16 Mayıs 2026, Cumartesi
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Spor Haberleri - Gol attık diye hakem üzüldü

Gol attık diye hakem üzüldü

Haberton - Haberton
19 Ocak 2025
- Spor Haberleri
Okuma Süresi:5 dakikalık okuma
A A
0
Gol attık diye hakem üzüldü
Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Servet Çetin, “Hakkımızı yiyorlar. Bu kadar ayıp yani. Gol attık diye hakem üzüldü” dedi.

1’inci Lig’in 20’nci haftasında Amed Sportif Faaliyetler, sahasında konuk ettiği Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Servet Çetin ile Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Orhan Ak, açıklamalarda bulundu.

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Orhan Ak, Amedspor’un Servet Çetin’le anlaştıktan sonra çıkış yakaladığını belirterek, “Özellikle ligin ikinci yarısı başladı. Herkese hayırlı olsun diyorum. Perşembe günü anlaştığım şampiyonluk için kurulmuş Karagümrük Kulübü’nde başlamış bulunmaktayım. Dün bir antrenman, bugün de maça çıktık. Lig bu sene gerçekten çok zor. Herkesin birbirinden puan alabileceği bir lig süreci yaşıyoruz. Özellikle Amedspor takımı da gerçekten o saygıyı hak ediyor. Özellikle Servet Hoca geldikten sonra da ciddi bir çıkış yakaladılar. Çok cüretkar oynuyorlar. Zaten son 8 maç içerideki bütün maçlarını kazandı. Kaybetmeden yoluna devam ediyor. O felsefeyi oturtturmuş durumda” dedi.

‘BELKİ KAZANSAK SÜPER LİG İÇİN BİR ADIM OLACAKTI’

Oyuncularının özverili ve disiplinli oynamalarından memnun olduğunu belirten Ak, “Biz de çok kısa bir süre içerisinde planlarımızı yaptık. Belli bir süre o taktiğimiz oyun içinde devam etti. Zaman zaman karşılığını aldık. Özellikle ilk yarıda çok fırsatlar geldi. Nitekim 1-0 öne geçtik. Özellikle ikinci yarı daha coşkulu ve risk alarak, Amedspor’un üzerimize geleceğini düşündük. Belki daha erken de gol olabilirdi. Belki biz de 2-0, 3-0 bile yapabilirdik. O fırsatları da yakaladık. İşte orada değerlendiremedik. 1-0’dan sonra ikinci yarıda yine direkten dönen bir topumuz var. Duran toplarda da onlar zaman zaman üstünlük sağladı. Zaten maç planında da en çok çekindiğimiz onların o duran top organizasyonuydu. Açıkçası oyuncularımızın bu kadar özverili, bu kadar disiplinli bir şekilde oynamalarından çok memnunum. Tabii o golü yemek, açıkçası içimizi acıttı. Maçı kazanabilir miydik? Kazanabilirdik. 1-1 bizim için kötü bir sonuç mu, açıkçası şu an değil. Belki kazansak Süper Lig için bir adım olacaktı bizim için. Çok önemli bir maçtı. Şimdi önümüzde bir maç var. Kendi sahamızda oynayacağımız. Onu da kazanıp bugün kazanılan bir puanın değerini ortaya çıkarmak istiyoruz” diye konuştu.

ÇETİN: DEVLET BÜYÜKLERİMİZE SESLENİYORUM, LÜTFEN BİZE YARDIMCI OLSUNLAR

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Servet Çetin ise sahanın zeminiyle ilgili sorunlar yaşadığını ifade ederek, “Maçta bugün o kadar çok rezillikler vardı ki, onları tek tek artık birilerinin dile getirmesi gerekiyor. Yani bu da bana düştü. Birincisi, her zaman geldiğim günden beri söylüyorum. Zemin, zemin, zemin. Devlet büyüklerimize sesleniyorum. Lütfen yardımcı olsunlar bize. Zemin şu çocukların sağlığına zarar, oyunumuza zarar. Yani rakip takım tesadüfen bir gol atıyor, ondan sonra uğraşıp duruyoruz golü çıkartmaya. Yani inanılmaz kötü zemin. Ben oyuncu arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum. Bu kadar özveri, bu kadar oyun oynama anlayışı inanılmaz. Maçı kaybedebiliriz bile. Hiç problem yok ama gerçekten geldiğim günden beri ‘Zemin, zemin, zemin’ diyorum. Ben kendi yöneticilerimizi de buradan eleştiriyorum. Onlar da bize yardımcı olmuyorlar. Bu işi bir şekilde halletmeleri gerekiyor. Yazık bize, emeğimize yazık” dedi.

‘GOL ATTIK DİYE HAKEM ÜZÜLDÜ’

İyi oynamalarını ve puan almalarını engellemeye çalıştıklarını ifade eden Çetin, “Oyun oynayan takımız. Ne hakem yardımcı oluyor, ne rakip takım oyuncuları. Karagümrük, sen böyle şampiyon olacaksan ne yapayım ben böyle şampiyonluğu? Geçen hafta Ankaragücü sürekli yatıyor. Bu hafta Karagümrük. İkisi de lig görmüş takımlar bunlar, yatarak maç bitirmeye çalışıyorlar. Biraz insanda ahlak olması lazım. Zaman geçirmenin de bir edebi vardır, bir doğrusu vardır yani. Ankaragücü de dahil nispeten Ankaragücü bunlara nazaran daha iyi ama maçın başından beri 8 dakika uzatma veriliyor. Sadece zaten 15 dakika kaleci zaman çaldı. Tartışma oldu, bir sürü oyuncu değişiklikleri var. 8 dakika zaman uzatıyor. Hakem penaltımızı vermedi. Dikkat edin. Golü attıktan sonra hakemin lütfen yüz ifadesine bakın. Üzüldü ya gol attık diye. Yani o derece. Rakibe de çanak tuttu, rakibin oyunu bozmasını. Yani burada rakip takım oyuncularına da sesleniyorum. Hocasına da sesleniyorum, arkadaşlar oyun oynayın. Bizim bu zamana kadar geldiğimiz bu 9’uncu maçımız. Önde olduğumuz maçta gördünüz mü böyle bir şey yaptığımızı? Yapmıyoruz. Çünkü oyun oynamaya çalışıyoruz.

Rakip takıma saygı duyuyoruz. Böyle şampiyon olsanız ne olur, olmasanız ne olur? Hakemi de tebrik ediyorum. 3 sarı kart sınırında olan 2 tane oyuncumuz var, nedense ikisini de dörtledi. Her türlü üzerimize oynuyorlar. Bunu net söyleyeyim. Bu şehrin takımına gerçekten yazık. Hiç kimse destek olmuyor, ancak köstek oluyorlar. Bunu da net yaşıyorum. Görüyorum. Öyle ifade ediyorum. Biraz sinirliyim ama gerçekten, yemin ediyorum hakkımızı yiyorlar. Bu kadar ayıp yani. Bir sürü madde yazdım buraya. Anlatsam bitmez maçla alakalı. Zemini söyledim, penaltıyı söyledim, kartları söyledim. Hakemin golü attıktan sonra üzüldüğünü, bunları söyledim. İşin açıkçası hiç kimse bize yardımcı olmuyor. Sadece bizi engellemeye çalışıyorlar. İyi oynamamızı da engelliyorlar. Puan almamızı da engellemeye çalışıyorlar. Artık işimiz çok zor, ben bunu söyleyeyim. Ben buradan Diyarbakır halkına da sesleniyorum, işimiz çok zor. Biz böyle bir yere gelemeyiz. Ancak böyle işte 1 puan alırız. 3 puan bir maçta alırız kazanabilir. Bizi bir yere getirmezler, net. Biz oyun oynayacağız, devam edeceğiz oyun oynamaya” diye konuştu.

PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

İsrail ordusu öngörülen sürede Lübnan topraklarından çekilmeli

Sonraki Haber

Donald Trump yemin töreni için Washington’da

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Sultangazi’de ‘3x3 Uluslararası Basketbol Turnuvası’ başladı
Spor Haberleri

Sultangazi’de ‘3×3 Uluslararası Basketbol Turnuvası’ başladı

16 Mayıs 2026
Altay'da 6 futbolcu serbest kalacak
Spor Haberleri

Altay’da 6 futbolcu serbest kalacak

16 Mayıs 2026
Ayvalıkgücü 2'nci Lig için finalde
Spor Haberleri

Ayvalıkgücü 2’nci Lig için finalde

16 Mayıs 2026
Bodrum FK Süper Lig hayallerine veda etti
Spor Haberleri

Bodrum FK Süper Lig hayallerine veda etti

16 Mayıs 2026
Karşıyaka'ya potada Bursaspor faturası
Spor Haberleri

Karşıyaka’ya potada Bursaspor faturası

16 Mayıs 2026
Çaykur Rizespor - Beşiktaş maçının ardından
Spor Haberleri

Çaykur Rizespor – Beşiktaş maçının ardından

15 Mayıs 2026 - Güncellenme Tarihi 16 Mayıs 2026
Sonraki Haber
Donald Trump yemin töreni için Washington'da

Donald Trump yemin töreni için Washington'da

En Güncel Haberler

Otomobilin çarptığı kadın, ağır yaralandı; sürücü alkollü çıktı
Yerel Haberler

Otomobilin çarptığı kadın, ağır yaralandı; sürücü alkollü çıktı

16 Mayıs 2026
Yeşilırmak Nehri taştı, bazı evleri su bastı
Yerel Haberler

Yeşilırmak Nehri taştı, bazı evleri su bastı

16 Mayıs 2026
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Silah bırakmanın ivmelenmesi için İstihbarat Teşkilatımız çalışıyor
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Silah bırakmanın ivmelenmesi için İstihbarat Teşkilatımız çalışıyor

16 Mayıs 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Eskişehir merkezli yasa dışı bahis soruşturmasında 24 tutuklama

16 Mayıs 2026
Yaşam

Yalova’da göçmen kaçakçılığı operasyonu; 3 organizatör tutuklandı

16 Mayıs 2026
Yaşam

Organize suç örgütüne yönelik soruşturmada tutuklu sayısı 18 oldu

16 Mayıs 2026
Yaşam

3 katlı binada yangın; çatıda mahsur kalan 2 kadın kurtarıldı

16 Mayıs 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Bangkok’ta yük treni, otobüse çarptı: 8 ölü

Bangkok’ta yük treni, otobüse çarptı: 8 ölü

- Haberton
16 Mayıs 2026

Tayland’ın başkenti Bangkok’ta bir yük treninin, otobüsüe çarpması sonucu 8 kişi hayatını kaybetti. Tayland’ın başkenti Bangkok’ta öğle saatlerinde bir yük...

Yoga spor kadar etkili mi? Uzmanlara göre etkisi sanıldığından daha büyük olabilir

Misafir sofraları için uyumlu menü önerileri

Borsada nasıl para kazanılır? Uzmanlar en kritik hatayı açıkladı

Çocuklarda kekemelik neden olur? Uzmanlara göre erken fark etmek büyük önem taşıyor

Güncel Haber

Otomobilin çarptığı kadın, ağır yaralandı; sürücü alkollü çıktı

Otomobilin çarptığı kadın, ağır yaralandı; sürücü alkollü çıktı

16 Mayıs 2026
Yeşilırmak Nehri taştı, bazı evleri su bastı

Yeşilırmak Nehri taştı, bazı evleri su bastı

16 Mayıs 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton