25 Nisan 2026, Cumartesi
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Futbol Haberleri - Olmayan bir şey olmuş gibi veriliyor, biz adalet istiyoruz

Olmayan bir şey olmuş gibi veriliyor, biz adalet istiyoruz

Haberton - Haberton
23 Nisan 2024
- Futbol Haberleri, Spor Haberleri
Okuma Süresi:5 dakikalık okuma
A A
0
Olmayan bir şey olmuş gibi veriliyor, biz adalet istiyoruz

Olmayan bir şey olmuş gibi veriliyor, biz adalet istiyoruz

Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal “Yabancı hakem var diye olmayan bir şey niye olmuş gibi aleyhimize veriliyor. Yabancı hakem olur, yerli hakem olur biz adalet istiyoruz” dedi.

Süper Lig’in 33’üncü haftasında Sivasspor, sahasında konuk ettiği Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ve Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun alacakları puanların kendilerini UEFA’ya götüreceğini belirterek, “Rakibimizin de gücünü anlatmaya gerek yok, bu ligde hemen hemen bütün takımları yendiğini düşünüyorum. Hatta Konferans Kupası’nı bile kazanabilecek bir kadro yapılanması vardı. Fakat yaşadıkları talihsizlik sonucunda Olympiacos maçından elenmişlerdi. Takımın üzerinde oluşan bir entropi var, bunla beraber oluşan anksiyeteler var. Bunları kendi lehimize ve avantajımıza çevirdik.

Elimizdeki kadro malum, Türkiye liginin en az bütçeli ikinci takımıyız. Yaş ortalamamız ortada. Sistemsel olarak rakibimizi analizlerimizi yaparak oyun planlarında onların istediğini değil de bizim istediğimiz gibi oyun yönlendirmesi yaptık. Bununla beraber pozisyon üretmede çok fazlasıyla güzel pozisyonlar ürettik. Rakibimizde çok güzel pozisyonlar üretti. Gelenlerin, izleyenlerin keyif aldığı bir maç oldu” ifadelerini kullandı.

“ŞAMPİYONUN KİM OLDUĞU BENİ İLGİLENDİRMEZ”

Sosyal medyadaki eleştirilere de değinen Uygun, “Sosyal medyadakiler onlar önce aynaya baksınlar. Artık ülkede sevgi, saygı, insanlara karşı olmayan bir yapının aldığı bir durum. Velhasıl ona rağmen bütün herkes elimizden geldiği kadar kendi işini en güzel şekilde yapmaya çalışıyor. Sivasspor olarak çok iyi mücadele ettik, 1 puan kazandık. Bundan önceki maçta Trabzonspor’u yenmiştik. Galatasaray ile berabere kalmıştık. Beşiktaş’ı yenmiştik. Dolayısıyla futbolcu kardeşlerimi bu kadar kısıtlı imkanlarla gösterdikleri performanstan dolayı hepsini tebrik ediyorum. Bugün bilmiyorum Fenerbahçe şampiyon olur yada olmaz, dolayısıyla şampiyonun kim olduğu beni ilgilendirmez. Kendi takımımla ne yaparıma bakarım.

Sadece sosyal medyadan ailemize küfür edenlere söylenecek söz yok. Nasıl bir şekil aldık, sevgiyi, saygıyı, inancımızı kaybettik onu anlamış değilim. Bu kadar iftiranın atıldığı ve bu kadar şeyin yaşandığı… Herkes kendi camiasına yakışanı yapıyor. Dolayısıyla biz Sivaslılar, Yiğidolar, 7 milyon Sivaslı aslan gibi duruyor. Sosyal medyada bizi linç edenlere karşı Sivasspor taraftarlarından bize sahip çıkmalarını özellikle rica ediyorum. Onlar gereğini onlara söylesinler. Çünkü her birinden artık 100’er bin lira tazminat davası, benim kim olduğumu görecekler. İnsanların eleştirilerinden hiçbir zaman sıkıntı duymuyoruz ama bazı gazeteci gözüken tetikçiler var. Para alanlar, onların yaptığı yalan haberler, o yalan haberlere inanan bir sürü salak var. Sonra tazminat öderken de ‘ben yapmadım, çocuğum yaptı’ diyenler var. Bende o paraları sokak köpeklerine, kimsesiz çocuklar ve yaşlılar yurduna bağışlıyorum, bağışlamaya da devam edeceğim” dedi.

İSMAİL KARTAL: KAPANAN SAVUNMAYI AÇMAKTA ZORLANDIK

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 3 puanı alıp evlerine dönmek için plan yaptıklarını belirterek, “Son haftalarda Sivasspor’un iyi mücadele ettiğini, iyi kapandığını biliyorduk. Bugünde öyle oldu, bize karşı çok kapandılar. Kapanan savunmayı açmakta biraz zorlandık. Buna rağmen, 2 gol atıp öne geçmemize rağmen maçı kazanamadık ve berabere bitti. Sonuçta oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum, çok kaliteli ve karakterli bir oyuncu grubuna sahibiz. Taraftarlarımıza şunu söylüyorum, biz hala şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Önümüzde 5 maç var ve beşini de kazanıp sezon sonunda taraftarları mutlu etmek istiyoruz. Ancak şampiyonluğa oynayan bir takıma karşı maçın son anında böyle bir penaltı verilmez. İzledik ve baktık, gerçekten çok ağır bir karar. Nasıl olduğunu bizde hala anlamış değiliz. Sonuçta önümüze bakıyoruz, önümüzde 5 maç var. Bu 5 maçın beşini de kazanıp sonucunda kendimize göre, rakibin de bir yerde puan kaybetmesiyle beraber şampiyon olacağımıza inanıyoruz” sözlerini sarf etti.

“BİZ ADALET İSTİYORUZ”

VAR’da yabancı hakemin bulunduğunun sorulması üzerine Kartal, “Yabancı hakem var diye olmayan bir şey niye olmuş gibi aleyhimize veriliyor. Yabancı hakem olur, yerli hakem olur biz adalet istiyoruz. Bu akşam adalet penaltı pozisyonunda aleyhimize işledi. Eleştirilere gelince Olympiacos maçını kazanmamıza rağmen, çok iyi futbol oynamamıza rağmen elendik. Bu akşam da rakibin çok kapalı savunma yapmasından dolayı 120 dakika maç çıkartan oyuncularımızı göz önünde bulundurursak sonuçta galibiyet için geldik. İstediğimiz sonucu elde edemedik, ama biz hala şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Ortada 15 puan var ve önümüzde 5 maç var” diye konuştu.

“BUGÜN ÇOK İYİ FUTBOL OYNAYAMADIK”

Bugün çok iyi futbol oynayamadıklarını söyleyen Kartal, “Bugün çok iyi futbol oynayamadık, bu doğru. Ancak 3-4 günde maç oynamanın zorlukları var. Bazı oyuncularımızla konuştuğumda çok aşırı yorgun olduklarını, bazı oyuncularımızda mecburi değişiklik yaptık aşırı yorgun oldukları için. Bazılarında da oyunun gidişatına göre yapmış olduğumuz hamlelerle maçı lehimize çevirmek için yaptık. Sonuçta olmadı, üzgünüz, taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Buraya kadar gelip bizi destekledikleri için, onlara 3 puan hediye etmeyi çok isterdik. Önümüzde 5 maç var, toparlanıp önümüzdeki maçlara konsantre olmalıyız. 5 maçın beşini de kazanmak için sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Asla pes etmedik, peste etmeyeceğiz” dedi.

Etiketler: Fenerbahçe
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Şerefimizle ve namusumuzla oynayan bir kulübüz

Sonraki Haber

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier döner kesti

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Mardin 1969 Spor-Fethiyespor: 0-0
Spor Haberleri

Mardin 1969 Spor-Fethiyespor: 0-0

25 Nisan 2026
Geleneksel yağlı güreş müsabakaları Gaziantep’te başladı
Spor Haberleri

Geleneksel yağlı güreş müsabakaları Gaziantep’te başladı

25 Nisan 2026
Galatasaray Kulübü'nün 2026-2027 dönemi bütçesi kabul edildi
Spor Haberleri

Galatasaray Kulübü’nün 2026-2027 dönemi bütçesi kabul edildi

25 Nisan 2026
Milli Takım Oryantiring seçmeleri Kütahya’da yapılıyor
Spor Haberleri

Milli Takım Oryantiring seçmeleri Kütahya’da yapılıyor

25 Nisan 2026
İmaj Altyapı Van Spor FK, evinde İstanbulspor'a 3-1 mağlup oldu
Spor Haberleri

İmaj Altyapı Van Spor FK, evinde İstanbulspor’a 3-1 mağlup oldu

25 Nisan 2026
Babadağ Ultra Maratonu, ilk gün yarışları start aldı
Spor Haberleri

Babadağ Ultra Maratonu, ilk gün yarışları start aldı

25 Nisan 2026
Sonraki Haber
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier döner kesti

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier döner kesti

En Güncel Haberler

Mardin 1969 Spor-Fethiyespor: 0-0
Spor Haberleri

Mardin 1969 Spor-Fethiyespor: 0-0

25 Nisan 2026
İran Dışişleri Bakanı Arakçi, Pakistan Başbakanı Şerif ile bir araya geldi
Dış Haberler

İran Dışişleri Bakanı Arakçi, Pakistan Başbakanı Şerif ile bir araya geldi

25 Nisan 2026
Bottan Fırat Nehri'ne düşen kampçının cansız bedeni bulundu
Yerel Haberler

Bottan Fırat Nehri’ne düşen kampçının cansız bedeni bulundu

25 Nisan 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Deniz kaplumbağası ölüsü sahile vurdu

25 Nisan 2026
Yaşam

Tarihi kervansarayda Kadın Emeği Yöresel Ürünler Pazarı açıldı

25 Nisan 2026
Yaşam

Durdurulan minibüste 60 tabanca ile mühimmat ele geçirildi

25 Nisan 2026
Yaşam

Afiş asarken üst geçitten düşüp, otomobilin altında kalarak öldü

25 Nisan 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Deniz kaplumbağası ölüsü sahile vurdu

Deniz kaplumbağası ölüsü sahile vurdu

- Haberton
25 Nisan 2026

Antalya'nın Gazipaşa ilçesindeki Selinus Sahili'nde deniz kaplumbağası ölüsü bulundu. Caretta caretta cinsi deniz kaplumbağası ölüsü Selinus Sahili'nde kıyıya vurdu. Yaklaşık...

Kalori açığı nasıl oluşturulur?

Komşu gürültüsünde haklar neler?

İşten çıkarılınca tazminat nasıl alınır?

Duygusal manipülasyon nasıl anlaşılır?

Güncel Haber

Mardin 1969 Spor-Fethiyespor: 0-0

Mardin 1969 Spor-Fethiyespor: 0-0

25 Nisan 2026
İran Dışişleri Bakanı Arakçi, Pakistan Başbakanı Şerif ile bir araya geldi

İran Dışişleri Bakanı Arakçi, Pakistan Başbakanı Şerif ile bir araya geldi

25 Nisan 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton