18 Temmuz 2026, Cumartesi
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - Spor Haberleri - Benim Beşiktaş’a tek bir yanlışım dahi olmadı

Benim Beşiktaş’a tek bir yanlışım dahi olmadı

Haberton - Haberton
29 Aralık 2024
- Spor Haberleri
Okuma Süresi:7 dakikalık okuma
A A
0
Benim Beşiktaş'a tek bir yanlışım dahi olmadı
Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı Hüseyin Yücel, “Beşiktaş’ı sevmekten başka bir şey yapmadım. Benim Beşiktaş’a tek bir yanlışım dahi olmadı, olamaz” dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı Hüseyin Yücel, “Beşiktaş’ı sevmekten, menfaatlerini korumaktan başka bir şey yapmadım. Hatasız mıyım, tabii ki hayır. İlla ki hatam olmuştur. Hata yapmayan insan, hiçbir şey yapmayan insandır. Ancak şundan eminim. Benim Beşiktaş’a tek bir yanlışım dahi olmadı, olamaz” dedi.

Beşiktaş Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu, Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor. Oy verme işlemi öncesinde başkan adayı Hüseyin Yücel, üyelere seslendi.

Genel kurula gelen herkesin ciddi bir sorumluluk üstlendiğini belirten Hüseyin Yücel, “Bugün burada bulunan herkes ciddi bir sorumluluk üstleniyor. Beşiktaş’ımızın geleceği hepimizin omuzlarında. Ama biliyorum ki, güzel günler yarın kadar yakın. Seçim kararı aldığımız günden bu yana tüm sorulara yanıt verdim. Uzatılan hiçbir mikrofonu geri çevirmedim. Sadece tek bir amacım vardı. Hiçbir Beşiktaşlının tek bir sorusu dahi yanıtsız kalmamalıydı. Şimdi de çok kıymetli hazirun huzurunda gözlerinize bakarak kendime soruyorum. Ben ne yaptım, ben de orada değil miydim ? Ben babadan Beşiktaşlıyım. Benim Beşiktaş sevdam dün başlamadı, bugün de bitmeyecek. Sayın Hasan Arat’ın geçen seçimden önce içerisinde bulunduğu durum, kanıma dokunduğu için yönetimine girdim. Ne 2’nci başkan olmayı istedim, ne de başka bir makam mevkii kovaladım. Beşiktaş’a hizmet etmenin şerefi, benim için tüm duyguların üzerinde olduğu için, karşınıza çıktım. Bir kez daha tekrarlıyorum. Bugün burada bu konuşmayı yapmak benim için şereftir, onurdur” diye konuştu.

‘BEŞİKTAŞ’I SEVMEKTEN, MENFAATLERİNİ KORUMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY YAPMADIM’

Kendisi için üzücü sözler söylendiğini ancak kendisinin bunlara cevap vermediğini belirten Yücel, “Benim için geçmişin devamı, hain, darbeci dediler. Çok içime attım, üzüldüm ama karşılık vermedim. Çünkü çok iyi biliyorum, bunlar sadece seçim kazanmak için tutundukları bir söz. Bunları söyleyenleri çok yakından tanıyorum. Onlara soruyorum. Acaba gerçekten böyle mi düşünüyorlar ? Şimdi elinizi vicdanınıza koyun. Bir Beşiktaş sevdalısı olarak bu sözleri hak ettim mi ? Ben Beşiktaş’ı sevmekten, menfaatlerini korumaktan başka bir şey yapmadım. Hatasız mıyım, tabii ki hayır. İlla ki hatam olmuştur. Hata yapmayan insan, hiçbir şey yapmayan insandır. Ancak şundan eminim. Benim Beşiktaş’a tek bir yanlışım dahi olmadı, olamaz. Bu yüzden bugün alnım açık, dimdik karşınızdayım. Aranızda rahatça dolaşıp elinizi sıkabiliyorum. Bugün burada olmayanların yükünü daha fazla taşımak istemiyorum. Artık yeter. Gerçekten nasıl bir başkan istiyorsunuz. Sürekli sinirli, gergin, polemikten beslenen, bel altı vuran, Beşiktaş Başkanı’na ‘Sen kimsin’ diyecek kadar kontrolünü kaybeden birini mi istiyorsunuz ? Yoksa hedeflerinden biri tüm Beşiktaş başkanlarını aynı sofraya davet edecek kadar cesaretli birini mi” ifadelerini kullandı.

‘SEN DAHA İYİSİNİ YAP BİZ ALIŞLAYALIM’

Beşiktaş için tüm gücüyle çalıştığını ifade eden Hüseyin Yücel, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ben koltuk sevdalısı değilim, Beşiktaş sevdalısıyım. Her dönemde son seçimim deyip, yine hırsına yenik düşen biri olarak karşınıza çıkmayacağım. Kaçmadım, korkmadım, kandırmadım. Bir yıldır süren mücadelenin sonunda elde edilen başarıya konmadım. Beşiktaş armasının peşine, şov yapmak için düşmedim. Rakibimin projelerini bürokrasi sopasıyla baltalamadım. Kendi seçtiği, renkli bir takım taraftarı yönetim kurulu üyesi üzerinden yüklenmedim. Hele hele şuna emin olun ki hiçbir zaman algı yapmak için uğraşmadım. Benim sosyal medya trollerim yok. Ben hep Beşiktaş için yandım, Beşiktaş için tutuştum. Eminim sizler çok iyi biliyorsunuz ancak bilmeyenler için tekrarlayayım. Bana para üzerinden laf söyleyenler bilmeli ki, bu işler parasız olmaz. Bu yüzden bir gelir ekosistemi oluşturdum. Beşiktaş için tüm gücümle düğmeye bastım. 86.8 milyon Euro’nun, Beşiktaş’ın kasasına girmesi için, güç birliği yaptım. Sektörlerinde öncü olan şirketler, Beşiktaş için omuz omuza verdi, sponsor oldu. Bu güçlü tablo, bazıları için hayal olabilir ancak benim için gerçek ve bu gerçek, Beşiktaş’ımız için çok ama çok önemli. Ancak maalesef ne dediler. Tebrik edeceklerine, nasıl vururuz diye oturdular, düşündüler. Ben gerçekten anlamıyorum… Beşiktaş’a gelir getirecek bu samimi birlikteliği engellemek hangi aklın ürünü. Ya güzel abim. Eğri oturup doğru konuşalım. Sen neyi karalıyorsun, sen niye algı yaratma peşinde koşuyorsun, niye buna zaman ayırıyorsun ? Madem bu kadar zamanın var. Sen daha iyisini yap biz de alkışlayalım.”

‘NE Mİ YAPACAĞIM, SADECE İCRAAT’

Birisi eski başkan olmak üzere 6 isimle görüştüklerini, 45 kişiyle de anlaşma sağlayacaklarına inandıklarını belirten Hüseyin Yücel, Bankalar Birliği anlaşmasından çıkacaklarını dile getirdi. Gelir ekosistemi oluşturduklarını belirten Yücel, şu ifadeleri kullandı:

“Bizim ayrıca Bankalar Birliği gibi bir de derdimiz var. Bunun için planımız belli. Yaklaşık 15 günlük kısa bir sürede biri eski başkanımız 6 isimle görüştük.12 milyon Euro’nun sözünü aldık. Ben inanıyorum ve göreceksiniz. 45 kişiyle de anlaşma sağlanacak. Beşiktaş faiz yükünü taşımadan Bankalar Birliği’nden çıkacak. Nasıl mı bu kadar eminim: Para, güvene gelir. Mevlana’nın güzel bir sözü var, ‘Dün, dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım.’ Lütfen herkes kulağını iyi açsın, dinlesin, söyleyeyim. Ne mi yapacağım, Sadece icraat. Dün 5 adımda açıkladım, hatırlatayım. Az önce anlattım. Gelir ekosistemimiz en önemli adımımız. İkinci adımımız sportif yapılanma. Göreve gelir gelmez hemen futbol takımı için kolları sıvıyoruz. Eksikleri çok iyi biliyoruz. Hoca konusunu, takviyeleri hemen çözüyoruz. Gidecek oyuncularımız için planlarımız belli. Bir Futbol İcra Kurulu oluşturdum. Bu sistemi daha önce de çok defa anlattım. Ümraniye’nin havası çok değişecek. Bu sadece parayla olabilecek bir şey değil, aynı zamanda sportif akıl becerisidir. Amatör branşlarda da bu aklı kullanacağız. Basketbolda, voleybolda, hentbolda, tekvandoda ve tüm branşlarda armamızı zirveye taşımak için canla başla çalışacağız. Yeni sponsorluklarımızın çoğu, amatör branşlarımızı destekliyor. Biliyorum. Bizi bugün ayakta tutan taraftarımız. Dolayısıyla bir diğer adımımız onlar için. Taraftarımızla kenetleneceğiz. Bilet fiyatları hakkında şikayetlerini biliyorum. O konu bende. Taraftarımızı oyuncularımızla barıştıracağız. Öğrenci tribünü oluşturuyoruz. Tribünlerin yapısıyla alakalı taraftarlarımızın taleplerini dinliyoruz. İnönü ruhunu tekrar yakalayacağız.”

‘KURUMSAL YAPILANMADAN BAHSEDİP, İLETİŞİME DEĞİNMEMEK OLMAZ’

İletişim konusunda da çağın gerektiği dönüşümü yaşayacaklarının altını çizen Yücel, “En önemli bir diğer adımımız yeni nesil kurumsallaşma. Derneklerimiz Beşiktaş’ın kurumsallığını güçlendirecek en önemli kaslarıdır. Derneklerimizle iletişimimizi güçlendireceğiz. Her 6 ayda bir dernekler çalıştayı planladık. Kurumsal yapılanmadan bahsedip iletişime değinmemek olmaz. İletişimde dönüşüm yapacağız. Beşiktaş Dijital Medya oluşumu ile iletişim birimimizi yeniden yapılandırıyoruz. BJK TV’den sosyal medyaya, kurumsal iletişimden markalaşmaya kadar çağın gerektirdiği dönüşümü, Beşiktaş iletişimde yaşayacağız. SuperApp bizim hem iletişim hem finans kaynağımız. Dünya değişiyor. İletişim de değişiyor. SuperApp bizim taraftarımızla aramızda köprü olan yeni bir platform. Avrupa’nın en çok kullanılan ve gelir getiren uygulaması olacak” şeklinde konuştu.

‘BEŞİKTAŞ İÇİN YARIN SAHADA OLMAMIZ LAZIM’

Kaybedecek vakitlerinin olmadığını sözlerine ekleyen Hüseyin Yücel, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Bizim yapacaklarımız var. Kaybedecek bir dakikamız bile yok. Sizden 3 ay, 5 ay, 1.5 sene sabır beklemiyorum. Yarın çalışmaya başlayacağız ve önümüzdeki 3.5 sene durmadan Beşiktaş’ımıza hizmet edeceğiz. Beşiktaş için yarın sahada olmamız lazım. Bunun için sandıkta gereğini yapacaksınız, biliyorum. Desteğinizi görüyorum, size inanıyorum. Akşam zaferimizi birlikte kutlayacağız.”

Etiketler: Beşiktaş
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Beşiktaş’ta büyük gün! Oy verme işlemi başladı

Sonraki Haber

Kanada’da yolcu uçağı pistten çıkarak alev aldı

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Galatasaray, hazırlık maçında Ümraniyespor’u 5-1 yendi
Spor Haberleri

Galatasaray, hazırlık maçında Ümraniyespor’u 5-1 yendi

18 Temmuz 2026
Altay'da buruk kongre
Spor Haberleri

Altay’da buruk kongre

17 Temmuz 2026
Trafik kazasında felç kalan Tülay'ın başarı öyküsü
Spor Haberleri

Trafik kazasında felç kalan Tülay’ın başarı öyküsü

17 Temmuz 2026
Bodrum FK'da Erkan Değişmez genel kaptan olarak yuvaya döndü
Spor Haberleri

Bodrum FK’da Erkan Değişmez genel kaptan olarak yuvaya döndü

17 Temmuz 2026
Kemer Country Club bünyesinde 'Kemer Padel' hayata geçirildi
Spor Haberleri

Kemer Country Club bünyesinde ‘Kemer Padel’ hayata geçirildi

17 Temmuz 2026
Ayvalıkgücü Ali Berke ile imzaladı
Spor Haberleri

Ayvalıkgücü Ali Berke ile imzaladı

17 Temmuz 2026
Sonraki Haber
Kanada'da yolcu uçağı pistten çıkarak alev aldı

Kanada'da yolcu uçağı pistten çıkarak alev aldı

En Güncel Haberler

Adana'da kimliğini gizlemek için kara çarşaf giyip, iş yerine kurşun yağdırdı
Yerel Haberler

Adana’da kimliğini gizlemek için kara çarşaf giyip, iş yerine kurşun yağdırdı

18 Temmuz 2026
Tahliye edilen eski Akçakoca belediye başkanı yeniden tutuklandı
Yerel Haberler

Tahliye edilen eski Akçakoca belediye başkanı yeniden tutuklandı

18 Temmuz 2026
Yol verme tartışmasında aracından inen sürücüye 261 bin TL ceza
Yerel Haberler

Yol verme tartışmasında aracından inen sürücüye 261 bin TL ceza

18 Temmuz 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Avcılar’da ‘Boyaya geleceğim’ yalanıyla saçını yaptırdı para vermeden gitti; ‘Bir daha dükkanıma gelmesin’

17 Temmuz 2026
Yaşam

Kasaplığa başlayınca veganlığı bıraktı

17 Temmuz 2026
Yaşam

İş Bankası’ndan lise öğrencileri için girişimcilik programı: WorkupOnBoard

17 Temmuz 2026
Yaşam

Norduz koyunları GPS ve uyduyla izleniyor; hedef iklim değişikliğine uyumlu sürü yönetimi

17 Temmuz 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Nasuh Mahruki '15 Temmuz' paylaşımı nedeniyle tutuklandı

Nasuh Mahruki ’15 Temmuz’ paylaşımı nedeniyle tutuklandı

- Haberton
17 Temmuz 2026

AKUT'un kurucusu Nasuh Mahruki, sanal medya hesabından yaptığı '15 Temmuz' paylaşımı nedeniyle 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan...

Otomatik şanzıman arızası nasıl anlaşılır? Uzmanlar dikkat edilmesi gereken belirtileri açıkladı

Sürekli susamak neyin belirtisi? Uzmanlar dikkat çeken 7 nedeni açıkladı

Bankalar kredi başvurusunu neden reddeder? İşte En sık karşılaşılan 8 sebep

Enflasyon neden düşmüyor? Uzmanlar fiyat artışlarının önüne geçilememesinin 5 nedenini açıkladı

Güncel Haber

Adana'da kimliğini gizlemek için kara çarşaf giyip, iş yerine kurşun yağdırdı

Adana’da kimliğini gizlemek için kara çarşaf giyip, iş yerine kurşun yağdırdı

18 Temmuz 2026
Tahliye edilen eski Akçakoca belediye başkanı yeniden tutuklandı

Tahliye edilen eski Akçakoca belediye başkanı yeniden tutuklandı

18 Temmuz 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton