7 Ağustos 2026, Cuma
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - İş Dünyası - Hisar Hospital Bütünleşik Onkoloji Merkezi hizmete açıldı

Hisar Hospital Bütünleşik Onkoloji Merkezi hizmete açıldı

Haberton - Haberton
16 Ekim 2023
- İş Dünyası
Okuma Süresi:4 dakikalık okuma
A A
0
Hisar Hospital Bütünleşik Onkoloji Merkezi hizmete açıldı

Hisar Hospital Bütünleşik Onkoloji Merkezi hizmete açıldı

Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Kanser hastalarına çok yönlü hizmet vermeyi amaçlayan Hisar Hospital Bütünleşik Onkoloji Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Merkezde son teknolojik cihazların yer aldığını söyleyen hastanenin kurumsal iletişim ve pazarlama direktörü Elçin Sevim, “Bizim en güçlü yönümüz tümör konseyimiz. Haftalık olarak tümör konseyimizde branş hekimlerimiz bir araya gelerek hastalarımızın tedavileriyle ilgili değerlendirmelerini yapıyorlar. Hastamız eğer kemoterapi, radyoterapi ya da kanser cerrahisine devam edecekse hekimlerimiz bir araya gelerek buna karar veriyor. Bu şekilde hastamızın herhangi bir sağlık kurumuna gitmeden tüm tedavilerini burada alma imkanı sağlıyoruz” dedi.

Kanser hastalarına yenilikçi ve güncel teknolojik cihazlarla hizmet vermeyi amaçlayan Hisar Hospital Bütünleşik Onkoloji Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Ataşehir’de yer alan merkezin açılışına Türk Kanser Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Burak Duruman, Hisar Hospital Sağlık Grup Başkanı İsa Ateş, Genel Müdürü A. Emir Kavak ve Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Elçin Sevim başta olmak üzere çok sayıda doktor ve hastane çalışanı katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından hastanede verilecek hizmetleri anlatan kısa bir tanıtım videosu izletildi. Daha sonra ise kurdele kesimi ile açılış gerçekleştirildi.

DURUMAN: ARTIK KANSERDEN KORKMUYORUZ, GEÇ KALMAKTAN KORKUYORUZ

Türk Kanser Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Burak Duruman, “Memleketimize böyle nadide bu kadar güzel, hocalarıyla, ekipmanlarıyla her anlamıyla müthiş bir hizmet kazandırdığınız için teşekkür ediyorum. Türk Kanser Derneği bütün memleketimizin yanında. Bütün onkolog kardeşlerimiz, burada bulunan herkes zaten Türk Kanser Derneği’nin üyesi. Artık kanserden korkmuyoruz, geç kalmaktan korkuyoruz. Yeter ki bu bilinci aşılayabilelim. Hocalarımızı dört kulak dinleyelim. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

ATEŞ: EN SON TEKNOLOJİK CİHAZLARA SAHİP

Hisar Hospital Sağlık Grup Başkanı İsa Ateş, “Çok kıymetli bütünleşik onkoloji merkezimizi hastalarımızın hizmeti için hayata geçiriyoruz. Hisar Hospital olarak vizyonumuz, insan hayatına sonsuz saygı duyarak dünya standartlarında modern, kapsamlı ve güvenilir hizmet veren referans kurum olmak. İşte tam da bugün böyle bir referans kurumunu hastalarımızın hizmetine sunmuş olmaktan heyecan duyuyoruz. Stratejik olarak bütünleşik onkoloji merkezimiz dünyadaki en son teknolojik cihazlara sahip en güncel tedavileri uygulayan referans sağlık merkezi olarak hastalarımızın hizmetine sunmuş oluyoruz.

Bütünleşik onkoloji merkezimizin hazırlık aşamasında çok kapsamlı bir planlama dönemi geçirdik. Avrupa, Amerika ve Türkiye’de dünyanın alanında en iyi merkezlerini ziyaret ettik. En iyi uzmanlarından fikir aldık dolayısıyla bugün hastalarımıza maksimum değer katacak bir merkezi hizmete almış olacağız. Medikal onkolojiden, radyasyon onkolojisine, onkolojik cerrahiden kemik iliği nakline ve kanser genetiğine nükleer tıptan destekleyici bakıma kadar sağlıklı bir yaşam için güçlü hekim kadrosu ve özverili çalışanlarıyla hastalarımızın hizmetindeyiz” ifadelerini kullandı.

SEVİM: İLERİ TEDAVİ YÖNTEMLERİNİN UYGULANDIĞI BİR KANSER HASTANESİ

Hastane’nin 2005 yılında kurulan genel amaçlı bir hastane olduğunu söyleyen Hisar Hospital Intercontinental Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Elçin Sevim, “Burası kanser hastalarımızın ilk tanılarının konulduğu, ileri tedavi yöntemlerinin uygulandığı ve sonrasında takibinin yapıldığı bir kanser hastanesi. Burada medikal onkolojiden, radyasyon onkolojisine, nükleer tıptan kanser genetiği ve iyot tedavisine kadar bütünleşik bir yaklaşım ile hastalarımıza hizmet sunuyoruz.

Bizim en güçlü yönümüz tümör konseyimiz. Haftalık olarak tümör konseyimizde branş hekimlerimiz bir araya gelerek hastalarımızın tedavileriyle ilgili değerlendirmelerini yapıyorlar. Hastamız eğer kemoterapi, radyoterapi ya da kanser cerrahisine devam edecekse hekimlerimiz bir araya gelerek buna karar veriyorlar. Bu amaçla hastamızın herhangi bir sağlık kurumuna gitmeden tüm tedavilerini burada alma imkanı sağlıyoruz” dedi.

“TÜRKİYE’DEKİ TÜM KANSER HASTALARINA ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ”

Ulaşım olarak iyi bir lokasyonda olduklarını ifade eden Sevim, “Anadolu Yakası ağırlıklı olmak üzere İstanbul hatta Türkiye’deki tüm kanser hastalarına ulaşmayı hedefliyoruz. İhtiyacı olan hastalarımızın burada tedavi görmesini amaçlıyoruz. Burada özel hastalarımızın ağırlandığı kemoterapi süitlerimizde arzu eden hastalarımız özel odalarda kalma imkanına ulaşabiliyorlar.

Genellikle iyot odaları karanlık gün ışığı almayan odalar olur ancak bizim merkezimiz de gün ışığı alan odalarda iyot tedavisi almak mümkün. Hastanemizde son teknolojik cihazlar bulunuyor. Kanser hastalarımızda sağlıklı organa zarar vermeden kanserli hücreye nokta atışı yapan cihazlarımız var. Kanser merkezi olması sebebiyle burada ağırlıklı radyasyon, medikal onkoloji ve nükleer tıp alanında uzman hekimlerimiz, profesör ve doçentlerimiz ağırlıklı olarak çalışıyor. Burasının özel bir hastane olmasıyla birlikte devlet desteği de alıyoruz. SGK ile de anlaşmamız mevcut” şeklinde konuştu.

Etiketler: Kanser
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Robot ‘Daki’, klima pazarlıyor

Sonraki Haber

Çatışmaların gıda krizini derinleştirdiğini görüyoruz

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Türkiye ile Vietnam arasında haftalık yolcu sefer sayısı 42'ye çıkacak
İş Dünyası

Türkiye ile Vietnam arasında haftalık yolcu sefer sayısı 42’ye çıkacak

6 Ağustos 2026
Serinhisar'dan 40'a yakın ülkeye leblebi ihracatı
İş Dünyası

Serinhisar’dan 40’a yakın ülkeye leblebi ihracatı

6 Ağustos 2026
Merkezi yönetim bütçesinden Ar-Ge'ye 253 milyar 544 milyon lira harcandı
İş Dünyası

Merkezi yönetim bütçesinden Ar-Ge’ye 253 milyar 544 milyon lira harcandı

6 Ağustos 2026
Diplomalı kız kardeşler, masabaşı iş yerine tarlayı seçti
İş Dünyası

Diplomalı kız kardeşler, masabaşı iş yerine tarlayı seçti

6 Ağustos 2026
Akıllı üretim sistemlerini yönetecek dijital fabrika operatörleri yetiştirilecek
İş Dünyası

Akıllı üretim sistemlerini yönetecek dijital fabrika operatörleri yetiştirilecek

5 Ağustos 2026
Akkuyu NGS’nin devreye alınma sürecini Türk tedarikçiler değerlendirdi
İş Dünyası

Akkuyu NGS’nin devreye alınma sürecini Türk tedarikçiler değerlendirdi

5 Ağustos 2026
Sonraki Haber
Çatışmaların gıda krizini derinleştirdiğini görüyoruz

Çatışmaların gıda krizini derinleştirdiğini görüyoruz

En Güncel Haberler

Komşuların haber alamadığı kadın, evdeki çöp yığınları arasında bulundu
Yerel Haberler

Komşuların haber alamadığı kadın, evdeki çöp yığınları arasında bulundu

7 Ağustos 2026
Eskişehir'de kazasının ardından çıkan bıçaklı kavga kameraya yansıdı: 2 yaralı
Yerel Haberler

Eskişehir’de kazasının ardından çıkan bıçaklı kavga kameraya yansıdı: 2 yaralı

7 Ağustos 2026
Eskişehir'de alkollü sürücü aydınlatma direğine çarptı; 1 yaralı
Yerel Haberler

Eskişehir’de alkollü sürücü aydınlatma direğine çarptı; 1 yaralı

7 Ağustos 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Antalya’da sıcak ve nem bunalttı

6 Ağustos 2026
Yaşam

9 yaşındaki otizmli Asilhan, Kur’an okumayı öğrendi

6 Ağustos 2026
Yaşam

Tekerlekli sandalyeli genel cerrahın yaşam öyküsü Amerikan tıp dergisinde

6 Ağustos 2026
Yaşam

Gölde kaybolan kişinin cansız bedeni bulundu

6 Ağustos 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

TBMM'de fezleke tartışması! Siyasi partilerden ortak 'Gizlilik' vurgusu

TBMM’de fezleke tartışması! Siyasi partilerden ortak ‘Gizlilik’ vurgusu

- Haberton
6 Ağustos 2026

TBMM Genel Kurulu'nda Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın dokunulmazlıklarının kaldırılması için...

Güneş lekeleri kalıcı mı? Nasıl geçer? Ciltte oluşan lekeler hakkında bilinmesi gerekenler

Göz seyirmesi neden geçmez? Uzun süren göz kapağı atmasının olası nedenleri

Aç karnına kahve içmek zararlı mı? Bilimsel araştırmalar ne diyor?

Sosyal medya detoksu gerçekten işe yarıyor mu? Araştırmalar dikkat çeken sonuçlar ortaya koyuyor

Güncel Haber

Komşuların haber alamadığı kadın, evdeki çöp yığınları arasında bulundu

Komşuların haber alamadığı kadın, evdeki çöp yığınları arasında bulundu

7 Ağustos 2026
Eskişehir'de kazasının ardından çıkan bıçaklı kavga kameraya yansıdı: 2 yaralı

Eskişehir’de kazasının ardından çıkan bıçaklı kavga kameraya yansıdı: 2 yaralı

7 Ağustos 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton