7 Ekim 2026, Çarşamba
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Gündem - Eski Trabzonsporlu futbolcunun oğlunu öldürmüştü: Hakkında müebbet talebi var

Eski Trabzonsporlu futbolcunun oğlunu öldürmüştü: Hakkında müebbet talebi var

Haberton - Haberton
16 Eylül 2026
- Gündem
Okuma Süresi:4 dakikalık okuma
A A
0
Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Antalya’da eski Trabzonsporlu futbolcu Mehmet Cemil Altın’ın restoran işletmecisi oğlu Haluk Altın’ı (44) tabancayla vurup öldüren Ceyhun Bulut’un (39), ömür boyu hapsi istendi.

Olay, 14 Eylül 2025 saat 02.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi’nde meydana geldi. Ceyhun Bulut, kız arkadaşı ve arkadaşlarıyla daha önceden tanıdığı Haluk Altın’ın işlettiği restorana gitti. Burada taraflar arasında tartışma yaşandı. Bulut ve beraberindekiler restorandan ayrıldı. Bir süre sonra kız arkadaşıyla restorana dönen Bulut ile Altın arasında yeniden tartışma çıktı. Yaşanan olayda Haluk Altın tabancayla vuruldu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Karın bölgesinden ağır yaralanan Altın, ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Ceyhun Bulut gözaltına alındı ve çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Haluk Altın’ın, 1969-1977 yılları arasında Trabzonspor forması giyen eski futbolcu Mehmet Cemil Altın’ın oğlu olduğu belirtildi.

İddianame kabul edildi

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı. Başsavcılık, tutuklu Ceyhun Bulut hakkında ‘Kasten öldürme’ ve ruhsatsız silah bulundurma suçlarından iddianame hazırladı. İddianame, Antalya 4. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. İddianamede yer verilen otopsi raporunda Haluk Altın’ın vücudunda 3 ateşli silah mermi çekirdeği giriş ve 1 çıkış yarası bulunduğu, yaralanmaların tamamının öldürücü nitelikte olduğu belirtildi.

Altın’ın ölümünün ateşli silah yaralanmasına bağlı iç organ ve büyük damar yaralanması sonucu gelişen iç kanamadan kaynaklandığı bildirildi. Savcılık, dosyadaki delilleri birlikte değerlendirerek Ceyhun Bulut’un tartıştığı Haluk Altın’ı tabancayla karın bölgesinden 3 kez vurarak öldürdüğü değerlendirmesinde bulundu. Bulut’un ömür boyu hapsi istendi.

“15 dakikaya geliyorum, konuşalım”

İddianamede, olay gecesi Ceyhun Bulut ile birlikte olan kız arkadaşı Eda Ö. ifadesinde, arkadaşlarını bıraktıktan sonra Bulut’un, Haluk Altın’ı telefonla arayıp, ‘Abi 15 dakikaya geliyorum, konuşalım’ dediğini, telefonun hoparlörde olduğunu ve Altın’ın da ‘Yalnız gel’ karşılığını verdiğini söyledi. Bulut ile yeniden restorana gittiklerini belirten Eda Ö., Bulut’un kendisine, ‘Sen arabada bekle, konuşup geleceğim’ diyerek araçtan indiğini, bir süre sonra bağrışmalar duyduğunu, Haluk Altın’ın, ‘Benim mekanıma böyle gelemezsin’ dediğini söyledi. Çıkan tartışmanın ardından Bulut’un elinden silahın alınmaya çalışılması sırasında arbede çıktığını anlatan Eda Ö., ardından patlama sesi duyduğunu, kaç el ateş edildiğini hatırlamadığını ve Haluk Altın’ın ‘Vuruldum’ diye bağırdığını ifade etti.

“Haluk’u vurma niyetim yoktu”

Ceyhun Bulut ise savunmasında, restorana ikinci kez Haluk Altın’ın kendisini geri çağırması üzerine gittiğini ileri sürdü. Bulut, restorana geldiğinde Altın’ın kendisine hakaret ettiğini, ardından Haluk Altın ile iş yerinde bulunan 2 kişinin kendisini tekme ve yumruklarla darp ettiğini iddia etti. Kaçarak otomobile yöneldiğini belirten Bulut, araca ulaştığında yaklaşık 4-5 yıl önce satın aldığı ruhsatsız tabancayı aldığını söyledi. Kendisini korumak amacıyla silaha yöneldiğini savunan Bulut, havaya ateş etmek istediği sırada Altın ve beraberindekilerin tabancayı elinden almaya çalıştığını, yaşanan boğuşmada silahın ateş aldığını öne sürdü. Bulut, savunmasında, “Benim Haluk’u vurma niyetim yoktu. Kendimi savunma amaçlı silaha yeltenmiştim.” dedi. Savcılık ise Bulut’un önce hakarete uğradığı, ardından darp edildiği yönündeki savunmasına itibar etmedi.

Haluk Altın’ın ailesinin avukatı Yağmur Burçin Sayın Kurt, “Bu dosya benim için mesleğin de ötesinde. Maktul benim hem müvekkilim hem de yakın dostumdu. Kan dondurucu bu olay, sanığın elini kolunu sallayarak kendi arkadaşı olan maktulü öldürmek için işletmesine giderek gerçekleşmiştir. Maktul sadece mekanın saatten dolayı kapandığını söylemiş, sanık arabadan ruhsatsız silahı çıkartarak alkolün verdiği cesaretle maktulü üç el ateş ederek öldürmüştür. Amacı da öldürmektir. Tam 1 sene sonra iddianamenin düzenlenerek kasten öldürmeden açılması yerindedir. Ancak yanında silah taşıması mekana gitmesinde plan ve kurgu da vardır. Sanığın en ağır cezayı alması için verebileceğim tüm mücadeleyi maktulün eşi ve çocuğu adına yapacağım.” dedi.

Etiketler: AntalyaPatlamaPolisTrabzonsporYağmur
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Göztepeli milli sporcular Onursal Başkan Mehmet Sepil’le buluştu

Sonraki Haber

‘Küresel Yapay Zekâ Etiği Forumu’ Riyad’da başladı: Denetim mekanizmaları yetersiz kalıyor olabilir

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

'Kent uzlaşısı' davası: 8 kişi hakkında beraat kararı
Gündem

‘Kent uzlaşısı’ davası: 8 kişi hakkında beraat kararı

7 Ekim 2026
Cevdet Yılmaz, ''Bizler hak yiyenleri savunma yoluna asla gitmeyeceğiz''
Gündem

Cevdet Yılmaz’dan fon soruşturması açıklaması; “Hak yiyenleri savunmayacağız”

7 Ekim 2026
Berna Laçin'e soruşturma başlatıldı
Gündem

Berna Laçin’e soruşturma başlatıldı

7 Ekim 2026
KKTC'de gemi kazasında cansız bedenine ulaşılan üniversiteli Özgür toprağa verildi
Gündem

KKTC’de gemi kazasında cansız bedenine ulaşılan üniversiteli Özgür toprağa verildi

7 Ekim 2026
Girne açıklarında 1 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı
Gündem

Girne açıklarındaki gemi kazasında arama çalışmaları sürüyor: 1 naaşa daha ulaşıldı

7 Ekim 2026
2026 Davet Tatbikatı başladı
Gündem

2026 Davet Tatbikatı başladı: Dost ve müttefik ülkeler de katıldı

7 Ekim 2026
Sonraki Haber
‘Küresel Yapay Zeka Etiği Forumu’ Riyad'da başladı

‘Küresel Yapay Zekâ Etiği Forumu’ Riyad'da başladı: Denetim mekanizmaları yetersiz kalıyor olabilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

En Güncel Haberler

AK Parti'li Çelik: Hiçbir karanlık nokta kalmayacaktır
Politika

AK Parti’li Çelik: Hiçbir karanlık nokta kalmayacaktır

7 Ekim 2026
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'ndeki Ebola salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı 4 bin 178’e yükseldi
Dış Haberler

Kongo Demokratik Cumhuriyeti’ndeki Ebola salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı 4 bin 178’e yükseldi

7 Ekim 2026
Pezeşkiyan ile Putin telefonda görüştü
Dış Haberler

Pezeşkiyan ile Putin telefonda görüştü

7 Ekim 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Malatya’da otizmli bireyler için özel eğitim sınıfı açıldı

7 Ekim 2026
Yaşam

Gazze için Antalya’da sessiz yürüyüş; binlerce öğrenci tek yürek oldu

7 Ekim 2026
Yaşam

Kahramanmaraş’tan başlayan kutsal yolculuk: Yürüyerek ve otostop çekerek umreye gidiyor

7 Ekim 2026
Yaşam

Türk devletleriyle ortak uzay modülü hedefi

7 Ekim 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Türk sinemasının "Altın Çocuğu" Göksel Arsoy son yolculuğuna uğurlandı

Türk sinemasının “Altın Çocuğu” Göksel Arsoy son yolculuğuna uğurlandı

- Haberton
7 Ekim 2026

Hayatını kaybeden usta oyuncu Göksel Arsoy, Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı’nda son...

7 Ekim 2023’ten bugüne Gazze: Üç yılda on binlerce ölüm, büyük yıkım

Yapay zekâ etiği ve AI regülasyonu: Türkiye’de yapay zekâ için hukuki sorumluluk dönemi başlıyor mu?

Ahilikten e-ticarete: 800 yıllık esnaf kültürü dönüşüyor

Gençlerde kanser vakaları artıyor mu? Dünya Kanser Araştırma Fonu yeni verileri açıkladı

Güncel Haber

AK Parti'li Çelik: Hiçbir karanlık nokta kalmayacaktır

AK Parti’li Çelik: Hiçbir karanlık nokta kalmayacaktır

7 Ekim 2026
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'ndeki Ebola salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı 4 bin 178’e yükseldi

Kongo Demokratik Cumhuriyeti’ndeki Ebola salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı 4 bin 178’e yükseldi

7 Ekim 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton