28 Nisan 2026, Salı
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Politika - Nilüfer Belediye Başkanı, görevdeki 2 yılını anlattı

Nilüfer Belediye Başkanı, görevdeki 2 yılını anlattı

Haberton - Haberton
28 Nisan 2026
- Politika
Okuma Süresi:3 dakikalık okuma
A A
0
Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Bursa’da Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, görev süresinin 2’nci yılında ilçede hayata geçirilen projeleri, düzenlenen basın toplantısında anlattı.

Kentin yalnızca fiziksel yatırımlarla değil, aidiyet ve güven hissiyle büyüdüğünü vurgulayan Başkan Şadi Özdemir, yönetim anlayışlarının temelini ‘kişiye değil, kurallara göre belediyecilik’ ilkesinin oluşturduğunu belirtti.

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, düzenlenen yıllık değerlendirme toplantısında basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıya Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ve eşi Nuray Özdemir’in yanı sıra, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Bursa Milletvekilleri Orhan Sarıbal ve Hasan Öztürk, Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Tanıtım filmi ve iki yıllık faaliyetler ile gelecek hedeflerinin özetlendiği sunum videosunun ardından sahneye çıkan Başkan Şadi Özdemir, hedeflerinin herkes için mutlu, huzurlu ve güvende hissettiği bir Nilüfer olduğunu söyledi. Başkan Şadi Özdemir, “Vatandaşımızın kendini bu kente ait hissetmesi, herkesin sesinin yansıdığı, hepimizin olduğu bir Nilüfer için çalışıyoruz” dedi.

Ortak Akılla Yönetiyoruz

Yola çıkarken kenti ortak akılla yönetme sözü verdiklerini hatırlatan Başkan Şadi Özdemir, akademik odalar, sivil toplum kuruluşları, kent konseyleri ve mahalle komiteleriyle birlikte hareket ettiklerini anlattı. Bir mahallede yapılacak işler için mahalle komitelerinin onayını aldıklarını belirten Başkan Şadi Özdemir, “Mahalle komitemiz onay vermiyorsa o işi yapmıyoruz. Her talebi karşılamamız mümkün değil ama oraya bir şey yapacaksak onların onayını almak durumundayız” diye konuştu.

Mali Yapı Sürdürülebilir Hale Geldi

Geride kalan iki yılda öncelikle belediyenin mali yapısını düzeltmeye odaklandıklarını söyleyen Başkan Şadi Özdemir, ödeme dengelerinin toparlandığını, gelirlerin yükseldiğini, giderlerin kontrol altına alındığını aktardı. Göreve geldiklerinde faturaların yaklaşık bir yıl sonra ödendiğini hatırlatan Başkan Şadi Özdemir, ortalama ödeme süresinin bugün 3 aya indiğini ifade etti. Başkan Şadi Özdemir, “Belli bir noktaya geldik, artık sürdürülebilir bir pozisyondayız” dedi.

Son 6 Yılın En Yüksek Çalışan Memnuniyeti

Çalışmaları iş arkadaşlarıyla birlikte yürüttüklerini vurgulayan Başkan Şadi Özdemir, kurum içinde yapılan memnuniyet anketinin sonuçlarına da değindi. 2 bin 572 personelin katıldığı anketin bugüne kadar gerçekleştirilen en yüksek katılımlı çalışma olduğunu belirten Başkan Şadi Özdemir, son altı yılın en yüksek çalışan memnuniyetinin de bu dönemde elde edildiğini söyledi.

Paramız Nilüfer Halkınındır

Halkın kaynaklarının yine halk için harcandığını ifade eden Başkan Şadi Özdemir, “Biz Nilüfer Belediyesi’nin memurlarıyız. Paramız, Nilüfer halkınındır. Onları adil bir şekilde harcamak, 64 mahallemize mümkün olduğunca eşit hizmet götürmek durumundayız” dedi.

Belediyecilikte alışılagelmiş anlayışı değiştirmeye çalıştıklarını da belirten Başkan Şadi Özdemir, ‘kişiye değil, kurallara göre belediyecilik’ ilkesini hayata geçirdiklerini söyledi.

Dayanışmayı Her Alanda Güçlendirdik

Sosyal belediyeciliği ve dayanışmayı her alanda güçlendirmeye devam ettiklerini belirten Başkan Şadi Özdemir, vatandaşların eşit fırsatlara sahip olduğu, kadınların, gençlerin, çocukların ve dezavantajlı grupların güvende hissettiği, doğanın ve tarım alanlarının korunduğu bir Nilüfer için çalıştıklarını söyledi. Konuşmasını “Daha adil, daha eşit ve daha dayanışmacı bir Nilüfer için her geçen gün daha çok çalışacağız” sözleriyle tamamlayan Başkan Şadi Özdemir, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

Etiketler: BursaCHPTarım
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Otomobil, köprüdeki korkuluklara çarptı; 3 yaralı

Sonraki Haber

AKINCI TİHA, Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’na dahil oldu

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Vali Gül: Bir başarı hikayesi anlatıyorsak, bunun ana aktörü sağlık çalışanlarıdır
Politika

Bir başarı hikayesi anlatıyorsak, bunun ana aktörü sağlık çalışanlarıdır

28 Nisan 2026
Libya askeri personeli, Efes-2026 Tatbikatı için Türkiye'de
Politika

Libya askeri personeli, Efes-2026 Tatbikatı için Türkiye’de

28 Nisan 2026
Bahçeli: Avrupa, Türkiye'siz yapamaz
Politika

Avrupa, Türkiye’siz yapamaz

28 Nisan 2026
Bakan Çiftçi: 2026'da 17 bin 188 uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdik
Politika

2026’da 17 bin 188 uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdik

28 Nisan 2026
Bakan Uraloğlu: Dijital biletle 3 bin ağacın kesilmesi önlendi
Politika

Dijital biletle 3 bin ağacın kesilmesi önlendi

28 Nisan 2026
Bakan Memişoğlu: Afrika'ya bakışımız, karşılıklı dayanışmaya ve birlikte kalkınmaya dayalıdır
Politika

Afrika’ya bakışımız, karşılıklı dayanışmaya ve birlikte kalkınmaya dayalıdır

27 Nisan 2026 - Güncellenme Tarihi 28 Nisan 2026
Sonraki Haber
MSB: AKINCI TİHA, Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’na dahil oldu

AKINCI TİHA, Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’na dahil oldu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

En Güncel Haberler

Gündem

Fenerbahçe’de Mehmet Ali Aydınlar ve Barış Göktürk adaylığını açıkladı

28 Nisan 2026
Instagram çekilişlerine yönelik şikayetler yüzde 35 arttı
Gündem

Instagram çekilişlerine yönelik şikayetler yüzde 35 arttı

28 Nisan 2026
Öne Çıkan

Bülent Cihantimur, yurt dışı yasağının kaldırılması vaadiyle 16 milyon TL dolandırıldı!

28 Nisan 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Ordu’da 4 metreyi bulan karla mücadele çalışması

28 Nisan 2026
Yaşam

Adıyaman’da gökkuzgun görüntülendi

28 Nisan 2026
Yaşam

Tokat merkezli 4 ilde silah kaçakçılığı operasyonu: 44 gözaltı

28 Nisan 2026
Yaşam

Konya’da tefeci operasyonu: 4 gözaltı

28 Nisan 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Otomobil, köprüdeki korkuluklara çarptı; 3 yaralı

Otomobil, köprüdeki korkuluklara çarptı; 3 yaralı

- Haberton
28 Nisan 2026

Düzce'de köprü üzerindeki korkuluklara çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı. Kaza, gece saatlerinde Konuralp bölgesinde meydana geldi. Akçakoca'dan Düzce yönüne giden...

Erken yaşta sigara kullanımı neden artıyor? Görünmeyen riskler

Çamaşır yıkarken en sık yapılan hatalar: Doğru bilinen yanlışlar

Küçük evleri daha geniş gösteren basit düzenleme tüyoları

Başkaları ne der korkusu hayatı nasıl şekillendiriyor?

Güncel Haber

Fenerbahçe’de Mehmet Ali Aydınlar ve Barış Göktürk adaylığını açıkladı

28 Nisan 2026
Instagram çekilişlerine yönelik şikayetler yüzde 35 arttı

Instagram çekilişlerine yönelik şikayetler yüzde 35 arttı

28 Nisan 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton