24 Ekim 2026, Cumartesi
  • Giriş
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Yazı Gönder
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
Haberton
Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster

Ana Sayfa - CHP Haberleri - Ben bu takımı şampiyon yaparım arkadaşlar

Ben bu takımı şampiyon yaparım arkadaşlar

Haberton - Haberton
25 Eylül 2023
- CHP Haberleri, Politika
Okuma Süresi:5 dakikalık okuma
A A
0
Ben bu takımı şampiyon yaparım arkadaşlar

Ben bu takımı şampiyon yaparım arkadaşlar

Facebook'da PaylaşX'de PaylaşLinkedin'de PaylaşWhatsapp'da Paylaş

CHP Grup Başkanı ve Genel Başkan Adayı Özgür Özel, “Diyorsanız ki, ‘Özgür biz sana inanıyor ve güveniyoruz, geç takımın başına’. Ben bu takımı şampiyon yaparım arkadaşlar” dedi.

CHP Grup Başkanı ve Genel Başkan Adayı Özgür Özel, partisinin Manisa il kongresinde yaptığı konuşmada, “Özgür Özel olarak ‘Kaybeden takımda santrfor olarak oynayacağıma, kazanan takımda her mevkiye talibim’ dedim. ‘Özgür, sen çok oynadın, kaleye geç kaleye. Orta saha, orta saha. Biraz dinlen yedek otur, yedek kulübesinde. Artık oynama, top topla’ deseniz, top toplamaya da razıyım. Ama diyorsanız ki, ‘Özgür biz sana inanıyor ve güveniyoruz, geç takımın başına’. Ben bu takımı şampiyon yaparım arkadaşlar” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa 38’inci İl Kongresi Şehzadeler ilçesindeki Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti. Divan başkanlığını CHP Genel Başkan Yardımcısı Tahsin Tarhan’ın yaptığı kongrede Semih Balaban ve Ferdi Zeyrek yarıştı. Seçim öncesinde konuşma yapan CHP Grup Başkanı ve Genel Başkan Adayı Özgür Özel, CHP’de ön seçim ve tüzük konusunda yaşananlara ilişkin kendisine yönelik eleştirilere cevap verdi. Özel, “MYK toplantılarına katılıyorum, görüşlerimi söylüyorum.

Ben bu takımı şampiyon yaparım arkadaşlar
Ben bu takımı şampiyon yaparım arkadaşlar

Eleştirilerimi dile getiriyorum, oy hakkım yok ama olanlar kadar konuşuyorum. İçeride en çok itiraz eden, en çok eleştiren ama dışarı çıkıldığında uygulamanın yapıldığı sırada görevini yapması gereken bir pozisyondayım. Ben partinin yasama kanadındayım, ben Meclis’teyim. Partim adına konuşuyor ve saldırılara cevap veriyor, düşüncelerimizi ifade ediyorum. CHP’nin grup başkanvekilliğini yaparken, ben kendi görevimi yaparken, partimi, grubumu ve üyelerimin yüzünü hiç öne eğdirmedim. Ben sizi utandırdım mı, bir eksik yaptım mı? Süleyman Soylu’ya, Hulusi Akar’a, Binali Yıldırım’a, Tayyip Erdoğan’a karşı sizin yüzünüzü hiç öne eğmedim arkadaşlar” ifadelerini kullandı.

‘TOP TOPLAMAYA DA RAZIYIM’

Özel, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Değerli partililerim, dünyadaki bütün diktatörler seçime katılım oranının muhalefetteki düşüşünden beslenirler. Sizin omzunuz düştüyse beyefendinin yüzü gülmeye başlar. Çünkü biz enerjimizi kaybedersek, seçmen siyasi partilerden, muhalefetten, siyasetten umudunu keser ve sandıktan uzaklaşır. Bu tehlikeye karşı bir itiraz, yenileniş ve yeni bir yol yürüyüşe ihtiyaç vardır. Ben evladınız olarak, Özgür Özel olarak ‘Kaybeden takımda santrfor olarak oynayacağıma, kazanan takımda her mevkiye talibim’ dedim. ‘Özgür, sen çok oynadın, kaleye geç kaleye. Orta saha, orta saha. Biraz dinlen yedek otur, yedek kulübesinde. Artık oynama top topla’ deseniz, top toplamaya da razıyım. Ama diyorsanız ki, ‘Özgür biz sana inanıyor ve güveniyoruz, geç takımın başına’. Ben bu takımı şampiyon yaparım arkadaşlar.”

‘MESAFEYİ CESARETLE KAPATIN’

İlhan Cihaner ise yaptığı konuşmada, “Bu genel seçim ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce ‘Cumhuriyet Halk Partisi artık değişti’, ‘Cumhuriyet Halk Partisi geniş kesimlere açıldı’ diye bir değişim güzellemeleri yapıldı. O değişim sahiden böyle alkışlanacak bir değişim miydi? Tam tersi şimdi değişim isteyenler ve genel merkezciler Türkiye’nin bu hale gelmesindeki en kritik belki de siyasi hamle olan o değişim sürecinin bir kere hesabını verecekler.

CHP Grup Başkanı ve Genel Başkan Adayı Özgür Özel, "Diyorsanız ki, 'Özgür biz sana inanıyor ve güveniyoruz, geç takımın başına'. Ben bu takımı şampiyon yaparım arkadaşlar" dedi.
CHP Grup Başkanı ve Genel Başkan Adayı Özgür Özel, “Diyorsanız ki, ‘Özgür biz sana inanıyor ve güveniyoruz, geç takımın başına’. Ben bu takımı şampiyon yaparım arkadaşlar” dedi.

Yani o değişim olurken siyasal İslamcılar alkışlıyordu, liberaller alkışlıyordu, Fetullahçılar alkışlıyordu sadece biz eleştiriyorduk. Ama biz o zaman siyaset bilmemezlikle, Norveç’te yaşamakla suçlanıyorduk. Benim size bir çağrım var; eğer iktidara giden halkın partisini kuracaksak vicdanınızdaki, geçmişinizdeki o duygularla kararınız arasındaki mesafeyi cesaretle kapatın. Bırakın o afili isimleri, unvanları sadece fikirlere odaklanın. Bu tartışma zeminini siyasi ideolojik zemine indirirsek hepimizi esir almış olan yılgınlık duygusundan, umutsuzluk duygusundan süratle çıkarız. Gelin bize omuz verin Cumhuriyet Halk Partisi’ni, halkın partisi yapalım” açıklamalarında bulundu.

KONGREDE ARBEDE ÇIKTI

CHP Manisa 38’inci İl Kongresi’nde CHP Grup Başkanı ve Genel Başkan Adayı Özgür Özel ile İlhan Cihaner’in yaptığı konuşmaların ardından dilek ve temenniler bölümüne geçildi. CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, konuşmasında CHP eski Milletvekili Hasan Ören’i eleştirince tansiyon yükseldi. Kongrede partililer arasında arbede yaşandı. CHP Manisa mevcut İl Başkanı Ali Kuyumcu’nun araya girmesi üzerine gerginlik son buldu.

MANİSA CHP’DE FERDİ ZEYREK KAZANDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa İl Kongresi, Şehzadeler ilçesindeki Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Divan başkanlığını CHP Genel Başkan Yardımcısı Tahsin Tarhan’ın yaptığı kongrede Semih Balaban ve Ferdi Zeyrek yarıştı. 610 delegeden 600’ü oy kullanırken, 2 oy geçersiz sayıldı. Ferdi Zeyrek 342 oy alırken, Semih Balaban ise 256 oy aldı. Seçimi kazanan Ferdi Zeyrek ve yönetimi büyük sevinç yaşadı. Partililer kongre salonunda değişim ve Özgür başkan sloganları attı.

Etiketler: Özgür Özel
PaylaşTweetPaylaşGönder
Önceki Haber

Ağır hasarlı bina iş makinesinin üstüne devrildi; 1 ölü

Sonraki Haber

Kendi logomuzla seçime girmeye hazır hale geleceğiz

Haberton

Haberton

Son dakika haberleri, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri haberton.com'da. Haberton, sizin için tonla haber! Türkiye’de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşabileceğiniz yeni mecranız.

İlgili Haberler

Özgür Özel, İzmir'de gazetecilerin yürüyüşüne katıldı
Politika

Özgür Özel, İzmir’de gazetecilerin yürüyüşüne katıldı

24 Ekim 2026
MHP'den, 'Yaşlanan Nüfus Politikaları Çalıştayı'
Politika

MHP’den, ‘Yaşlanan Nüfus Politikaları Çalıştayı’

24 Ekim 2026
Cumhurbaşkanı Erdoğan Topkapı Sarayı Darphane-i Amire Müzeleri Açılış Töreni'nde konuştu
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan Topkapı Sarayı Darphane-i Amire Müzeleri Açılış Töreni’nde konuştu

24 Ekim 2026
Politika

İletişim Başkanı Duran’dan BM Günü mesajı

24 Ekim 2026
Politika

Bakan Göktaş: Gazi kimlik kartlarını teslim etmeye başladık

24 Ekim 2026
AK Parti'li Güler: 'Terörsüz Türkiye' sürecinde üçüncü göz TBMM'dir
Politika

AK Parti’li Güler: ‘Terörsüz Türkiye’ sürecinde üçüncü göz TBMM’dir

24 Ekim 2026
Sonraki Haber
Kendi logomuzla seçime girmeye hazır hale geleceğiz

Kendi logomuzla seçime girmeye hazır hale geleceğiz

En Güncel Haberler

Necati Arabacı’ya 15,5 yıl hapis cezası
Yerel Haberler

Necati Arabacı’ya 15,5 yıl hapis cezası

24 Ekim 2026
17 yıldır kayıp olan kadına ait, altında insan kemikleri bulunan ev kundaklanmış
Yerel Haberler

17 yıldır kayıp olan kadına ait, altında insan kemikleri bulunan ev kundaklanmış

24 Ekim 2026
Ceviz toplamak için çıktığı ağaçtan düşüp öldü
Yerel Haberler

Ceviz toplamak için çıktığı ağaçtan düşüp öldü

24 Ekim 2026

Günün Popüler Haberleri

  • Tümü
  • Sağlık Haberleri
  • Kültür ve Sanat
Yaşam

Bir araya gelip Sevda Dinler’in öldürülmesine tepki gösterdiler

24 Ekim 2026
Yaşam

Artvin sınırında Sahara Geçidi’ne tünel yapılmasını istediler

24 Ekim 2026
Yaşam

6’ncı Doku Kumaş Tasarım Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu

24 Ekim 2026
Yaşam

Çocuğun yetişkin havuzunda boğulma tehlikesi geçirdiği olaya ilişkin bilirkişi raporu: Tedbirsizlik

24 Ekim 2026
Önceki Sonraki
Haberton

Haberton

Sizin için tonla haber!

Türkiye'de tarafsız bir medya, vatandaşın haber alma hakkı çerçevesinde gerçek haberleri takip edebileceğiniz, tonlarca habere ulaşın!

Son Dakika

Otomobille hastaneye götürülürken yolda öldü

Otomobille hastaneye götürülürken yolda öldü

- Haberton
24 Ekim 2026

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde rahatsızlan Miyase Baktır (91) otomobille hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti. Olayın şüpheli bulunması üzerine polis ekipleri araçta...

Altın değerindeki baharat safranın bilinmeyen faydaları! Bilim insanları araştırıyor: Herkes için güvenli mi?

Dünya Çocuk Felci Günü: Bir zamanlar binlerce çocuğu felç ediyordu! 2026’da tehlike hâlâ devam ediyor

Türkiye’de sigara kullanımında alarm! Yeni yasaklar gündemde, bilim dünyasından peş peşe uyarılar

Zihnimiz bizi nasıl yanıltıyor? Günlük hayatta fark etmeden yaptığımız 12 düşünme hatası

Güncel Haber

Necati Arabacı’ya 15,5 yıl hapis cezası

Necati Arabacı’ya 15,5 yıl hapis cezası

24 Ekim 2026
17 yıldır kayıp olan kadına ait, altında insan kemikleri bulunan ev kundaklanmış

17 yıldır kayıp olan kadına ait, altında insan kemikleri bulunan ev kundaklanmış

24 Ekim 2026
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • İletişim
  • Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası
  • Güvenlik Politikası

© 2026 Haberton

Tekrar Hoş Geldiniz!

Aşağıda hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi mi unuttunuz?

Şifrenizi alın

Şifrenizi sıfırlamak için kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin lütfen.

Giriş Yap

Yeni Çalma Listesi Ekle

Sonuç Yok
Tüm Sonuçları Göster
  • Öne Çıkanlar
  • Özel Haber
  • Gündem
  • Politika
  • Dış Haberler
  • İş Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Yerel
  • Spor
  • Yazarlarımız

© 2026 Haberton