7 Ağustos 2026, Cuma
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Politika - CHP’de yaşananlar bizi sevindirmiyor

CHP’de yaşananlar bizi sevindirmiyor

Haberton - Haberton
12 Eylül 2025
- Politika
Okuma Süresi:4 dakikalık okuma
A A
0
CHP'de yaşananlar bizi sevindirmiyor
Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci, “Bütün samimiyetimle söylüyorum, şu anda CHP’de yaşananlar vallahi de bizi sevindirmiyor” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci, Tekirdağ’da partisinin Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde düzenlediği ‘Türkiye Yüzyılı Buluşmaları’ programına katıldı. Son yerel seçimlerde vatandaşların CHP’yi merak ettiğini ve yerel seçimlerde yetkiyi CHP’ye verdiğini söyleyen Zeybekci, “Bunlar her emekliye bir maaş daha vereceğiz, diyorlar, bunlar her çiftçiye bedava traktör dağıtacağız, diyorlar yerel yönetimler. Gökteki yıldızı bile vaat eden bunlara böyle bir takdirde bulundu, yerel yönetimlerde. Başımızın üzerinde yeri vardır.

Biz hiçbir zaman için vatandaşlarımızın bu şekildeki gibi iradesini kullandığında başkaları gibi ‘göbeğini kaşıyan adam’ hiç demedik. ‘Dağdaki çobanla benim oyum bir mi olacak’ asla demedik. Vatandaşımızın bu yöndeki takdirinin, bu yöndeki iradesinin ne sağına virgül ne soluna nokta koyduk, başımızın üzerinde yeri vardır. Vatandaşımız bir de merak da etti bunları. Merak etti, görüyor. Hep beraber de görüyoruz. Bütün Türkiye görüyor, biz dahil bütün CHP’liler de görüyor” dedi.

‘TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETSE EĞER O KARARI UYGULATIR’

CHP’de yaşanan mahkeme süreçlerine değinen Zeybekci, “Bugün Türkiye’de siyaseten yaşanan şeyler inanın bizi sevindirmiyor. Bütün samimiyetimle söylüyorum, şu anda siyasette yaşanan daha doğrusu CHP’de yaşanan bu çürümüşlüğün, bu yozlaşmanın bizi sevindirdiğini bazıları söyleyebilir belki, vallahi de sevindirmiyor. Siyasetin değer kaybıdır bu, siyasetin halk nezdinde ‘a öyle miymiş’ dediğinde topyekun görür vatandaş genel itibarı ile siyaseti. Hiçbir şeyde, ne İstanbul Büyükşehir’de, ne İstanbul kongresinde, ne büyük kongrelerinde, ne Antalya’da, ne Manavgat’ta, ne Beylikdüzü’nde, ne Beykoz’da ne de başka bir yerde. Bunların hiçbirisinde şikayetçi biz değiliz, bilgi ve belge veren biz değiliz, dava açan vallahi biz değiliz. Hepsi CHP’li hepsi. Büyük kongreleri de dahil olmak üzere, bir tek duydunuz mu? Gerek genel başkanlarından gerekse il başkanlarından.

Büyükşehir’le ilgili veya Beykoz’la veya Beşiktaş’la veya il kongresi ile ilgili veya Antalya Manavgat’taki bilmem ne kutuları ile ilgili bir kere bile söylenenler, yani Türkiye Cumhuriyeti devleti savcılarının iddia ettiği iddialar doğru değildir, doğrusu budur diye bilgi belge ile hiç geldiler mi? Bırakın, bırakmak kimin elinde. Mahkemeye gideceksin, mahkemede savcının iddiaları karşısında kendini savunacaksın, eğer haklıysan zaten hukuk işleyecektir. Bunun bizimle alakası ne? Bu tamamen şu anda CHP’nin kendi iç meselesi ve CHP’nin mahkeme ve hukukla olan meselesidir ama maalesef Türkiye’de bunu sokaklara taşırız, sokaklara ineriz, kime karşı iniyorsun ki. Mahkemenin kararını tanımıyorum, deyince tanınmamış mı oluyor. Orada bir karar var, o karar uygulanacak. Türkiye Cumhuriyeti devletse eğer, o kararı uygulatır” diye konuştu.

‘TERÖRSÜZ TÜRKİYE, BİR FIRSAT BİR KAZANÇTIR’

Zeybekci, terörsüz Türkiye sürecine de değinerek, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Devlet Bahçeli Bey’in, ‘mevzubahis vatansa gerisi teferruattır’ mantığı ile hayata geçirmeye çalıştıkları bir süreçtir Terörsüz Türkiye. Birileri işte var ya hani, en büyük milliyetçi benim, diyen. Her tarafta var bu, en büyük milliyetçi benim, en büyük Atatürkçü benim, en büyük Kürt milliyetçisi benim, öbür tarafta da var en büyük Müslüman benim, en Müslüman benim, benden başkası değildir diyenler. Bu enlerden Allah bizi korusun. Terörsüz Türkiye yerine, terörlü Türkiye olması daha mı iyi?

Bir zamanlar 2023 yılı mayıs seçimlerinde terör örgütünün partisi, 6’lı, 7’li masanın etrafında bas bas bağırmıyor muydu? Irak’taki ve Suriye’deki kazanımlarımızın aynısını Türkiye’de gerçekleştireceğiz dediği için bu millet, devleti, vatanı ve bayrağı Recep Tayyip Erdoğan’a emanet etti” dedi. Zeybekçi, “Partililerin, Türkiye’deki tüm partilerin bu Türkiye için bir fırsattır, bir kazançtır. Birileri ne derse desin, biz Terörsüz Türkiye yolunda tek vatan, tek millet, tek bayrak ve tek devlet düsturu ile devam edeceğiz” diye konuştu.

Etiketler: CHP
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Antalya’daki rüşvet operasyonunda 14 şüpheli adliyeye sevk edildi

Sonraki Haber

Küçükçekmece’de 5 katlı binada yangın; bir kişi hayatını kaybetti

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

CHP'li Dinçer, Kapıkule'de gurbetçilerle buluştu
Politika

CHP’li Dinçer, Kapıkule’de gurbetçilerle buluştu

7 Ağustos 2026
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan'da
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan’da! Üçlü ortak savunma anlaşması imzalanacak

7 Ağustos 2026
Bakan Yumaklı: GEKİS sayesinde her hayvanın dijital bir kimliği olacak
Politika

GEKİS sayesinde her hayvanın dijital bir kimliği olacak

7 Ağustos 2026
Bakan Gürlek: Artık suç örgütleri ve illegal yapılanmaların bir adım önündeyiz
Politika

Artık suç örgütleri ve illegal yapılanmaların bir adım önündeyiz

7 Ağustos 2026
Bakan Bayraktar: Ceyhan'ı petrol ticaret merkezi haline dönüştürebiliriz
Politika

Bakan Bayraktar: Ceyhan’ı petrol ticaret merkezi haline dönüştürebiliriz

7 Ağustos 2026
Bakan Ersoy, Acun Ilıcalı'yı kabul etti
Politika

Bakan Ersoy, Acun Ilıcalı’yı kabul etti

7 Ağustos 2026
Sonraki Haber
Küçükçekmece'de 5 katlı binada yangın; bir kişi hayatını kaybetti

Küçükçekmece'de 5 katlı binada yangın; bir kişi hayatını kaybetti

En Güncel Haberler

Turkcell'in GNÇYTNK programı ile 252 öğrenci kariyerine ilk adımı attı
İş Dünyası

Turkcell’in GNÇYTNK programı ile 252 öğrenci kariyerine ilk adımı attı

7 Ağustos 2026
Bartın'da uyuşturucu operasyonu; 5 gözaltı
Yerel Haberler

Bartın’da uyuşturucu operasyonu; 5 gözaltı

7 Ağustos 2026
SunExpress'in üç gün üst üste günlük yolcu sayısı 71 bini aştı
İş Dünyası

SunExpress’in üç gün üst üste günlük yolcu sayısı 71 bini aştı

7 Ağustos 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Böbrek hastası Zehra’nın ‘Ay’ı gözlemleme hayali’ gerçek oldu

7 Ağustos 2026
Yaşam

İtfaiyeci baba, kızını kortlarda şampiyonluğa hazırlıyor

7 Ağustos 2026
Yaşam

3’üncü Selim’in türbesinin örtüsü, Diyarbakır’da ilmek ilmek işleniyor

7 Ağustos 2026
Yaşam

DMD’li Kerem, koşmak, oynamak, hayallerine kavuşmak istiyor

7 Ağustos 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Malatya Arkeoloji Müzesi yarın yeniden ziyarete açılıyor

Malatya Arkeoloji Müzesi yarın yeniden ziyarete açılıyor

- Haberton
7 Ağustos 2026

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 6 Şubat depremlerinde hasar gören Malatya Arkeoloji Müzesi'nde restorasyon, güçlendirme ile teşhir ve...

Aşırı Kıskançlık Neden Olur? Sürekli Kıskanma Hissinin Altında Hangi Nedenler Yatabilir?

Para Biriktirmeye Nereden Başlanmalı? Uzmanlardan Etkili Tasarruf İçin İlk Adımlar

Sabah uyanınca ilk 10 dakikada yapılan bu hata gün boyu yorgun hissettiriyor

Yazın Araç Neden Hararet Yapar? En Yaygın Nedenler ve Alınabilecek Önlemler

Güncel Haber

Turkcell'in GNÇYTNK programı ile 252 öğrenci kariyerine ilk adımı attı

Turkcell’in GNÇYTNK programı ile 252 öğrenci kariyerine ilk adımı attı

7 Ağustos 2026
Bartın'da uyuşturucu operasyonu; 5 gözaltı

Bartın’da uyuşturucu operasyonu; 5 gözaltı

7 Ağustos 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton