26 Nisan 2026, Pazar
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - İş Dünyası - Folkart’ın villa imarlı arsalarının satışı başlıyor

Folkart’ın villa imarlı arsalarının satışı başlıyor

Haberton - Haberton
29 Eylül 2025
- İş Dünyası
Okuma Süresi:3 dakikalık okuma
A A
0
Folkart'ın villa imarlı arsalarının satışı başlıyor
Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Gayrimenkul sektöründe uygulanmaya başlayan ‘arsa + konut’ modellerini daha güvenli ve şeffaf bir sistemle yeniden gündeme taşıdığı belirtilen Folkart’ın villa imarlı arsaların satışına İzmir’in Dikili ilçesi Çandarlı bölgesinde başladığı duyuruldu.

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “İnsanlar için hayallerindeki evi kurabilecekleri, geleceğe güvenle bakabilecekleri bir sistem inşa ediyoruz. Folkart Arsa, yalnızca bir yatırım değil; güven, vizyon ve gelecek demek. Çok yakında detayları paylaşacağız” dedi.

Folkart, gayrimenkul sektöründe yeni bir dönemin kapısını aralıyor. Şirket, ‘arsa + konut + mimari kontrol + süreç yönetimi’ modelini hayata geçirmeye başlayarak ilk adımı İzmir’in Dikili ilçesinin Çandarlı bölgesinde atıyor. Arsaların üzerinde yapılacak konutların çizim ve planları, mimari bütünlüğün korunması için Folkart tarafından hazırlanacak. Sürecin tamamı Folkart’ın denetimi altında yürütülecek. Ayrıca dileyen arsa sahipleri, ortak mimari dile bağlı kalmak şartıyla kendi hayallerindeki konutu da inşa edebilecek. Yenilikçi mimarisi ve nitelikli projeleriyle tanınan, lüks konut, rezidans ve karma yaşam alanları geliştiren Folkart, ‘Folkart Arsa’ markasıyla başlattığı yeni modelde villa imarlı arsaları müstakil tapularıyla birlikte satışa sunuyor. Denize yakın konumdaki, mavi bayraklı plajlara komşu ve Kaz Dağları’ndan gelen temiz hava koridoru üzerinde yer alan parseller, hem yatırımcıya hem de yeni bir yaşam kurmak isteyenlere hitap ediyor.

TAPU HEMEN, RUHSAT HAZIR

Satışa çıkarılan arsaların tapuları, işlem sırasında alıcıya hemen teslim edilecek. Parseller, inşaat ruhsatı almaya hazır şekilde planlandı. Yatırımcılar, müstakil tapularını güvence altına alarak süreci beklemeden doğrudan mülkiyet sahibi olabilecek. Arsa sahipleri, altyapısı tamamlanmış parseller üzerinde Folkart’ın hazırladığı konut çizimlerini ve planlarını kullanarak inşa sürecine başlayabilecek. Çelik villa ya da betonarme villa seçenekleri sunulacak. Süreç Folkart denetiminde ilerleyecek, tüketiciler güvenilir ve anlaşmalı firmalara yönlendirilecek. Mimari bütünlüğün korunması için ortak bir tasarım dili uygulanacak. Ayrıca 2+1, 3+1 ve 4+1 tiplerinde örnek villalar hazırlanarak tüketicilerin tercihlerini daha net yapabilmesi sağlanacak.

YATIRIM VE YAŞAM FIRSATI

‘Folkart Arsa’ girişimi, yalnızca arsayı güvenli bir yatırım aracı olarak değerlendirmek isteyenlere de imkân tanıyacak. Yatırımcılar müstakil tapularıyla arsalarını geleceğe dönük bir birikim olarak görebilecek; isteyenler ise deniz manzaralı, doğayla iç içe yeni bir yaşam kurabilecek.

‘GÜVEN VEREN, ŞEFFAF ANLAYIŞIMIZLA ARSA SEKTÖRÜNE GİRİYORUZ’

Folkart’ın yeni girişimini uzun vadeli vizyonun bir parçası olarak değerlendiren Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Folkart olarak 20 yıldır binlerce aileyi estetik, akıllı, yeşil çevrenin öne çıktığı yaşam merkezlerinde konut sahibi yaptık. İnsanların hak ettiği alanlarda kalite çizgisine sahip spa, spor alanları, yüzme havuzları ve benzeri imkanları bütünleştirdik. Bulunduğumuz tüm lokasyonların çehresini değiştirdik, değer kattık. Şimdi yeni bir görevimiz var. Artık tüm tüketicilerin önce arsa, sonra konut sahibi olabilecekleri yeni bir proje geliştirdik. Güven veren, şeffaf anlayışımızla arsa sektörüne giriyoruz” diye konuştu.

PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Putin, Trump ve Zelenskiy ile görüşmeyi reddetti

Sonraki Haber

Kangal Termik Santrali’nde yangın çıktı

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Sınırlı miktarda üretilen beyaz çayın kilosu 40 bin TL
İş Dünyası

Sınırlı miktarda üretilen beyaz çayın kilosu 40 bin TL

26 Nisan 2026
Klavyeyi bıraktı, merdaneyi ele aldı; yazılımcının 'pizzacıya' dönüşümü
İş Dünyası

Klavyeyi bıraktı, merdaneyi ele aldı; yazılımcının ‘pizzacıya’ dönüşümü

26 Nisan 2026
İş Dünyası

Türkiye genelinde dron eğitim merkezleri kuracağız

25 Nisan 2026
İş Dünyası

Yeni teşvikler Türkiye için yeni bir atılım süreci başlatabilir

25 Nisan 2026
'OYAKKENT Silüet, ulaşım ve yaşamın merkezinde konumlanıyor'
İş Dünyası

OYAKKENT Silüet, ulaşım ve yaşamın merkezinde konumlanıyor

24 Nisan 2026
'Yüzyılın Konut Projesi'nde İstanbul'un kurası yarın çekiliyor
İş Dünyası

‘Yüzyılın Konut Projesi’nde İstanbul’un kurası yarın çekiliyor

24 Nisan 2026
Sonraki Haber
Kangal Termik Santrali'nde yangın çıktı

Kangal Termik Santrali'nde yangın çıktı

En Güncel Haberler

Çekmeköy’de tekmeli yol verme kavgası kamerada
Yerel Haberler

Çekmeköy’de tekmeli yol verme kavgası kamerada

26 Nisan 2026
İZKİTAP’ta edebiyat şöleni yaşanıyor
Kültür ve Sanat

İZKİTAP’ta edebiyat şöleni yaşanıyor

26 Nisan 2026
Tokat'ta 950 yıllık Selçuklu motifleri, çini ve seramikte yaşatılıyor
Kültür ve Sanat

Tokat’ta 950 yıllık Selçuklu motifleri, çini ve seramikte yaşatılıyor

26 Nisan 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Doktordan hemşire annesine sürpriz

26 Nisan 2026
Yaşam

Camide namaz kılarken telefonunu şarj etti, not yazıp 100 TL bıraktı

26 Nisan 2026
Yaşam

İpe dolanan ebabili kurtarmak için cadde trafiğe kapatıldı

26 Nisan 2026
Yaşam

Dersteki teori bahçede pratiğe dönüştü; nesli tükenen kuşa öğrenci şefkati

26 Nisan 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Polisten kaçan motosiklet sürücüsü kaza yaptı; 2 yaralı

Polisten kaçan motosiklet sürücüsü kaza yaptı; 2 yaralı

- Haberton
26 Nisan 2026

Çorum'da polisin dur ihtarına uymayan motosiklet sürücüsü, kaçarken kaza yaptı. Kazada sürücü ile yanındaki kişi yaralandı. Sürücüye 422 bin 500...

Kadına şiddet vakalarında artış iddiası: Gerçek tablo ne?

Gençlerde anksiyete ve depresyon artıyor mu? Uzmanlar uyardı

Deepfake tehlikesi büyüyor: Gerçek ile sahte nasıl ayırt edilir?

Orta Doğu’da tansiyon yükseliyor: Türkiye nasıl etkilenecek?

Güncel Haber

Çekmeköy’de tekmeli yol verme kavgası kamerada

Çekmeköy’de tekmeli yol verme kavgası kamerada

26 Nisan 2026
İZKİTAP’ta edebiyat şöleni yaşanıyor

İZKİTAP’ta edebiyat şöleni yaşanıyor

26 Nisan 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton