16 Eylül 2026, Çarşamba
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Gündem - Eski Trabzonsporlu futbolcunun oğlunu öldürmüştü: Hakkında müebbet talebi var

Eski Trabzonsporlu futbolcunun oğlunu öldürmüştü: Hakkında müebbet talebi var

Haberton - Haberton
16 Eylül 2026
- Gündem
Okuma Süresi:4 dakikalık okuma
A A
0
Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Antalya’da eski Trabzonsporlu futbolcu Mehmet Cemil Altın’ın restoran işletmecisi oğlu Haluk Altın’ı (44) tabancayla vurup öldüren Ceyhun Bulut’un (39), ömür boyu hapsi istendi.

Olay, 14 Eylül 2025 saat 02.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi’nde meydana geldi. Ceyhun Bulut, kız arkadaşı ve arkadaşlarıyla daha önceden tanıdığı Haluk Altın’ın işlettiği restorana gitti. Burada taraflar arasında tartışma yaşandı. Bulut ve beraberindekiler restorandan ayrıldı. Bir süre sonra kız arkadaşıyla restorana dönen Bulut ile Altın arasında yeniden tartışma çıktı. Yaşanan olayda Haluk Altın tabancayla vuruldu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Karın bölgesinden ağır yaralanan Altın, ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Ceyhun Bulut gözaltına alındı ve çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Haluk Altın’ın, 1969-1977 yılları arasında Trabzonspor forması giyen eski futbolcu Mehmet Cemil Altın’ın oğlu olduğu belirtildi.

İddianame kabul edildi

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı. Başsavcılık, tutuklu Ceyhun Bulut hakkında ‘Kasten öldürme’ ve ruhsatsız silah bulundurma suçlarından iddianame hazırladı. İddianame, Antalya 4. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. İddianamede yer verilen otopsi raporunda Haluk Altın’ın vücudunda 3 ateşli silah mermi çekirdeği giriş ve 1 çıkış yarası bulunduğu, yaralanmaların tamamının öldürücü nitelikte olduğu belirtildi.

Altın’ın ölümünün ateşli silah yaralanmasına bağlı iç organ ve büyük damar yaralanması sonucu gelişen iç kanamadan kaynaklandığı bildirildi. Savcılık, dosyadaki delilleri birlikte değerlendirerek Ceyhun Bulut’un tartıştığı Haluk Altın’ı tabancayla karın bölgesinden 3 kez vurarak öldürdüğü değerlendirmesinde bulundu. Bulut’un ömür boyu hapsi istendi.

“15 dakikaya geliyorum, konuşalım”

İddianamede, olay gecesi Ceyhun Bulut ile birlikte olan kız arkadaşı Eda Ö. ifadesinde, arkadaşlarını bıraktıktan sonra Bulut’un, Haluk Altın’ı telefonla arayıp, ‘Abi 15 dakikaya geliyorum, konuşalım’ dediğini, telefonun hoparlörde olduğunu ve Altın’ın da ‘Yalnız gel’ karşılığını verdiğini söyledi. Bulut ile yeniden restorana gittiklerini belirten Eda Ö., Bulut’un kendisine, ‘Sen arabada bekle, konuşup geleceğim’ diyerek araçtan indiğini, bir süre sonra bağrışmalar duyduğunu, Haluk Altın’ın, ‘Benim mekanıma böyle gelemezsin’ dediğini söyledi. Çıkan tartışmanın ardından Bulut’un elinden silahın alınmaya çalışılması sırasında arbede çıktığını anlatan Eda Ö., ardından patlama sesi duyduğunu, kaç el ateş edildiğini hatırlamadığını ve Haluk Altın’ın ‘Vuruldum’ diye bağırdığını ifade etti.

“Haluk’u vurma niyetim yoktu”

Ceyhun Bulut ise savunmasında, restorana ikinci kez Haluk Altın’ın kendisini geri çağırması üzerine gittiğini ileri sürdü. Bulut, restorana geldiğinde Altın’ın kendisine hakaret ettiğini, ardından Haluk Altın ile iş yerinde bulunan 2 kişinin kendisini tekme ve yumruklarla darp ettiğini iddia etti. Kaçarak otomobile yöneldiğini belirten Bulut, araca ulaştığında yaklaşık 4-5 yıl önce satın aldığı ruhsatsız tabancayı aldığını söyledi. Kendisini korumak amacıyla silaha yöneldiğini savunan Bulut, havaya ateş etmek istediği sırada Altın ve beraberindekilerin tabancayı elinden almaya çalıştığını, yaşanan boğuşmada silahın ateş aldığını öne sürdü. Bulut, savunmasında, “Benim Haluk’u vurma niyetim yoktu. Kendimi savunma amaçlı silaha yeltenmiştim.” dedi. Savcılık ise Bulut’un önce hakarete uğradığı, ardından darp edildiği yönündeki savunmasına itibar etmedi.

Haluk Altın’ın ailesinin avukatı Yağmur Burçin Sayın Kurt, “Bu dosya benim için mesleğin de ötesinde. Maktul benim hem müvekkilim hem de yakın dostumdu. Kan dondurucu bu olay, sanığın elini kolunu sallayarak kendi arkadaşı olan maktulü öldürmek için işletmesine giderek gerçekleşmiştir. Maktul sadece mekanın saatten dolayı kapandığını söylemiş, sanık arabadan ruhsatsız silahı çıkartarak alkolün verdiği cesaretle maktulü üç el ateş ederek öldürmüştür. Amacı da öldürmektir. Tam 1 sene sonra iddianamenin düzenlenerek kasten öldürmeden açılması yerindedir. Ancak yanında silah taşıması mekana gitmesinde plan ve kurgu da vardır. Sanığın en ağır cezayı alması için verebileceğim tüm mücadeleyi maktulün eşi ve çocuğu adına yapacağım.” dedi.

Etiketler: AntalyaPatlamaPolisTrabzonsporYağmur
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Göztepeli milli sporcular Onursal Başkan Mehmet Sepil’le buluştu

Sonraki Haber

‘Küresel Yapay Zekâ Etiği Forumu’ Riyad’da başladı: Denetim mekanizmaları yetersiz kalıyor olabilir

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Tünel inşaatı nedeniyle tahliye ve yıkımlar, esnafın işlerini durma noktasına getirdi: "Evim sağlam ama çevrem viran"
Gündem

Tünel inşaatı nedeniyle tahliye ve yıkımlar, esnafın işlerini durma noktasına getirdi: “Evim sağlam ama çevrem viran”

16 Eylül 2026
İlk duruşmada sanıkları ölümle tehdit ettiler: Sonra şikayetlerinden vazgeçtiler
Gündem

İlk duruşmada sanıkları ölümle tehdit ettiler: Sonra şikayetlerinden vazgeçtiler

16 Eylül 2026
FETÖ/PDY terör örgütüne bir operasyon daha: 4 şüpheliden 3'ü gözaltına alındı
Gündem

FETÖ/PDY terör örgütüne bir operasyon daha: 4 şüpheliden 3’ü gözaltına alındı

16 Eylül 2026
‘Ailem Güvende’ operasyonları hız kesmiyor: Mersin'de 28 şüpheli tutuklandı
Gündem

‘Ailem Güvende’ operasyonları hız kesmiyor: Mersin’de 28 şüpheli tutuklandı

16 Eylül 2026
2'nci iller arası isteğe bağlı yer değiştirme duyurusu yayımlandı: Atamalar 25 Eylül'de yapılacak
Gündem

2’nci iller arası isteğe bağlı yer değiştirme duyurusu yayımlandı: Atamalar 25 Eylül’de yapılacak

15 Eylül 2026
Suç ve suçlularla mücadele tam gaz: Günde ortalama aranan 599 kişi yakalanıyor
Gündem

Suç ve suçlularla mücadele tam gaz: Günde ortalama aranan 599 kişi yakalanıyor

15 Eylül 2026
Sonraki Haber
‘Küresel Yapay Zeka Etiği Forumu’ Riyad'da başladı

‘Küresel Yapay Zekâ Etiği Forumu’ Riyad'da başladı: Denetim mekanizmaları yetersiz kalıyor olabilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

En Güncel Haberler

Silivri’de batan gemideki 9 mürettebatı arama çalışmaları 15'inci günde devam ediyor
Öne Çıkan

Silivri’de batan gemideki 9 mürettebatı arama çalışmaları 15’inci günde devam ediyor

16 Eylül 2026
Erciş'te bağ bozumu başladı
Yerel Haberler

Erciş’te bağ bozumu başladı

16 Eylül 2026
Beşiktaş, Marsilya maçının hazırlıklarını tamamladı
Spor Haberleri

Beşiktaş, Marsilya maçının hazırlıklarını tamamladı

16 Eylül 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Tekirdağ’da İlköğretim Haftası törenle kutlandı

16 Eylül 2026
Yaşam

Batman’da kaçakçılık operasyonu: 524 kilo tütün ve 800 bin makaron ele geçirildi

16 Eylül 2026
Yaşam

Yola düşen 500 bin liralık altın kesesini aldı: Güvenlik kamerasından yakalandı

16 Eylül 2026
Yaşam

Kayseri’de bulunan 7,7 milyon yıllık gergedan fosili, 3D teknolojisiyle ayaklandırılıyor

16 Eylül 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Yola düşen 500 bin liralık altın kesesini aldı: Güvenlik kamerasından yakalandı

Yola düşen 500 bin liralık altın kesesini aldı: Güvenlik kamerasından yakalandı

- Haberton
16 Eylül 2026

Hatay'da Özcan Gür'ün otomobilinden inerken yola düşürdüğü altın dolu keseyi alan H.A. isimli kadın, polis tarafından gözaltına alındı. O anlar...

Türk alüminyum folyo sektörü: Ambalaj sanayinin temel taşı

Ankara’nın bilinmeyen 10 durağı: Başkentin keşfedilmeyi bekleyen köşeleri

İşyerinde görünmez baskı: Emeğiniz değersizleştiriliyor, yok sayılıyorsanız dikkat!

Telefon şarj olurken neden ısınır? Normal sıcaklık ile tehlikeli ısınma arasındaki fark

Güncel Haber

Silivri’de batan gemideki 9 mürettebatı arama çalışmaları 15'inci günde devam ediyor

Silivri’de batan gemideki 9 mürettebatı arama çalışmaları 15’inci günde devam ediyor

16 Eylül 2026
Tekirdağ'da İlköğretim Haftası törenle kutlandı

Tekirdağ’da İlköğretim Haftası törenle kutlandı

16 Eylül 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton