23 Ekim 2026, Cuma
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Spor Haberleri - Samsunspor Teknik Direktörü Bjelica: “Şu an tek odak noktam yarınki karşılaşma ve 3 puan”

Samsunspor Teknik Direktörü Bjelica: “Şu an tek odak noktam yarınki karşılaşma ve 3 puan”

Haberton - Haberton
23 Ekim 2026
- Spor Haberleri
Okuma Süresi:3 dakikalık okuma
A A
0
Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Samsunspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, “Şu an tek odak noktam yarınki karşılaşma ve yarınki karşılaşmadan alınacak 3 puan. Şimdi bütün odak noktam orasıdır. Adım adım gitmeliyiz” dedi.

Samsunspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, takımın durumunu ve yarın oynayacakları Amed Sportif Faaliyetler maçını değerlendirdi. Sezon başında kadronun yeni oluşturulduğunu belirterek takımın biraz zamana ihtiyacı olduğunu ifade eden Nenad Bjelica, “Böyle yeni bir kadrolaşmaya, yeni bir yapılanmaya gittiğinizde de elbette ki biraz zamana ihtiyacınız olabiliyor. Açıkçası geldiğim ilk günden bu yana burada çok ciddi bir oyuncu grubuyla alakalı birlik, beraberlik olduğunu ve antrenmanlarda da çalışmaktan zevk alan bir oyuncu grubu olduğunu söylemem gerekiyor. Antrenmanlarda da hepsi yüzde 100’ünü veriyorlar. Bu zor durumdan da çıkacağımızdan da eminim. Ben bir hoca olarak ilk defa böyle bir durumu tecrübe etmiyorum. Çok farklı ülkelerde buna benzer zor durumda olan birçok kulüpte de çalışma fırsatım oldu. Ama bu durumdan çıkabilmek için de birlik beraberlik göstermemiz gerekiyor. Sizlerle de aynı şekilde bu birlik beraberliği gösterecek olursak bu zor durumdan çıkacağımızdan da eminim” diye konuştu.

‘AMED SPORTİF FAALİYETLER MAÇINDA GALİP GELMEK İSTİYORUZ’

Amed Sportif Faaliyetler karşısında galip gelmek istediklerini belirten Hırvat teknik adam, “Amed Sportif Faaliyetler karşısında takımda değişiklikler olacaktır. Şu anda kadroda olacak olan 19 tane oyuncumuz artı 2 kalecimiz olacak. Emre Kılınç’ın son oynadığımız maç sonrasında biraz ağrılar oldu. Bizim şimdiye kadar gerçekleştirmiş olduğumuz antrenmanların tamamında bulunamadı. Ama yarın tam olarak durumuna bakıp öyle bir karar vereceğiz. Ama dediğim gibi kadroda mutlaka değişiklikler olacaktır. Geldiğim günden itibaren oyuncularımla birebir görüşmelerimiz oldu. Ne yapıyorsak sonuç olarak takımın daha iyi bir seviyeye gelmesi için yapıyoruz. Şundan da çok ama çok eminim ki içinde bulunmuş olduğumuz durumdan başarılı bir şekilde çıkıp, gelecekte çok daha güzel başarılara imza atacağız. Amed Sportif Faaliyetler güçlü bir rakip. Ligde 2’nci sırada bulunuyorlar. İyi bir kadroya sahipler, tecrübeli oyunculara sahipler. Aynı zamanda genç oyuncuları da var. Ve çok hızlı oynadıklarını da söyleyebiliriz. Özellikle kontra ataklarda çok etkili bir rakibe karşı oynayacağız. Biz de taraftarımızın önünde elimizden gelenin en iyisini yaparak yüzde 100’ü vererek başarılı bir sonuç alıp galip gelmek istiyoruz” ifadelerinde bulundu.

‘TEK ODAK NOKTAM YARIN 3 PUAN ALMAK’

Alınan mağlubiyetlerle takımda özgüvensizlik oluştuğunu ifade eden 55 yaşındaki deneyimli çalıştırıcı, “Tabi bizim işimiz de takıma tekrardan o özgüveni aşılamak olacaktır. Sonuç sadece bir problemle açıklanacak bir şey değil. Bu sebeplerin hepsinin bir açıkçası var. Şu an sakat olan oyuncularımız var. Onlar şu an sakatlıklarını atlatıp tekrardan takıma katıldıklarında hem daha fazla opsiyonumuz olacak hem de çok daha güçlü bir ekip haline geleceğiz. Şu an için takımla alakalı şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki birlik beraberlik anlamında takımda herhangi bir eksiklik yok. Bu durumdan da çıkmak istediğini gösteren bir ekipten bahsediyoruz. Şu an tek odak noktam yarınki karşılaşma ve yarınki karşılaşmadan alınacak 3 puan. Şimdi bütün odak noktam orasıdır. Adım adım gitmeliyiz” diyerek sözlerini tamamladı.

PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Yaşar Güler, Sudan Kara Kuvvetleri Komutanı’nı kabul etti

Sonraki Haber

İstanbul’da R4+E3 Dışişleri Bakanları Toplantısı başladı

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Bolu'da, milli sporcular dünya şampiyonasına hazırlanıyor
Spor Haberleri

Bolu’da, milli sporcular dünya şampiyonasına hazırlanıyor

23 Ekim 2026
Galatasaray, Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarına başladı
Spor Haberleri

Galatasaray, Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarına başladı

23 Ekim 2026
Spor Haberleri

Fenerbahçe, Galatasaray derbisinin hazırlıklarını sürdürdü

23 Ekim 2026
Miretti'nin sağ omuz köprücük kemiği eklem bölgesinde yaralanma tespit edildi
Spor Haberleri

Miretti’nin sağ omuz köprücük kemiği eklem bölgesinde yaralanma tespit edildi

23 Ekim 2026
Altınordu'ya Yılmaz Vural'dan destek: Yatırımcı görüşmelerine katılmış
Spor Haberleri

Altınordu’ya Yılmaz Vural’dan destek: Yatırımcı görüşmelerine katılmış

23 Ekim 2026
Altınordu'da yapay zeka dönemi
Spor Haberleri

Altınordu’da yapay zeka dönemi: U15 yaş kategorisinde faydalanacaklar

23 Ekim 2026
Sonraki Haber
İstanbul'da R4+E3 Dışişleri Bakanları Toplantısı başladı

İstanbul'da R4+E3 Dışişleri Bakanları Toplantısı başladı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

En Güncel Haberler

Bahçeli kurultay tarihini açıkladı: "MHP’nin 15. Olağan Büyük Kurultayı 7 Şubat'ta yapılacak"
Politika

Bahçeli kurultay tarihini açıkladı: “MHP’nin 15. Olağan Büyük Kurultayı 7 Şubat’ta yapılacak”

23 Ekim 2026
Rusya ve Ukrayna, Oleşki kentinde geçici ateşkes sağladı
Dış Haberler

Rusya ve Ukrayna, Oleşki kentinde geçici ateşkes sağladı

23 Ekim 2026
Bakan Çiftçi, kaymakam adaylarıyla bir araya geldi
Politika

Bakan Mustafa Çiftçi, 115’inci Dönem Kaymakamlık Kursu kapanışında kaymakam adaylarıyla buluştu

23 Ekim 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Taşkızak Tersanesi’ndeki inşaatın ortasında tek başına bir ağaç: Havadan görüntülendi

23 Ekim 2026
Yaşam

Çankaya’da 200 yeni geri dönüşüm noktası oluşturuluyor

23 Ekim 2026
Yaşam

Şanlıurfa’nın pul biberi, 85 ülkede sofralara lezzet katıyor

23 Ekim 2026
Yaşam

Hız ihlali yaptığı görüntüleri sanal medyada paylaşan sürücüye 25 bin TL ceza

23 Ekim 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Yaşar Güler, Sudan Kara Kuvvetleri Komutanı'nı kabul etti

Yaşar Güler, Sudan Kara Kuvvetleri Komutanı’nı kabul etti

- Haberton
23 Ekim 2026

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Sudan Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Malik Altayeb Khogali Alneil’i kabul etti. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan...

Türkiye’de sigara kullanımında alarm! Yeni yasaklar gündemde, bilim dünyasından peş peşe uyarılar

Zihnimiz bizi nasıl yanıltıyor? Günlük hayatta fark etmeden yaptığımız 12 düşünme hatası

Gürültü yapan komşuya karşı sessiz kalmayın! Apartmanda bu haklarınız var: Şikâyet nereye yapılır?

Kış yaklaşırken evlerde sessiz tehlike! Karbonmonoksit zehirlenmesine karşı 7 kritik önlem

Güncel Haber

Bahçeli kurultay tarihini açıkladı: "MHP’nin 15. Olağan Büyük Kurultayı 7 Şubat'ta yapılacak"

Bahçeli kurultay tarihini açıkladı: “MHP’nin 15. Olağan Büyük Kurultayı 7 Şubat’ta yapılacak”

23 Ekim 2026
Rusya ve Ukrayna, Oleşki kentinde geçici ateşkes sağladı

Rusya ve Ukrayna, Oleşki kentinde geçici ateşkes sağladı

23 Ekim 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton