16 Mayıs 2026, Cumartesi
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Sağlık Haberleri - INVAMED sağlık teknolojisi gelecek nesiller için kıymetli bir miras

INVAMED sağlık teknolojisi gelecek nesiller için kıymetli bir miras

Haberton - Haberton
3 Mayıs 2024
- Sağlık Haberleri
Okuma Süresi:5 dakikalık okuma
A A
0
INVAMED sağlık teknolojisi gelecek nesiller için kıymetli bir miras

INVAMED sağlık teknolojisi gelecek nesiller için kıymetli bir miras

Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Türk kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, “INVAMED sağlık teknolojisi alanında bizi bir lider konumuna taşıyor. Bu başarılar, Türk mühendisliği ve inovasyonu adına büyük bir onur ve gelecek nesillere aktarılacak kıymetli bir miras” dedi.

Türk kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, INVAMED Üretim ve İnovasyon Kampüsü’nü ziyaret etti. Prof. Dr. Öz, “INVAMED’de her bir tıbbi cihaz, tamamen Türkiye’de kendi mühendis ve teknisyenleri tarafından tasarlanıp üretiliyor. Bu durum, uluslararası alanda rekabet edebilirliğimizi ve teknolojik bağımsızlığımızı nasıl güçlendirdiğimizi gösteriyor. Türk mühendisliğinin bu zaferi, küresel sağlık teknolojisi alanında bizi bir lider konumuna taşıyor. Bu başarılar, Türk mühendisliği ve inovasyonu adına büyük bir onur ve gelecek nesillere aktarılacak kıymetli bir miras” dedi.

Türk kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz INVAMED Üretim ve İnovasyon Kampüsü’nü ziyaret ederek, burada 17 tıp branşında geliştirilen teknolojileri ve üretilen tıbbi cihazları deneyimledi. Öz, bu cihazların özellikle damar cerrahisi alanında sağladığı yenilikçi çözümleri değerlendirirken, gelecekte tedavi yöntemlerinin etkinliği üzerine açıklamalarda bulundu.

‘BUNLAR KÜRESEL PAZARDA ÖNE ÇIKMAMIZI SAĞLAYAN STRATEJİK ADIMLAR’

Prof. Dr. Mehmet Öz, ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, “INVAMED Kampüsü’ne gerçekleştirdiğim bu ziyaret sırasında gördüklerim beni derinden etkiledi. Her bir tıbbi cihaz, tamamen Türkiye’de INVAMED’in kendi mühendis ve teknisyenleri tarafından tasarlanıp üretiliyor. Bu sadece yüksek teknoloji ve inovasyon gücümüzün bir göstergesi değil, aynı zamanda ulusal bir başarı hikayesi. Bu cihazların her bir parçası INVAMED tarafından üretiliyor. Bu durum, uluslararası alanda rekabet edebilirliğimizi ve teknolojik bağımsızlığımızı nasıl güçlendirdiğimizi gösteriyor. Türk mühendisliğinin bu zaferi, küresel sağlık teknolojisi alanında bizi bir lider konumuna taşıyor.

Türk kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, "INVAMED sağlık teknolojisi alanında bizi bir lider konumuna taşıyor. Bu başarılar, Türk mühendisliği ve inovasyonu adına büyük bir onur ve gelecek nesillere aktarılacak kıymetli bir miras" dedi.
Türk kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, “INVAMED sağlık teknolojisi alanında bizi bir lider konumuna taşıyor. Bu başarılar, Türk mühendisliği ve inovasyonu adına büyük bir onur ve gelecek nesillere aktarılacak kıymetli bir miras” dedi.

Ayrıca, bu ürünlerin tamamı Türkiye’de, Amerika Birleşik Devletleri’nde ve Avrupa’da alınmış patentlerle korunuyor. Bu patentler, sadece teknolojik bir koruma sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda dünya çapında Türkiye’nin yaratıcı zekasını ve inovasyon kabiliyetini sergiliyor. Kendi teknolojimizi geliştirerek ve bunu uluslararası arenada patentleyerek, küresel pazarda öne çıkmamızı sağlayan stratejik adımlar bunlar. INVAMED, global sağlık sektöründe Türkiye’nin yükselen bir yıldızı olarak parlıyor. Bu başarılar, Türk mühendisliği ve inovasyonu adına büyük bir onur ve gelecek nesillere aktarılacak kıymetli bir miras” diye konuştu.

‘VARİS TEDAVİSİ VE DAMAR TIKANIKLIKLARININ GİDERİLMESİNDE DEVRİM YARATIYOR’

Öz, INVAMED’in sağlık teknolojisinde sınırları zorladığını ifade ederek “Burada gördüğüm her bir yenilik, tıp dünyasında çığır açan nitelikte. Türkiye INVAMED sayesinde tıbbi teknoloji haritasında parlayan bir yıldız olarak yükseliyor. Venablock ve Temren Aterektomi cihazları, varis tedavisi ve damar tıkanıklıklarının giderilmesinde gerçekten devrim yaratıyor. Bu cihazlarla yapılan tedaviler, hastaların daha hızlı iyileşmesini sağlayarak, yaşam kalitelerini önemli ölçüde artırıyor. INVAMED, damar cerrahisinden beyin cerrahisine, ortopediden nörolojiye, onkolojiden dermatolojiye kadar çok geniş bir yelpazede, hastaların yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen cihazlar geliştiriyor.

Her biri alanında uzman mühendisler ve doktorlar tarafından tasarlanan bu cihazlar, modern tıbbın çeşitli ihtiyaçlarına cevap veriyor. INVAMED’in kalp damar cerrahisi kardiyoloji, nöroloji onkoloji, ortopedi gibi alanlarda geliştirdiği yüksek teknoloji ürünleri, hastalıklarla mücadelede yeni standartlar belirliyor. Geliştirilen yapay zekâ destekli diagnostik araçlar, cerrahi robotlar ve biyouyumlu implantlar, tıp alanında devrim yaratıyor. Ayrıca yapay damarlar ve stentgreftler, damar cerrahisi alanında çığır açıyor. Gerçek insan dokusuna yakın yapıları sayesinde vücut tarafından kolayca kabul görüyor ve uzun vadede mükemmel sonuçlar sunuyor” dedi.

‘AMACIMIZ, TÜRKİYE’Yİ GLOBAL SAĞLIK TEKNOLOJİLERİ ALANINDA ÖNCÜ BİR MERKEZ HALİNE GETİRMEK’

INVAMED Başkanı Raşit Dinç ise, yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Dr. Mehmet Öz gibi alanında dünya çapında tanınmış bir uzmandan bu cihazlarımız için olumlu geri dönüşler almak, çalışmalarımızın doğru yolda olduğunu gösteriyor. Amacımız, Türkiye’yi global sağlık teknolojileri alanında öncü bir merkez haline getirmek. Her bir cihazımız, uluslararası düzenleyici standartlara uygun olarak üretilir ve sıkı kalite kontrol süreçlerinden geçer. Bu, ürünlerimizin global pazarda rekabet edebilirliğini artırırken, tıbbi çözümlerimizin güvenilirliğini ve etkinliğini maksimize eder. INVAMED’in sahip olduğu patent portföyü, sadece teknolojik üstünlüğümüzü korumakla kalmayıp, aynı zamanda ulusal ekononimimizin inovasyon kapasitesine katkıda bulunur ve teknolojik bağımsızlığımızı pekiştirir.

Bu patentler, tıbbi teknoloji alanında yapılan yatırımların ve yeniliklerin somut bir göstergesidir ve küresel rekabetçilik çerçevesinde şirketimizin stratejik varlıklarını oluşturur. Bu stratejik varlıklar, INVAMED’in hem yerel hem de uluslararası düzeyde pazar lideri olarak konumunu sağlamlaştırmakta ve sağlık teknolojileri alanında sürekli yenilik yapma kapasitesini gösterir. Son olarak, INVAMED olarak sürdürülebilir ve etik iş pratiklerini benimsiyoruz. Bu yaklaşım, şirketimizin uzun vadeli başarısını ve sektördeki itibarını destekliyor, aynı zamanda sağlık sektöründeki küresel sorunlara yönelik çözümlerimizin etik ve sürdürülebilir olmasını garanti ediyor. Bu prensipler, INVAMED’i sadece bir teknoloji üreticisi olmaktan çıkarıp küresel sağlık çözümlerinde etik bir lider yapıyor.”

PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

KKKA vakalarında artış yaşanıyor; kene ısırmalarına dikkat

Sonraki Haber

Akkuyu NGS Türkiye için bir sıçrama tahtası olacak

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Tıbbi Onkoloji Uzmanı Karahan: Sanal medyada kanser hastalarını suistimal edenler olabilir
Sağlık Haberleri

Sanal medyada kanser hastalarını suistimal edenler olabilir

15 Mayıs 2026
Uzmanı uyardı: Şekli değişen benler dikkate alınmalı
Sağlık Haberleri

Uzmanı uyardı: Şekli değişen benler dikkate alınmalı

15 Mayıs 2026
‘Çölyak her yaşta ortaya çıkabiliyor’
Sağlık Haberleri

Çölyak her yaşta ortaya çıkabiliyor

15 Mayıs 2026
Nutricia Türkiye’den inek sütü proteini alerjisine yönelik ‘Bi’ Nedeni Var’ projesi
Sağlık Haberleri

Nutricia Türkiye’den inek sütü proteini alerjisine yönelik ‘Bi’ Nedeni Var’ projesi

15 Mayıs 2026
Kontrolü zor hipertansiyon sessizce hayatı tehdit ediyor
Sağlık Haberleri

Kontrolü zor hipertansiyon sessizce hayatı tehdit ediyor

15 Mayıs 2026
Obezite ile mücadelede yeni dönem
Sağlık Haberleri

Obezite ile mücadelede yeni dönem

14 Mayıs 2026
Sonraki Haber
Akkuyu NGS Türkiye için bir sıçrama tahtası olacak

Akkuyu NGS Türkiye için bir sıçrama tahtası olacak

En Güncel Haberler

Bodrum merkezli 3 ilde dolandırıcılık operasyonu; 7 tutuklama
Yerel Haberler

Bodrum merkezli 3 ilde dolandırıcılık operasyonu; 7 tutuklama

16 Mayıs 2026
Muş’ta otomobil takla attı: 1 ölü, 3 yaralı
Yerel Haberler

Muş’ta otomobil takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

16 Mayıs 2026
Kayseri’deki Tekir Gölü’nde mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı
Yerel Haberler

Kayseri’deki Tekir Gölü’nde mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı

16 Mayıs 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Erdemli Vadisi’nde selin zarar verdiği alanlara ‘imece’ usulü tadilat

15 Mayıs 2026
Yaşam

Tekirdağ’da 100 metre uzunluğundaki Türk bayrağıyla ‘Gençlik Yürüyüşü’

15 Mayıs 2026
Yaşam

Mehmetçikten, dost ve müttefik ülkelerle ortak eğitim

15 Mayıs 2026
Yaşam

Muğla’da engellilerin askerlik sevinci

15 Mayıs 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Samsunspor’da 1 antrenör ve 4 futbolcuyla yollar ayrılıyor

Samsunspor’da 1 antrenör ve 4 futbolcuyla yollar ayrılıyor

- Haberton
15 Mayıs 2026

Samsunspor, sanal medya hesaplarından 1 antrenör ve 4 futbolcu ile yollarını ayırdığını açıkladı. Samsunspor, antrenör Luis Boa Morte ile futbolcular...

Instagram keşfete nasıl düşülür? 2026 algoritmasının öne çıkardığı kritik detaylar

Odaklanma sorunu nasıl çözülür? Telefon ve sosyal medya beyni nasıl etkiliyor?

Panik atak anında ne yapılır? İşte uzmanların hayat kurtaran önerileri

İngilizce nasıl geliştirilir? Dizi izlemek gerçekten işe yarıyor mu?

Güncel Haber

Bodrum merkezli 3 ilde dolandırıcılık operasyonu; 7 tutuklama

Bodrum merkezli 3 ilde dolandırıcılık operasyonu; 7 tutuklama

16 Mayıs 2026
Muş’ta otomobil takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

Muş’ta otomobil takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

16 Mayıs 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton