Edirne’nin Keşan ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, havadan ve karadan söndürme çalışması başlattı.
Keşan’a bağlı Kadıköy’ün Susamdere mevkisinde orman yangını çıktı. Biçilmiş buğday tarlasından başladığı belirtilen yangında alevler, rüzgarın da etkisiyle ormana sıçradı. İhbar üzerine bölgeye Keşan ve Tekirdağ’ın Malkara ilçesi Orman İşletme Müdürlüğü ile itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.
ARAZÖZ DEVRİLDİ 4 PERSONEL YARALANDI
Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Kadıköy’ün Susamdere mevkisinde çıkan yangın kısmen kontrol altına alındı. Yangın söndürme çalışmalarına katılan Keşan İşletme Müdürlüğü’ne ait bir arazöz, arazide toprağa saplanıp devrildi. Araçta bulunan 4 personel hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Saplandığı yerden çıkarılamayan arazöz alevlerin arasında kalıp yanarak kullanılamaz hale geldi. Ekiplerin yangını tamamen kontrol altına almak için havadan ve karadan çalışmaları sürüyor.













