaj değilse tamamını atacağız partiden. İki tane muhakkik görevlendirdim, gönderdim çalıştı. Raporları geldi. Önümüzdeki günlerde raporun gereğini yapacağız. Ama şimdi bütün Türkiye öyle bir şey öğrenecek, öyle bir şey duyacak ki, bunların ne olduğuna bir kez daha hepimiz dudağımızı ısıracağız. ‘Bu kadar da olmaz’ diyeceğiz. Bakın günlerdir baklavacı var ya baklavacı.

Hani polis geliyor, ‘Aç kutuyu’ diyor, açıyor. Açarken eli bile titremiyor. Gayet sakin, hazırlıklı, kimi öyle diyor, kimi böyle diyor. O baklavacı var ya 1 ay önce polis onu almış. Çevirmede kaçak içkiler ve şüpheli bir paketle yüzde 99,9 uyuşturucuyla yakalamış. Dinle! O baklavacıyı 1 ay boyunca eğitmişler. O baklavacıyı oraya peşinden de çantacıyı yollamışlar. Elimizde 32 saatlik görüntü var, dakika dakika planlamışlar. Yani o hani dün dedim ya Melih Gökçek’in oğlu bozuk tohum, hani onun baklavacı var ya bize hesabını sorduğu baklava kutusunu 1 aydır planlamışlar. Peki plan ne? Baklavacıyı aldılar. Baklavacıyı kendince itirafçı yaptılar” dedi.

İLÇE SEÇİM KURULUNA SUÇLAMA

Manavgat’ta AK Parti ile CHP arasında 3 belediye meclis üyesi fark olduğunu, baklavacının dört isim söylediğini ve dördünün de içeri alındığını ifade eden Özel, “Ve hızla belediye meclis seçimine gidip Manavgat’ı AK Parti’ye geçirmeye çalıştılar. Tam o sırada içerideki belediye meclis üyeleri üçü istifalarını verdiler. Onların yerine belediye meclis üyeleri yedekten geldi. AKP’nin hesabı o anda tutmadı. Peki ne oldu? Savcı baklavacıyı yeniden çağırdı. Baklavacı dört belediye meclis üyesinin daha adını verdi. ‘Ben itirafçıyım’ dedi. Dördünü de aldırdı. Yeniden AK Parti CHP’nin önüne geçti. Hemen seçim yapıp Manavgatlıların AK Parti’ye vermediği Manavgat’ı alacaklar. O sırada ortaya çıktı ki belediye meclis üyelerimiz gözaltına alınırken hepsi istifa etmiş belediyeden.

Yerine yedekler yeniden çağrılacak AK Parti başvuruyor, ‘Çağıramazsınız. Önce belediye meclisi toplanacak. Başkanı seçeceğiz. Sonra çağıracaksınız.’ Bu konuda bu işlemi yapan savcının eşi Manavgat İlçe Seçim Kurulu Başkanı. Biz ‘olmaz’ dedik. İtiraz ettik ve itiraz Ankara’ya Yüksek Seçim Kurulu’na gitti. YSK, ‘CHP haklıdır’ dedi. Bugün 15.00’te yazıyı yolladı. Bu kumpasa karşı akşamüstü 5’e 5 kala savcının eşi Manavgat İlçe Seçim Kurulu Başkanı imzayı atmak yerine ‘hastayım’ dedi, rapor aldı. Hiç merak etmeyin. Manavgat’ta YSK’nın yazısı kapı gibi akşamüstü başka bir hakim ilçe seçim kurulu başkanlığıyla görevlendirildi. O inceleyecek gereğini yapacak” dedi.

‘HIRSIZIN, YOLSUZUN, RÜŞVETÇİNİN PARTİSİ OLMAZ’

Buradaki hususa dikkat çeken Özel, “Açıkça söyleyelim. Geçmişte çok konuştuk ayakkabı kutusu. Ayakkabı kutucuların da Allah belasını versin, baklava kutucuların da belasını versin. Hırsızın, yolsuzun, rüşvetçinin partisi olmaz. Milletin malına el uzatanın eli kırılsın, kolu kırılsın. Ancak baklava kutusunu CHP’ye mal edenlere, baklava kutusunun üstüne atamızın emaneti altı oku utanmadan nakşedenlere, baklava üstüne altı ok koyup CHP’ye laf edenlere şu meydandan sözüm şudur. Foyanız ortaya çıktı. Ayakkabı kutusu da sizin, baklava kutusu da sizin. Yazıklar olsun.

İletişim Başkanlığı baklava kutusunun çıktığı gün bütün milletvekillerine, bütün bakanlara üzerinde CHP yazan, altı ok olan baklava resimleri yolladı. Onları teker teker paylaştılar. Ama geldik, inceledik, gördük baklavacı sizin işbirlikçiniz. Kaçak içki, uyuşturucu işiyle almışlar, 1 ay salmışlar kumpası kurmuşlar. Yani neymiş? Baklavanın üzerinde altı ok yokmuş. Konu aydınlanmış. Baklavanın üstünde bir ampul yanmış. Altı okla baklava yan yana gelmez. Ama baklavanın üzerine ampul koyan var. Foyanız ortaya çıktı. Millet o ampulü patlatacak” dedi.

‘YARIN VERECEĞİ MÜJDE ERKEN SEÇİM MÜJDESİDİR’

Bu milletin sefaleti yaşadığı, açlığı, yoksulluğu ve işsizliği iliklerine kadar hissettiğini belirten Özel, AK Parti’nin düzenleyeceği kampı hatırlatarak, “Erdoğan yarın bir konuşma yapacak. Tarihi açıklama, büyük sürpriz, büyük müjde diye iletişim yapıyorlar. Sürpriz hazırlıyorlar. Ben buradan açıkça söylüyorum. Bu millet hakkını istiyor. Yarın çık, ‘Asgari ücreti 30 bin lira yaptım’ de. Yarın çık, ‘Emekli maaşını asgari ücrete çıkardım’ de. Yarın çık, atanamayan öğretmenlerden özür dile, atamalarını yapacağını söyle. Çiftçilere, köylülere destek açıkla. Don mağdurlarına mağduriyetini gidereceğini açıkla.

Staj mağdurlarını emeklilikte yaşa takılanları, kademe bekleyenleri rahatlat. Şimdi yarın bir müjde verilecekse emekliye, asgari ücretliye, çiftçiye, gence, işsize ben ona müjde derim. Yarın çıkıp da bunları söylemeyecek olduktan sonra ki, söyleyemez. Zam yapmayacaksan bunun bir müjdelik tarafı yoktur. Ama yarın bir karar alırsa, o zaman emeklinin de yüzü güler. Asgari ücretlinin de, gençlerin de, işsizlerin de yarın vereceği müjde erken seçim müjdesidir. Gideceğini söylerse herkes rahatlar” dedi.

2 KASIM’DA SEÇİM ÇAĞRISI

Milletin karnını doyuracak, emeklinin elinden tutacak ve herkesin yüzünü güldürecek birinin olduğunu da belirten Özel, şöyle devam etti:

“O da 19 Mart’ta darbe girişimi yapıp, 23’ünde içeri attıkları ve en çok korktukları Ekrem İmamoğlu. Antalya’dan bütün Türkiye’ye sesimizi duyuralım. Ey Erdoğan, ben halkım, ben milletim, adayımı bırak sandığı getir. Adayımı yanımda, sandığı önümde istiyorum. 2 Kasım’da o sandık gelecek, bizim helal diploması olan seçime girecek, diplomasız Erdoğan evine dönecek.”

Etiketler: AntalyaÖzgür Özel
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Galatasaray’dan Osimhen için Napoli’ye son teklif !

Sonraki Haber

Profesörün, ‘yanlışlıkla yutulanlar’ koleksiyonu 

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Bakan Fidan: ABD/İsrail-İran Savaşı’nda iki haftalık ateşkesi memnuniyetle karşıladık
Politika

ABD/İsrail-İran Savaşı’nda iki haftalık ateşkesi memnuniyetle karşıladık

25 Nisan 2026
Bakan Bak: Formula 1 artık Türkiye’de olacak
Politika

Formula 1 artık Türkiye’de olacak

24 Nisan 2026 - Güncellenme Tarihi 25 Nisan 2026
Belçika Ekonomik Misyonu, Türkiye ziyareti öncesi basın toplantısı gerçekleştirdi
Politika

Belçika Ekonomik Misyonu, Türkiye ziyareti öncesi basın toplantısı gerçekleştirdi

24 Nisan 2026 - Güncellenme Tarihi 25 Nisan 2026
Dervişoğlu: İYİ Parti'nin hedefi milleti birleştirmek
Politika

İYİ Parti’nin hedefi milleti birleştirmek

24 Nisan 2026
Bakan Çiftçi: Bağımlılıkla mücadeleyi çok boyutlu yaklaşımla ele alıyoruz
Politika

Bağımlılıkla mücadeleyi çok boyutlu yaklaşımla ele alıyoruz

24 Nisan 2026
Bakan Tekin, öğrencilerle 1'inci TBMM'ye yürüdü
Politika

Bakan Tekin, öğrencilerle 1’inci TBMM’ye yürüdü

24 Nisan 2026
Sonraki Haber
Profesörün, 'yanlışlıkla yutulanlar' koleksiyonu 

Profesörün, 'yanlışlıkla yutulanlar' koleksiyonu 

En Güncel Haberler

Esenler'de 17 yaşındaki şüpheli asker eğlencesi için toplanan gruba silahla ateş açtı; 1 çocuk ağır yaralandı
Öne Çıkan

Esenler’de 17 yaşındaki şüpheli asker eğlencesi için toplanan gruba silahla ateş açtı; 1 çocuk ağır yaralandı

25 Nisan 2026
İsrail'in Lübnan'a düzenlediği saldırılarda can kaybı 2 bin 491'e yükseldi
Dış Haberler

İsrail’in Lübnan’a düzenlediği saldırılarda can kaybı 2 bin 491’e yükseldi

25 Nisan 2026
Avcılar’da kamyondan telefon hırsızlığı kamerada
Yerel Haberler

Avcılar’da kamyondan telefon hırsızlığı kamerada

25 Nisan 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Heyelan nedeniyle 6 gündür kapalı olan Hakkari-Van kara yolu, kontrollü ulaşıma açıldı

25 Nisan 2026
Yaşam

40 gün önce evden çıkan Alzheimer hastası bulunamadı; kedisi ‘Zilli’ onu bekliyor

25 Nisan 2026
Yaşam

Ordu’da otomobil, şarampole devrildi; sürücü yaralı

25 Nisan 2026
Yaşam

Bıyıklarıyla gündem olan ilçe başkanı: Yakıştığı için uzattım

25 Nisan 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

İran'dan müzakere açıklaması: ABD ile doğrudan görüşme planlanmıyor

İran’dan müzakere açıklaması: ABD ile doğrudan görüşme planlanmıyor

- Haberton
25 Nisan 2026

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Bekayi, Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi başkanlığındaki heyetin resmi temaslarda bulunmak üzere Pakistan'a ulaştığını duyurdu. Bekayi,...

Kalori açığı nasıl oluşturulur?

Komşu gürültüsünde haklar neler?

İşten çıkarılınca tazminat nasıl alınır?

Duygusal manipülasyon nasıl anlaşılır?

Güncel Haber

Esenler'de 17 yaşındaki şüpheli asker eğlencesi için toplanan gruba silahla ateş açtı; 1 çocuk ağır yaralandı

Esenler’de 17 yaşındaki şüpheli asker eğlencesi için toplanan gruba silahla ateş açtı; 1 çocuk ağır yaralandı

25 Nisan 2026
İsrail'in Lübnan'a düzenlediği saldırılarda can kaybı 2 bin 491'e yükseldi

İsrail’in Lübnan’a düzenlediği saldırılarda can kaybı 2 bin 491’e yükseldi

25 Nisan 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton