30 Ağustos 2026, Pazar
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - İş Dünyası - Hedef 3 yılda 5 milyar dolar büyüklük

Hedef 3 yılda 5 milyar dolar büyüklük

Haberton - Haberton
10 Nisan 2025 - Güncellenme Tarihi 20 Mayıs 2025
- İş Dünyası
Okuma Süresi:5 dakikalık okuma
A A
0
Hedef 3 yılda 5 milyar dolar büyüklük
Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Hedef 3 yılda 5 milyar dolar büyüklük diyen RePie Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. M. Emre Çamlıbel, projeleri hakkında bilgiler verdi.

Yatırım dünyasında genişlemek ve küresel büyüme hedeflerini gerçekleştirmek üzere RePie Yatırım Holding’in kurulduğu duyuruldu. Finans, finansal teknoloji, medya ve yazılım alanlarında faaliyet gösteren 7 şirkete yatırım yapan holdingin, yaklaşık 700 milyon dolar büyüklüğe sahip olduğu aktarıldı. Uzun vadede ise enerji, madencilik, gayrimenkul ve ağırlama gibi stratejik büyüme alanlarında daha büyük ölçekli ilave yatırımlar gerçekleştirmeyi hedefliyor. RePie Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. M. Emre Çamlıbel “Holding yapımız sayesinde, mevcut yatırımlarımızı daha etkin yönetmeyi ve yeni büyüme alanlarındaki fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeyi amaçlıyoruz. Hedefimiz 3 yılda 5 milyar dolar büyüklüğe ulaşmak” dedi.

Holdingin bünyesinde başta RePie Portföy olmak üzere Fonmap, RePie GSYO, Doğan Burda, Link Bilgisayar, Colendi Menkul Değerler ve Goldtag gibi şirketleri yer alıyor. Holding, hem yurt içinde hem de yurt dışında ilave yatırımlar planlıyor. Enerji, madencilik, gayrimenkul, ağırlama gibi stratejik büyüme alanlarında ortaya çıkan fırsatları doğru zamanda ve en etkili biçimde değerlendirmeyi hedefleyen yatırım holding, bu alanlarda daha büyük ölçekli projeleri hayata geçirmeyi amaçlıyor.

RePie Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. M. Emre Çamlıbel, “Yaklaşık 10 yıl önce, yatırım dünyasında ezber bozan bir adım attık. Alternatif yatırımların, geleceğin finansal sisteminin yapıtaşlarından biri olacağını gördük. Türkiye’de yepyeni bir kategori inşa edilmesine öncülük ettik. 10 yıldır RePie Portföy etrafında inşa ettiğimiz yatırımcı-girişimci ekosistemi, güçlü iş birliklerimiz, hayata geçirdiğimiz ilkler, kazandığımız deneyim ve bize duyulan güvenin sonucu olarak RePie Yatırım Holding doğdu” diye konuştu.

3 YIL İÇİNDE 5 MİLYAR DOLAR HEDEFİ

Büyüme alanlarını etkin değerlendirmek istediklerini belirten Çamlıbel, fırsat gördükleri alanları enerj, madencilik, gayrimenkul, fintek, finans ve ağırlama olarak sıraladı. Çamlıbel, “Bu fırsatları doğru stratejilerle yönetmek, yatırımlarımızı büyük ölçekli dönüşüm projelerine evriltmek istiyoruz. Yıllar içinde oluşturduğumuz güçlü iş birliklerini daha etkin kullanarak, mevcut ekosistem içindeki sinerjileri açığa çıkarmak ve yatırımcılarımıza büyüme odaklı yeni fırsatlar sunmak istiyoruz. Elbette en nihayetinde, yatırımlarımız belli bir olgunluğa ulaştığında, en etkili çıkış stratejilerini hayata geçireceğiz. Bu sayede ekosistemimize yeni yatırım fırsatları sunarken yatırımcılarımıza sürdürülebilir kazanç yaratmak temel önceliğimiz olacak. Güçlü portföyümüz, cesur iş modellerimiz ve sınırları aşan bakış açımızla, Türkiye’de ve küresel pazarda lider bir yatırım grubu olma yolunda ilerlemeye devam ederek 3 yıl içinde 5 milyar dolar büyüklüğe ulaşmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

“Bir yatırımın sadece bugünün getirisiyle değil, gelecekte yaratacağı etkiyle anlam kazanacağı vizyonuyla RePie Portföy’ü kurarken, yatırımı yeniden tanımladık” diyen Çamlıbel, Türkiye’yi, dünyada dengeli bir yatırım portföyünün temel bileşenlerinden olan alternatif yatırım fonlarıyla tanıştırdıklarını hatırlattı. Çamlıbel “Hem yatırımcılara sunduğumuz fon çeşitliliği hem de portföy büyüklüğümüzle alternatif yatırım fonları kategorisinde kuruluşumuzdan bu yana kesintisiz liderliğimizi güçlendirerek sürdürüyoruz” dedi.

ALTERNATİF YATIRIM FONLARINI DİJİTALLEŞTİRDİ

Türkiye’de alternatif yatırım fonları kategorisini başlı başına bir ekosisteme dönüştürdüklerini hatırlatan Çamlıbel, Fonmap ile Türkiye’de bir ilke imza atarak alternatif yatırım fonlarını dijitalleştirdiklerine dikkat çekti.

“Türkiye’de öncüsü olduğumuz alternatif yatırım fonlarının bireysel yatırımcılar da dahil olmak üzere geniş kitlelere ulaşması için Fonmap’i kurduk” ifadelerini kullanan Çamlıbel şunları söyledi:

“Yatırımcılar, Fonmap sayesinde tüm fon yatırımlarını tek bir uygulamadan yönetebiliyor. Dijital bir ekosistem kurmamız sayesinde devreye aldığımız pay devri özelliği ile alternatif yatırım fonlarında likiditeyi sağladık.”

Finansal okuryazarlığı artıran, yatırımcıların kendi finansal geleceklerini güvence altına almada daha donanımlı olmasını sağlayan bir yapı kurduklarını söyleyen Çamlıbel, “Farklı portföy yönetim şirketlerinin fonlarını yatırımcılarla buluşturan Fonmap, önümüzdeki dönemde fon yatırımı dendiğinde ilk adreslerden biri olmayı hedefliyor” dedi.

FİNANS, TEKNOLOJİ, YAYINCILIK ALANLARINDA YATIRIMLARI VAR

Çamlıbel, “RePie Yatırım Holding’in 7 iştiraki bulunuyor. Bunlardan, bünyesinde 55 yayın bulunduran Türkiye’nin en büyük dergi grubu Doğan Burda, 2024 yılında satın alındı. RePie Yatırım Holding bu yatırım ile, geleneksel medyanın köklü yapısını dijital dünyanın yenilikçi potansiyeliyle birleştirmeyi hedefliyor. Global yayıncılık trendlerine paralel olarak, Türkiye’nin en büyük dergi grubunu, abonelik tabanlı iş modellerinden veri odaklı yayıncılık stratejilerine kadar geniş bir yelpazede dönüştürmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Çamlıbel, “Finans alanında yatırımları yoğunlaşan RePie Yatırım Holding şemsiyesi altında, efektif döviz alım-satım işlemleri alanında faaliyet gösteren Goldtag de yer alıyor. RePie Portföy’ün girişim ekosistemine yatırım yapma deneyimiyle 2024 yılı ağustos ayında hayata geçirilen RePie Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı (GSYO) ise, büyüme potansiyeline sahip yenilikçi ve vizyoner şirketler ile inovatif KOBİ’lere yatırım yaparak desteklemeyi hedefliyor” ifadelerini kullandı.

YAPAY ZEKÂ DESTEKLİ ÇÖZÜMLER

Çamlıbel, “Bir diğer iştirak olan Colendi Menkul Değerler, aracılık hizmetleri alanında kendine ayrıcalıklı bir yer açtı. Geleneksel bir aracı kurumun yatırımcılara sağladığı tüm hizmetleri sunarken, aynı zamanda entegre finans ve dijitalleşmenin getirdiği tüm fırsatları kullanarak yatırımcılarına pratik ve hızlı bir hizmet sağlıyor. Colendi Menkul Değerler’in yapay zekâ entegrasyonu yatırım kararı alma süreçlerini yeni bir seviyeye taşıdı. Teknoloji temelli iştirakler arasında yer alan Link Bilgisayar, Türkiye’nin köklü yazılım ve teknoloji firmalarından biri olarak işletmelerin dijital dönüşümünde kritik rol oynuyor. 25 yıldır halka açık şekilde faaliyet gösteriyor. Ülke çapında 180’i aşkın bayi ve çözüm ortağı bulunan Link Bilgisayar, kurumsal kaynak planlamasından (ERP) finansal yönetim çözümlerine, insan kaynaklarından e-dönüşüm uygulamalarına kadar geniş bir yelpazede çözümler sunuyor” dedi.

Etiketler: Teknoloji
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

 Seçim olmazsa büyük felaketler bekliyor

Sonraki Haber

Kral Charles ve Kraliçe Camilla, Papa’yı ziyaret etti

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Okula dönüş alışverişinde e-ticaret hareketlendi! Sepet tutarı yüzde 40 arttı
İş Dünyası

Okullar açılmadan alışveriş patladı! Sepet tutarı yüzde 40 arttı

29 Ağustos 2026
Tera Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tezmen’den SPK’nın yatırım fonları rehberine ilişkin değerlendirme
İş Dünyası

Tera Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tezmen’den SPK’nın yatırım fonları rehberine ilişkin değerlendirme

29 Ağustos 2026
OYAK Çimento, BM Küresel İlkeler Sözleşmesi’nin imzacısı olduğunu duyurdu
İş Dünyası

OYAK Çimento, BM Küresel İlkeler Sözleşmesi’nin imzacısı olduğunu duyurdu

29 Ağustos 2026
CANiK Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Aral’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
İş Dünyası

CANiK’ten 30 Ağustos mesajı: “Bağımsızlık güçlü sanayi ve teknolojiyle korunur”

29 Ağustos 2026
Antalya'ya gelmek için 365 neden; her gün başka bir deneyim
İş Dünyası

Antalya’ya gelmek için 365 neden; her gün başka bir deneyim

29 Ağustos 2026
Mersin Üniversitesi, güneş enerjisinden 27 milyon TL tasarruf sağladı
İş Dünyası

Mersin Üniversitesi, güneş enerjisinden 27 milyon TL tasarruf sağladı

29 Ağustos 2026
Sonraki Haber
Kral Charles ve Kraliçe Camilla, Papa'yı ziyaret etti

Kral Charles ve Kraliçe Camilla, Papa'yı ziyaret etti

En Güncel Haberler

Ümraniye'de motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kaza kamerada
Yerel Haberler

Ümraniye’de motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kaza kamerada

30 Ağustos 2026
2 gün önce kayboldu, baraj gölünde cansız bedeni bulundu
Yerel Haberler

2 gün önce kayboldu, baraj gölünde cansız bedeni bulundu

30 Ağustos 2026
Bayrampaşa'da kafeye silahlı saldırı: 3 müşteri yaralandı
Yerel Haberler

Bayrampaşa’da kafeye silahlı saldırı: 3 müşteri yaralandı

30 Ağustos 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Erzurum ve Kars’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

30 Ağustos 2026
Yaşam

Mardin’de 30 Ağustos coşkusu sokaklara taştı! Kutlamalar kortejle sona erdi

30 Ağustos 2026
Yaşam

Bitlis’te 30 Ağustos coşkusu! JÖH gösterisi ve askeri geçit ilgi odağı oldu

30 Ağustos 2026
Yaşam

Van Gölü’nde can simidiyle açığa sürüklenen 3 kişi kurtarıldı

30 Ağustos 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Icardi’nin iki penaltısını kurtarmıştı! Arda Akbulut Balıkesirspor’a imzayı attı

Icardi’nin iki penaltısını kurtarmıştı! Arda Akbulut Balıkesirspor’a imzayı attı

- Haberton
30 Ağustos 2026

3'üncü Lig 2'nci Grup'ta yeni sezon öncesi iddialı bir kadro kuran Balıkesirspor, haziran ayından bu yana görüştüğü kaleci Arda Akbulut'a...

Bir milletin kaderini değiştiren zafer: 30 Ağustos ve Mustafa Kemal Atatürk’ün bağımsızlığa uzanan büyük mücadelesi

Elektrik faturasını yükselten cihazlar belli oldu! Evde en çok elektriği hangisi tüketiyor?

Sürekli gaz ve şişkinlik yaşayanlar dikkat! Masum bir nedenden kaynaklanabileceği gibi hastalık belirtisi de olabilir

Ortak Wi-Fi kullananlar dikkat! İnternete bağlanırken kişisel bilgileriniz risk altında olabilir

Güncel Haber

Erzurum ve Kars'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

Erzurum ve Kars’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

30 Ağustos 2026
Ümraniye'de motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kaza kamerada

Ümraniye’de motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kaza kamerada

30 Ağustos 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton