İstanbul’un Çekmeköy ilçesinde seyir halindeki otomobile düzenlenen silahlı saldırıda sürücü hayatını kaybetti. Olay yerinde 18 boş kovan bulunurken, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Olay, saat 13.00 sıralarında Aydınlar Mahallesi Sevgi Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde seyir halinde olan 34 PSA 572 plakalı otomobile, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde otomobilin sürücüsünün hayatını kaybettiği belirlendi.
Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmada 18 boş kovan bulundu. İncelemelerin tamamlanmasının ardından sürücünün cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.
















