26 Nisan 2026, Pazar
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - CHP Haberleri - Kemal Kılıçdaroğlu Ardahan’da meydan okudu

Kemal Kılıçdaroğlu Ardahan’da meydan okudu

Haberton - Haberton
24 Nisan 2023 - Güncellenme Tarihi 14 Mart 2026
- CHP Haberleri, Politika
Okuma Süresi:12 dakikalık okuma
A A
0
Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Ardahan mitinginde, “Türkiye’nin adalete, Türkiye’nin huzura ihtiyacı var diyeceksiniz. Söz mü? Söz mü? Söz mü? Ardahan benden de size söz, söz verdiklerimin tamamını yapacağım ve göreceksiniz” dedi.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ardahan PTT kavşağındaki miting alanında düzenlenen ‘Millet Buluşması’nda halka hitap etti. Miting programında Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, CHP’nin Ardahan milletvekili adayları Özgür Erdem İncesu, Asım Karabacak yer aldı.

‘ÜLKEYE ADELETİ GETİRECEĞİM’

Mitingde belediye başkanlarından sonra vatandaşlara hitap eden Kemal Kılıçdaroğlu, “Hiç endişe etmeyin, Ardahan olduğu sürece, Ardahan serhat şehir ayağa kalktığı sürece, bu ülkeye hakkı da hukuku da adaleti de mutlaka getireceğim. Adalet sadece Ardahan’a değil, Türkiye coğrafyasına gelecek. Adaleti sadece mahkeme salonlarında değil, yolda, tarlada, fabrikada her yerde arayacağız. Çalışan için de adalet ev kadını için de adalet, sınava girenler için de adalet. Her şey için adalet. Çünkü yüce yaradan dünyayı adalet üzerine inşa etti. Adaleti ya getireceğiz ya getireceğiz” diye konuştu.

‘HALKA ÇALIŞACAĞIM’

İstanbul ve Ankara büyükşehir belediye başkanlarıyla Türkiye’ye hizmet edeceklerini ifade eden Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“İstanbul ve Ankara’ya hizmet ediyorlar. Şimdi onlarla bütün Türkiye’ye hizmet vereceğiz. Hiçbir ayrımcılık yapmayacağız. Bizim kitabımızda ayrımcılık yoktur. Her insanımızın başımızın üstünde yeri vardır. Büyük beklentileriniz var biliyorum. Ardahan’da bir değişim oldu. Ardahan’ın terminali bile yoktu. Şimdi terminaliniz var mı, belediyenin bütün araçları kiralıktı. Dünyanın parasını ödüyorlardı. Şimdi belediyemizin araçları var mı? Demek ki parayı yerinde kullanırsanız, kul hakkı yemezseniz, halka hizmeti hakka hizmet gibi görürseniz Ardahan’ı da kalkındırır, Türkiye’yi de kalkındırırsınız. Bunu yapacağız. Şimdi engel çıkarmak istiyorlar.

İstedikleri gibi engel çıkarsınlar, biz bu ülkenin halkına, 85 milyona güveniyoruz ve sizin için çalışacağız, mücadele edeceğiz. Gençler biliyorum bazen KPSS’yi kazanıyorsunuz mülakatta eleniyorsunuz, onu kaldıracağım. Orada da adaleti getireceğim. Sınavı kazanacaksınız, her biriniz göreve başlayacaksınız. Kadınlar sizin de derdinizi biliyorum, bir sosyal güvenliğiniz yok. Primsiz aile destekleri sigortasını getireceğim. Hiçbir çocuğun yatağa girmediği, huzurun bereket dolu düzeni getireceğiz. Kimse kimseye olmayacak. Her kadının sosyal güvencesinin temeli devlet olacak. Devlet yanınızda olacak. Devlet sizi birilerine muhtaç etmeyecek.

Dışarıdan et getiriyorlar, canlı hayvan getiriyorlar, arpa, yulaf, mısır getiriyorlar. Allah aşkına bu ülkenin ovaları, tarlaları yok mu, çalışan insanları yok mu? Hepsi var, onlar 5’li çetelere çalışıyorlar, ben halka çalışacağım. 5’li çeteler deyince onlara milyar dolar aktardılar. 418 milyar doları aktardılar. 418 milyar doları söke söke alacağım ve halka vereceğim. Ben sizlerden bir şey istiyorum. Sandığa giderken elinizi vicdanınıza koyun, oyunuzu öyle kullanın. Kul hakkı yiyene oy vermeyin. Buranın kentleri büyük kentlerin varoşlarında asgari ücretle iş bulabilir miyim? diye uğraşıyorlar. Herkesin kazandığı, ürettiği alın terinin değer bulduğu düzeni oluşturursanız hiç kimse büyük kentlerin varoşlarına gidip asgari ücretle iş bulma arayışına girmez.

Herkes bulunduğu yerde karnını doyurarak huzur içinde yaşayacak. Herkesin işi, geliri olacak. Hedefimiz bu, onlar paraları 5’li çeteler yandaşları için harcıyorlar. Bay Kemal vatandaşı için harcayacak. Staj mağdurlarının sorunlarını biliyorum. Onu da çözeceğim. Hiç endişe etmeyin. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında 100 bin öğretmenin atamasını yapacağım. Endişe etmeyin, köy okullarının tamamını açacağız.”

Kemal Kılıçdaroğlu Ardahan'da meydan okudu
Kemal Kılıçdaroğlu Ardahan’da meydan okudu

ÖZEL EKONOMİ BÖLGESİ

Ardahan’a Sahara Tüneli ve Doğu Ekspresi konusunda söz veren Kılıçdaroğlu “Çiftçi kazanacak, üretici kazanacak. Bütün köylerde bir veteriner bir öğretmen olacak. Hayvanlarınızın aşısı hiçbir ücret alınmadan yapılacak. Dediğim gibi tek görevim bu ülkeye huzurun gelmesi, bereketin gelmesi. Bunlar parayı nereden bulacak diyorlar. Türkiye zengin, güçlü bir ülke. Yeter ki kaynaklar doğru dürüst harcansın. Bu bölgeyi özel ekonomi bölgesi ilan edeceğiz.

Erzurum’dan başlayıp Kars, Ağrı, Ardahan, Iğdır’ı kapsayan bölgeyi özel ekonomi bölgesi, tarım ve hayvancılık bölgesi olacak. Tarım ve hayvancılığa dayalı büyük sanayi entegre tesisler kurulacak. Kafkasların ve Orta Doğu’nun yıllık et ihtiyacını karşılayacak. Kafkaslar ve Orta Doğu’nun yıllık et ihtiyacı 25 milyar dolar. Bu pazarın en güçlü aktörü olacağız. Bunu planladık. Özel ekonomi bölgesi olarak yaptığımızda bunu göreceksiniz. Bu bölgenin nasıl büyüdüğünü, kalkındığını göreceksiniz. Bu bölgede kişi başına gelirin nasıl arttığını, huzur içinde çalıştığını göreceksiniz.

Bu düzenin değişmesini istiyor musunuz? Bu harami düzeninin değişmesini istiyor musunuz? Yoksulluğun bitmesini istiyor muzunuz? Her evde huzurun bereketin olmasını istiyor musunuz? Üretenin kazanmasını istiyor musunuz? O zaman hep beraber sandığa gideceğiz. Sandığa giderken bir kişiyi de yanınızda götüreceksiniz. Geçen seçimlerde AK Parti ya da MHP’ye oy vermiş kardeşinizi ikna ederek sandığa gideceksiniz. Ona diyeceksiniz ki; Türkiye’nin değişime, huzura, kucaklaşmaya ihtiyacı var. Türkiye’nin adalete, huzura ihtiyacı var diyeceksiniz. Söz mü?” ifadelerini kullandı.

Ben sizden bir şey istiyorum. Sandığa giderken elinizi vicdanınıza koyun ve oyu öyle kullanın.  Kul hakkı yiyene oy vermeyin. 

Bakınız, buranın gençleri büyük kentlerin varoşlarında acaba asgari ücretle iş bulabilir miyim diye çalışıyorlar, uğraşıyorlar. Ardahan’ı görüyorsunuz, bereketli ovalarını görüyorsunuz. Tarıma destek verirseniz, hayvancılığa destek verirseniz, çiftçiyi tarlaya küstürmezseniz, herkesin kazandığı, herkesin ürettiği, alın terinin değer bulduğu bir düzeni yaratırsanız hiç kimse büyük kentlerin varoşlarına gidip acaba asgari ücretle bir iş bulabilir miyim diye arayış içine girmez. Herkes bulunduğu yerde karnını doyuracak. Herkes bulunduğu yerde huzur içinde yaşayacak. Herkesin işi, herkesin geliri olacak. Hedefimiz bu. O nedenle söylüyorum, onlar paraları başka şey için harcıyorlar, Beş’li Çeteler için harcıyorlar, yandaşları için harcıyorlar. Bay Kemal vatandaşı için harcayacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Ardahan mitinginde, "Türkiye’nin adalete, Türkiye’nin huzura ihtiyacı var diyeceksiniz. Söz mü? Söz mü? Söz mü? Ardahan benden de size söz, söz verdiklerimin tamamını yapacağım ve göreceksiniz" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Ardahan mitinginde, “Türkiye’nin adalete, Türkiye’nin huzura ihtiyacı var diyeceksiniz. Söz mü? Söz mü? Söz mü? Ardahan benden de size söz, söz verdiklerimin tamamını yapacağım ve göreceksiniz” dedi.

Doğu Ekspresi… Evet hiç endişe etmeyin, Doğu Ekspresi’nin son durağı Ardahan olacak, göreceksiniz. 

Staj mağdurlarının sorunlarını biliyorum, onu da çözeceğim hiç endişe etmeyin.

Cumhuriyetin 100. yılında 100 bin öğretmenin atamasını yapacağız endişe etmeyin. Köy okullarının tamamını açacağız.

‘Yolunuz uzun, gençler sizinle’ diyorsunuz. Söz, gençler ben de sizinle beraberim, hiç endişe etmeyin.

Ardahan söz, Sahara Tüneli gelecek. Ardahan söz, Doğu Ekspresi buraya gelecek. Ardahan söz, çiftçi kazanacak, üretici kazanacak. Bütün köylerde öğretmen olacak, veteriner de olacak. Hayvanlarınızın aşısını hiç bir ücret almadan yapacak, hiç endişe etmeyin.

Dediğim gibi tek görevim; bu ülkeye huzurun gelmesi, bu ülkeye bereketin gelmesi. Diyorlar ki, ‘efendim işte bunlar geldiği parayı nereden bulacak…’ Para var, Türkiye zengin bir ülke, Türkiye güçlü bir ülke, yeter ki kaynaklar doğru dürüst harcansın.

Ardahan Belediyesi… Büyükşehir diyecektim. İnşallah bir gün burası da büyükşehir potansiyeline kavuşur.

Diyor ki, ‘mazot pahalı, depo boş, tarla boş, yem de pahalı ahır boş, Kemal’im imdada koş”. Koşacağım. Niye buradayız? Koşacağım. Hiç endişe etmeyin koşacağız.

Hepinize selamlarımı, saygılarımı sunuyorum.

Bir şey daha. Bu düzenin değişmesini istiyor musunuz? Bu harami düzeninin değişmesini istiyor musunuz? Yoksulluğun bitmesini istiyor musunuz? Her evde huzurun, her evde bereketin olmasını istiyor musunuz? Üreticinin kazanmasını istiyor musunuz? O zaman hep beraber sandığa gideceğiz güzel Türkiye’yi inşa etmek için.

Efendim sandığa giderken bir kişiyi yanınızda götüreceksiniz mutlaka. Geçen seçimlerde AK Partiye veya MHP’ye oy vermiş bir kardeşimizi de ikna edip beraber sandığa gideceksiniz. Diyeceksiniz ki, Türkiye’nin değişime ihtiyacı var. Türkiye’nin huzura ihtiyacı var. Türkiye’nin kucaklaşmaya ihtiyacı var. Türkiye’nin kul hakkı yemeyen bir yönetime ihtiyacı var. Türkiye’nin adalete, Türkiye’nin huzura ihtiyacı var diyeceksiniz. Söz mü? Söz mü? Söz mü? Ardahan benden de size söz, söz verdiklerimin tamamını yapacağım ve göreceksiniz.

Hadi hoşça kalın, Allah’a emanet olun. Selamlar, sevgiler, saygılar sunuyorum.

YAVAŞ: BU AYIN TERÖRİSTİ DE KASAPLAR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da “Seçim geldiği zaman nedense ‘Devletin bakası’ sözleri gündeme giriyor. Seçim yokken bir şey yok. Asıl beka nerede, tehlike nerede biliyor musunuz? İşsizlik aldı başını gidiyor, fiyatlar aldı başını gidiyor. Hiçbir esnaf sattığı malın yerine yenisini koyamıyor. Mülteci konusu bütün Türkiye’yi sarmış, kiralar yükselmiş, bunun önüne geçen yok, evlerde boşanmalar artmaya başladı. Asıl beka sorunu budur. Aileyi tehlikeye atan budur. Alıştık biz her seçim terörist oluyoruz. 2019’da pazarcılar teröristti, geçen yıl marketçiler teröristti, şimdi rekabet kurumu kasaplarla ilgili inceleme başlatmış. Bu ayın teröristi de kasaplar” diye konuştu.

‘BU AYRIMCI DİL BİTECEK’

Artık bu ayrıştırıcı ve nefret dilinden bıktıklarını belirten Yavaş, “Biz Ankara’da hiç bir Allah’ın kulunu ayırmadan eşit şekilde hizmet ediyoruz. Bu iktidardan duyuyoruz, ‘Bunlar gelirse yönetemez, ülke bölünür. Oy veren terörist. Bıktık. Allah aşkına iyi bir Müslüman’ın ağzından bal damlar. Kötü bir şey söylemez, hakaret etmez, nefret sözleri söylemez, herkesi kucaklar. Seçimden sonra rekabet değil devletin başı olarak herkese eşit hizmet ekmek zorundasınız.

Sayın Cumhurbaşkanı 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda meclisteki sayısı azdı. Kendisine hiç kimse engel olmadı. Millet ittifakı dendiğinde bunlar illet, zillet ittifakı diyorlar. Sanki biz uzaydan geldik, anlamıyoruz. Bu dil neyin nesi böyle. Biz seçimi kazanacağız asla ve asla zafer kazanmış olmayacağız. Çünkü karşımızda düşman yok. Sayın Cumhurbaşkanımız inşallah Çankaya Köşküne oturacak ve bu ayrımcı dil bitecek. Bu memleket ayrıştırıcı dilden kurtulduğu andan itibaren baharla birlikte bütün Türkiye’ye huzur gelecek, bereket gelecek” dedi.

İMAMOĞLU: OYLAR TAVAN YAPACAK

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise konuşmasında oylara talip olduklarını belirtti. İmamoğlu, “15Mayıs’tan sonra bu görüşmemizi sıklaştırmak ister miyiz? Sıklaştırmak sizin elinizde. Ne yapacağız, oylarımız tavan yapacak, sandıklar patlayacak. Milletvekili adaylarımız Özgür Beyi ve Asım Hocayı size emanet ediyoruz. Hep birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde yeni bir başlangıç yapacağız. Bizim için aynı zamanda üretim, çözüm ve icraat demek. İnsan ayırt etmeden sık sık yeni açılışlarda buluşmak demek. Temel atma törenlerinde buluşmak demek. Yeni hizmetler, desteklerle Ardahan’ı hak ettiği yere biz götüreceğiz” ifadelerini kullandı.

‘DÜNYANIN EN GÜZEL KENTLERİ HALİNE GETİRECEĞİZ’

Ekrem İmamoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanı adayı ve ülkemizin 13’ncü cumhurbaşkanımızın bize emanet ettiği kentleri dünyanın en güzel kentleri haline getireceğiz. Doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine son 20 yıldır yaşamın kötüleştiği, insanların fakirleştiği alanlara dönüştü. Biz bunu sona erdireceğiz. Bu ülkenin kaynaklarını 86 milyon insanımıza ayıracağız. Bir avuç insana değil. Bir avuç insanın dönemi bitsin mi 86 milyon insanın dönemi başlasın mı? İşte fırsat sizin elinizde, oyunuzda. Hakkı yenenler kıymeti bilinmeyenler 86 milyon insanımız iktidar olacak. Hep birlikte iktidar olacağız.

Türkiye’yi iki koldan ayağa kaldıracağız. Hem ülke ayağa kalkacak hem de bütün şehirlerimiz. Devlet tecrübesi, devlet aklına sahip cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde devletimiz hızla toparlanacak. Bir kişinin konuştuğu değil, 86 milyon insanın istediği olacak. Yollarınız, tünelleriniz bitecek, hiç endişe etmeyin, ekonomide, eğitimde, sağlıkta çok büyük adımlar atacağız. Ülkemizin her tarafını bolluk ve bereketle kaplayacağız” dedi.

‘86 MİLYONU GÖNÜLDEN DİNLİYORUZ’

İyi bir ekip olduklarını ve devlet yönetimini de şehir yönetimini de bildiklerini söyleyen İmamoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Çok güçlü bir kadromuz var. Vatandaşı gönülden dinleyen 86 milyon insanın gözüne sevgiyle bakan, özen gösteren Atatürk’ün gözlerine bakar gibi bakan yöneticileriz. 14 Mayıs’tan sonra Mansur Başkanımız anlattı. Ankara ve İstanbul’da çok büyük bütçeleri yönettik, birçok bakanlık, devlet kurumunun daha büyük bütçelerini yönettik. Dört yılı aşkın süredir gözleri bizlerin üzerinde. Uydurma davalar açıyorlar. Hakkımızda mahkumiyet kararı verecek kadar partizan davranıyorlar ama ne bulabildiler, hiçbir şey. Biz temiz, ahlaklı bir dürüst yönetimi sergiliyoruz. Meclisi de ihaleyi de halkın gözü önünde yapıyoruz. O sayede İstanbul’da ve Ankara’da her yerde bolluk ve bereket var. Bizden önceki yönetimden daha fazla sosyal yardım yapıyoruz, metro yapıyoruz.

Onların yarım bıraktıkların aldık, yaptık ve bitirdik, vatandaşımızın hizmetine açtık. 15 Mayıs’tan sonra sadece İstanbul, Ankara, İzmir’de ve Mersin’de değil memleketin bütçesine bereket gelecek. Bir kişinin bile ahlakından, dürüstlüğünden şüphe duymadığı erdemli, hak, hukuk ve adaletin temsilcisi 13’ncü cumhurbaşkanımız geliyor. Sayın Kılıçdaroğlu geliyor. Halkı en yararlı doğru bütçe yönetimi ile ayağa kaldıracağız. 14 Mayıs’ta 86 milyon insanımızın vicdanı galip gelecek. ‘İstanbul’u kaybeden Türkiye’yi kaybeder’, ‘İstanbul’u kazanan Türkiye’yi kazanır’ dediler. Hayatlarında ilk kez doğru söylediler. Evet, Türkiye kazanacak ama bizim iktidarımızda Türkiye kazanacak” dedi. 

Etiketler: Kemal Kılıçdaroğlu
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

3 çocuk annesi Nefike Kıvılcım, kazada öldü

Sonraki Haber

Annesinin kucağındayken vurulan Yusuf Arda, defnedildi

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Dışişleri Bakanlığı Hocalı Katliamı'na ilişkin anma mesajı yayınladı
Politika

Dışişleri’nden Mali’deki terör saldırılarına kınama

25 Nisan 2026
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Çanakkale Kara Savaşları’nın 111’inci yıl dönümü mesajı
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Çanakkale Kara Savaşları’nın 111’inci yıl dönümü mesajı

25 Nisan 2026
Ağıralioğlu: Çiftçinin hüznüne son vereceğiz
Politika

Ağıralioğlu: Çiftçinin hüznüne son vereceğiz

25 Nisan 2026
Özgür Özel: Hep birlikte iktidara yürüyeceğiz
Politika

Özgür Özel: Hep birlikte iktidara yürüyeceğiz

25 Nisan 2026
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beyoğlu'nda kafede vatandaşlarla sohbet etti
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beyoğlu’nda kafede vatandaşlarla sohbet etti

25 Nisan 2026
Bakan Çiftçi, medya kuruluşlarının genel yayın yönetmenleriyle İstanbul'da bir araya geldi
Politika

Bakan Çiftçi, medya kuruluşlarının genel yayın yönetmenleriyle İstanbul’da bir araya geldi

25 Nisan 2026
Sonraki Haber
Annesinin kucağındayken vurulan Yusuf Arda, defnedildi

Annesinin kucağındayken vurulan Yusuf Arda, defnedildi

En Güncel Haberler

Avcılar'da düşerek bariyerlere çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti
Yerel Haberler

Avcılar’da düşerek bariyerlere çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

26 Nisan 2026
Trabzon'da boks maçında kavga kamerada
Spor Haberleri

Trabzon’da boks maçında kavga kamerada

26 Nisan 2026
Başakşehir'de polisin 'dur' ihtarına uymadı; otomobilin lastikleri indirilerek yakalandı
Yerel Haberler

Başakşehir’de polisin ‘dur’ ihtarına uymadı; otomobilin lastikleri indirilerek yakalandı

26 Nisan 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Emine Erdoğan, Rami Çocuk ve Sanat Bienali’nin açılışına katıldı

25 Nisan 2026
Yaşam

Ankara’da hayvanseverlerden yürüyüş

25 Nisan 2026
Yaşam

Deniz kaplumbağası ölüsü sahile vurdu

25 Nisan 2026
Yaşam

Tarihi kervansarayda Kadın Emeği Yöresel Ürünler Pazarı açıldı

25 Nisan 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Dışişleri Bakanlığı Hocalı Katliamı'na ilişkin anma mesajı yayınladı

Dışişleri’nden Mali’deki terör saldırılarına kınama

- Haberton
25 Nisan 2026

Dışişleri Bakanlığı, “Mali'nin farklı bölgelerinde bugün meydana gelen terör saldırılarını güçlü biçimde kınıyoruz” açıklamasında bulundu. Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Mali'nin...

Kalori açığı nasıl oluşturulur?

Komşu gürültüsünde haklar neler?

İşten çıkarılınca tazminat nasıl alınır?

Duygusal manipülasyon nasıl anlaşılır?

Güncel Haber

Avcılar'da düşerek bariyerlere çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Avcılar’da düşerek bariyerlere çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

26 Nisan 2026
Trabzon'da boks maçında kavga kamerada

Trabzon’da boks maçında kavga kamerada

26 Nisan 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton