4 Haziran 2026, Perşembe
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Politika - Murat Kurum Atatürk Havalimanı’nda konuştu

Murat Kurum Atatürk Havalimanı’nda konuştu

Haberton - Haberton
23 Mart 2024
- Politika
Okuma Süresi:6 dakikalık okuma
A A
0
Murat Kurum Atatürk Havalimanı’nda konuştu

Murat Kurum Atatürk Havalimanı’nda konuştu

Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen basın toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Kurum, “Yarın, 31 Mart akşamı Saraçhane‘de yapacağımız bayramın bir provası olacak” dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından yarın Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilecek olan ‘Büyük İstanbul Mitingi’ öncesinde Atatürk Havalimanı’nda bir basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum’un yanı sıra AK Parti Genel başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti Kadın Kolları İstanbul İl Başkanı Saliha Demirer de katıldı.

“YARIN BURADA İFADE EDECEĞİMİZ ŞEY İSTANBUL’UN GELECEĞİ OLACAK”

Basın toplantısında konuşan Kurum, “76 gündür sahadayız. Yeniden İstanbul diyerek, Sadece İstanbul diyerek milletimizle, esnafımızla kucaklaşıyoruz. İnşallah 31 Mart‘ta kazanacağımız zafer öncesi yarın sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle, buradaki tüm ilçe belediye başkanlarımızla, Cumhur İttifakımız ile birlikte Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde olacağız. 31 Mart’ın provasını yapacağımız, burada hep birlikte o coşkuyu, o birliği, beraberliği yaşayacağımız kutlu bir güne hazırlanıyoruz. Heyecanlıyız çünkü artık görevi devralmamıza 7-8 gün kaldı. Vatandaşımız sabırsız, gittiğimiz her yerde kardeşlerimiz artık bu değişimin bir an önce olmasını istiyorlar.

Yarın bayraklarıyla, çocuklarıyla vatandaşımız bir bayram havasında buraya gelecek. Bu coşkuyu da aslında hep birlikte yaşayacağız. Hep birlikte burada bu kutlu şehre sahip çıkacağız. Şehrimizin geleceğine sahip çıkacağız. Bu şehri bize bırakılmış bir emanet gibi görüyoruz. Bu emanete gözümüz gibi sahip çıkacağımızı, burada meselenin İstanbul olduğunu, İstanbul’un geleceği olduğunu net bir şekilde ifade etmeye çalışıyoruz. Meydanlarda da söylediğimiz, burada da ifade edeceğimiz aslında İstanbul’umuzun geleceği olacak” ifadelerini kullandı.

“AK PARTİ İLE BAŞLAYAN SOSYAL BELEDİYECİLİK HİZMETLERİNE İSTANBULLULARI YENİDEN KAVUŞTURACAĞIZ”

Kurum, “Bu şehir şu süreçte çok yoruldu, bunaldı. Baktığınızda artık burada yaşamanın çile haline geldiği, deprem korkusunun her geçen gün arttığı, vatandaşlarımız burada yaşarken huzursuzluğunun ve güvensizliğinin arttığı bir ortamla karşı karşıyayız. İlgisizlikten yorulmuş, sevgisizlikten yorulmuş bir İstanbul var. Bu ilgiyi ve sevgiyi yeniden kazanmak istiyor. İstanbul bu anlamda biraz Ayasofya, biraz Süleymaniye biraz da aslında burada yaşayan tüm medeniyetlerimizin , tüm kardeşlerimizin sevgiyle, hoşgörüyle yaşadığı bu manada hepimizin mutlu olduğu bir şehrimizdi. Biz o mutluluğu, huzuru istiyoruz. o huzuru da inşallah 31 Mart akşamı tüm İstanbullularla birlikte yeniden tesis edeceğiz. İstanbul’un özlediği hizmetlere, AK Parti ile başlamış olan sosyal belediyecilik hizmetlerine İstanbullu kardeşlerimizi yeniden kavuşturacağız. Vatandaşımızın beklediği hizmetleri yapacak adımları atacağız.

Murat Kurum Atatürk Havalimanı’nda konuştu
Murat Kurum Atatürk Havalimanı’nda konuştu

Teşkilatlarımızla birlikte 76 gündür tüm vekillerimiz, belediye başkanlarımız sahadalar. Hayallerimizi, projelerimizi anlatıyoruz. İnşallah yarın da sayın cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle saat 14.00’te bu coşkuyu hep birlikte yaşayacağız. Yarın 31 Mart akşamı Saraçhane‘de yapacağımız bayramın bir provası olacak. Biz buraya tüm kardeşlerimizi davet ediyoruz. Bu coşkuya tüm İstanbul’u davet ediyoruz. Hangi partiden olursa olsun, burada hep birlikte bu coşkuyu yaşayalım istiyoruz. Bu İstanbul coşkusu olacak. Buradaki birlik beraberlik İstanbul’un geleceği adına karar vereceğimiz sürecin sevinci olacak. Dolayısıyla bu sevinçle, biz herkesi bu yolda yürümeye davet ediyoruz.

Herkesi bu sevinci ortak olmaya davet ediyoruz. İnşallah yarın da tüm Türkiye’nin kalbinin burada atacağı, tüm İstanbul’un kalbinin Atatürk Havalimanı’nda atacağı buluşmada biz de yine o birliği, o çağrıyı yapacağız. 31 Mart’a giden yolda sağlam adımlarla, sağlam adamlarla inşallah 31 Mart yaşayacağız. AK Parti ve Cumhur İttifakı bayrağını sonuna kadar şerefle dalgalandırmaya devam edeceğiz. Bu kutlu bir dava, bu dava bizim geleceğimizin davası. O yüzden buradaki tüm arkadaşlarıma, tüm teşkilat mensubu kardeşlerimize, en önemli teşekkürü de İstanbul’u kardeşlerimize yapmak istiyorumö şeklinde konuştu.

“MALIMIZ MÜLKÜMÜZ HER ŞEYİMİZ ORTADA”

Program sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kurum, kendisine yöneltilen ‘Mal beyanınızda bulunan Kağıthane’deki evin projesine bakanlık döneminizde ÇED olumlu raporu verdiğiniz iddiası var. Bu konuda ne diyeceksiniz?’ sorusuna ise, “Biz Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak ülkenin her yatırımına, büyük olan tüm projelere ÇED raporu veririz. Siz bir şey bulamadığınız için, illa bir şey bulmak üzere çalışma yaptığınız için ne arasanız nafile, bulamayacaksınız. Bizim alnımız ak, malımız, mülkümüz her şeyimiz ortada. Bu ülkede 9 sene genel müdürlük yapmış, 5 sene Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yapmış, milyarlarca liralık ihaleleri yapmış ve alnımızın akıyla milletimize vermiş olduğumuz sözleri tutmuş olan bir kardeşinizim. Bugün de İstanbul’da Cumhur İttifakı adayıyım.

Bu gururla bu hizmetleri yapacağım. Bu gururlar inşallah 1 Nisan’da vatandaşımızın, İstanbul’umuzun hakkını, hukukunu koruyacağım. İstanbul’un parasını İstanbul’a harcayacağım. İstanbul’un kaynaklarını kendi geleceğim için harcamayacağım. İstanbul’un kaynaklarını israfı bitirdik deyip, tabelalara 500 milyon lira harcamayacağım. Balya balya fotoğraflarla, orada görüntülerle İstanbullulara bu üzüntüleri yaşatmayacağım. Dolayısıyla malımız mülkümüz her şeyimizle İstanbul’a hizmet edeceğiz” diyerek yanıt verdi.

“TÜM İSTANBULLU HEMŞERİLERİMİZİ YARIN ATATÜRK HAVALİMANI’NA BEKLİYORUM”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “Yarın 24 Mart 2024, saat 14.00’da 31 Mart yerel seçimlerimizle ilgili mitingimizi gerçekleştireceğiz. ‘Büyük İstanbul Mitingi’mizi inşallah bu alanda gerçekleştireceğiz. Bizim bundan önceki seçimlerde olduğu gibi mitinglerimiz hakikaten o ilimizdeki gönüldaşlarımızın, sevgilerini, aşklarını, heyecanlarını yansıttığı bir şölene dönüşüyor. Sayın Cumhurbaşkanı’mızın ve İBB Başkan Adayımız Murat Kurum’un katılımlarıyla İstanbul’umuzda o coşkuyu, o heyecanı yaşayacağımız mitingi gerçekleştireceğiz. Tüm İstanbullu hemşerilerimizi yarın Atatürk Havalimanı’na bekliyorum” diye konuştu.

“YARIN İSTANBUL’DA BİR DEĞİŞİMİN İŞARET FİŞEĞİNİ YAKMIŞ OLACAKLAR”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, “Yarın bizim için büyük bir gün. İstanbul mitingleri tüm Türkiye’nin takip ettiği, bizim de en büyük mitingimiz. Dünyanın sayılı organizasyonlarından bir tanesi. Arkasında olağanüstü, büyük bir emek var. İnanıyorum ki yarın bir kere daha, İstanbul’dan hem Türkiye’ye hem de bu coğrafyaya bir mesaj vermiş olacak bütün hemşerilerimiz. Bizim aşkımız, sevdamız şehrimiz İstanbul’da bir değişimin işaret fişeğini yakmış olacaklar.

Güzel hizmetlerin kapısını aralayacağımız bir dönem olmasını temenni ediyoruz. Yarın da İstanbul Mitingi ile bunun işaret fişeğini yakmak istiyoruz. Bütün İstanbullu hemşerilerimizi kadınından, gencine, yaşlısına herkesi yarın meydanda coşkumuza, heyecanımıza, yeniden başlama, yeniden diriliş, yeniden İstanbul sevdasına ortak olmaya davet ediyoruz” dedi.

Etiketler: İstanbulMurat Kurum
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Rusya istihbarat servisi: Şüpheliler Moskova’ya naklediliyor

Sonraki Haber

MEB’dan Okul Randevu Sistemi

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Bakan Şimşek: Türkiye'ye gelin ve yatırım yapın
Politika

Mehmet Şimşek’ten yatırımcılara çağrı: Türkiye’ye gelin ve yatırım yapın

4 Haziran 2026
'Türk Kızılay Kanunu Teklifi', komisyonda
Politika

‘Türk Kızılay Kanunu Teklifi’, komisyonda

4 Haziran 2026
Bakanlar Bolat ve Kacır, Nijer Ticaret ve Sanayi Bakanı ile görüştü
Politika

Ömer Bolat ve Mehmet Fatih Kacır, Nijer Ticaret ve Sanayi Bakanı ile görüştü

4 Haziran 2026
Bakan Bolat: 163 gümrük müdürlüğümüzü yapay zekanın gücüyle ile yeniledik
Politika

163 gümrük müdürlüğümüzü yapay zekanın gücüyle ile yeniledik

4 Haziran 2026
CHP'li Günaydın: Kurultay kararı açıklanmazsa hukuk yollarından devam edilir
Politika

Kurultay kararı açıklanmazsa hukuk yollarından devam edilir

4 Haziran 2026
Mustafa Destici’nin ağabeyi, son yolculuğuna uğurlandı
Politika

Mustafa Destici’nin ağabeyi, son yolculuğuna uğurlandı

4 Haziran 2026
Sonraki Haber
MEB'dan Okul Randevu Sistemi

MEB'dan Okul Randevu Sistemi

En Güncel Haberler

Ahmet Kaplan Roland Garros’ta adını finale yazdırdı
Spor Haberleri

Ahmet Kaplan Roland Garros’ta adını finale yazdırdı

4 Haziran 2026
Mahir Polat'tan Özkan Yalım tartışmalarına net yanıt; Affedilmedi, zaten istifa etmişti!
Öne Çıkan

Mahir Polat’tan Özkan Yalım tartışmalarına net yanıt; Affedilmedi, zaten istifa etmişti!

4 Haziran 2026
TBMM Başkanı Kurtulmuş, İsveç Parlamentosu Başkanı Norlen ile görüştü
Dış Haberler

Numan Kurtulmuş, İsveç Parlamentosu Başkanı ile görüştü

4 Haziran 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Bıçaklanarak öldürülen Tahsin’in annesi: Oğlum çok gençti, başka analar yanmasın

4 Haziran 2026
Yaşam

İzmit Körfezi’ne 100 yapay resif ile 6 bin balık bırakıldı

4 Haziran 2026
Yaşam

Bağcılar’da yangından dönen itfaiye aracı devrildi; 2 yaralı 

4 Haziran 2026
Yaşam

Sivil polisler bıçaklı kavgaya havaya ateş açarak müdahale etti

4 Haziran 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Avcılar'da trafikte makas atan sürücüye 96 bin lira ceza

Avcılar’da trafikte makas atan sürücüye 96 bin lira ceza

- Haberton
4 Haziran 2026

Avcılar’da trafikte makas atarak ilerlediği görüntüleri sanal medyada yayınlanan otomobil sürücüsü, polis ekiplerince yakalandı. Sürücü S.P.'ye 96 bin lira idari...

Altın fiyatları neden yükseliyor? Uzmanlar 2026 için beklentilerini paylaştı

Sıcak havada sağlık alarmı: Isı çarpması belirtileri nelerdir, nasıl korunulur?

Elektrik faturasında yaz moduna geçiş: Klima kullanırken tasarruf sağlayan planlama yöntemleri

Evde bakım ürünleri: Doğru kullanım rehberi ve sık yapılan hatalar

Güncel Haber

Bıçaklanarak öldürülen Tahsin’in annesi: Oğlum çok gençti, başka analar yanmasın

4 Haziran 2026
Ahmet Kaplan Roland Garros’ta adını finale yazdırdı

Ahmet Kaplan Roland Garros’ta adını finale yazdırdı

4 Haziran 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton