24 Ekim 2026, Cumartesi
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Politika - MHP’li Küçük: Terörsüz Türkiye, Türk Devleti’nin vizyon projesidir

MHP’li Küçük: Terörsüz Türkiye, Türk Devleti’nin vizyon projesidir

Haberton - Haberton
22 Ağustos 2026
- Politika
Okuma Süresi:4 dakikalık okuma
A A
0
MHP'li Küçük: Terörsüz Türkiye, Türk Devleti'nin vizyon projesidir

MHP'li Küçük: Terörsüz Türkiye, Türk Devleti'nin vizyon projesidir

Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, “Terörsüz Türkiye, Türk Devleti’nin vizyon projesidir. Bir vizyon siyasetidir. Bunu İsrail’i biraz izlerseniz, PKK’yı destekleyen başkentleri biraz izlediğinizde görürsünüz” dedi.

MHP Edirne Olağan Kongresi, Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongreye MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, Ak Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Ak Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ile partililer katıldı. Tek liste ile gidilen ve İl Başkanlığı’na Ahmet Biçer’in seçildiği kongrede konuşan Milletvekili Musa Küçük, “Biz bu coğrafyayı vatan yaptık, üzerine bir imparatorluk kurduk. İnsanlık tarihinin en büyük medeniyetlerinden birini kurduk. Ama gün geldi, yedi düvele karşı mücadele etmek zorunda kaldık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde bir Kurtuluş mücadelesi vermek zorunda kaldık. Bundan dolayı Türk milliyetçiliği, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize bıraktığı bu emanete sahip çıkmaktır. Milliyetçi Hareket Partisi’nin siyaseti budur. Önce koruyacağız, kollayacağız. Başbuğ’umuzun bize öğrettiği de budur. Milliyetçi Hareket Partisi’ni sandıkta tehdit ediyorlar. İşte, ‘Siz bu siyaseti yaparsanız sandıkta görürsünüz’ diyorlar. Değerli dava kardeşlerim, değerli ülküdaşlarım; biz canımızla, malımızla bu yola çıktık. Biz bu yolda hiç geri döndük mü? Onun için kimse bizi sandıkla tehdit edemez. Siyasetçi sorumluluk almak zorunda. Milli meselelerde kaçamak dövüşemez. Bunu millete anlatmak zorunda. Yani şu İsrail’in, Amerika’nın, Avrupa’nın, İngiltere’nin başta olmak üzere bu bölgeye yaptıklarını gördükten sonra Terörsüz Türkiye’ye Türk milliyetçileri sahip çıkmayacaksa kim çıkacak? Bunu kim anlatacak? Tabii ki biz anlatacağız. Tabii ki biz sahip çıkacağız” dedi.

Terörsüz Türkiye, Türk Devleti’nin Bir Vizyon Projesidir

Küçük, Terörsüz Türkiye sürecine de değinerek, “Bugün Terörsüz Türkiye’nin sahibi, bu projeyi sahaya süren lider Devlet Bahçeli’dir. Allah razı olsun. Cumhurbaşkanımız da sahip çıktı ve bu mesele bir devlet politikası haline geldi. Devletimiz ve siyasetimizle birlikte bu işin üzerine gidiyoruz. Türk milliyetçilerinin lideri bir siyaseti sahaya sürdüğü zaman, bunu herkes bilsin ki millet için yapmıştır. Bu milletin geleceği için yapmıştır. Siyasi görüşü ne olursa olsun herkes ne diyor? ‘Devlet Bahçeli olmasa bu iş başarılı olmaz’ diyor. Herkes bunu kabul ediyor. Devlet Bahçeli partisi için, kendisi için hiçbir şey istemez. İsterse bu millet için ister, buna inanıyorum. Devlet Bahçeli’nin sözü bellidir. Devlet Bahçeli bir şey söylerse o sözün arkasında durur. İşte Ülkücülük budur. Ülkücü, hasmının bile sözüne itibar ettiği bir Türk evladıdır. Bundan dolayı Terörsüz Türkiye bu şekilde, sağlıklı bir şekilde devam ediyor. Tabii ki eleştirilecek. Laf söyleyen varsa eyvallah. Ama Milliyetçi Hareket Partisi’nin milliyetçiliğini, Devlet Bahçeli’nin milliyetçiliğini tartmak kimsenin haddi değildir” diye konuştu.

Devlet Bahçeli’nin bir sorumluluk aldığını belirten Küçük, “Bu sorumluluğu yerine getirmek için gece gündüz çalışıyor. Terörsüz Türkiye, Türk Devleti’nin vizyon projesidir. Bir vizyon siyasetidir. Bunu İsrail’i biraz izlerseniz, PKK’yı destekleyen başkentleri biraz izlediğinizde görürsünüz” diye konuştu.

Cumhur İttifakı Makam Ve Mevki İttifakı Değildir

Kongrede konuşan Ak Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Aksal, “Cumhur İttifakı, bir siyasi ittifak değildir; hele hele makam ve mevki ittifakı hiç değildir. Cumhur İttifakı, 15 Temmuz akşamı milletimizin yazdığı büyük destanın siyasi bir tezahürüdür. Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak farklı geleneklerden gelebiliriz. Ancak her zaman söylediğimiz gibi, söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Evet, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin dik duruşuyla birlikte terörsüz, güçlü Türkiye idealine doğru kararlılıkla yürüyoruz” ifadelerini kullandı.

MHP Edirne İl Başkanlığı’na seçilen Ahmet Biçer, “Genel Başkanımız, bilge lider Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde Milliyetçi Hareket Partimizin Türkiye’nin geleceği için üstlendiği tarihi sorumluluğun farkındayız. Biz de Edirne’de bu kutlu yürüyüşe daha güçlü katkı vermek istiyoruz. Bunun için aday oldum. Davanıza ve kutlu yürüyüşümüze destek istiyorum. Bu yolda omuz omuza yürüyelim, birlikte çalışalım, kutsal davamız için birlikte mücadele verelim. Sizlerin desteği olmadan bunları başaramayız. Bizi bu göreve layık gördüğünüz andan itibaren kimseyi dışarıda bırakmadan, ayrıştırmadan, teşkilatlarımızın her bir kademesini kucaklayarak çalışacağız” dedi.

Etiketler: AK PartiAtatürkDevlet BahçeliEdirneİngiltereİsrailPkkRecep Tayyip ErdoğanTürkiye
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Sahil Güvenlik’ten balıkçı teknelerine denetim

Sonraki Haber

TUFAN Kamikaze İDA, TEKNOFEST Mavi Vatan’da ilk kez suya indirildi

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Macaristan Cumhurbaşkanı Baka ile bir araya geldi
Politika

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Macaristan Cumhurbaşkanı Baka ile bir araya geldi

23 Ekim 2026
Ahmet Korkmaz: Maden ocaklarında önleyici güvenlik esas alınmalıdır
Politika

Ahmet Korkmaz: Maden ocaklarında önleyici güvenlik esas alınmalıdır

23 Ekim 2026
Bakan Çiftçi, 'Erzurum Tanıtım Günleri'ni ziyaret etti
Politika

Bakan Çiftçi, ‘Erzurum Tanıtım Günleri’ni ziyaret etti

23 Ekim 2026
Tülay Hatimoğulları: Çerçeve yasanın hayata geçirilmesi çok önemli
Politika

Tülay Hatimoğulları: Çerçeve yasanın hayata geçirilmesi çok önemli

23 Ekim 2026
Bahçeli kurultay tarihini açıkladı: "MHP’nin 15. Olağan Büyük Kurultayı 7 Şubat'ta yapılacak"
Politika

Bahçeli kurultay tarihini açıkladı: “MHP’nin 15. Olağan Büyük Kurultayı 7 Şubat’ta yapılacak”

23 Ekim 2026
Bakan Çiftçi, kaymakam adaylarıyla bir araya geldi
Politika

Bakan Mustafa Çiftçi, 115’inci Dönem Kaymakamlık Kursu kapanışında kaymakam adaylarıyla buluştu

23 Ekim 2026
Sonraki Haber
TUFAN Kamikaze İDA, TEKNOFEST Mavi Vatan'da ilk kez suya indirildi

TUFAN Kamikaze İDA, TEKNOFEST Mavi Vatan'da ilk kez suya indirildi

En Güncel Haberler

Bursa'da kıraathanede çıkan yangın söndürüldü
Yerel Haberler

Bursa’da kıraathanede çıkan yangın söndürüldü

24 Ekim 2026
Çankırı'da otomobil uçuruma yuvarlandı: 4 ölü 1 yaralı
Yerel Haberler

Çankırı’da otomobil uçuruma yuvarlandı: 4 ölü 1 yaralı

24 Ekim 2026
İzmir’de toprağa gömülü 17 bin 528 sentetik ecza ele geçirildi 2 gözaltı
Yerel Haberler

İzmir’de toprağa gömülü 17 bin 528 sentetik ecza ele geçirildi 2 gözaltı

24 Ekim 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Bitlis Nemrut Kalderası milli parkında 2 yaban keçisi doğaya salındı

24 Ekim 2026
Yaşam

Hesaplarında 14,9 milyar lira işlem hacmi olan yasa dışı bahis şüphelilerine operasyon: 76 gözaltı

23 Ekim 2026
Yaşam

Gastronomi Günleri’nde 1 ton börek aşı çorbası ikram edildi

23 Ekim 2026
Yaşam

Taşkızak Tersanesi’ndeki inşaatın ortasında tek başına bir ağaç: Havadan görüntülendi

23 Ekim 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

1400 kilometre uzaktan telecerrahi yöntemiyle ameliyat

1400 kilometre uzaktan telecerrahi yöntemiyle ameliyat

- Haberton
24 Ekim 2026

Muş Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Aynur Karaca (43), 1400 kilometre uzaklıktaki İstanbul’dan telecerrahi yöntemiyle ameliyat edildi Muş Devlet Hastanesi’nde tedavi...

Türkiye’de sigara kullanımında alarm! Yeni yasaklar gündemde, bilim dünyasından peş peşe uyarılar

Zihnimiz bizi nasıl yanıltıyor? Günlük hayatta fark etmeden yaptığımız 12 düşünme hatası

Gürültü yapan komşuya karşı sessiz kalmayın! Apartmanda bu haklarınız var: Şikâyet nereye yapılır?

Kış yaklaşırken evlerde sessiz tehlike! Karbonmonoksit zehirlenmesine karşı 7 kritik önlem

Güncel Haber

Bursa'da kıraathanede çıkan yangın söndürüldü

Bursa’da kıraathanede çıkan yangın söndürüldü

24 Ekim 2026
Çankırı'da otomobil uçuruma yuvarlandı: 4 ölü 1 yaralı

Çankırı’da otomobil uçuruma yuvarlandı: 4 ölü 1 yaralı

24 Ekim 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton