8 Temmuz 2026, Çarşamba
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Spor Haberleri - Hesap.com Antalyaspor-TÜMOSAN Konyaspor maçının ardından

Hesap.com Antalyaspor-TÜMOSAN Konyaspor maçının ardından

Haberton - Haberton
18 Nisan 2026
- Spor Haberleri
Okuma Süresi:4 dakikalık okuma
A A
0
Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Antalyaspor, Süper Lig’in 30’uncu haftasında sahasında Konyaspor’a 2-0 yenildi.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Antalyaspor Teknik Direktörü Sami Uğurlu, ligde kalan 4 maçta iyi sonuçlar alacaklarını ve ligde kalacaklarına inandığını kaydederken; Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut ise Antalyaspor’un ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünün kendileri için kırılma anı olduğunu ifade etti.

Antalyaspor, Süper Lig’in 30’uncu haftasında sahasında oynadığı maçta Konyaspor’a 2-0 mağlup oldu. Deplasman ekibi Konyaspor’un gollerini Gonçalves ile Melih kaydetti. Konyaspor aldığı galibiyetle puanını 37’ye yükseltirken, Antalyaspor ise 28 puanda kaldı.

Maçın kendileri için zor olacağını bildiklerini söyleyen Antalyaspor Teknik Direktörü Sami Uğurlu, “İyi bir takıma karşı oynayacağımızı biliyorduk. İyi futbol oynayan, etkili oyunculara sahip bir takıma karşı oynayacağımızı biliyorduk. Hazırlıklarımızı da buna göre yaptık. İlk 5-6 dakika sonrasında bire bir eşleşmeleri tam sağlayarak, stoperleri öne çıkararak bire bir eşleşme ve kazanacağımız topları ikinci, üçüncü bölgeye hücum varyasyonlarıyla taşıyıp sonuca gitmek istedik. Rakibe pozisyonlar verdik. İlk yarıda biz de iki pozisyona girdik. Ancak ikinci yarıya biraz daha iyi başladığımızı söyleyebiliriz. Özellikle ilk 15-20 dakika iyiydik. Sonrasında kalemize geldikleri ilk topta, merkez orta sahadaki savunma oyuncusunun yaptığı koşuyla gol yedik. Daha sonra oyuncu değişiklikleriyle birlikte ön bölgede oynamaya çalıştık. Daha kalabalık şekilde hücuma gitmek istedik. 6-7 oyuncuyla ön bölgede kalmak istedik. Ancak sonuçlandırmada sorun yaşadık. Maalesef bu problemleri zaman zaman yaşıyoruz. Bugün de onlardan bir tanesiydi” dedi.

Ligde Kalacağımıza İnanıyorum

Son 4 maçın kaldığını ve ligde kalacaklarına inandıklarını söyleyen Sami Uğurlu, “Tabii ki dört maç kaldı. Bizim için kolay değil. Ancak ilk gün geldiğimizde söylediğimiz gibi ligde kalacağımıza kesinlikle inanıyoruz. Oyuncularımıza da inanıyoruz. Evet, zaman zaman bunu gösteremiyoruz. Ancak baktığımızda rakiplerimize göre daha iyi bir avantajımız var. Bugün kazansaydık belki ligi bitirebilirdik. Çok kazanmak istedik ama böyle maçları kazanmak için daha riskli oynamak ve daha yüksek tempoya çıkmak gerekiyor. Birebir eşleşmelerde bu maç bizim için çok özeldi ama kazanamadık. Taraftarımızdan ve şehrimizden özür diliyoruz. Dört maçın en az iki tanesini kazanarak ligde kalacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

İlhan Palut: Maçın En Net Pozisyonlarını Yakalayan Takım Bizdik

Ligin son 5 maçından birini oynadıklarını ifade eden Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, “Son maçlarda puan anlamında boş geçmediğimiz bir dönem yaşadık. Bu da bize alt sıralardaki yarışta maç öncesinde belli bir avantaj sağladı. Ancak her şeyi düşünmemiz gereken haftalardayız. Puanlara ihtiyacımız devam ediyordu. Rakibe baktığınızda Antalyaspor’un da şiddetle puana ihtiyacı vardı. Bu nedenle çok kritik bir karşılaşmaya çıktık. Açıkçası puansal olarak biraz rahatlamanın bizi bir adım geri çekmesinden endişe ediyordum. Bunu aşabilmek için bazı oyuncularımı bu maçta kullanmak istedim. Başından sonuna kadar disiplinle oynayan, taktiğe bağlı kalan bir Konyaspor vardı. Dönem dönem Antalyaspor’un çok adamla ceza sahamızı zorladığı ve karamboller oluşturduğu pozisyonlar oldu. Genel anlamda maçın en net pozisyonlarını yakalayan takım bizdik” dedi.

Antalyaspor’un Ofsayt Golü Bizim İçin Kırılma Anıydı

Antalyaspor’un ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünün kendileri adına kırılma anı olduğunu belirten Palut, “Bizim bir golümüz ofsayt nedeniyle, onların da golü ofsayt nedeniyle iptal edildi. Bizim adımıza o golün iptali kırılma noktasıydı. İkinci yarıya Antalyaspor daha baskılı başladı ancak 1-0’dan sonra büyük alanlar ve önemli pozisyonlar bulduk. Sonunda skoru artırmayı başardık. Oyuncularımı her şeyden önce 90 dakika boyunca gösterdikleri oyun disiplini için tebrik ediyorum. Bu yarışın ne kadar zor ve psikolojik olarak ne kadar yıpratıcı olduğunu biliyorum. Antalyaspor tarafına da bu yarışta hocalarına, ekibine ve takıma başarılar diliyorum” diye konuştu.

‘Aslolan 3 Puandı’

Maç öncesinde zor bir karşılaşma beklediğini belirten İlhan Palut, “Nitekim mücadele gücü çok yüksek bir maç oldu. Bugün bizim için aslolan aldığımız 3 puan ve ligde daha rahat bir konuma gelmekti” dedi.

Fenerbahçe İle Oynanacak Hiçbir Maç Kolay Değil

Hafta içerisinde Fenerbahçe ile bir kupa maçı oynayacaklarını belirten Palut, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Lig yarışı kızıştığında kupa planlaması insanı düşündürüyor. Antalyaspor maçının hemen sonrasında oynayacağız. Bugün lig anlamında kendimizi daha iyi hissediyoruz. Fenerbahçe ile oynanacak hiçbir maç kolay değil. Onlar da zorlu bir şampiyonluk yarışında. Biz kendi sahamızda en iyisini yapmaya çalışacağız. Büyük cümleler kurmak istemiyorum. Gerçekten zor bir maç olacak. Takımımızı kısa sürede en iyi şekilde hazırlamaya çalışacağız. Çok kaliteli oyunculara sahip bir takıma karşı oynayacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İnşallah taraftarımızı mutlu edecek bir sonuç alırız.”

Etiketler: FenerbahçeFutbolSüper Lig
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Ankara’da ambulans ile hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı; 4 yaralı

Sonraki Haber

Bugün hayal kırıklığı yaşıyoruz

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Fuat Çapa: İstanbul takımlarının bir oyuncuya ödediği bonservis bedeline takım kurmak zorundayız
Spor Haberleri

İstanbul takımlarının bir oyuncuya ödediği bonservis bedeline takım kurmak zorundayız

8 Temmuz 2026
Trabzonspor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor
Spor Haberleri

Trabzonspor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor

8 Temmuz 2026
Ayvalıkgücü'nde savunma için 2 imza tamam
Spor Haberleri

Ayvalıkgücü’nde savunma için 2 imza tamam

8 Temmuz 2026
Altekma'dan genç takviye
Spor Haberleri

Altekma’dan genç takviye

8 Temmuz 2026
Bandırmaspor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdürüyor
Spor Haberleri

Bandırmaspor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdürüyor

8 Temmuz 2026
Göztepe'de sıra geldi kaleciye
Spor Haberleri

Göztepe’de sıra geldi kaleciye

8 Temmuz 2026
Sonraki Haber
Domenico Tedesco: Bugün hayal kırıklığı yaşıyoruz

Bugün hayal kırıklığı yaşıyoruz

En Güncel Haberler

Fuat Çapa: İstanbul takımlarının bir oyuncuya ödediği bonservis bedeline takım kurmak zorundayız
Spor Haberleri

İstanbul takımlarının bir oyuncuya ödediği bonservis bedeline takım kurmak zorundayız

8 Temmuz 2026
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Savunma hedeflerine 5 yıl erken ulaşmayı hedefliyoruz
Öne Çıkan

NATO Zirvesi’nde Erdoğan’dan kritik mesaj: Türkiye hedefe 5 yıl erken ulaşacak

8 Temmuz 2026
Tanju Özcan'dan mahkemede çarpıcı sözler: Bütün bu davanın objesi, ana yemeği benim
Öne Çıkan

Tanju Özcan’dan mahkemede çarpıcı sözler: Bütün bu davanın objesi, ana yemeği benim

8 Temmuz 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Alevlerin sardığı evde mahsur kalan görme engelli kadını itfaiyeciler kurtardı

8 Temmuz 2026
Yaşam

TIR’a çarpan otomobilde ölen kişi terhis olan oğlunu almaya gidiyormuş

8 Temmuz 2026
Yaşam

İzmir’de havalimanında polise bıçaklı saldırı; 4 yaralı

8 Temmuz 2026
Yaşam

İklim değişikliği, deniz kaplumbağalarının yumurtlama dönemini 2 hafta geciktirdi

8 Temmuz 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Aydın'daki yangında 100 hektar zeytinlik zarar gördü

Aydın’daki yangında 100 hektar zeytinlik zarar gördü

- Haberton
8 Temmuz 2026

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde dün çıkan ve ekiplerin 8 saatlik müdahalesiyle kontrol altına alınan yangında 100 hektar zeytinlik alan zarar gördü....

Kredi notunuz düşükse dikkat! Bankaların en çok baktığı puanı yükseltmenin etkili yolları

Birikim yapamıyorum diyenler dikkat! Uzmanların önerdiği en etkili tasarruf yöntemleri

Gece sık idrara çıkıyorsanız dikkat! Masum sanılan belirti ciddi hastalıkların ilk işareti olabilir

Göbek çevresi yağlanması neden tehlikeli? Sessizce birçok hastalığın riskini artırabiliyor

Güncel Haber

Fuat Çapa: İstanbul takımlarının bir oyuncuya ödediği bonservis bedeline takım kurmak zorundayız

İstanbul takımlarının bir oyuncuya ödediği bonservis bedeline takım kurmak zorundayız

8 Temmuz 2026
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Savunma hedeflerine 5 yıl erken ulaşmayı hedefliyoruz

NATO Zirvesi’nde Erdoğan’dan kritik mesaj: Türkiye hedefe 5 yıl erken ulaşacak

8 Temmuz 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton