27 Haziran 2026, Cumartesi
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Spor Haberleri - Bu galibiyet büyük bir avantaj sağladı

Bu galibiyet büyük bir avantaj sağladı

Haberton - Haberton
7 Kasım 2024
- Spor Haberleri
Okuma Süresi:4 dakikalık okuma
A A
0
Bu galibiyet büyük bir avantaj sağladı
Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, “Bu galibiyet büyük bir avantaj sağladı. Avrupa’da ve ligde çok maç var. Amacımız Avrupa’da da play-off sonrası yürüyebildiğimiz kadar yürümek” dedi.

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, “Avrupa Ligi’nde aldığımız bu galibiyet çok değerli. Play-off grubunda olmak istiyoruz. Bu galibiyet büyük bir avantaj sağladı. Avrupa’da ve ligde çok maç var. Amacımız sezon sonuna kadar yarışın içinde olmak ve Avrupa’da da play-off sonrası yürüyebildiğimiz kadar yürümek” dedi.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 4’üncü hafta maçında sahasında ağırladığı Malmö’yü 2-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Değerli bir maçı kazandıklarını aktaran Feyyaz Uçar, “İhtiyacımız olan bir galibiyetti. Oyuncuların çabasından dolayı mutluyuz. Teknik heyete teşekkür ediyoruz. Bizim için değerli ve kazanılması gereken bir maçtı. Kazanmak için ellerinden geleni yaptılar” ifadelerini kullandı.

‘YENİDEN YAPILANIYORUZ’

Yeni bir yapılanmanın içerisinde olduklarına değinen Uçar, “Galatasaray galibiyetinden sonra daha yapılacak çok iş var. Tamamen takımı değiştiriyoruz. Yeniden yapılanıyoruz. Geldiğimizden itibaren 31 oyuncuyla vedalaştık. 11 yeni mukavele yaptık. Bunlar olurken sabır gerekiyor. Sezon başında güzel başlangıç oldu ama konuşmak için erkendi. Bundan sonra çalışmalarımız devam edecek. Oyuncu fazlalığımız var. Eğer vedalaşmalar olursa devre arasında ya da sezon sonunda yapılanma devam edecek. Biraz sabır gerekiyor. Sezon uzun, tabii ki kayıplar olacak. Galibiyetler devam edecek” sözlerini sarf etti.

‘BU GALİBİYET BÜYÜK BİR AVANTAJ SAĞLADI’

Malmö karşısında alıkları galibiyetin büyük bir avantaj sağladığını aktaran Feyyaz Uçar, “Avrupa Ligi’nde aldığımız bu galibiyet çok değerli. Play-off grubunda olmak istiyoruz. Bu galibiyet büyük bir avantaj sağladı. Yolumuz uzun. Avrupa’da ve ligde çok maç var. Kadromuzun derinliği konusundaki eleştiriler haklı ama hepsi hemen olmuyor. Bazı oyuncuların olmadığı maçlarda zorlandığımız oldu, bunu kabul ediyoruz. Bunun alternatiflerini oluşturacağız. Çalışmalarımız devam ediyor. Amacımız sezon sonuna kadar yarışın içinde olmak ve Avrupa’da da play-off sonrası yürüyebildiğimiz kadar yürümek” dedi.

‘SANTRFOR GOLLE BESLENİR’

Semih Kılıçsoy’un hem kanatta hem de santrforda oynayabileceğini bir kez daha kanıtladığını söyleyen Feyyaz Uçar, “Santrfor golle beslenir. Gol atınca rahatlar, özgüveni yerine gelir. Semih’in gol atamaması baskı oluşturuyordu. Bugün attığı gol önemli bir goldü. Bundan sonra daha rahat olacağını düşünüyorum. Semih hem kanatta hem de santrforda oynayabileceğini bir kez daha kanıtladı. Bu da bizim için büyük bir avantaj. Muçi’den beklentimiz var. Maliyeti yüksek. Onu bir yıldız olarak aldık. Aldığımız meblağdan daha yükseğine satmak amacımız ama Beşiktaş’ta yapacağı işler var. Bugün gol atmasını istediğiniz iki oyuncu diye sorsaydınız bu iki ismi söylerdim” sözlerini kullandı.

‘MACCABİ TEL AVİV MAÇI BÜYÜK İHTİMALLE SEYİRCİSİZ OYNANACAK’

Maccabi Tel Aviv ile tarafsız sahada oynayacakları maç ile iligli konuşan Feyyaz Uçar, “Maccabi Tel Aviv maçı büyük ihtimalle seyircisiz oynanacak. Aday şehirlerden hangisi uygunsa sorumlumuz gidip tespitlerde bulunacak ve biz de UEFA’ya ileteceğiz” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

“Büyük camialarda başarının sürekliliği istenir. İki kupamız var kısa sürede. Taraftarın daha büyük beklentisi şampiyonluk. Çok doğal. Geçen seneye mi döneceğiz endişesi vardı. Bu sene geçen seneki gibi olmayacak. Her kulvarda olmak istiyoruz. Beşiktaş’ın menfaatlerinde yanlış şeyler olursa mutlaka müdahale edeceğiz. Bu sene Beşiktaş’ı hedeflerinin içinde tutmak istiyoruz.”

‘TEK BAŞIMIZA YAPABİLECEĞİMİZ BİR ŞEY DEĞİL’

Gündemde yer alan yabancı VAR hakemi iddiaları hakkında da konuşan Uçar, “Tek başımıza yapabileceğimiz bir şey değil. Hüseyin Yücel, başka bir alternatif yoksa genç hakemleri tercih ediyoruz demişti. Genç hakemler gördüğünü çalar gibi bir beklentisi vardı. Kulüpler bir araya gelip böyle bir talepte bulunursa biz de o grubun içinde oluruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Etiketler: Beşiktaş
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Maçı bireysel yeteneklerimizle kazandık

Sonraki Haber

Hak etmediğimiz bir mağlubiyet yaşadık

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

EuroLeague açıkladı; Beşiktaş GAİN de katıldı, yeni sezonda 3 Türk takımı olacak
Spor Haberleri

EuroLeague açıkladı; Beşiktaş GAİN de katıldı, yeni sezonda 3 Türk takımı olacak

26 Haziran 2026
Spor Haberleri

Karşıyaka potasında kaptan Mert Celep de ayrıldı

26 Haziran 2026
Spor Haberleri

Bigaspor’da Cüneyt Aytürk’ten imza

26 Haziran 2026
Egeli sporcu Liyne Nisa Akgül'den çifte dünya ikinciliği
Spor Haberleri

Egeli sporcu Liyne Nisa Akgül’den çifte dünya ikinciliği

26 Haziran 2026
Altay'da kongre rafa kalktı
Spor Haberleri

Altay’da kongre rafa kalktı

26 Haziran 2026
Aras Kargo'dan bir orta oyuncu daha
Spor Haberleri

Aras Kargo’dan bir orta oyuncu daha

26 Haziran 2026
Sonraki Haber
Hak etmediğimiz bir mağlubiyet yaşadık

Hak etmediğimiz bir mağlubiyet yaşadık

En Güncel Haberler

Kocaeli merkezli 4 ilde fuhuş operasyonu: 14 tutuklama
Yerel Haberler

Kocaeli merkezli 4 ilde fuhuş operasyonu: 14 tutuklama

27 Haziran 2026
Osmaniye'de gıda zehirlenmesi şüphesi: 53 kişi hastaneye başvurdu
Yerel Haberler

Osmaniye’de gıda zehirlenmesi şüphesi: 53 kişi hastaneye başvurdu

27 Haziran 2026
Niğde'de gölete düşen 16 yaşındaki Gökçe, hayatını kaybetti
Yerel Haberler

Niğde’de gölete düşen 16 yaşındaki Gökçe, hayatını kaybetti

27 Haziran 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Suriye’de rahatsızlanıp şehit olan başçavuş toprağa verildi

26 Haziran 2026
Yaşam

Emekli olan 2 öğretmene duygusal veda töreni

26 Haziran 2026
Yaşam

TÜBİTAK Fen Lisesi, ilk mezunlarını verdi

26 Haziran 2026
Yaşam

Dedesinin hediye ettiği saat tutkuya dönüştü; 25 senede 500 saat biriktirdi

26 Haziran 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Yeşilçam’ın efsane ismi Kadir İnanır hayatını kaybetti Kadir İnanır

Yeşilçam’ın efsane ismi Kadir İnanır hayatını kaybetti

- Haberton
26 Haziran 2026

Zatüre teşhisi koyulan 77 yaşındaki Kadir İnanır bugün hayatını kaybetti. Yeşilçam’ın usta ismi Kadir İnanır, 14 Mayıs’ta rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı....

Dil öğrenirken yapılan en büyük hatalar

Deepfake tehlikesi büyüyor: Gerçek ile sahtesi nasıl ayırt edilir?

Gece sık sık uyanmak hangi hastalığın habercisi olabilir?

Market fiyatları neden sürekli artıyor? Uzmanlar perde arkasını anlattı

Güncel Haber

Kocaeli merkezli 4 ilde fuhuş operasyonu: 14 tutuklama

Kocaeli merkezli 4 ilde fuhuş operasyonu: 14 tutuklama

27 Haziran 2026
Osmaniye'de gıda zehirlenmesi şüphesi: 53 kişi hastaneye başvurdu

Osmaniye’de gıda zehirlenmesi şüphesi: 53 kişi hastaneye başvurdu

27 Haziran 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton