17 Temmuz 2026, Cuma
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Spor Haberleri - Fenerbahçe’nin daha gergin olması ve bizim de bunu kullanmamız gerekiyordu

Fenerbahçe’nin daha gergin olması ve bizim de bunu kullanmamız gerekiyordu

Haberton - Haberton
16 Aralık 2024
- Spor Haberleri
Okuma Süresi:3 dakikalık okuma
A A
0
Fenerbahçe'nin daha gergin olması ve bizim de bunu kullanmamız gerekiyordu
Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Başakşehir FK Teknik Direktörü Çağdaş Atan, “Fenerbahçe’nin daha gergin olması ve bizim de bunu kullanmamız gerekiyordu” dedi.

Atan, “İlk yarısını iyi oynamadığımız ama ikinci yarısını daha iyi oynadığımız bir maç oldu. Perşembe günü final maçı oynayacağız. Kazanırsak yolumuza Avrupa’da devam edeceğiz. Enteresan ve zor bir maç olacak” dedi.

Başakşehir FK, Süper Lig’in 16’ncı haftasında deplasmanda konuk olduğu Fenerbahçe’ye 3-1 yenildi. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında Başakşehir FK Teknik Direktörü Çağdaş Atan açıklamalarda bulundu. Maça iyi başladıklarını ama daha sonra yorgunlukların ortaya çıktığını belirten Çağdaş Atan, “Bugünkü bizim için büyük zorluğun fiziksel olarak yorgunluk seviyemizin nerede olduğuydu. Maça harika bir giriş yaptık. Baskı yaparak başladık. Sonrasında yorgunluk seviyemizin beklediğimizin üstünde olduğunu gördüm. Rakibi ortaya zorlamaya çalıştık. Net pozisyon vermeden uzaktan bir şutla gol yedik. İkinci yarıda toplu ve topsuz oyunda sakin kalmak istedik. Ba’nın lüzumsuz kırmızı kartı. Deniz ve Opoku’nun gördüğü sarı kartlar. 3’ü de cezalı duruma düştü. Fenerbahçe’nin daha gergin olması ve bizim de bunu kullanmamız gerekiyordu. İyi yönlendirmelerle iyi futbol oynamaya başladık. Güzel de bir gol attık. 5 stoper özellikli oyuncuyla savunma yapmaya başladık. En Nesyri golü attı. 55 dakikasını 10 kişi oynadığımız, ilk yarısını iyi oynamadığımız ama ikinci yarısını daha iyi oynadığımız bir maç oldu. İyi alan kapattığımız maçı kaybettik. Perşembe günü final maçı oynayacağız. Kazanırsak yolumuza Avrupa’da devam edeceğiz. Enteresan ve zor bir maç olacak. 72 saatten kısa sürede 3’üncü maçı oynuyoruz. Fenerbahçe’nin bugün 3 oyuncusu sakatlandı. Bu periyodu geçmek kolay değil. Fenerbahçe bizden 1 gün daha fazla dinlendi” şeklinde konuştu.

Teknik direktör olarak Fenerbahçe’ye karşı istatistiğinin hatırlatılmasının üzerine Çağdaş Atan, “Bizim iyi veya kötü teknik direktör olduğumuzu sadece büyük maçlar belirlemez. Benim teknik direktörlükte 5’inci yılım. Benim çalıştırdığım takımların bütçelerine ve benim istatistiklerime bakarsınız. Fenerbahçe’ye karşı 3 maçım zaten transferi kapalı olan Kayserispor ile. Birisi gol atmamış takımla burada. Geçen sene 90+5’te golü yedik. Veremeyeceğimiz cevap yok” ifadelerini kullandı.

Skor 1-1’e gelince Fenerbahçe’nin yaptığı hamlelerden bahseden Çağdaş Atan, “Oyunu 1-1’e getirdiğimiz dönemde rakibimiz tek santrfor oynuyordu. Sonra rakibimiz Mert Müldür ve En Nesyri hamlesi yaptı. Dzeko ve En Nesyri iki tane harika kafacı. Bir tane vurdurduğumuz top gol oldu. 3’üncü gol korner. Bizim yemeye alışık olduğumuz gollerden değil aslında” dedi.

Sakatlıkları bulunan futbolcular hakkında bilgi veren Atan, “Muhammed antrenmandan sonra 2-3 tane kendisini iyi hissettiği top istedi. Kaburgasının altında kas sıkıntısı var. Salı – çarşamba aramıza katılır diye umuyoruz. Onur’un kalçasında bir problem var. Perşembe günü oynayıp oynamayacağını Salı veya Çarşamba göreceğiz” diye konuştu.

‘BURADA TRANSFER VE GELİŞİM BİTMEZ’

Çağdaş Atan, transfer ile ilgili gelen soruya ise, “Burası Türkiye’nin 6 şampiyon takımından bir tanesi. Burada transfer ve gelişim bitmez. Takviye yapmayı düşünüyoruz. Takımımı 3-4 tane oyuncuyla güçlendirip vites artırmak istiyoruz. Ben ikinci yarı daha güçlü bir Başakşehir izleyeceğimizi düşünüyorum” cevabını verdi.

Etiketler: Fenerbahçe
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Edin Dzeko ve tüm takım arkadaşlarımdan özür dilerim

Sonraki Haber

Oyuncular onlardan beklediğim şeyi sergilediler

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Altay'da buruk kongre
Spor Haberleri

Altay’da buruk kongre

17 Temmuz 2026
Trafik kazasında felç kalan Tülay'ın başarı öyküsü
Spor Haberleri

Trafik kazasında felç kalan Tülay’ın başarı öyküsü

17 Temmuz 2026
Bodrum FK'da Erkan Değişmez genel kaptan olarak yuvaya döndü
Spor Haberleri

Bodrum FK’da Erkan Değişmez genel kaptan olarak yuvaya döndü

17 Temmuz 2026
Kemer Country Club bünyesinde 'Kemer Padel' hayata geçirildi
Spor Haberleri

Kemer Country Club bünyesinde ‘Kemer Padel’ hayata geçirildi

17 Temmuz 2026
Ayvalıkgücü Ali Berke ile imzaladı
Spor Haberleri

Ayvalıkgücü Ali Berke ile imzaladı

17 Temmuz 2026
Aliağa Petkimspor'da Litvanyalı Martynas Sajus ayrıldı
Spor Haberleri

Aliağa Petkimspor’da Litvanyalı Martynas Sajus ayrıldı

17 Temmuz 2026
Sonraki Haber
Oyuncular onlardan beklediğim şeyi sergilediler

Oyuncular onlardan beklediğim şeyi sergilediler

En Güncel Haberler

Olcay Baykal son yolculuğuna uğurlandı
Öne Çıkan

Olcay Baykal son yolculuğuna uğurlandı

17 Temmuz 2026
Nasuh Mahruki '15 Temmuz' paylaşımı nedeniyle tutuklandı
Öne Çıkan

Nasuh Mahruki ’15 Temmuz’ paylaşımı nedeniyle tutuklandı

17 Temmuz 2026
Kastamonu'da 6 hektar orman yandı
Gündem

Kastamonu’da 6 hektar orman yandı

17 Temmuz 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Avcılar’da ‘Boyaya geleceğim’ yalanıyla saçını yaptırdı para vermeden gitti; ‘Bir daha dükkanıma gelmesin’

17 Temmuz 2026
Yaşam

Kasaplığa başlayınca veganlığı bıraktı

17 Temmuz 2026
Yaşam

İş Bankası’ndan lise öğrencileri için girişimcilik programı: WorkupOnBoard

17 Temmuz 2026
Yaşam

Norduz koyunları GPS ve uyduyla izleniyor; hedef iklim değişikliğine uyumlu sürü yönetimi

17 Temmuz 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Alkollü sürücünün neden olduğu kazada kızını kaybeden anne: Adalet istiyorum

Alkollü sürücünün neden olduğu kazada kızını kaybeden anne adalet istiyor

- Haberton
17 Temmuz 2026

Adana’da otomobilin arkadan çarptığı elektrikli bisikletin sürücüsü Serhan Kayatürk (58) hayatını kaybetti, annesi Hülya Büyükyolaçan (75) ise yaralandı. Kazanın ardından...

Otomatik şanzıman arızası nasıl anlaşılır? Uzmanlar dikkat edilmesi gereken belirtileri açıkladı

Sürekli susamak neyin belirtisi? Uzmanlar dikkat çeken 7 nedeni açıkladı

Bankalar kredi başvurusunu neden reddeder? İşte En sık karşılaşılan 8 sebep

Enflasyon neden düşmüyor? Uzmanlar fiyat artışlarının önüne geçilememesinin 5 nedenini açıkladı

Güncel Haber

Olcay Baykal son yolculuğuna uğurlandı

Olcay Baykal son yolculuğuna uğurlandı

17 Temmuz 2026
Nasuh Mahruki '15 Temmuz' paylaşımı nedeniyle tutuklandı

Nasuh Mahruki ’15 Temmuz’ paylaşımı nedeniyle tutuklandı

17 Temmuz 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton