15 Mayıs 2026, Cuma
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - CHP Haberleri - Kılıçdaroğlu: Her ailede asgari bir sigortalı olacak

Kılıçdaroğlu: Her ailede asgari bir sigortalı olacak

Haberton - Haberton
14 Aralık 2021
- CHP Haberleri
Okuma Süresi:5 dakikalık okuma
A A
0
Kılıçdaroğlu: Her ailede asgari bir sigortalı olacak

Kılıçdaroğlu: Her ailede asgari bir sigortalı olacak

Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ” Temel hedefimiz, her ailede asgari bir sigortalı olacak” dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da gerçekleşen Aile Destekleri Sigortası tanıtım programına konuştu. Kılıçdaroğlu, “Aile Destekleri Sigortası, asgari ücretin altında geliri olan ya da hiç geliri olmayan bütün aileleri kapsayacaktır. Her bir ailenin pozisyonu, durumu özel olarak incelenecek. Ailenin durumuna, pozisyona bağlı olarak en az asgari ücret tutarında destek sağlanacak “dedi.

" Her bir ailenin pozisyonu, durumu özel olarak incelenecek"
” Her bir ailenin pozisyonu, durumu özel olarak incelenecek”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da bir otelde gerçekleşen Aile Destekleri Sigortası tanıtım programına katıldı. Programa Selvi Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Dilek İmamoğlu ve kadınlar katıldı. Burada bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, Aile Destekleri Sigortası ile ilgili: “Aile Destekleri Sigortası’nın özelliği ne? Kişinin doğumundan ölümüne kadar bütün yaşamını sosyal güvence altına almak demek. Halkadan birisi yok şu anda. Bu olmadığı için dramlar yaşanıyor. Onu biz tamamlayacağız. Aile Destekleri Sigortası, asgari ücretin altında geliri olan ya da hiç geliri olmayan bütün aileleri kapsayacaktır.

" Aile Destekleri Sigortası'nın özelliği ne? Kişinin doğumundan ölümüne kadar bütün yaşamını sosyal güvence altına almak demek"
” Aile Destekleri Sigortası’nın özelliği ne? Kişinin doğumundan ölümüne kadar bütün yaşamını sosyal güvence altına almak demek”

Her bir ailenin pozisyonu, durumu özel olarak incelenecek. Ailenin durumuna, pozisyona bağlı olarak en az asgari ücret tutarında destek sağlanacak. Ailede engelli olup olmadığı belirlenecek. Bazı ailelere farklı gelirlerle yardım yapılacak. Ailenin durumuna göre en az asgari ücret olmak üzere ailelere destek verilecek. Örneğin, ailede engelli ya da yaşlı var. Sigorta engelliye ya da yaşlıya bakan kadının sosyal güvenliğini sağlayacak. Bakan kişi emeklilik hakkı da kazanacak. Aile Destekleri Sigortası Yasası çıktığı zaman bu ailenin çocuklarına öncelik hakkı tanınacak. Fakir fukara ailelerin çocuklarına sahip çıkacağız. Temel hedefimiz, her ailede asgari bir sigortalı olacak. Sürekli yardım almak değil çalışmak, kazanmak, eve huzur içinde dönmek ana hedefimiz bu” dedi.

" Ekrem Bey, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak belli bir sorumluluğu üstlendiğini hepimiz biliyoruz"
” Ekrem Bey, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak belli bir sorumluluğu üstlendiğini hepimiz biliyoruz”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy’de düzenlenen toplu açılış törenine katıldı. Törende konuşan KIlıçdaroğlu, “Kadıköy’ün ve CHP ‘li belediyelerin ihmal edildiğini de biliyoruz. Ama önemli olan şu, yeni anlayışın belediyeler arasından ayrım yapmaksızın bütün İstanbullulara hizmet eden bir anlayışın egemen olmasıdır” dedi.

Pandemi döneminde yapılan Alan Kadıköy, Anlat Kadıköy, Dijital Kadıköy ve Gezici Aşevi gibi birçok yerin açılışı, Alan Kadıköy’de düzenlenen toplu açılış töreninde gerçekleşti. Toplu açılış törenine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Eski Genel Başkanı Hikmet Çetin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu katıldı.

"Belediye başkanlarımızın önlerine konulan engelleri belediye başkanlarımız şikayet konusu yapmadan onları aşabiliyorlar"
“Belediye başkanlarımızın önlerine konulan engelleri belediye başkanlarımız şikayet konusu yapmadan onları aşabiliyorlar”

“KADIKÖY’ÜN VE CHP’Lİ BELEDİYELERİN İHMAL EDİLDİĞİNİ DE BİLİYORUZ”

Törende konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Ekrem Bey, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak belli bir sorumluluğu üstlendiğini hepimiz biliyoruz. Zor bir görev üstlendiğini de hepimiz biliyoruz. Kadıköy’ün ve CHP’li belediyelerin geçmişte ihmal edildiğini de biliyoruz. Ama önemli olan şu, yeni anlayışın belediyeler arasından ayrım yapmaksızın bütün İstanbullulara hizmet eden bir anlayışın egemen olmasıdır. Kadıköy Belediye Başkanımız o kadar güzel şeyler anlattı ki, gelip Kadıköy’e mi yerleşsek diye. Kadıköy’de 12 yıl kaldım. İsteriz ki İstanbul’un 39 ilçesi de Kadıköy gibi Beşiktaş gibi Sarıyer gibi Beylikdüzü gibi olabilsin” dedi.

Kılıçdaroğlu, sözlerine şu şekilde devam etti: “Gönül ister ki, siyasal iktidarın belediye başkanları arasında ayrım yapmadan kentte hizmet eden belediye başkanlarının önündeki engelleri kandırması. Bu anlayışla yola çıkabilirsek emin olun çok şey değişir. Ben şunu da görebiliyorum, belediye başkanlarımızın önlerine konulan engelleri belediye başkanlarımız şikayet konusu yapmadan onları aşabiliyorlar. Ve aşıyorlar. Halkla kucaklaşabiliyorlar. Son derece değerli bir şey.”

Etiketler: Asgari ÜcretCHPKemal Kılıçdaroğlu
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Eski savcı Ferhat Sarıkaya’ya FETÖ’den 10 yıl hapis

Sonraki Haber

CHP’li vekil TBMM’de bir kasa portakalı kürsüye döktü

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

CHP, TÜİK hakkında suç duyurusunda bulundu
CHP Haberleri

CHP, TÜİK hakkında suç duyurusunda bulundu

19 Temmuz 2024
Her emekliyi taban ücrette buluşturacaklar
CHP Haberleri

Her emekliyi taban ücrette buluşturacaklar

17 Temmuz 2024
Sokak hayvanları ile ilgili yasa tasarısı uygulanamaz
CHP Haberleri

Sokak hayvanları ile ilgili yasa tasarısı uygulanamaz

17 Temmuz 2024
AKP hükümetinin halk nezdinde vizesi dolmuştur
CHP Haberleri

AKP hükümetinin halk nezdinde vizesi dolmuştur

12 Temmuz 2024
Deniz Yücel'den Tanju Özcan açıklaması
CHP Haberleri

Deniz Yücel’den Tanju Özcan açıklaması

12 Temmuz 2024
Suriye rejimiyle görüşmek için adımlar atılıyor
CHP Haberleri

Suriye rejimiyle görüşmek için adımlar atılıyor

10 Temmuz 2024
Sonraki Haber
CHP'li vekil TBMM'de bir kasa portakalı kürsüye döktü

CHP'li vekil TBMM'de bir kasa portakalı kürsüye döktü

En Güncel Haberler

Arca Çorum FK - Sipay Bodrum FK: 2-0
Spor Haberleri

Arca Çorum FK – Sipay Bodrum FK: 2-0

15 Mayıs 2026
Fatih'te dron destekli asayiş ve narkotik denetimi
Yerel Haberler

Fatih’te dron destekli asayiş ve narkotik denetimi

15 Mayıs 2026
Başsavcılık: ‘Milletvekilinin oğlu okulu silahla bastı’ iddiası doğru değil
Gündem

Başsavcılık: ‘Milletvekilinin oğlu okulu silahla bastı’ iddiası doğru değil

15 Mayıs 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Erdemli Vadisi’nde selin zarar verdiği alanlara ‘imece’ usulü tadilat

15 Mayıs 2026
Yaşam

Tekirdağ’da 100 metre uzunluğundaki Türk bayrağıyla ‘Gençlik Yürüyüşü’

15 Mayıs 2026
Yaşam

Mehmetçikten, dost ve müttefik ülkelerle ortak eğitim

15 Mayıs 2026
Yaşam

Muğla’da engellilerin askerlik sevinci

15 Mayıs 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Karabük merkezli 8 ilde siber dolandırıcılık operasyonu: 18 tutuklu

Karabük merkezli 8 ilde siber dolandırıcılık operasyonu: 18 tutuklu

- Haberton
15 Mayıs 2026

Karabük merkezli 8 ilde düzenlenen siber dolandırıcılık operasyonunda vatandaşları yaklaşık 87 milyon lira dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 27 şüpheliden 18’i...

Instagram keşfete nasıl düşülür? 2026 algoritmasının öne çıkardığı kritik detaylar

Odaklanma sorunu nasıl çözülür? Telefon ve sosyal medya beyni nasıl etkiliyor?

Panik atak anında ne yapılır? İşte uzmanların hayat kurtaran önerileri

İngilizce nasıl geliştirilir? Dizi izlemek gerçekten işe yarıyor mu?

Güncel Haber

Arca Çorum FK - Sipay Bodrum FK: 2-0

Arca Çorum FK – Sipay Bodrum FK: 2-0

15 Mayıs 2026
Fatih'te dron destekli asayiş ve narkotik denetimi

Fatih’te dron destekli asayiş ve narkotik denetimi

15 Mayıs 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton