6 Ağustos 2026, Perşembe
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Politika - Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 4 yıllık çalışmaları kitaplaştırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 4 yıllık çalışmaları kitaplaştırıldı

Haberton - Haberton
21 Kasım 2023
- Politika
Okuma Süresi:5 dakikalık okuma
A A
0
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 4 yıllık çalışmaları kitaplaştırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 4 yıllık çalışmaları kitaplaştırıldı

Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 yıllık çalışmaları, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan ‘Aşkınan Koşan Yorulmaz’ isimli 4 ciltlik kitapla anlatıldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2020 yılından bu yana çalışmalarını kitaplaştıran İletişim Başkanlığı, Erdoğan’ın bu yılın Ocak-Haziran dönemindeki yoğun mesaisini konu alan bir kitap hazırladı. Eserlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı toplantılar, açılışlar, törenler, buluşmalar fotoğraflarla anlatıldı. Ziyaretler, mesajlar, kabuller ve telefon görüşmelerinin yer aldığı eserlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yurt içi ve yurt dışı ziyaretlerine de yer verildi.

2023 yılının ilk 6 ayı için hazırlanan kitapta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 51 açılış ve tanıtım ile 4 ödül törenine iştirak ettiği, 85 yurt içi, 2 yurt dışı ziyaretinde bulunduğu, 107 yurt içi kabul ve 6 Büyükelçi güven mektubu kabulü gerçekleştirdiği belirtildi. Eserlerde ayrıca okuyucu her sayfanın altında yer alan karekod sayesinde çalışmalara ilişkin detaylı bilgilere ulaşılabiliyor.

Bu yılın ilk 6 ayı için hazırlanan kitabın ön sözünde şu ifadeler yer aldı:

“Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcı olan 2023, hem geçmişe dönük yapılan eserlerin yüz akı hem de geleceğe atılacak olan dev bir adımın başlangıç yılı olacaktır. Yıllardır hayal ve hedeflerini Türkiye Yüzyılı için inşa eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet’in 100’üncü yılına yakışan eserlerin gururuyla, yeni bir yüzyılın da vizyonunu başlattı.

Türkiye’nin son yıllarda maruz kaldığı terörü bitirmeye yönelik attığı adımlar ve karşılaştığı siyasi ve küresel krizlerle başarılı mücadelesinin haklı gururuyla, Türkiye Yüzyılı’nın sağlam bir temel üzerine inşa edileceğinin teminatı verilmiş oldu. Milletimizin verdiği destek ve güvenle daha güçlü bir Türkiye için yoluna devam eden Sayın Cumhurbaşkanımız, dünya arenasında Türkiye’nin stratejik önemine haiz hamleleriyle adeta yeni bir doğuşun da sinyallerini verdi.”

Türkiye’nin gerek yatırımları gerekse yeni yüzyıla yakışacak stratejik hamleleri sayesinde sadece kendi krizlerinin üstesinden gelebilen bir ülke değil, aynı zamanda küresel krizlere kendi imkanlarıyla karşı koyabilen bir ülke haline geldiği belirtilen ön sözde, ‘asrın felaketi’ olarak nitelendirilen ve vatandaşların yaşamını yitirdiği depremlerin 2023 yılının en acı veren olayı olduğuna işaret edildi. 

Felakette devletin tüm imkanlarını seferber ettiği, depremin yaralarının sarıldığı, şehirlerin yeniden inşa edildiği aktarılarak, “Dünyada eşi benzeri görülmemiş bu felaket hem birlik ve beraberliğimizin hem de ülke olarak istikrar ve gücümüzün tekrar ortaya çıkmasına sebep oldu” denildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 4 yıllık çalışmaları kitaplaştırıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 4 yıllık çalışmaları kitaplaştırıldı

Bu süreçte dünyanın da sorunu haline gelen dezenformasyonla mücadele konusunda da etkin adımlar atılmaya başlandığı kaydedilerek, şöyle denildi:

“Yanlış haber ve bilginin, olumsuz sonuçlarının askeri, siyasi ve toplumsal alanda nelere mal olabileceği konusu daha çok gözler önüne serildi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde geliştirilen yerli ve milli projeler ile teknoloji ve savunma sanayiinde çok kıymetli adımlar atıldı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs’ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci dönem Milletvekili Genel Seçimlerindeki oy oranını 28 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı seçiminde artırarak mutlak bir zafer elde etti.

Türkiye Yüzyılı vizyonuyla, milletimizden aldığı destekle ‘yola devam’ diyen Sayın Cumhurbaşkanımız, Türkiye üzerine oynanan tüm oyunları bertaraf ederek tarihi bir başarıya imza atmış oldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde başlayan Türkiye Yüzyılı’nda, belirlenen hedeflere güçlü adımlarla yürümeye devam edilecektir.”

‘TÜRKİYE GELECEĞE EMİN ADIMLARLA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEK’

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da yaptığı değerlendirmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 4 yıl boyunca yürüttüğü tüm çalışmaların büyük bir titizlikle 4 ciltlik bir eser haline getirildiğini söyledi. Altun, şunları kaydetti:

“Ömrünü milletine adayan, milletine sevdalı liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 yıllık tüm mesaisini kitaplaştırdık. Sayın Cumhurbaşkanımızın milletine hizmet sevdasıyla yaptığı tüm çalışmaları vatandaşlarımızın istifadesine sunduk. Yıllardır bu aziz milletin hayalini kurduğu tüm projeleri, çalışmaları hayata geçiren ve Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında Türkiye Yüzyılı’nı başlatan Sayın Cumhurbaşkanımız geleceğimiz için de dev bir adım attı. 

Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye Yüzyılı’nın özünü milletimizin iradesinden alan sağlam bir temel üzerine inşa edileceğini aziz milletimize göstermiştir. İnşallah milletimizin verdiği en güçlü destek ve güvenle de Türkiye geleceğe emin adımlarla yürümeye devam edecek. Bizler de ‘Aşkınan koşan yorulmaz’ şiarıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.” 

Etiketler: Recep Tayyip Erdoğan
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Konut talebini dengeli bir şekilde yönetmemiz gerekiyor

Sonraki Haber

Meclis Başkanı’nın çıkıp açıklama yapmamasını kınıyoruz

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Bakan Bayraktar'dan 'Terörsüz Türkiye' mesajı
Politika

Bakan Bayraktar’dan ‘Terörsüz Türkiye’ mesajı

6 Ağustos 2026
CHP Grup Başkanvekili Sevda Erdan Kılıç, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Fotoğraf:Ankara,(DHA)
Politika

CHP’li Kılıç: Çerçeve yasaya attığımız imza açık bir çek değil, tarihi bir sorumluluktur

6 Ağustos 2026
Politika

İletişim Başkanlığı: Terörsüz Türkiye ile kazanan 86 milyon olacak

6 Ağustos 2026
CHP'li Sarıbal: Çiftçi kaderiyle baş başa kalmış durumda
Politika

Orhan Sarıbal’dan iktidara tarım tepkisi: “Çiftçi kaderiyle baş başa bırakıldı”

6 Ağustos 2026
Bakan Fidan, Suriye Dışişleri Bakanı Şeybani ile görüştü
Politika

Bakan Fidan, Suriye Dışişleri Bakanı Esad Hasan Şeybani ile görüştü

6 Ağustos 2026
Bakan Uraloğlu: 5G abone sayısı 4 ayda 44,5 milyona ulaştı
Politika

5G abone sayısı 4 ayda 44,5 milyona ulaştı

6 Ağustos 2026
Sonraki Haber
Meclis Başkanı'nın çıkıp açıklama yapmamasını kınıyoruz

Meclis Başkanı'nın çıkıp açıklama yapmamasını kınıyoruz

En Güncel Haberler

Külliye'de Kritik Zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Bahçeli Görüşüyor
Öne Çıkan

Külliye’de kritik zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Bahçeli bir araya geldi

6 Ağustos 2026
Bakan Bayraktar'dan 'Terörsüz Türkiye' mesajı
Politika

Bakan Bayraktar’dan ‘Terörsüz Türkiye’ mesajı

6 Ağustos 2026
Karşıyaka’da stat buluşması
Spor Haberleri

Karşıyaka’da stat buluşması

6 Ağustos 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Tekerlekli sandalyeli genel cerrahın yaşam öyküsü Amerikan tıp dergisinde

6 Ağustos 2026
Yaşam

Gölde kaybolan kişinin cansız bedeni bulundu

6 Ağustos 2026
Yaşam

Tedavi edilen yaralı deniz kaplumbağası Kaan-19, 1 yıl sonra doğal yaşam ortamına bırakıldı

6 Ağustos 2026
Yaşam

Mahalle bazlı kentsel dönüşümde 17 Ağustos depreminin yıl dönümünde yıkım başlayacak

6 Ağustos 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Orman yangınından etkilenen 5 ilde hasar tespit çalışmaları tamamlandı

Orman yangınından etkilenen 5 ilde hasar tespit çalışmaları tamamlandı

- Haberton
6 Ağustos 2026

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, orman yangınından etkilenen bölgelerde hasar tespit çalışmalarının tamamlandığını açıkladı. Kurum, "Muğla, Antalya,...

Güneş lekeleri kalıcı mı? Nasıl geçer? Ciltte oluşan lekeler hakkında bilinmesi gerekenler

Göz seyirmesi neden geçmez? Uzun süren göz kapağı atmasının olası nedenleri

Aç karnına kahve içmek zararlı mı? Bilimsel araştırmalar ne diyor?

Sosyal medya detoksu gerçekten işe yarıyor mu? Araştırmalar dikkat çeken sonuçlar ortaya koyuyor

Güncel Haber

Külliye'de Kritik Zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Bahçeli Görüşüyor

Külliye’de kritik zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Bahçeli bir araya geldi

6 Ağustos 2026
Bakan Bayraktar'dan 'Terörsüz Türkiye' mesajı

Bakan Bayraktar’dan ‘Terörsüz Türkiye’ mesajı

6 Ağustos 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton