Türkiye Basketbol Ligi’nde geçen sezon play-off oynayan ve finale yükselme şansını yarı finalde kaybeden Göztepe, şampiyonluk hedefiyle hazırlandığı yeni sezonun ilk maçına yarın çıkacak.
Sezon öncesinde yaptığı iddialı transferlerle kadrosunu güçlendiren sarı-kırmızılı ekip, ligin ilk haftasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Bornova Atatürk Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Göztepe Isonem’in baş antrenörlüğünü üstlenen Nehir Berk, yeni sezondaki hedeflerinin geçen yıla göre daha büyük olduğunu söyledi. İstanbul’da düzenlenen 2026 FIBA U17 Dünya Kupası’nda yarı finale yükselen Türkiye’nin teknik ekibinde yardımcı antrenör olarak da görev yapan Berk, sarı-kırmızılı takımla Süper Lig’e çıkmak istediklerini belirtti.
Berk, hedeflerini şu sözlerle açıkladı: “Hedefimiz artık daha yüksek ve daha büyük. Göztepe’yi Süper Lig’e çıkarmayı hedefliyoruz. Geçtiğimiz sezon yarı final maçında sona eren mücadelemizi bu sezon tamamlamak istiyoruz. O mücadeleyi Göztepe’yi Süper Lig’e çıkararak taçlandırmak istiyoruz.”

















