25 Haziran 2026, Perşembe
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Ak Parti Haberleri - Bodrum’u bütüncül bir şekilde planlayacağız

Bodrum’u bütüncül bir şekilde planlayacağız

Haberton - Haberton
24 Mart 2024
- Ak Parti Haberleri, Politika
Okuma Süresi:5 dakikalık okuma
A A
0
Bodrum'u bütüncül bir şekilde planlayacağız

Bodrum'u bütüncül bir şekilde planlayacağız

Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

AK Parti Bodrum Belediye Başkan adayı Mehmet Tosun, “Biz göreve geldiğimizde Bodrum’u bütüncül bir şekilde planlayacağız, bunların yaptığı gibi de her yeri yapılaşmaya açmayacağız arkadaşlar” dedi.

Bodrum’un doğasına, toprağına, denizine sahip çıkan bir belediyecilik için yola çıktıklarını söyleyen AK Parti Bodrum Belediye Başkan adayı Mehmet Tosun, “’Cumhur İttifakı’ndan Mehmet Tosun gelirse rant gelirmiş, Bodrum’da yapılaşma olurmuş’ diyorlar. Olmayacak kardeşim. Mehmet Tosun bu yörenin evladı. Biz göreve geldiğimizde Bodrum’u bütüncül bir şekilde planlayacağız, bunların yaptığı gibi de her yeri yapılaşmaya açmayacağız arkadaşlar” dedi.

31 Mart yerel seçimleri kapsamında miting programlarına Mumcular Mahallesi’nden başlayan AK Parti Bodrum Belediye Başkan adayı Mehmet Tosun, miting öncesinde hemşerileriyle iftar yaptı. Mumcular Pazar Yeri’nde gerçekleştirilen iftar yemeği sonrası saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sahneye Reha Ergene çıktı. Çökertme ile başlayan mini konserin ardından Tosun’un mitingi alkışlar eşliğinde başladı.

Tosun sözlerine “Bu coşkulu kalabalık değişimin Karaova’dan başladığının göstergesi” diyerek başladı. Mumcular’ın, Bodrum Yarımadası’nın pek çok mahallesi gibi sorunlarıyla birlikte büyüdüğünü ve 10 yıldır Bodrum’u Muğla’yı yöneten beceriksiz yönetimler tarafından yok sayıldığını söyleyen Tosun, “Karaova mutsuz, Bodrum mutsuz. 31 Mart 2024 seçimlerinde bir kez daha iş başa düştü ve Bodrum’u hizmetle buluşturmak için yine yollara düştük. Gözbebeği bu memleketimiz can çekişiyor. Mumcularımızın merkezindeki iki kilometrelik yolu üç ayda yapamayan, esnafa, vatandaşa eziyet eden bu belediyeden hiç kimse memnun değil” ifadelerini kullandı.

‘İŞİ GÜCÜ BODRUM OLANLAR, 10 YIL BOYUNCA NE YAPTI?’

Karaova’da doğup büyüdüğünü, tarlada çalışıp tütün kırdığını, eğitim hayatının ardından ise Bodrum Konacık’ta 10 yıl belediye başkanlığı yaptığını söyleyen Tosun, Mumcular bölgesini de ilgilendiren projelerini anlattığı konuşmasında, şu ifadeleri kullandı:

“Biz Konacık beldemizi, Bodrumumuzun en yaşanabilir mahallelerinden biri yaptık. Sadece Konacık’la da yetinmedik. Mumcular’daki köylerimizin ihtiyaçlarını da elimizden geldiğince karşılamaya çalıştık. Hizmette sınır tanımadık, yetkilerimizi zorladık. Fakat 2014’ten sonra geçen 10 yıl içerisinde sizi unuttular, bizi unuttular. Biz bu beceriksizliğe razı olamayız arkadaşlar. Biz proje konuşuyoruz, onlar gibi laf üretmiyoruz. Siz 10 yıl boyunca çalışmayacaksınız, üretmeyeceksiniz sonra afişlere ‘İşimiz gücümüz Bodrum’, ‘İşimiz gücümüz Muğla’ yazacaksınız. 10 yıldır Bodrum’umuzu, Muğla’mızı kim yönetiyor? 10 yıl boyunca ne yaptınız? Bunu 31 Mart’ta sormak gerekmiyor mu değerli hemşerilerim? Size söz veriyorum, sizin bu evladınız çalışarak üreterek nasıl Atatürkçü ve Cumhuriyet’e bağlı olunduğunu bu memlekete gösterecek.”

‘KÖYLERİN HER BİRİNDE KANALİZASYON ŞEBEKESİ OLACAK’

Bodrum’un ulaşım ve trafik sorununun her geçen yıl içinden çıkılmaz hale geldiğini, musluklarından su akmadığını, imar, kanalizasyon ve arıtma sorunlarıyla boğuştuğunu söyleyen Tosun, başta yeni çevre yolu olmak üzere, kentin trafik sorununu tümüyle çözecek üç ayrı ulaşım projesini derhal hayata geçireceklerini belirtti. Su Eylem Planı ile Bodrum’un içme ve kullanma suyu sorununu da çözeceğini kaydeden Tosun, konuşmasının devamında Mumcular’a yönelik ‘kapalı spor salonu, gençlik merkezi, açık spor kompleksleri, kreş ve düğün salonu ile mezbaha ve soğuk hava deposu’ yatırımlarının müjdesini verdi. Tosun, “Karaova’nın ne imar sorunu kalacak ne de altyapı. Köylerin her birinde kanalizasyon şebekesi olacak. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde benim güzel memleketim Karaova, daha yaşanılabilir daha mutlu insanların olduğu bir bölge haline gelecek. Size bunun sözünü veriyorum” ifadelerini kullandı.

‘ÇALIŞMADAN, ÜRETMEDEN ATATÜRKÇÜ OLUNMAZ’

Tosun, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Çevremize, doğamıza, toprağımıza sahip çıkacağız. ‘Cumhur İttifakı’ndan Mehmet Tosun gelirse rant gelirmiş, Bodrum’da yapılaşma olurmuş’ diyorlar. Olmayacak kardeşim. Mehmet Tosun bu yörenin evladıdır. Biz göreve geldiğimizde Bodrum’u bütüncül bir şekilde planlayacağız, vahşi yapılaşmaya son vereceğiz. Bunların yaptığı gibi de her yeri yapılaşmaya açmayacağız. Sizler beni biliyorsunuz. Bu kardeşiniz hizmet insanıdır. Seçildikten sonra bir dakika boş durmaz, çalışır çalıştırır. Sizin hakkınız nerede var ise oraya gider, gerekirse Ankara’dan gerekli yatırımları alır ve üzerine düşeni de yapar. Konacık’ta yaptıklarımız Bodrum’da yapacaklarımızın teminatıdır.”

Bütün hizmetleri Atatürk’ün izinde Cumhuriyet değerlerine bağlı milli ve manevi değerlere saygılı belediyecilik anlayışıyla gerçekleştireceklerini söyleyen Tosun, “Çalışmadan, üretmeden Atatürkçü olunmaz. Mehmet Tosun ve ekibinin kırmızı çizgisi Atatürk ve cumhuriyettir. Tartışmaya kapalı” dedi.

Tosun, konuşmasının sonunda Karaovalı hemşerilerinden 31 Mart seçimlerinde destek isteyerek “Bodrum Belediye Meclisinde Cumhur İttifakı’na, Bodrum Belediye Başkanlığında Mehmet Tosun’a, şahsıma oy istiyorum” dedi. Tosun, konuşmasının sonunda meclis üyesi adaylarını sahneye çağırarak ekibiyle birlikte vatandaşları selamladı. Miting, Reha ve Mustafa Ergene’nin türküleriyle devam etti.

Mumcular merkez ve mahallelerinden çok sayıda vatandaşın katıldığı iftar ve miting organizasyonunda, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Hacı Dalda, Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Başkanı Tayyar Şafak, Büyük Birlik Partisi Bodrum İlçe Başkanı Mustafa Kıroğlu, Cumhur İttifakı Bodrum Belediye meclis üyesi adayları ile partililer de hazır bulundu.

Etiketler: Bodrum
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Artık bir şans da bize vermelisiniz

Sonraki Haber

Vektörlere karşı ciddi önlemler almamız lazım

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Bakan Bolat: Şikayet ettiğimiz Türkiye ekonomisi son 6 yılda yüzde 35 büyümüş
Politika

Şikayet ettiğimiz Türkiye ekonomisi son 6 yılda yüzde 35 büyümüş

25 Haziran 2026
CHP'li Emir: Kılıçdaroğlu'nun 45 gün içinde kurultayı toplaması gerekir
Politika

Kılıçdaroğlu’nun 45 gün içinde kurultayı toplaması gerekir

24 Haziran 2026
‘Can Dalton’ için Rusya’ya iade talebi yenilendi
Politika

‘Can Dalton’ için Rusya’ya iade talebi yenilendi

24 Haziran 2026
Bu ülkede aklanmanın yeri; iktidar partisinin binası değil, mahkemelerdir
Politika

Bu ülkede aklanmanın yeri; iktidar partisinin binası değil, mahkemelerdir

24 Haziran 2026
CHP İzmir İl Başkanı Gümrükçü: Cemil Tugay'ı yeniden parti saflarına davet ettim
Politika

CHP İzmir İl Başkanı Gümrükçü: Cemil Tugay’ı yeniden parti saflarına davet ettim

24 Haziran 2026
TBMM Başkanı Kurtulmuş, İSİPAB Konferansı'na katıldı
Politika

Numan Kurtulmuş, İSİPAB Konferansı’na katıldı

24 Haziran 2026
Sonraki Haber
Vektörlere karşı ciddi önlemler almamız lazım

Vektörlere karşı ciddi önlemler almamız lazım

En Güncel Haberler

Avrupa hayali Meriç’te kayboldu: Ensar Çakır’dan 6 aydır haber yok
Gündem

Meriç’te kaybolan Ensar’dan 6 aydır iz yok: Ailesi umutla bekliyor

25 Haziran 2026
ABD Dışişleri Bakanı Rubio: İran'la yürütülen görüşmeler için haftaya yeniden toplanılacak
Dış Haberler

ABD Dışişleri Bakanı Rubio: İran’la yürütülen görüşmeler için haftaya yeniden toplanılacak

25 Haziran 2026
İran’dan ‘Hürmüz Boğazı’ açıklaması
Dış Haberler

İran’dan ‘Hürmüz Boğazı’ açıklaması

25 Haziran 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Arnavutköy’de Yeni Medya Akademi ikinci dönem mezunlarını verdi

25 Haziran 2026
Yaşam

Bağcılar’da takip ettikleri sürücüye silah doğrultup araçtaki 2 milyon 568 bin lirayı çaldılar

25 Haziran 2026
Yaşam

Galata’da ‘fırça düşürme’ bahanesiyle dolandırmaya çalıştığı kadını Rus turistler kurtardı; şüpheli yakalandı

25 Haziran 2026
Yaşam

Kars’ta yüzlerce kişi ağıtlar yakıp, sine vurarak Kerbela şehitlerini andı

25 Haziran 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Venezuela’daki çifte depremde bilanço ağırlaşıyor: 32 ölü, 700’den fazla yaralı

Venezuela’daki çifte depremde bilanço ağırlaşıyor: 32 ölü, 700’den fazla yaralı

- Haberton
25 Haziran 2026

Venezuela Geçici Devlet Başkanı Delcy Rodriguez, ülkedeki depremlerde 32 kişinin hayatını kaybettiğini ve 700'den fazla kişinin yaralandığını bildirdi. Venezuela Geçici...

Duş alma sıklığı sağlık açısından önemli mi? Uzmanlar doğru dengeyi açıkladı

Emekli maaşında yeni düzenleme gelir mi? Gözler kritik tarihte

Telefon bataryası neden hızlı tükenir? En yaygın 7 hata

Sıcaklıklar neden mevsim normallerinin üzerine çıktı? Uzmanlar kritik nedenleri açıkladı

Güncel Haber

Avrupa hayali Meriç’te kayboldu: Ensar Çakır’dan 6 aydır haber yok

Meriç’te kaybolan Ensar’dan 6 aydır iz yok: Ailesi umutla bekliyor

25 Haziran 2026
Arnavutköy'de Yeni Medya Akademi ikinci dönem mezunlarını verdi

Arnavutköy’de Yeni Medya Akademi ikinci dönem mezunlarını verdi

25 Haziran 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton