1 Temmuz 2026, Çarşamba
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Spor Haberleri - Muğlaspor yeni sezon sponsorlarını tanıttı

Muğlaspor yeni sezon sponsorlarını tanıttı

Haberton - Haberton
1 Temmuz 2026
- Spor Haberleri
Okuma Süresi:6 dakikalık okuma
A A
0
Muğlaspor yeni sezon sponsorlarını tanıttı

Muğlaspor yeni sezon sponsorlarını tanıttı

Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Tarihinde ilk kez 1'inci Lig’e yükselen Muğlaspor, 2026-2027 sezonunda forma sponsorluğu yapacak firmaları ve yeni yönetimini kamuoyuna tanıttı.

Düzenlenen törene Muğla Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tahça, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş ve Muğlaspor yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Törende Mikroman Maden Sanayi ve A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Saran ile Dokuru Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aykal, Muğlaspor ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre Mikroman forma göğüs sponsoru olurken, Dokuru firması ise sırt sponsoru oldu. Sponsorluk desteğinin yanı sıra Mikroman’ın 2 loca ve çalışanları için 100 kişilik kombine satın alacağı, Dokuru’nun ise Muğla’daki 45 çalışanı için 45 kişilik kombine alacağı açıklandı.

Ahmet Aras: Muğlaspor'un Başarısı Her Yerde Konuşuluyor

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğlaspor’un başarısının tüm ülke genelinde konuşulduğunu ve takdir edildiğini belirterek, “Bugün üç dönem üst üste şampiyon olmanın gururuyla bu masada oturuyoruz. Ben şampiyonluktan önce iyi yönetilen bir kulübe sahip olduğumuz için çok daha fazla gururluyum. Gerçekten çok iyi yönetilen ve çok doğru yolda bir kulüp görüyoruz. Muğlaspor konusunda kimsenin kafasında bir soru işareti olmadığını görüyorum.

Bütün kentte, görev yaptığımız alanlarda, katıldığımız cemiyetlerle Muğlaspor’un başarısı konuşuluyor, ülkede konuşuluyor" dedi.

Kombine Kampanyası Çığ Gibi Büyümeli

Muğlaspor'a olan desteğin her yerde yayılması gerektiğini belirten Başkan Aras, "Sadece Muğla'da değil gittiğimiz bütün toplantılarda herkes ağzını önce bir kere Muğlaspor’dan açıyor ve Muğlaspor’un başarısını herkes takdir ediyor, görüyor. Desteğin kente yayılması lazım. Biz herkesin kendi kapasitesi gereği bu kulübe, yapabileceği destek olduğuna inanıyoruz. Kombine kampanyasının bir çığ gibi büyümesi lazım ve bir tane boş koltuk kalmaması lazım. Muğlaspor sadece oradaki müsabakadaki yendiği bir takımla veya olduğu şampiyonlukla değerlendirilemez. Muğlaspor bir sosyal projedir" cümlelerini kullandı.

Menaf Kıyanç: Birbirimize Destek Olmalıyız

Muğlaspor Başkanı Menaf Kıyanç, Muğla’da artık bir çatı altında spor kulüplerin toplanması gerektiğini belirterek, "Birbirimize destek oldukça hepimiz mutlu olacağız. Yorulduğumuz anlar oluyor. Çünkü kolay bir iş değil. Bu tür destek konuşmaları bizi motive ediyor. Çünkü gerçekten Muğlaspor artık Muğla'ya yakışır üst liglerde. Muğla'da artık bir çatı altında spor kulüplerin toplanması gerektiğini bir daha etkili bir güce dönüşmesi gerektiğini de anlatıyoruz. Çok zor bir süreç bu. Bu lige hazırlanmak, tesis anlamında, kadro anlamında, personeli değiştirmek anlamında, sponsorluk anlamında inanılmaz zor" dedi.

1 Milyor Borçla Süper Lig'e Çıkılmaz

Başkan Menaf Kıyanç, transfer piyasasında ciddi rakamların konuşulduğunu belirterek, kulübü kısa vadeli alkışlar uğruna borç yükü altına sokmayacaklarını söyledi. Kıyanç, “İşi şova dönüştürüp bir sürü takımın yaptığı gibi birçok futbolcuyu getirmek kolay. Ancak ciddi paraları istiyorlar. Ben de oyuncu getiririm, bir süre inanılmaz alkışlanırım.

Hiç sıkıntı yok. Ama sezon sonu birbirimize bakarız. Türkiye'de bir sürü kulüp şu anda tepe taklak aşağı doğru iniyor. Bu kulübü 1 milyar borçlu bırakıp Süper Lig'e çıkartmanın da hiçbir anlamı yok.

İkisini dengeli götürmek zor. Futbolcu giderleri inanılmaz artmış durumda. Destekler de azalmış durumda. Şimdi biz bunu dengelemeye çalışıyoruz" yorumunu yaptı.

Muğlaspor Taahhüt Ettiği Her Şeyi Ödüyor

Bazı kesimler tarafından Muğlaspor’un çok para vermediği algısının yaratılmaya çalıştığını da söyleyen Kıyanç, “Kaç gündür transfer yapmıyoruz. Diyoruz ki arkadaş biz işin şovunda olmayacağız. Biz buna inanan bir futbol takımını oluşturacağız. Bu futbolcuları transfer edeceğiz ama mali açıdan da bizi ve kulübü geriye götürmeyecek transfer yapmalıyız.

Bakın algı o kadar kötü bir şey ki. Biz bunu yaparken Muğlaspor çok para vermiyor diye bir algı da yaratılıyor. Menajerler ve belli kesimler tarafından. Bunu da yönetmeye çalışıyoruz.

Muğlaspor taahhüt ettiği her şeyi ödüyor. Bu çok değerli ama diğer kulüpler taahhüt ettiklerini vermiyor" diye konuştu.

Federasyonda Dosyamız Bulunmuyor

Muğlaspor’un borçsuz yapısına dikkat çeken Kıyanç, şunları söyledi: “1'inci Lig’de borcu olmayan kaç takım var görelim bakalım. Bir kulüp düşünün ki federasyonda dosyası yok. Bu istisna bir kulüp. Bir kulüp düşünün ki kamuya hiçbir borcu yok.

Bir kulüp düşünün ki hiç bir piyasaya, hiç kimseye borcu yok. Futbolcuya hiçbir borcu yok. Bu kulüp bu yönüyle inanılmaz avantajlı. Biz dolayısıyla oyuna gelmiyoruz.

Şu anda olayı da doğru yönetiyoruz. Hocamızla beraber sabırlı oluyoruz. Bundan sonraki sürece, daha üst liglere giderim diyen bir futbolcu topluluğunu ve birliklerini oluşturmaya çalışıyoruz"

Hocamızı Kulübe Kazandırmak İçin Çabaladık

Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ı kulübe kazandırmak için yoğun çaba harcadıklarını belirten Kıyanç, Muğlaspor hakkında dışarıda olumsuz bir algı oluşturulduğunu ifade etti. Kıyanç yaptığı açıklamada “Biz hocamızı bu kulübe kazandırmak için çaba sarf ettik. Çünkü dışarıdaki algı çok acımasız. Yeni lige çıkmış bir takım.

Bütçeleri sınırlı bir takım. Buradan bir şey çıkmaz algısını acımasızca yaymışlardı. Hocamız Süper Lig dahil, teklif alan bir hocaydı. Biz kendisine 2-3 gün boyunca kulübümüzü anlattık ve anlaşmayı sağladık" diye konuştu.

Soykan: Çok Güzel Başarıya Şahit Olduk

Muğla Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Muğla’da çok güzel bir başarıya şahit olduklarını söyleyerek, “Görev yaptığım yerlerde koca koca şehirlerde, potansiyeli yüksek olan yerlerde görevler yaptım. Ama o şehirlerin spor kulüpleri borç batağındaydı. Battıkça batıyorlardı. Kimse başkan da olmak istemiyordu.

Ama gerçekten burada çok güzel bir başarıya şahit olduk. Ben 4 yıldır buradayım. 3 yıl içerisinde bu kadar yüksek bir mevkiye üst üste gelebilmesi büyük bir başarı. Bu başarı Menaf Başkan'ın liderliğinde onunla beraber o yönetici kurulunun başarısıdır.

Bizler valilik olarak şimdiye kadar Muğlaspor'a destek olduk. Bundan sonra da her zaman destek olacağız" dedi.

Etiketler: FutbolMuğlaSüper LigTürkiye
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Ağaçtan düşen kadın, tedavi gördüğü hastanede öldü

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Ayvalıkgücü'nde iç transfer
Spor Haberleri

Ayvalıkgücü’nde iç transfer

1 Temmuz 2026
Göztepe'yi Emersonn heyecanı sardı
Spor Haberleri

Göztepe’yi Emersonn heyecanı sardı

1 Temmuz 2026
Dirk Kuyt: Antrenör olarak buraya geri gelme fırsatını yakaladığım için minnettarım
Spor Haberleri

Dirk Kuyt: Antrenör olarak buraya geri gelme fırsatını yakaladığım için minnettarım

1 Temmuz 2026
Altınordu'da büyük şok, lige katılmıyor
Spor Haberleri

Altınordu’da büyük şok, lige katılmıyor

1 Temmuz 2026
Fethiyespor'a İngiltere'den stoper
Spor Haberleri

Fethiyespor’a İngiltere’den stoper

1 Temmuz 2026
Karşıyaka'da Alpay da tamam
Spor Haberleri

Karşıyaka’da Alpay da tamam

1 Temmuz 2026

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

En Güncel Haberler

Muğlaspor yeni sezon sponsorlarını tanıttı
Spor Haberleri

Muğlaspor yeni sezon sponsorlarını tanıttı

1 Temmuz 2026
Ağaçtan düşen kadın, tedavi gördüğü hastanede öldü
Yerel Haberler

Ağaçtan düşen kadın, tedavi gördüğü hastanede öldü

1 Temmuz 2026
Ayvalıkgücü'nde iç transfer
Spor Haberleri

Ayvalıkgücü’nde iç transfer

1 Temmuz 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Gençlere ücretsiz Müzekart uygulaması bu yıl da devam edecek

1 Temmuz 2026
Yaşam

Meslek lisesi öğrencileri, ilçedeki okullarda deforme olan 2 bin 500 sırayı yeniledi

1 Temmuz 2026
Yaşam

Caretta yuvası 21 sahile araçla girmenin, ateş yakmanın cezası 699 bin TL

1 Temmuz 2026
Yaşam

Erzincan’da Çilek Dolunayı görüntülendi

1 Temmuz 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Dirk Kuyt: Antrenör olarak buraya geri gelme fırsatını yakaladığım için minnettarım

Dirk Kuyt: Antrenör olarak buraya geri gelme fırsatını yakaladığım için minnettarım

- Haberton
1 Temmuz 2026

‘Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşamak, hayatıma anlam kattığını düşündüğüm değerlerden biri’ Farklı bir rolde Fenerbahçe'ye dönme hayalim hep vardı ‘Bu takımın başarılı...

Erkeklerde saç dökülmesinin en büyük nedeni ne? Uzmanlar en yaygın sebebi açıkladı

Karın şişkinliği hangi hastalıkların habercisi olabilir? Uzmanlardan dikkat çeken uyarılar

Manipülasyon nedir? Fark etmeden maruz kalıyor olabilirsiniz

Gece geç yatmanın psikolojiye etkileri neler? Uzmanlar uyarıyor

Güncel Haber

Muğlaspor yeni sezon sponsorlarını tanıttı

Muğlaspor yeni sezon sponsorlarını tanıttı

1 Temmuz 2026
Ağaçtan düşen kadın, tedavi gördüğü hastanede öldü

Ağaçtan düşen kadın, tedavi gördüğü hastanede öldü

1 Temmuz 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton