25 Haziran 2026, Perşembe
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Politika - Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti teşkilatlarının bayramını kutladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti teşkilatlarının bayramını kutladı

Haberton - Haberton
17 Mart 2026 - Güncellenme Tarihi 18 Mart 2026
- Politika
Okuma Süresi:4 dakikalık okuma
A A
0
Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti teşkilatlarının Ramazan Bayramı’nı yayınladığı video mesaj ile kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında, “Şehit yakınlarımızdan, dar gelirli vatandaşlarımıza, kimi kimsesi olmayan yaşlılarımızdan, gençlerimize ve kadınlara kadar toplumun her kesimine ulaşmaya çalıştık. Kimseyi ayırmadık kimseyi dışlamadık 86 milyonun her bir ferdini samimiyetle bağrımıza bastık” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir video mesaj yayınlayarak Ak Parti teşkilatlarının Ramazan Bayramı'nı kutladı. Mesajında teşkilat mensuplarının bayramını tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sizlerle birlikte sayısı 11,5 milyona ulaşan büyük Ak Parti ailesinin tüm mensuplarını millete ve memlekete hizmet yolunda yol yürüdüğümüz tüm dava ve yol arkadaşlarımı canı gönülden selamlıyorum. Aynı şekilde teşkilat mensuplarımızın fedakar ailelerini çocuklarını ve eşlerini de saygıyla selamlıyorum, her birine sabırları özverileri ve vefaları için teşekkür ediyorum. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan ramazan ayını geride bırakırken sizlerin, aziz milletimizin ve gönül coğrafyamızdaki tüm kardeşlerimizin Ramazan Bayramı’nı yürekten tebrik ediyorum. Rabbim tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri, ettiğimiz duaları katında inşallah kabul buyursun. Yüce Allah hepimizi sağlıkla, huzurla ve kardeşlik içinde idrak edeceğimiz daha nice ramazanlara ve bayramlara eriştirsin” ifadelerini kullandı.

Savaşın Yayılmaması İçin Yoğun Çaba Harcadık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze’de ve İran’da yaşanan gelişmelere de değinerek, “Ramazan-ı şerifi maalesef bu senede buruk bir kalple idrak ediyoruz. 10 Ekim'de varılan ateşkesi hiçe sayan İsrail, Gazze'ye ve Batı Şeria'ya yönelik saldırılarını devam ettiriyor. Bir de buna 28 Şubat'ta komşumuz İran'a karşı yine İsrail hükümetinin tahrik ve tertipleriyle başlayan hava harekatları eklendi. Türkiye olarak kim yaparsa yapsın uluslararası hukuku açıkça ihlal eden saldırılara tepkimizi ortaya koyarken savaşın yayılmaması için yoğun çaba harcadık. Ülkemizin hava sahasını ve güvenliğini ihlal eden unsurlara karşı da NATO müttefiklerimizle işbirliği içerisinde gerekli tedbirleri aldık. Amacımız bu anlamsız, bu hukuksuz ve son derece yalnız savaşın bir an önce sona erdirilmesidir. Sabırlı, sağduyulu ve serinkanlı bir politikayla provokasyonlara karşı çok dikkatli bir yaklaşımla içinde bulunduğumuz kritik süreci yönetiyoruz. Savaşın ülkemiz ekonomisine ve vatandaşlarımıza menfi etkilerini sınırlı tutmak için gerekli adımları atıyoruz. Partimizin çeyrek asra yaklaşan köklü tecrübesi Cumhur İttifakı'nın güç birliği içinde hareket etmesi liyakatli ve ehliyetli kadroların iş başında olması, içinden geçtiğimiz zor günlerde ülkemizin en büyük avantajlarından biridir. 14-28 Mayıs seçimlerinde milletimizin nasıl doğru isabetli ve ferasetli bir tercihte bulunduğu gün geçtikçe çok daha iyi anlaşılmaktadır. 28 Şubat'tan beri ana muhalefetin gündemine bakmak bile bunu görmek için yeterlidir” açıklamasını yaptı.

Milli Duruş Sergilemekten Uzaklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu süreçte iç siyasetteki muhalefete ilişkin “Etrafımızda Füzeler uçuşurken beyefendilerin nelerle uğraştığını sizlerde takip ediyorsunuz. Ne bölgemizde yaşanan kanlı savaş gündemlerinde, ne de Türkiye'nin güvenliği ile ilgili bir dertleri var. Tek dertleri polemik üretmek, ona buna sataşmak, mahkemelerde kavga çıkarıp nümayiş yapmak suretiyle bundan siyasi rant elde etmek. Böyle bir dönemde dahi yerli milli duruş sergilemekten uzaklar. Savaş dahil kendi ikballeri dışında hiçbir olayı umursamıyorlar. Öyle bir ruh hali içindeler ki değil bölgemiz, dünya yansa hatta 3. Dünya Savaşı çıksa inanın bunların umurlarında bile olmaz. Bölgemizdeki hadiselerin vahameti ve bunlar karşısında muhalefetin lakaytlığı, bize mesuliyetimizin büyüklüğünü hatırlatmaktadır” dedi.

Aynı Tempoyu Bayramda Da Devam Ettirmenizi Bekliyorum

Her fırsatı değerlendirmek suretiyle millet ile irtibatlarını güçlendirme mecburiyetinde olduklarını söyleyen Erdoğan, “Ramazan-ı şerif boyunca iftar ve sahur programlarımızla bunu yapmaya gayret ettik. Şehit yakınlarımızdan, dar gelirli vatandaşlarımıza, kimi kimsesi olmayan yaşlılarımızdan, gençlerimize ve kadınlara kadar toplumun her kesimine ulaşmaya çalıştık. Kimseyi ayırmadık kimseyi dışlamadık 86 milyonun her bir ferdini samimiyetle bağrımıza bastık. Sizlerden aynı tempoyu bayramda da devam ettirmenizi bekliyorum. Teşkilatımdan ricam, öncelikle şehit ailelerimizi ziyaret etmeniz, onları yalnız bırakmamanızdır. Yetimleri ve öksüzleri ihmal etmemenizi bir kardeş, bir dost, vefalı bir büyük olarak onlarla hemhal olmanızı sizlerden istirham ediyorum. Aynı şekilde bayramın huzurunu, bereketini, neşesini hemşerilerinizle, kardeşlerinizle, ailelerinizle, komşularınızla paylaşmayı unutmayınız. Yoksulların, muhtaçların, kimi kimsesi olmayan pir fanilerin, hastaların kapısını çalmanız, ülkemizdeki muhacirlere ensar olmanız, bayram sevincimize bu kardeşlerimizi de ortak etmeniz çok önemlidir. Teşkilatımızdaki her bir kardeşimin bu bilinçle bayramı idrak ve ihya etmesini bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının sonunda güvenlik güçlerinin de bayramını tebrik edip, şehitleri rahmetle yad ederek, “Dünyanın dört bir yanında çalışan, emek veren, ülkemizi temsil eden tüm vatandaşlarımızın bayram sevincini buradan paylaşıyorum. Bir kez daha bayramınız mübarek olsun. Kalın sağlıcakla” dedi.

Etiketler: AK PartiCumhurbaşkanıGazzeİranİsrailKavgaNatoRecep Tayyip ErdoğanSavaşŞehit
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Hakikat savaşı verdiğimiz bu dönemde, medya kuruluşlarımızın daha etkili olmasını bekliyoruz

Sonraki Haber

Gençlerimizi suça sürükleyen her türlü yapı ile mücadele ediyoruz

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Bakan Bolat: Şikayet ettiğimiz Türkiye ekonomisi son 6 yılda yüzde 35 büyümüş
Politika

Şikayet ettiğimiz Türkiye ekonomisi son 6 yılda yüzde 35 büyümüş

25 Haziran 2026
CHP'li Emir: Kılıçdaroğlu'nun 45 gün içinde kurultayı toplaması gerekir
Politika

Kılıçdaroğlu’nun 45 gün içinde kurultayı toplaması gerekir

24 Haziran 2026
‘Can Dalton’ için Rusya’ya iade talebi yenilendi
Politika

‘Can Dalton’ için Rusya’ya iade talebi yenilendi

24 Haziran 2026
Bu ülkede aklanmanın yeri; iktidar partisinin binası değil, mahkemelerdir
Politika

Bu ülkede aklanmanın yeri; iktidar partisinin binası değil, mahkemelerdir

24 Haziran 2026
CHP İzmir İl Başkanı Gümrükçü: Cemil Tugay'ı yeniden parti saflarına davet ettim
Politika

CHP İzmir İl Başkanı Gümrükçü: Cemil Tugay’ı yeniden parti saflarına davet ettim

24 Haziran 2026
TBMM Başkanı Kurtulmuş, İSİPAB Konferansı'na katıldı
Politika

Numan Kurtulmuş, İSİPAB Konferansı’na katıldı

24 Haziran 2026
Sonraki Haber
İçişleri Bakanı Çiftçi: Gençlerimizi suça sürükleyen her türlü yapı ile mücadele ediyoruz

Gençlerimizi suça sürükleyen her türlü yapı ile mücadele ediyoruz

En Güncel Haberler

Şanlıurfa'da anız yangınları
Yerel Haberler

Şanlıurfa’da anız yangınları

25 Haziran 2026
ABD: Venezuela'ya arama kurtarma ekipleri, tıbbi kaynaklar ve insani yardım gönderiyoruz
Dış Haberler

ABD, Venezuela’ya arama kurtarma ekipleri, tıbbi kaynaklar ve insani yardım gönderiyor

25 Haziran 2026
Bağırsak florasında bozulma kolon kanseri riskini genç yaşlara taşıyor
Sağlık Haberleri

Bağırsak florasında bozulma kolon kanseri riskini genç yaşlara taşıyor

25 Haziran 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Edremit’in 7 mahallesinde ‘kuduz’ alarmı; karantina uygulaması başlatıldı

25 Haziran 2026
Yaşam

Patara’nın görkemli Kent Kapısı’nda 2 bin yıl sonra yeniden su akışı sağlandı

25 Haziran 2026
Yaşam

Şanlıurfa’da elektrik akımına kapılan usta öldü

25 Haziran 2026
Yaşam

Amasya’da iki katlı ev alev alev yandı

25 Haziran 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Avrupa hayali Meriç’te kayboldu: Ensar Çakır’dan 6 aydır haber yok

Meriç’te kaybolan Ensar’dan 6 aydır iz yok: Ailesi umutla bekliyor

- Haberton
25 Haziran 2026

Edirne’de geçtiğimiz yıl Aralık ayında Avrupa’ya geçme hayaliyle Yunanistan’a gitmek isteyen 25 yaşındaki Ensar Çakır’dan 6 aydır haber alınamıyor. Meriç...

Duş alma sıklığı sağlık açısından önemli mi? Uzmanlar doğru dengeyi açıkladı

Emekli maaşında yeni düzenleme gelir mi? Gözler kritik tarihte

Telefon bataryası neden hızlı tükenir? En yaygın 7 hata

Sıcaklıklar neden mevsim normallerinin üzerine çıktı? Uzmanlar kritik nedenleri açıkladı

Güncel Haber

Edremit'in 7 mahallesinde 'kuduz' alarmı; karantina uygulaması başlatıldı

Edremit’in 7 mahallesinde ‘kuduz’ alarmı; karantina uygulaması başlatıldı

25 Haziran 2026
Şanlıurfa'da anız yangınları

Şanlıurfa’da anız yangınları

25 Haziran 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton